Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ سنسور سطح درسته. میتونید یکم در مورد این نوع سنسور سطح و نحوه کارکردش توضیح بدید 6 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ سنسور سطح، مورد استفاده برای اندازه گیری و یا تشخیص سطح و یا مقدار مایعات در لوله ها، ظروف، و یا سیستم های دیگر است. اغلب مایعات هستند مایعات، یا از مواد که به عنوان مایعات رفتار می کنند، مانند شن و ماسه و یا دانه که جامد است به عنوان مثال. سنسورهای سطح در تعدادی از طرح های مختلف یافت می شود، بسته به نرم افزار در نظر گرفته شده است. سنسورهایی که از این نوع هستند، توسط بسیاری از شرکت ها در سراسر جهان ساخته شده و به طور کلی برای برخی از برنامه های کاربردی خاص، به جای استفاده عمومی طراحی شده است. 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ خو بابا امتیازم میدیم حالا بیاین یه خورده حدس بزنید مسابقه جون بگیره .....اصلا از حالا همون که ادمین گفت برای هر حدس 10 امتیاز. بدوین بدوین که آریوبرزن یه بار دست و دلباز شده دیگه ازین فرصتا پیش نمیادا........ بچه هارو در یاب... 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ سنسور سطح، مورد استفاده برای اندازه گیری و یا تشخیص سطح و یا مقدار مایعات در لوله ها، ظروف، و یا سیستم های دیگر است. اغلب مایعات هستند مایعات، یا از مواد که به عنوان مایعات رفتار می کنند، مانند شن و ماسه و یا دانه که جامد است به عنوان مثال. سنسورهای سطح در تعدادی از طرح های مختلف یافت می شود، بسته به نرم افزار در نظر گرفته شده است. سنسورهایی که از این نوع هستند، توسط بسیاری از شرکت ها در سراسر جهان ساخته شده و به طور کلی برای برخی از برنامه های کاربردی خاص، به جای استفاده عمومی طراحی شده است. کاملا درسته . درمورد این نوع سنسور که عکسش رو گذاشتم اینم اضافه کنم که یک نوع سنسور سطح هست که براساس مکانیزم ویبریشن کار میکنه به اینصورت که با ایجاد ویبره هایی در سطح مایع و اندازه گیری اعواجاج بوجود اومده در اون میتونه سطح مایع رو اندازه بگیره خب بفرمائید سوال بعدی رو شما بپرسید 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی راحته بگو دیگه بزار بقیه بیان ببینند بعد شاید اونا بگن یه کم جذاب بشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ بگو دیگه همه میدونن چیه سرعت نت ات تو حلقم امان نمیدی جوابم رو بدم جواب بدم خب حالا که خودت خواستی میگم بلد نیستم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ من بگممممم... روش نوشته ها... 3 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ خسته نباشین اینکه معموله چه رله ایه اینو باید بگین 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ خسته نباشین اینکه معموله چه رله ایه اینو باید بگین تو چرا انقد علاقه داری به رله 1 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ سرعت نت ات تو حلقم امان نمیدی جوابم رو بدم جواب بدم خب حالا که خودت خواستی میگم بلد نیستم :icon_pf (34): من که میدونم داری فرصتو در اختیار بقیه میذاریآخی چقدر شما فداکارین 2 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ تو چرا انقد علاقه داری به رله دست خودم نیست میدونی عشق تو نگاه اول چیه؟ بهش اعتقاد داری 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ چاکر برو بچ قدرتیم که پرچمشون بالاست... بزارید بقیه بچه ها بیان بگن... دارم کری میخونما... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ دست خودم نیست میدونی عشق تو نگاه اول چیه؟ بهش اعتقاد داری بسوزه پدر عاشقی:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ شبیه کنتاکتور تایمر هست تو کارگاه مدارفرمان داشنیم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ شبیه کنتاکتور تایمر هست تو کارگاه مدارفرمان داشنیم تو مدار فرمان شما کنتاکتور هاتون کلید on و off داشتن راهنمایی هم کرد که رله هستش نوعش رو موخاد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده