هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ تا حالا پروفایل تون را بستید چرا ؟ 33 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ خیر، توهین به کاربران دیگه هست 13 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ آره. چندبار کوتاه مدت اینکارو کردم، این دفعه آخر یه کمی طولانی تر بود. یه عادت بدی که داشتم، این بود که همه پیغاما رو جواب میدادم حتی شده با یه شکلک خالی. و عادت نداشتم جواب ندم. حتی اگه چیز خاصی هم نبود پیغامی که واسم گذاشته شده. این مسئله باعث میشد وقتایی که می بینم یه مدت زیاد فرصت ندارم تو انجمن باشم، می بستم پروفایل رو. تا اینکه این دفعه آخر بالاخره تونستم تا حد زیادی این عادتمو ترک کنم. ولی خب در کل پروفایلم رو اگه ببندم واسه اینه که فرصت واسه جواب دادن ندارم، دلیل دیگه ای تا حالا نداشته 19 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ بله... دو بار هر دوبارشم وقتی بود که میخواستم یه مدتی انجمن نیام بستمش که به وسوسه چک کردن پیامام نخوام بیام انجمن 17 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ نه تا حالا پروفايلو نبستم ولي محدودش كردم به دوستان خيلي وقته، ميشه گف از سه سال پيش تو هر سايتي كه عضو بودم محدودش كردم... 12 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ تا حالا پروفایل تون را بستید چرا ؟ درود بله حدودا تا يه سال و نيم فقط براي دوستام باز بود. تعداد دوستامم كم بود. به خاطر كمبود وقت! به نظرم اين بهتر بود تا اينكه بيان پيام بدن و من جواب ندم. الآنم وقتي خيلي كار داشته باشم و واسه يه كار ضربتي اومده باشم اينجا به مدت چند ساعت ميبندم كلا. كه البته معمولا سعي ميكنم نصف شبا بيام اون كارا رو بكنم كه نيازي به اين كارم نباشه... خیر، توهین به کاربران دیگه هست چرا آخه؟ 15 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ چه بحث جالبیه دو سه روز پیش هم من با eder سر همین بحث کردیم تا حالا پروفایل تون را بستید چرا ؟ یه بار به مدت یه روز چون شنیدم قراره حمله اسپمی بشه به پروفم خیر، توهین به کاربران دیگه هست دقیقا منم همین نظر رو دارم توهینه هم بستن هم محدود کردن به دوستان حالا به نظر من محدود کردن خیلی بدتر از بستنه 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ پروفایل یکجورایی حریم شخصی هست، حالا میزان خصوصی بودنش کمتره. لازمه روشن فکری و بی تفاوتی هم این نیست که در خونه ات رو به روی همه باز بذاری،بگی من چیزی برای مخفی کردن ندارم. پروفایل من فقط برای دوستانم بازه و اگه یکسری مسائل نبود،ممکن بود این لیست رو تا کمتر از 15 نفر هم کاهش بدم. با همون هایی که هر از چندگاهی احوالپرسی میکنیم چه من چه اونها. کسی که سالی یکبار نمیگه هستی یا نیستی، دلیلی نداره پروفایل من و مکالمه من با دوستانم رو ببینه. از همین عمومی بودنش هم کلی بحث خاله زنکی و مزخرف به من تحمیل شده. ای کاش میشد خودت رو توی لیست سیاه یک عده بذاری که کلا نوشته هایت رو هم نبینند. چند بار به مدیریت پیشنهادو اینو دادم اما گوش نکردند. 18 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ چرا آخه؟ طرف میاد تو پروفایل من پیام میزاره بعد که میرم جواب بدم میبینم مال خودش بستس، حرص میخورما :icon_razz: به نظر من پروفایل محیط خصوصی نیست، مثل یه تاپیکه درباره خودته و همه حق استفاده ازش و حتی فضولی توش رو دارند، مگر اینکه مورد خاصی پیش بیاد که من ترجیح میدم اون طرف رو بندازم تولیست سیاه تا اینکه پروفایلم رو ببندم. من اگه سرم شلوغ باشه یا چراغ خاموش میام یا سر وقتش جواپ پیامها رو میدم. مخصوصا برای مدیر ها درست نیست بستنش 12 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ بله بستم . گاهی اوقات نیاز بوده که بسته بشه . الان هم فقط به رو دوستان باز هست . مدیر و غیر مدیر هم نداره . هر کسی حق داره . بقیه میتونن با پیام خصوصی ارتباط برقرار کنن . 11 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ پروفایل یه چیز کاملا شخصیه و بستن و محدود کردنش به نظرم اصلا احترامی نیست منم زیاد باز و بسته کردم دلیلشم حضورم تو انجمن هست چون پیام های مهم اکثرا به صورت خصوصی مطرح میشه و در پروفایل بیشتر احوال پرسی و اسپم هست 12 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام بله اسمش " پروفایله شخصیه " و هر چیزی که شخصی باشه هم اختیارش دست خودته ... این سوال مثل این میمونه که بگیم : تا حالا شده مسواکتونو فقط خودتون استفاده کنید ؟ من به این موضوع افتخار میکنم که جزو اولین نفراتی بودم که توی این انجمن پروفایلمو بستم ... 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ بلی....زیاد از این کارا کردیم امما به نظرم به بی احترامی ربطی نداره دو تا دلیل عمده داره: یکی این که آدم ممکنه سرش شلوغ باشه یکی هم این که حال و حوصله جواب دادن نداشته حالا به دلایا خاص خودش اتفاقا بسته باشه خیلی بهتره تا این که باز باشه و پیغام بزارن، بعد به همون دو دلیلی که بالا گفتم جوابشون رو ندی.............این بیشتر بی احترامی تلقی میشه آهان....... بعد خیلی حال میده پروف خودت بسته باشه بعد بری تو پروف بقیه پیغام بزاری به همه توصیه این حس رو یه بار تجربه کنن:biggrin: 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ طرف میاد تو پروفایل من پیام میزاره بعد که میرم جواب بدم میبینم مال خودش بستس، حرص میخورما :icon_razz: به نظر من پروفایل محیط خصوصی نیست، مثل یه تاپیکه درباره خودته و همه حق استفاده ازش و حتی فضولی توش رو دارند، مگر اینکه مورد خاصی پیش بیاد که من ترجیح میدم اون طرف رو بندازم تولیست سیاه تا اینکه پروفایلم رو ببندم. من اگه سرم شلوغ باشه یا چراغ خاموش میام یا سر وقتش جواپ پیامها رو میدم. مخصوصا برای مدیر ها درست نیست بستنش ای گفتی طرف میاد پروفم پیام میزاره بعد میخوام جوابشو بدم میبینم بسته اس انقد حرص میخورم چند بار هم خواستم بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق بدم چقد من و تو هم سلیقه ایم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ آهان....... بعد خیلی حال میده پروف خودت بسته باشه بعد بری تو پروف بقیه پیغام بزاری به همه توصیه این حس رو یه بار تجربه کنن:biggrin: :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: آخ سرم خب من چیکار کنم.........جالبه دیگه حالا این کار هم کمش خوبه، نه زیادش 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ ادم خیلی پیچیده تر از اونه که بشه با چند کلمه،جمله و یا حتی کتاب تحلیل و تفسیر ش کرد ولی تو این کار نوعی خودخواهی ناشیانه وجود داره که از ضعف و دورنگی میاد....متاسفانه ما مفهموم شخصی را بد فهمیدم ...مغز و ذهن و قلب ما هم مهمترین گیرنده شخصی هست که داریم ایا اونهایی که به دمکراسی و فرهنگ احترام میزارن دریچه قلب و مغزشون را میبندد و به پیاما و ادمای خاصی اجازه ورود میدن حالا به هر دلیل و بهانه ای حتی مشغله و حال بد و تکراری بودن حرفا،... گاهی وقتا جواب ندان بهترین جواب هست ولی اجازه جواب ندادن مساوی با دیکتاتوریه. 9 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ پروفایل من فقط برای دوستـانم بـاز هست. منظورم از دوست اون افرادی ست که بیرون از دنیای مجازی هم با هم ارتباط هستیم، شناخت بیشتری ازشون دارم، دوستشون دارم، براشون احترام زیادی قائل هستم و باهاشون گفتگوهای بیشتری دارم. از اینکـه کسی توی لیست دوستانم باشه، ولـی حتی ماهی یکبار هم جویای حالم نباشه و جواب پیغام هام رو نـده خوشم نمیـاد. بلــه، بستـــم. دلائل مختلفی داشته، به عنوان مثال: _ زمانی بود که سرم خیلی شلوغ بود و نمی تونستم انجمن بیام. نخواستم پیغام های دوستانم بی جواب بمونـه. 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ ادم خیلی پیچیده تر از اونه که بشه با چند کلمه،جمله و یا حتی کتاب تحلیل و تفسیر ش کرد ولی تو این کار نوعی خودخواهی ناشیانه وجود داره که از ضعف و دورنگی میاد....متاسفانه ما مفهموم شخصی را بد فهمیدم ...مغز و ذهن و قلب ما هم مهمترین گیرنده شخصی هست که داریم ایا اونهایی که به دمکراسی و فرهنگ احترام میزارن دریچه قلب و مغزشون را میبندد و به پیاما و ادمای خاصی اجازه ورود میدن حالا به هر دلیل و بهانه ای حتی مشغله و حال بد و تکراری بودن حرفا،...گاهی وقتا جواب ندان بهترین جواب هست ولی اجازه جواب ندادن مساوی با دیکتاتوریه. شما حاضری شماره موبایلتو همه جا ارائه بدی و بعدش بگی من اونایی که نمیخوام رو رد تماس میدم ...!!!! شما حاضری شب و روز درب خونتونو باز بزاری و بعد بگی با هرکی نخواستم صحبت نمیکنم ولی میزارم بیان تو خونمون ...!!! ببخشید ببخشید ببخشید ولی به نظر شما معنای " دموکراتیک " چیه ؟ دموکراتیک غیر از اینه که آدم حق انتخاب داشته باشه ؟ پس آیا به نظر شما یه کاربر حق نداره انتخاب کنه که پروفایلش بسته باشه یا باز ؟ 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ ادم خیلی پیچیده تر از اونه که بشه با چند کلمه،جمله و یا حتی کتاب تحلیل و تفسیر ش کرد ولی تو این کار نوعی خودخواهی ناشیانه وجود داره که از ضعف و دورنگی میاد....متاسفانه ما مفهموم شخصی را بد فهمیدم ...مغز و ذهن و قلب ما هم مهمترین گیرنده شخصی هست که داریم ایا اونهایی که به دمکراسی و فرهنگ احترام میزارن دریچه قلب و مغزشون را میبندد و به پیاما و ادمای خاصی اجازه ورود میدن حالا به هر دلیل و بهانه ای حتی مشغله و حال بد و تکراری بودن حرفا،...گاهی وقتا جواب ندان بهترین جواب هست ولی اجازه جواب ندادن مساوی با دیکتاتوریه. شما توی فعالیت مجازیت چقدر با آدم های مریض مجازی برخورد کردی که مدام تو دو دوستات رو به جون هم بندازند؟ تا حالا چیزی گفتی که به مذاق گردن کلفت های تمامیت خواه مذهبی یا سیاسی خوش نیاد؟ شده بریزن هکت کنند تا ساکت باشی؟ انواع و اقسام تهدیدها برای دستگیری و گرداب و وزارت اطلاعات و... در پروفایل و خصوصی بهت رسیده؟ همه مثل هم نیستند. هر کسی محدودیت هایی توی زندگیش داره،به خاطر ویژگی های خاص خودش. آقای احمدی نژاد وقتی شهردار بود،با اتوبوس هم میرفت سر کارش،الان هم میتونه بره؟ اون آدم همون آدمه،اما محدودیت هاش امروز بیشتره،من هم همون آدمم،هنوز هم با اتوبوس میرم. . . . . به نظرم ، شما در این قضیه هر آدمی رو باید در ظرف خودش ببینین. حکم کلی نمیشه داد،یکجای دیگر هم گفتم آرمانشهر من خانه هایی بدون دیوارهایی بیرونی است. اما تا وقتی فضول و چموش و خاله زنک هست،چاره ای جز دیوار کشی نیست. اگر دزد و قاتل هم اضافه شد که کار به کشیدن سیم خاردار و نصب دزدگیر هم میکشه. 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده