eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ دعوت تخصصی کاربران به تالار معماری این تاپیک در راستای تاپیک مرجعی هست که برای دعوت کاربران زده شده http://www.noandishaan.com/forums/thread83789.html کلیه کاربرانی که دوست داران تا به بحث های تخصصی این تالار دعوت بشن از کلید تشکر استفاده کنن تا اسم اونها در پایین همین پست ثبت بشه و از این به بعد دوستانی که میخوان کسی رو دعوت کنن به تاپیک هاشون از این لیست استفاده کنن لازمه اون هم کپی کردن این لیست و پیست کردن در قسمت دعوت کاربران هست بدون هیچ کار اضافه ای امیدوارم با همین منوال شاهد فعالیت عملی و هر چه بیشتر تالار معماری باشیم نکته: هر زمان که نیاز دونستید تا به نحوی حذف اشتراک کنید میتونید به راحتی و با زدن حذف تشکر اسم خودتون رو از لیست خارج کنید -------------------- از مدیر محترم این بخش تقاضا با توجه به تقسیم بندی پیشنهادی خودشون، پست هایی به این تاپیک اضافه کنن تا افرادی که نمیخوان در تمام مباحث شرکت کنن و مباحث خاصی مدنظرشونه به همون تاپیک ها دعوت بشن مثلا میشه این دسته بندی بر اساس گرایش ها یا عمومی و تخصصی بودن تاپیک ها باشه با تشکر --------------- نکته ی خیلی خیلی خیلی مهم از اونجا که اسم خودم اون پایین ثبت نمیشه لطفا اسم منم موقع دعوت در تاپیک های تخصصی معماری بنویسد یعنی این رو هم کپی کنید به آخر اسم هاتون .... مرسی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ,eder , bahar_68 23 لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ دعوت تخصصی کاربران به تالار معماری این تاپیک در راستای تاپیک مرجعی هست که برای دعوت کاربران زده شده http://www.noandishaan.com/forums/thread83789.html کلیه کاربرانی که دوست داران تا به بحث های تخصصی این تالار دعوت بشن از کلید تشکر استفاده کنن تا اسم اونها در پایین همین پست ثبت بشه و از این به بعد دوستانی که میخوان کسی رو دعوت کنن به تاپیک هاشون از این لیست استفاده کنن لازمه اون هم کپی کردن این لیست و پیست کردن در قسمت دعوت کاربران هست بدون هیچ کار اضافه ای امیدوارم با همین منوال شاهد فعالیت عملی و هر چه بیشتر تالار معماری باشیم نکته: هر زمان که نیاز دونستید تا به نحوی حذف اشتراک کنید میتونید به راحتی و با زدن حذف تشکر اسم خودتون رو از لیست خارج کنید نکته ی خیلی خیلی خیلی مهم از اونجا که اسم خودم اون پایین ثبت نمیشه لطفا اسم منم موقع دعوت در تاپیک های تخصصی معماری بنویسد یعنی این رو هم کپی کنید به آخر اسم هاتون .... مرسی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ,eder چرا من نمیتونم تشکر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ امروز اولین دعوت رو با همین لیست انجام دادم امیدوارم دوستان هم به استفاده از این روش روی بیارن 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ میشه پست اول رو حذف کرد و بجاش پست یه نفر دیگه رو گذاشت؟ من خودم میخوام تو مباحث شرکت کنم اما با اینکه از دوستان خواشتم کسی خودمو دعوت نمیکنه (خیلی نامردین :icon_razz:) یه فکر به حال منم کنید لطفا اگه دسترسی دارید پست اول رو حذف کنید و بجاش پست یه کاربر غیر معماری رو بذارید 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ میشه پست اول رو حذف کرد و بجاش پست یه نفر دیگه رو گذاشت؟من خودم میخوام تو مباحث شرکت کنم اما با اینکه از دوستان خواشتم کسی خودمو دعوت نمیکنه (خیلی نامردین :icon_razz:) یه فکر به حال منم کنید لطفا اگه دسترسی دارید پست اول رو حذف کنید و بجاش پست یه کاربر غیر معماری رو بذارید نمیشه که ولی من قبلنا یه لیست از کل معمارای انجمن رو جمع کرده بودم و هر سری هم کاربرای جدید رو اضافه میکنم که زیر تاپیکhttp://www.noandishaan.com/forums/thread23177.html هستش و همیشه از اون استفاده میکردم و اسم شما هم اضافه کردم ** SaMiRa **, *mini*, *ملینا*, ...Mahsa..., .FatiMa, 6161, ::: شیـــما :::, aalison, AFARIN, Afsaneh.M, ALI*, Ali.Akbar, alireza.ups, alirezadaliri, amin_architect22,anastazia, archi.sadjad, armin.eleman,Arpak, Art_arch, asdi, asef-a, atish_baran, Atre Baroon, azadeh_arch _eng, b2009, b4gher, bahar_68, bashir_kazemi,behnammohamadi, chalipa, d3000, DaryaCigari, DCBA, DDDIQ, designer.ali, ebrahim heidari,eder, ehsan.amini, ehsan2054, elaheh_, elale, elhamii, eli.memari,eli2020, elnaz..., enjil, esmm, fargol_2408, FARSHAD HAKIM, farzaneh_fth, fateme.ar, fatemeh7, Fo.Roo.GH, from_hell, Gizmo, goldstone, goli feri, griffin21,h.shafiee, hadi2643, hami_sani, hamzehhamed, hasanporabolfazl, hasti 63, helensj, hilda, hojjat 66, honey memar, hossehn, inor77, island1991, jodyabod, jonny depp, keramat58, keyvanmooraki,kimia, lady architect, lilac, M@hya, maede joon, mahdieh1991, mahdi_ctr, Mahnaz.D, mahsa_bala, Mahtab Ab, mahyar65, majid..,MAKA, mehdi616, Mehr@z, memare khob, memar_saadati, memmar, mershad,mina2, mkh9046, moein.s, mohamad amin shojaee, mtf2, M_Archi, n.gazeran,naderha, narchitect, nassimgoly, nazanin_j, ne_sh67, niaz, nice-arch, nilofar88, Number_One, oldouz_a, panoram, parikoochooloo,parisalolo, partarchitect,pooran.mehr, rahaaaaa, rahajo0on, roji, s a h a r, S.Ansari, Sa.Ra, saeed sepehri, saeiideh, sahar98, saie, sam arch, saman_s, samiiii, sanaz.goli, sara_arch,sara_ku, sasan.m,sdezhpasand, sefid barfi, sepid.a, Sepideh.mt, setare.blue, shadi930, shanli, SHARLIN, shjojo, shoka, somaye.stormy, st.saba, starsana, s_s,taghdir, Tannaz.d, tina-arch, titi.kh, فرییبا, من مرد تنهای شبم,مصطفی 1, معمار کوچک, معمارانه م, هادی9, vioona, vorojak_error, yasihood, yosefi, ysmn, zahra-d,zahra.zibaiee, zahra22, zip, ZOLEIKHA, ~M~O~J~, بهار, بوف کور, حانیه, درکه, درخشان, سـارا, شهرساز آرادان,شاهین حالا اگه میخواید واسه همین لیست خودتون هم من اسمتونو اضافه میکنم Ven000s *, ...Mahsa..., .FatiMa, Arpak, azadeh_arch _eng, ebrahim heidari, fargol_2408, fatemeh7, hami_sani, jodyabod, memmar, mohandese shahrsaz,nassimgoly, sam arch, taghdir, tina-arch, مصطفی 1, zahra22, ~M~O~J~, سـارا , eder ,bahar_68 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ نمیشه که ولی من قبلنا یه لیست از کل معمارای انجمن رو جمع کرده بودم و هر سری هم کاربرای جدید رو اضافه میکنم که زیر تاپیکhttp://www.noandishaan.com/forums/thread23177.html هستش و همیشه از اون استفاده میکردم و اسم شما هم اضافه کردم حالا اگه میخواید واسه همین لیست خودتون هم من اسمتونو اضافه میکنم فکر میکردم بشه آخه خیلی کارا میشه کرد اینم کار هم خیلی عالیه مرسی واقعا ونوس جان کلا اختیارات پست اول دست خودتونه اگه دوست داری به پست اول انتقالش بده 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ فکر میکردم بشهآخه خیلی کارا میشه کرد اینم کار هم خیلی عالیه مرسی واقعا ونوس جان کلا اختیارات پست اول دست خودتونه اگه دوست داری به پست اول انتقالش بده مرسیییی مهندس لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ میشه یه لیست جدیدتر از کاربرای معماری بدید...مرسی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ میشه یه لیست جدیدتر از کاربرای معماری بدید...مرسی دیگه اینکار فایده نداره؛ این هک داره حذف میشه و دیگه از چند روز دیگه نمیشه از دکمه دعوت کاربرا استفاده کرد لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ دیگه اینکار فایده نداره؛ این هک داره حذف میشه و دیگه از چند روز دیگه نمیشه از دکمه دعوت کاربرا استفاده کرد عهههههههههههههه چرااااااااااااا لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ دیگه اینکار فایده نداره؛ این هک داره حذف میشه و دیگه از چند روز دیگه نمیشه از دکمه دعوت کاربرا استفاده کرد چرا؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ عهههههههههههههه چرااااااااااااا چرا؟؟؟؟؟ از نظر امنیتی بهتره حذف شه؛ نقل قول و دعوت کاربران... [h=3]حذف هک های دعوت کاربران و عوض شدن دانشنامه[/h] لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ از نظر امنیتی بهتره حذف شه؛ نقل قول و دعوت کاربران... حذف هک های دعوت کاربران و عوض شدن دانشنامه خوب بود که اینا ... لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ از نظر امنیتی بهتره حذف شه؛ نقل قول و دعوت کاربران... حذف هک های دعوت کاربران و عوض شدن دانشنامه نقل قول خیلی خوب بود...اینجوری از کجا بفهمیم کسی از پستمون نقل قول گرفته آخه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ خوب بود که اینا ... اوهوم نقل قول خیلی خوب بود...اینجوری از کجا بفهمیم کسی از پستمون نقل قول گرفته آخه :icon_pf (34): آره؛ مخصوصا نقل قول؛ اما حتما مجبور شدن دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده