mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ با عرض سلام چطوري خدمت كاربران نوانديش، به خصوص سيبيلوهاي مقيم انجمن اونايي كه فرهيختگان عضو هستن تقريبا با اين گروه آشنا هستن، ولي كسايي كه اولين باره اين گروه رو ميبينن بايد بگم سيبيلوها افرادي هستن كه همه رو آزار ميدن هر چيم مقام بالاتر باشه بدتره... به قول معروف، هر كه بامش بيش برفش بيشتر مثلا ادميني چون از همه بالاتره، خيلي بدتر اذيت ميشه اين آزار و اذيت شامل هر چي كه بگيد ميشه، بزرگترينشم اسپم توي پروفايلها هست اولين قرباني گروه ما كه چند ماه پيش بود، سركار خانم Savarna، ملقب به ترانه بود طفلكي وقتي اومد تا مدتها شوكه بود و پروفايلشم بسته بود :ws47: الانم يه پروژهي عالي دارم، كه اصلا نميتونم اسم بگم (آخه دفعهي پيش هدفمون ادمين بود كه فهميد و نشد ديگه بهش حمله كنيم!! هر چند براش يه برنامهي ديگه دارم ) اين سوژه و دام مورد نظر از هر لحاظ كه بگيد باحاله ، اكازيون، كف سراميك، دو نبش، كلا با كليه امكانات رفاهي هستش :ws47: اميدوارم زمان حمله كليهي سيبيلوها باشن كه لذت بيشتري ببريم براي ورود به گروه و آشنايي بيشتر هم ميتونيد به پروفايل من بياين و وارد گروه بشيد... هركس كه تمايل داره توي گروه عضو بشه اعلام كنه، ما در خدمتيم رئيس سيبيلوهــا :w155: 47 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ :hi: به به ميبينم که گروهتون رو اينجا هم آوردين به شما سيبيلوها تبريک ميگم:ws3: و به طعمه هاي محترم از صميم قلب تسليت عرض ميکنم (غم آخرتون باشه):ws44: لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ :hi:به به ميبينم که گروهتون رو اينجا هم آوردين به شما سيبيلوها تبريک ميگم:ws3: و به طعمه هاي محترم از صميم قلب تسليت عرض ميکنم (غم آخرتون باشه):ws44: محسني لو نده، بذار ندونين، فعلا دوربين مخفيه درود بر سیبیلو ها:w155: لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ دو نبشش احیانا صولتی نیست؟! شاید هم بنفشه از نوع ابوذری بترس مهسا اگه قربانی این بازی کثیف جمع بشن برعلیه شما توطعه کنن لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ دو نبشش احیانا صولتی نیست؟! نه بيرنگه كاملا شاید هم بنفشهاز نوع ابوذری بترس مهسا اگه قربانی این بازی کثیف جمع بشن برعلیه شما توطعه کنن آخــــي ميبينمت جيگرم كباب ميشه، ايشون همون اولين قرباني هستن من از اين بيدا نيستم آبجي همين چند وقت پيش، يه 1100تا اسپم داشتم تو پروفايلم، درسته كم بود، ولي كلي كيف داد لینک به دیدگاه
Turtoise 876 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ مموشکی منم می خوام سیبیلو بشم! راه داره؟ لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ محسني لو نده، بذار ندونين، فعلا دوربين مخفيه من که لو ندادم کلا تسليت گفتم لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ حالا اگه سیبیلو بشیم دیگه قربانی نمیشیم؟ لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ نه بيرنگه كاملا آخــــي ميبينمت جيگرم كباب ميشه، ايشون همون اولين قرباني هستن من از اين بيدا نيستم آبجي همين چند وقت پيش، يه 1100تا اسپم داشتم تو پروفايلم، درسته كم بود، ولي كلي كيف داد شما تو گفته هاتون حرفهای انحرافی هم دارید؟ لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ مموشکی منم می خوام سیبیلو بشم! راه داره؟ بله حتما بيا پروفايلم وارد گروه بشو ، عضو بشو گروه رو عمومي كردم كه نياز به دعوت نامه نباشه، ولي اگه نتونستي برات بگو دعوت نامه ميفرستم حالا اگه سیبیلو بشیم دیگه قربانی نمیشیم؟ اتفاقا سيبيلوها امتحانات سخت تري رو ميگذرونن شما تو گفته هاتون حرفهای انحرافی هم دارید؟ منظور از حرفاي انحرافي چيه؟؟ يعني حرفاي بد بد بزنيم؟؟؟؟؟ :ubhuekdv133q83a7yy7 سيبيلوها خيلي هم بچه ها ي خوب خوبين :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ با عرض سلام چطوري خدمت كاربران نوانديش، به خصوص سيبيلوهاي مقيم انجمن اونايي كه فرهيختگان عضو هستن تقريبا با اين گروه آشنا هستن، ولي كسايي كه اولين باره اين گروه رو ميبينن بايد بگم سيبيلوها افرادي هستن كه همه رو آزار ميدن هر چيم مقام بالاتر باشه بدتره... به قول معروف، هر كه بامش بيش برفش بيشتر مثلا ادميني چون از همه بالاتره، خيلي بدتر اذيت ميشه اين آزار و اذيت شامل هر چي كه بگيد ميشه، بزرگترينشم اسپم توي پروفايلها هست اولين قرباني گروه ما كه چند ماه پيش بود، سركار خانم Savarna، ملقب به ترانه بود طفلكي وقتي اومد تا مدتها شوكه بود و پروفايلشم بسته بود :ws47: الانم يه پروژهي عالي دارم، كه اصلا نميتونم اسم بگم (آخه دفعهي پيش هدفمون ادمين بود كه فهميد و نشد ديگه بهش حمله كنيم!! هر چند براش يه برنامهي ديگه دارم ) اين سوژه و دام مورد نظر از هر لحاظ كه بگيد باحاله ، اكازيون، كف سراميك، دو نبش، كلا با كليه امكانات رفاهي هستش :ws47: اميدوارم زمان حمله كليهي سيبيلوها باشن كه لذت بيشتري ببريم براي ورود به گروه و آشنايي بيشتر هم ميتونيد به پروفايل من بياين و وارد گروه بشيد... هركس كه تمايل داره توي گروه عضو بشه اعلام كنه، ما در خدمتيم رئيس سيبيلوهــا :w155: :banel_smiley_4::banel_smiley_4: باز کتک می خوای؟:ubhuekdv133q83a7yy7 مدارک منو چرا برداشتی؟:167: مدیرم اما باز هم سیبیلو ا اعظمم و به سیبیلوو بودنم افتخار میکنم لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ باز کتک می خوای؟:ubhuekdv133q83a7yy7 مدارک منو چرا برداشتی؟:167: مدیرم اما باز هم سیبیلو ا اعظمم و به سیبیلوو بودنم افتخار میکنم برو بابا :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 وقتي لهت كردم ميفهمي :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ درود بر سیبیلو ها:w155: خودت رو معرفی کن حمید:icon_pf (95): بگو اولین مرد عضوی در گروه سیبیلوو ها هستی و دستیار سیبیلوو ها هستی شاید هم بنفشهاز نوع ابوذری بترس مهسا اگه قربانی این بازی کثیف جمع بشن برعلیه شما توطعه کنن الهی جیگرم باز داره کباب میشه اشکم میگیره میبینمت اما از خنده:persiana__hahaha: اسپمت خیلی حال داد جات خالی:persiana__hahaha::persiana__hahaha: مموشکی منم می خوام سیبیلو بشم! راه داره؟ :w16::w16::w16::w16: حالا اگه سیبیلو بشیم دیگه قربانی نمیشیم؟ عمرا:persiana__hahaha: متاسفانه اینو که گفتی اسمت رفت تو لیست سیاه لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ نه بيرنگه كاملا خب پس فعلا که بخیر گذشت لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ برو بابا :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 وقتي لهت كردم ميفهمي :ubhuekdv133q83a7yy7 مهسا حرمت موی سفید کپک زدت رو نگه دار:icon_pf (95)::brodkavelarg::ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ خب پس فعلا که بخیر گذشت می خوای رنگش رو سبز کنیم که خطری بشه لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ خب پس فعلا که بخیر گذشت عمرا چيزي بخير بگذره دوستان عزيزم نگران نباشيد، به همتون اسپم ميرسه مهسا حرمت موی سفید کپک زدت رو نگه دار:icon_pf (95)::brodkavelarg::ubhuekdv133q83a7yy7 برو بابا چشم صولتي :ubhuekdv133q83a7yy7 ميگم علي بياد دوباره كبودت كنه هاااا بذار جاي اين كبوديا بره بعد با من بيا بحث كن :w13: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ برو بابا چشم صولتي :ubhuekdv133q83a7yy7 ميگم علي بياد دوباره كبودت كنه هاااا بذار جاي اين كبوديا بره بعد با من بيا بحث كن :w13: مهسا کلا دلت بسوزه خودتم میدونی چلا اما این محمد رو انقده اذیت نکن انقدر داری تنش رو میلرزونی که الان داره بندری میزنه:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده