seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ عکس بعدی رو کی میزاره؟ لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ عکس بعدی رو کی میزاره؟ خودت بذار 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ یک هفته بدون پاسخ نوشته من انگار پاک شده شیر برقیه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ نوشته من انگار پاک شده شیر برقیه عکس بعدی رو بده بیاد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ ببین ادم رو به چه کار هایی وا میداری عمرا اگر بتونی حدس بزنی 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ ببین ادم رو به چه کار هایی وا میداری عمرا اگر بتونی حدس بزنی اگه e1 و e2 نداشت میشد کنترل فاز... مایع سنج نیست...یا مثلا کنترل سطح مایع 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ اگه e1 و e2 نداشت میشد کنترل فاز... مایع سنج نیست...یا مثلا کنترل سطح مایع دارم برات عکس بعدی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ ببینم چه میکنید... ترسیتور 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ دوس نداریم بابا آسونه یکم دقت کنید میتونید حدس بزنید 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ بابا آسونه یکم دقت کنید میتونید حدس بزنید حسش نیس راستش این قطعه تو کمپرسورمون هم به کار رفته دیروز رفتم دیدمش برا abb بود اما حال نداشتم بپرسم این چیه 2 لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ دوستان شوخی می کنید که اسمشو بلد نیستید؟اسمشو صاف روش نوشته 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ دوستان شوخی می کنید که اسمشو بلد نیستید؟اسمشو صاف روش نوشته منم همینو میگم دیگه... آفرین به این دقت...حالا جواب رو بگو عکس بعدی هم بزار... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده