رفتن به مطلب

با ترول ها بحث نکنید چون به معنی پیروزی آن ها است

eder

ارسال های توصیه شده

بیتاب هم یعنی یه ترولها بودش؟اذر مهر چی؟

ترول بودن نیاز به باهوش بودن نداره

و از یه جهت دیگه ، طرف میتونه خنگ باشه یا خودش رو به خنگی بزنه

البته من منظورم شخص خاصی نیست :whistle:

• Like 9
لینک به دیدگاه

حضور پرشور ترول ها در ریج کامیکس(Rage Comics) خیلی پر رنگه

نمونه ای از ریج کامیکس:

00u1lsc35c1upnizb47f.jpg

کلا ریج کامیکس بیشتر به نمایش اتفاقات مشترک که مایه ی عصبانیته میپردازه.

• Like 9
لینک به دیدگاه

تاپیک بسیار خوب و راه گشائیه و لازم میدونم بنده هم از M_Archi تشکر کنم.

ولی خواهشا وارد مصداق ها نشوید و از شخص خاصی مثال نزنید. :a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه
تاپیک بسیار خوب و راه گشائیه و لازم میدونم بنده هم از M_Archi تشکر کنم.

ولی خواهشا وارد مصداق ها نشوید و از شخص خاصی مثال نزنید. :a030:

یه پیشنهاد دارم

میشه از مدیریت بخوایم حالا که یه تعریفی برای این افراد هست

و همینطور تجربش رو داشتیم

وقتی چنین افرادی به انجمن حمله کردن یا به قولی اومدن

به همین جرم محروم بشن؟

یا اخطار بگیرن!

یعنی بشه بخشی از قوانین انجمن

• Like 6
لینک به دیدگاه
یه پیشنهاد دارم

میشه از مدیریت بخوایم حالا که یه تعریفی برای این افراد هست

و همینطور تجربش رو داشتیم

وقتی چنین افرادی به انجمن حمله کردن یا به قولی اومدن

به همین جرم محروم بشن؟

یا اخطار بگیرن!

یعنی بشه بخشی از قوانین انجمن

ولی فکر میکنم محتوای تاپیک چیزی جز این بود. میگه بهشون توجه نکنید. اخراج کردن هم یه جور عکس العمله دیگه!

• Like 6
لینک به دیدگاه

ترول چه مهربوووونه

قدر منو میدونهههه

:hapydancsmil:

-------------------

هروقت اومدن ، فکر کنین دارین عکس ها و موضوعات ترول فیسبوک رو میبینین! منتها بصورت زنده.

بعد هرهر بهشون بخندین.

:hapydancsmil:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ولی فکر میکنم محتوای تاپیک چیزی جز این بود. میگه بهشون توجه نکنید. اخراج کردن هم یه جور عکس العمله دیگه!

ابولفظل جان دیدی که دوباره طرف با یه یوزر دیگه برگشت و بچه ها تونستن شناساییش کنن و زود اخراج شد

فکر میکنم پیشگیری بهتر از درمانه

• Like 3
لینک به دیدگاه
ابولفظل جان دیدی که دوباره طرف با یه یوزر دیگه برگشت و بچه ها تونستن شناساییش کنن و زود اخراج شد

فکر میکنم پیشگیری بهتر از درمانه

فکر میکنی نمیتونن با یه یوزر دیگه بیان؟

دوباره میاد. و صدباره میاد. چون هدفش همون چیزی هست که در تاپیک عنوان شد و به نظرم اخارج نه تنها مشکلی را برطرف نمیکنه بلکه پاسخگوی بخشی از نیازهاشون هم هست. اساس کار را بر این بزاریم که ترول ها اگنور شوند.

• Like 4
لینک به دیدگاه
فکر میکنی نمیتونن با یه یوزر دیگه بیان؟

دوباره میاد. و صدباره میاد. چون هدفش همون چیزی هست که در تاپیک عنوان شد و به نظرم اخارج نه تنها مشکلی را برطرف نمیکنه بلکه پاسخگوی بخشی از نیازهاشون هم هست. اساس کار را بر این بزاریم که ترول ها اگنور شوند.

نباید چنین چیزی برامون عادت بشه

مطمئنا محروم کردن چنین اشخاصی برای ما خیلی راحت تر از ساخت یوزر جدیده برای اونطرف

چند بار که محروم شد خودش خسته میشه

اما اگه بیاد و ماها کاری به کارش نداشته باشیم

مطمئنا هستن کسانی که از این موضوع اطلاع ندارن و به طرف خوراک میدن

• Like 3
لینک به دیدگاه

بنظر منم اخراج خودش خوراک رسوندن به ترولهاست.

چون کاملا نشون میده بودنشون دیگران رو ازار داده و اونها هم که هدفشون همین به چشم اومدن و ناراحت کردن و ازار رسوندن به بقیه است بازهم به هدفشون میرسن.

همون بیتوجهی جمعی از همه کار بهتره.

همینکه همه اینهارو بشناسن و راه مقابله باهاشون رو یاد بگیرن و تمرین کنن.

بنظر من ترولها تو زندگی واقعی و خارج از نتمونم هست. بنابراین بنظرم همین یه تمرین برای زندگی واقعی هم میشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

چون کاملا نشون میده بودنشون دیگران رو ازار داده و اونها هم که هدفشون همین به چشم اومدن و ناراحت کردن و ازار رسوندن به بقیه است بازهم به هدفشون میرسن.

بنظر من ترولها تو زندگی واقعی و خارج از نتمونم هست. بنابراین بنظرم همین یه تمرین برای زندگی واقعی هم میشه.

دخیخا!

مطمئنا محروم کردن چنین اشخاصی برای ما خیلی راحت تر از ساخت یوزر جدیده برای اونطرف

خوب فرآیند اخراج به صورت قانونی که توسط مدیران ارشد انجام میشه. ولی باید دلیل برای اخراج اون اشخاص هم باشه. هر جا که احساس میکنید تخلفی صورت گرفته گزارش تخلف رد کنید. اینکار باعث میشه افراد خاطی زودتر شناخته بشن و اون فرآیند زودتر انجام بشه. ولی به محض اینکه متوجه شدیم یک نفر ترول هست نمیتونیم اخراج کنیم. هر اخراجی باید یه دلیل محکم داشته باشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

اشتباه نکن ادر جان

اخراج نه تنها اونهارو ازار نمیده بلکه مهم بودن و اهمیت وجودشون رو بهشون ثابت میکنه و همین اونهارو خوشحالتر میکنه.

ساخت یه یوزر جدید نه تنها سخت نیست بلکه برای اونها لذت بخشم هست! چون درواقع به هدفشون نزدیکتر شدن!

اینکه افکار و انرژیهارو سمت خودشون جذب و تلف کنن و اونهارو از کارهای مهمتر و مفیدتر باز دارن.

اینها بیمار روانین اونهارو با یه ادم سالم که به هدف بحث واقعی تو انجمن میاد مقایسه نکن.

اگه همون کسایی که بهشون بها میدن بصورت خصوصی به این تاپیک هدایت بشن و از هدف اونها مطلع بشن خیلی بهتر و کمک کننده تره.

فرض کن تو یه تاپیک اگه اکثر اعضای فعال بی توجه به پستهای یه ادم خاص به بحث خودشون ادامه بدن و به تاپیکهای اون عده اهمیت ندن و درصورت شرکت اقلیتی که نمیدونن بهشون اطلاع رسانی کنن کم کم همه متوجه میشن جریان چیه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

فکر میکنم جنبه ای که شما اشاره میکنید ضعیف تر از اون جنبه هست

یعنی ضررش بیشتر از منافعشه

دخیخا!

خوب فرآیند اخراج به صورت قانونی که توسط مدیران ارشد انجام میشه. ولی باید دلیل برای اخراج اون اشخاص هم باشه. هر جا که احساس میکنید تخلفی صورت گرفته گزارش تخلف رد کنید. اینکار باعث میشه افراد خاطی زودتر شناخته بشن و اون فرآیند زودتر انجام بشه. ولی به محض اینکه متوجه شدیم یک نفر ترول هست نمیتونیم اخراج کنیم. هر اخراجی باید یه دلیل محکم داشته باشه.

منم میگم جرم حساب شه دیگه که کار همه رو راحت کنیم :ws3:

------------

اما گویا اختلاف نظر زیاده و نمیشه نظر قاطعی داد

صبر میکنیم تا بعد ببینیم چی پیش میاد:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
فکر میکنم جنبه ای که شما اشاره میکنید ضعیف تر از اون جنبه هستیعنی ضررش بیشتر از منافعشهمنم میگم جرم حساب شه دیگه که کار همه رو راحت کنیم :ws3:------------اما گویا اختلاف نظر زیاده و نمیشه نظر قاطعی دادصبر میکنیم تا بعد ببینیم چی پیش میاد:a030:
مشکل بر سر همین کلمه جرمه. ما هنوز قانون مدونی در خصوص جرائم کیفری تو کشورمون نداریم و خیلی از نقاطش محل مناقشه است. چطور میشه در خصوص چنین پدیده نو ظهوری اعلام جرم کرد؟ این موضوع از حیطه صلاحیت ما خارجه و در حال حاضر به نظر من راهکار عملی همونی هست که تو مقاله عنوان شده.
  • Like 4
لینک به دیدگاه
اشتباه نکن ادر جان

اخراج نه تنها اونهارو ازار نمیده بلکه مهم بودن و اهمیت وجودشون رو بهشون ثابت میکنه و همین اونهارو خوشحالتر میکنه.

ساخت یه یوزر جدید نه تنها سخت نیست بلکه برای اونها لذت بخشم هست! چون درواقع به هدفشون نزدیکتر شدن!

اینکه افکار و انرژیهارو سمت خودشون جذب و تلف کنن و اونهارو از کارهای مهمتر و مفیدتر باز دارن.

اینها بیمار روانین اونهارو با یه ادم سالم که به هدف بحث واقعی تو انجمن میاد مقایسه نکن.

اگه همون کسایی که بهشون بها میدن بصورت خصوصی به این تاپیک هدایت بشن و از هدف اونها مطلع بشن خیلی بهتر و کمک کننده تره.

فرض کن تو یه تاپیک اگه اکثر اعضای فعال بی توجه به پستهای یه ادم خاص به بحث خودشون ادامه بدن و به تاپیکهای اون عده اهمیت ندن و درصورت شرکت اقلیتی که نمیدونن بهشون اطلاع رسانی کنن کم کم همه متوجه میشن جریان چیه.

فکر میکنم هر دو نظر خوب باشه

یعنی هم نظر شما خوبه

و هم پیشنهاد من (فعلا دفاعی نمیکنم چون نیازی نیست)

اما بهترین کار اینه که یه نظر واحد داشته باشم و اون رو انجام بدیم

با توجه به اینکه مدیران زیاد به این موضوع توجه نمیکنن و بیشتر صبر میکنن تا خبری بشه

فکر کنم همون پیام خصوصی بهتر باشه :a030:

مشکل بر سر همین کلمه جرمه. ما هنوز قانون مدونی در خصوص جرائم کیفری تو کشورمون نداریم و خیلی از نقاطش محل مناقشه است. چطور میشه در خصوص چنین پدیده نو ظهوری اعلام جرم کرد؟ این موضوع از حیطه صلاحیت ما خارجه و در حال حاضر به نظر من راهکار عملی همونی هست که تو مقاله عنوان شده.

ابولفظل جان ما یهمشکلیه که با حضرات داریم همین بی برنامه بودن و بی هدف بودنشونه

دقیقا همین چیز که باعث بدبختی و بی ثباتی کشور شده

حالا چون اونا اینجورین ما هم مثل اونا باشیم؟

این حرفت رو قبول ندارم

ما میتونیم قوانین خودمون رو داشته باشم

اما همونطور که در چند خخط بالاتر گفتم بهتر یک کار واحد رو انجام بدیم

پس همون آگاهی دادن به دوستان رو انجام میدیم

ایشالا که خوب پیش بره :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...