Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 4 آذر، 2012 سنسور سطح درسته. میتونید یکم در مورد این نوع سنسور سطح و نحوه کارکردش توضیح بدید 6
...YaSss 1393 ارسال شده در 4 آذر، 2012 سنسور سطح، مورد استفاده برای اندازه گیری و یا تشخیص سطح و یا مقدار مایعات در لوله ها، ظروف، و یا سیستم های دیگر است. اغلب مایعات هستند مایعات، یا از مواد که به عنوان مایعات رفتار می کنند، مانند شن و ماسه و یا دانه که جامد است به عنوان مثال. سنسورهای سطح در تعدادی از طرح های مختلف یافت می شود، بسته به نرم افزار در نظر گرفته شده است. سنسورهایی که از این نوع هستند، توسط بسیاری از شرکت ها در سراسر جهان ساخته شده و به طور کلی برای برخی از برنامه های کاربردی خاص، به جای استفاده عمومی طراحی شده است. 6
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 4 آذر، 2012 خو بابا امتیازم میدیم حالا بیاین یه خورده حدس بزنید مسابقه جون بگیره .....اصلا از حالا همون که ادمین گفت برای هر حدس 10 امتیاز. بدوین بدوین که آریوبرزن یه بار دست و دلباز شده دیگه ازین فرصتا پیش نمیادا........ بچه هارو در یاب... 4
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 4 آذر، 2012 سنسور سطح، مورد استفاده برای اندازه گیری و یا تشخیص سطح و یا مقدار مایعات در لوله ها، ظروف، و یا سیستم های دیگر است. اغلب مایعات هستند مایعات، یا از مواد که به عنوان مایعات رفتار می کنند، مانند شن و ماسه و یا دانه که جامد است به عنوان مثال. سنسورهای سطح در تعدادی از طرح های مختلف یافت می شود، بسته به نرم افزار در نظر گرفته شده است. سنسورهایی که از این نوع هستند، توسط بسیاری از شرکت ها در سراسر جهان ساخته شده و به طور کلی برای برخی از برنامه های کاربردی خاص، به جای استفاده عمومی طراحی شده است. کاملا درسته . درمورد این نوع سنسور که عکسش رو گذاشتم اینم اضافه کنم که یک نوع سنسور سطح هست که براساس مکانیزم ویبریشن کار میکنه به اینصورت که با ایجاد ویبره هایی در سطح مایع و اندازه گیری اعواجاج بوجود اومده در اون میتونه سطح مایع رو اندازه بگیره خب بفرمائید سوال بعدی رو شما بپرسید 6
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 آذر، 2012 خیلی راحته بگو دیگه بزار بقیه بیان ببینند بعد شاید اونا بگن یه کم جذاب بشه 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 آذر، 2012 بگو دیگه همه میدونن چیه سرعت نت ات تو حلقم امان نمیدی جوابم رو بدم جواب بدم خب حالا که خودت خواستی میگم بلد نیستم :icon_pf (34): 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 آذر، 2012 خسته نباشین اینکه معموله چه رله ایه اینو باید بگین تو چرا انقد علاقه داری به رله 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 6 آذر، 2012 سرعت نت ات تو حلقم امان نمیدی جوابم رو بدم جواب بدم خب حالا که خودت خواستی میگم بلد نیستم :icon_pf (34): من که میدونم داری فرصتو در اختیار بقیه میذاریآخی چقدر شما فداکارین 2
...YaSss 1393 ارسال شده در 6 آذر، 2012 تو چرا انقد علاقه داری به رله دست خودم نیست میدونی عشق تو نگاه اول چیه؟ بهش اعتقاد داری 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 6 آذر، 2012 چاکر برو بچ قدرتیم که پرچمشون بالاست... بزارید بقیه بچه ها بیان بگن... دارم کری میخونما... 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 آذر، 2012 دست خودم نیست میدونی عشق تو نگاه اول چیه؟ بهش اعتقاد داری بسوزه پدر عاشقی:icon_pf (34): 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 آذر، 2012 شبیه کنتاکتور تایمر هست تو کارگاه مدارفرمان داشنیم تو مدار فرمان شما کنتاکتور هاتون کلید on و off داشتن راهنمایی هم کرد که رله هستش نوعش رو موخاد 2
ارسال های توصیه شده