رفتن به مطلب

MDF=main Distribution frame


ارسال های توصیه شده

(Main Distribution frame) MDF

به عنوان بخش توزيع كننده اصلي در مركز مخابرات محلي مي باشد و به عنوان اينترفيسي بين مشترك و سالن دستگاه مي باشد.

MDF یک فریم بزرگ است که سیم های رسیده از مشترکین پس از عبور از اتاق کابل به صورت 100 یا 200 زوج وارد این سالن می گردد.

محل قرارگیری MDF بالای اتاق کابل و زیر سالن سوئیچ می باشد.

سالن MDF از 3 قسمت اصلی تشکیل شده است:

1- طبقات افقی

2- طبقات عمودی

3- ارتباط بین طبقات افقی و عمودی

1- ترمينال هاي افقي: مستقيما به سالن دستگاه (سوئيچ) وصل مي شود و شامل يك سري رديف ها است كه شماره هاي مشتركين روي اين ترمينالها قرار گرفته است.

شماره هاي مشتركين به صورت استاندارد 32 زوج سيم به سالن دستگاه مي رود و به سوئيچ وصل مي شود. سابقا جهت اعمال ايزوله هاي مختلف از روي طبقات افقي صورت مي گرفت اما اكنون بيشتر توسط سويئچ انجام مي شود.

ايزوله سبز به جهت قطع شخصي، ايزوله قرمز جهت قطع مزاحمت، ايزوله سفيد جهت قطع (Howler ton)و ايزوله ي قهوه اي جهت امتحان و تست استفاده مي شود .

2- ترمينال هاي عمودي: شماره اتصال مشترك را روي بوخت عمودي مشخص مي كنيم. جهت آدرس دهي هرمشترك روي ترمينال هاي عمودي به رديف طبقه واتصالي تقسيم مي شود.

سيم هاي رسيده از مشترك پس از عبور از پست و كافو و حوضچه و اتاق كابل به صورت 100 زوج يا200زوج وارد MDFشده و هر زوج سيم مشخص كننده يك مشترك مي باشد و روي طبقات عمودي يا بوخت عمودي قرار مي گيرد.

روي هر اتصالي در بوخت عمودي فيوز هاي قرار مي دهند در صورت نبودن فيوز خط حالت پاره يا اتصال باز مي باشد كه جهت جلو گيري از ورود ولتاژ به سالن مي باشد.

3- ارتباط بين طبقات عمودي و افقي: هر شماره رسيده از سالن بر روي طبقات افقي بايستي با توجه به ادرس رديف و طبقه و اتصالي به مشتركين اختصاص داده شود. عمل برقراري ارتباط بين طبقات عمودي و افقي را رانجه كردن مي گويند. ارتباط بين اين طبقات توسط سيم مخصوصي به نام سيم رانجه انجام مي شود.

انواع MDF :

1- سه بوخت

2- پنج بوخت

3- شش بوخت

(منظور از بوخت تعداد ستون های اصلی MDF می باشد)

MDF مرکز سوئیچ شهرستان داراب 3 بوخت می باشد.

ظرفیت این MDF تا 1200پورت می باشد.

ترمینال های N.C که به رنگ سفید هستند در بالای MDF به صورت افقی نصب می شوند و کابل های سیستم روی آنها قیچی می شود. در این ترمینال ها دو سمت ترمینال به یکدیگر وصل می شوند و نیازی به استفاده از فیوز نمی باشد.

ترمینال های N.O که به رنگ قهوه ای هستند در پایین MDF به صورت عمودی نصب می شوند و کابل های مشترکین روی آنها قیچی می شود. در این ترمینال ها بخش ورودی و خروجی ترمینال از یکدیگر جدا بوده و با استفاده از فیوز به هم متصل می شوند.

در ارتباط طبقات عمودی و افقی MDF از سیم رانجه استفاده می شود. علت استفاده از طبقات عمودی و افقی سادگی تغییر محل شماره مشترک است. زمانی که مشترک تقاضای انتقال شماره را داشته باشد مکان اتصال سیم رانجه را در بوخت عمودی تغییر می دهند.

در اتاق سانترال سیستم سوئیچ قرار گرفته است که سیم ها از طریق کانال زمینی(در بعضی مراکز از طریق لدر) به این اتاق رسیده اند.

اتاق شارژ جهت نصب شارژر مرکز تلفن می باشد. باتری ها نیز که عمدتا جهت نامین جریان بالاتر از نوع اسیدی سربی و یا باتری های خشک آن استفاده می شود، در اتاق جداگانه ای نصب می گردند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...