pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ چیه بابا خوابمون میاد مزاحم نشو بلد نیستیم 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ چیه بابا خوابمون میاد مزاحم نشو بلد نیستیم ssr عکس بعدی رو بزار لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ ssr عکس بعدی رو بزار من بزارم من فعلا چیزی ندارم :icon_pf (34): اینو میزارم میدونم که عمرا حدس بزنییید 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ من بزارم من فعلا چیزی ندارم :icon_pf (34): اینو میزارم میدونم که عمرا حدس بزنییید من بگم...نمیدونم:icon_pf (34): برقیا کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟بیایید بگید ببینیم...بیایید حال امید رو بگیرین... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ من بگم...نمیدونم:icon_pf (34): برقیا کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟بیایید بگید ببینیم...بیایید حال امید رو بگیرین... هیچکی وجود نداره من و تو هستیم تک و تنهااا تو بحدس من هی میگم نه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ plc نیست؟ نه plc به مجموعه ای از قطعات مانند منبع تغذیه و کارت های دیجیتال این پوت و اوت پوت do و di و.................... میگن 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ نه plc به مجموعه ای از قطعات مانند منبع تغذیه و کارت های دیجیتال این پوت و اوت پوت do و di و.................... میگن میدونستم گفتم شاید مدل جدیدش باشه اگر میرفتم برق میخوندم(که قبول شده بودم و نرفتم حتی رزرو هم کرده بودم ) الان حتما جواب میدادم... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ میدونستم گفتم شاید مدل جدیدش باشه اگر میرفتم برق میخوندم(که قبول شده بودم و نرفتم حتی رزرو هم کرده بودم ) الان حتما جواب میدادم... به نظرم خوب کاری کردی نیومدی چون رشته برق برای یک دختر واقعا بی کاربرد ترین رشته در ایرانه چون واقعاااااااااااا کار نیست براش جز دفتر طراحی مهندسی هااااااااااااااااااا اگر هم رشته برق میخوندید نمیتونستید جوابب بدید چون خیلی تخصصی هستش ین دستگاه خودم دیروز برای اولین بار شندیدم و دیدمش 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ به نظرم خوب کاری کردی نیومدی چون رشته برق برای یک دختر واقعا بی کاربرد ترین رشته در ایرانه چون واقعاااااااااااا کار نیست براش جز دفتر طراحی مهندسی هااااااااااااااااااا اگر هم رشته برق میخوندید نمیتونستید جوابب بدید چون خیلی تخصصی هستش ین دستگاه خودم دیروز برای اولین بار شندیدم و دیدمش یه چیز تو مایه های اینورتر....مثلا سافت استارتر نیست... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ یه چیز تو مایه های اینورتر....مثلا سافت استارتر نیست... نوچ:vahidrk::whistles::whistles::whistles: عکس بعدی 1 لینک به دیدگاه
parsj 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ منتظر عکسا هستیم تا ما هم شرکت کنیم تو مسابقه البته جایزه داره! 1 لینک به دیدگاه
parsj 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ منتظر عکسا هستیم تا ما هم شرکت کنیم تو مسابقه البته جایزه داره! لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ اینم یه عکس آسون... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ اینم یه عکس آسون... بانک خازنی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ بانک خازنی چیه بانک خازنی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ چیه بانک خازنی سر بانک خازنی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ سر بانک خازنی عکس بعدی رو بزار 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده