eder 13732 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ ترول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ترول (Troll) یک اصطلاح اینترنتی است و به کسانی اطلاق میشود که در جوامع آنلاین مثل فرومها یا بخش کامنتهای یک سایت، پیامهایی بیربط، ناراحت کننده و فتنه آمیز ارسال میکنند با این هدف اصلی که بقیه را وادار به عکسالعملهای احساسی کنند و باعث بحثهای بیربط به موضوع اصلی شوند. این کلمه میتواند هم به شکل اسم برای فرد ارسال کننده بکار رود و هم به شکل فعل برای خود عمل (مثلا ترولوری یا ترول کردن). برای مثال ممکن است یک نفر عمدا در مطالب خودش غلط دیکتهای بگذارد تا دیگران را تحریک به صحبت در این مورد کند یا اگر هوش بیشتری داشته باشد، در متنی که ظاهرا تلاش میکند غلطهای دیکتهای و دستوری دیگران را اصلاح کند چند غلط بگنجاند تا بقیه شروع به دادن جوابهای احساسی کنند و بحث از موضوع اصلی منحرف شود. در شکلهای مفهومی، ممکن است یک نفر در مورد خلقت جهان و نظرش در این باره حرف بزند یا در یک سایت با مطالب فنی، بحث تکراری مقایسه لینوکس و مک و ویندوز را بدون ربط به پست اصلی و بدون دلایل منطقی و فقط به قصد دعوا، مطرح کند. در اینباره که چرا بعضیها ترولورزی میکنند نظرات مختلفی هست ولی سندرومهای رفتار ضداجتماعی و حس کنترل بر احساسات دیگران از طرف آدمهای ضعیف، از تئوریهای ارائه شده هستند. تصویر مرتبط با ترول در فرهنگ اینترنت این تصویر است: که اولین بار در دویانت آرت معرفی شد و بعد از راهیابی به ۴چن کاربرد اصلیاش را پیدا کرد و تبدیل شد به زبان مشترکی برای ترولورزان سراسر جهان. توجه زیاد به این مفهوم در اینترنت از سال ۲۰۰۸ به بعد، باعث شد که استفاده از آن در خارج از اینترنت هم معمول شود. نیویورک تایمز ترول را به شکل «دستکاری تعادل روانی دیگران» معرفی کرده. در یک نمونه مشهور از ترولی که دنیای سایبر و دنیای واقعی را به هم پیوند میزد، یک نفر ترول گر شاغل در بخش مالی اخبار یاهو، بعد از دیدن بحثهای تجاری جاری در یک فروم اقتصادی در مورد یکی از شرکتهای مخابراتی کالیفرنیای آمریکا، خبری را روی یاهو فرستاد که نسخه دستکاری شده مطلبی از خبرگزاری اقتصادی بلومبرگ بود. بر اساس این خبر تحریف شده، یک شرکت قرار بود شرکت مخابراتی آمریکایی را بخرد و همین ترول باعث شد سهام شرکت آمریکایی ۳۱٪ بالا برود و بعد از افشای دروغ بودن خبر، شدیدتر از قبل سقوط کند. چیزی که در این میان به ترولگر رسید، خنده بیمارگونه بود از ناراحتی و اعصاب خوردی دیگران. پیروزی یا عدم پیروزی ترول و از آن مهمتر ادامه فعالیت ترولگر در یک محیط وابسته به رسیدن یا نرسیدن سوخت به ترول است. اگر آدمها کنترل احساساتشان را از دست بدهند و درگیر جنگها، بحثها و اعصابخوردیهایی بشوند که ترول را خوشحال میکند، ترول به کارش ادامه خواهد داد. این فهم و درک کاربران یک جامعه است که باعث میشود کسانی که دنبال دعوا هستند در اینکار موفق شوند یا نه. در صورت امکان فنی، دادن منفی به کامنتهای بیربط و بی محتوا یا بیتوجهی به آنها میتواند ترولها را از کنترل احساسات شما ناامید کند. نکته مهم این است که هر گونه بحث منطقی با ترول بینتیجه است چرا که ترول فقط به دنبال ناراحت کردن شما است نه قانع کردن تان. قانون چهاردهم اینترنت: با ترول ها بحث نکنید چون به معنی پیروزی آن ها است. (هر کی بقیش رو جایی دید بذاره ) منبع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر از M_Archi عزیز که این لینک رو معرفی کرد ----------- اگه جالب هست دوستان رو هم دعوت کنید که دیگه با ترول ها بحث نکنیم 51 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ بیتاب هم یعنی یه ترولها بودش؟اذر مهر چی؟ 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ بیتاب هم یعنی یه ترولها بودش؟اذر مهر چی؟ ترول بودن نیاز به باهوش بودن نداره و از یه جهت دیگه ، طرف میتونه خنگ باشه یا خودش رو به خنگی بزنه البته من منظورم شخص خاصی نیست 9 لینک به دیدگاه
Narges.Z 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی ممنون از اطلاع رسانیتون. خدا این ترولها رو نسیب گرگ بیابون هم نکنه چه برسه به برو بچ نو اندیشان. 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ حضور پرشور ترول ها در ریج کامیکس(Rage Comics) خیلی پر رنگه نمونه ای از ریج کامیکس: کلا ریج کامیکس بیشتر به نمایش اتفاقات مشترک که مایه ی عصبانیته میپردازه. 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ تاپیک بسیار خوب و راه گشائیه و لازم میدونم بنده هم از M_Archi تشکر کنم. ولی خواهشا وارد مصداق ها نشوید و از شخص خاصی مثال نزنید. 10 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ تاپیک بسیار خوب و راه گشائیه و لازم میدونم بنده هم از M_Archi تشکر کنم. ولی خواهشا وارد مصداق ها نشوید و از شخص خاصی مثال نزنید. یه پیشنهاد دارم میشه از مدیریت بخوایم حالا که یه تعریفی برای این افراد هست و همینطور تجربش رو داشتیم وقتی چنین افرادی به انجمن حمله کردن یا به قولی اومدن به همین جرم محروم بشن؟ یا اخطار بگیرن! یعنی بشه بخشی از قوانین انجمن 6 لینک به دیدگاه
maenad 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ eder عزیز مرسی واقعا جالب بود... یه چیزی جدید یاد گرفتیم... 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون ، بسیار جالب بود یادش بخیر یه زمانی روم های یاهو پر بود از این افراد 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ یه پیشنهاد دارم میشه از مدیریت بخوایم حالا که یه تعریفی برای این افراد هست و همینطور تجربش رو داشتیم وقتی چنین افرادی به انجمن حمله کردن یا به قولی اومدن به همین جرم محروم بشن؟ یا اخطار بگیرن! یعنی بشه بخشی از قوانین انجمن ولی فکر میکنم محتوای تاپیک چیزی جز این بود. میگه بهشون توجه نکنید. اخراج کردن هم یه جور عکس العمله دیگه! 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ ترول چه مهربوووونه قدر منو میدونهههه :hapydancsmil: ------------------- هروقت اومدن ، فکر کنین دارین عکس ها و موضوعات ترول فیسبوک رو میبینین! منتها بصورت زنده. بعد هرهر بهشون بخندین. :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ ولی فکر میکنم محتوای تاپیک چیزی جز این بود. میگه بهشون توجه نکنید. اخراج کردن هم یه جور عکس العمله دیگه! ابولفظل جان دیدی که دوباره طرف با یه یوزر دیگه برگشت و بچه ها تونستن شناساییش کنن و زود اخراج شد فکر میکنم پیشگیری بهتر از درمانه 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ ابولفظل جان دیدی که دوباره طرف با یه یوزر دیگه برگشت و بچه ها تونستن شناساییش کنن و زود اخراج شد فکر میکنم پیشگیری بهتر از درمانه فکر میکنی نمیتونن با یه یوزر دیگه بیان؟ دوباره میاد. و صدباره میاد. چون هدفش همون چیزی هست که در تاپیک عنوان شد و به نظرم اخارج نه تنها مشکلی را برطرف نمیکنه بلکه پاسخگوی بخشی از نیازهاشون هم هست. اساس کار را بر این بزاریم که ترول ها اگنور شوند. 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ فکر میکنی نمیتونن با یه یوزر دیگه بیان؟ دوباره میاد. و صدباره میاد. چون هدفش همون چیزی هست که در تاپیک عنوان شد و به نظرم اخارج نه تنها مشکلی را برطرف نمیکنه بلکه پاسخگوی بخشی از نیازهاشون هم هست. اساس کار را بر این بزاریم که ترول ها اگنور شوند. نباید چنین چیزی برامون عادت بشه مطمئنا محروم کردن چنین اشخاصی برای ما خیلی راحت تر از ساخت یوزر جدیده برای اونطرف چند بار که محروم شد خودش خسته میشه اما اگه بیاد و ماها کاری به کارش نداشته باشیم مطمئنا هستن کسانی که از این موضوع اطلاع ندارن و به طرف خوراک میدن 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ بنظر منم اخراج خودش خوراک رسوندن به ترولهاست. چون کاملا نشون میده بودنشون دیگران رو ازار داده و اونها هم که هدفشون همین به چشم اومدن و ناراحت کردن و ازار رسوندن به بقیه است بازهم به هدفشون میرسن. همون بیتوجهی جمعی از همه کار بهتره. همینکه همه اینهارو بشناسن و راه مقابله باهاشون رو یاد بگیرن و تمرین کنن. بنظر من ترولها تو زندگی واقعی و خارج از نتمونم هست. بنابراین بنظرم همین یه تمرین برای زندگی واقعی هم میشه. 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ بنظر منم اخراج خودش خوراک رسوندن به ترولهاست. چون کاملا نشون میده بودنشون دیگران رو ازار داده و اونها هم که هدفشون همین به چشم اومدن و ناراحت کردن و ازار رسوندن به بقیه است بازهم به هدفشون میرسن. همون بیتوجهی جمعی از همه کار بهتره. همینکه همه اینهارو بشناسن و راه مقابله باهاشون رو یاد بگیرن و تمرین کنن. بنظر من ترولها تو زندگی واقعی و خارج از نتمونم هست. بنابراین بنظرم همین یه تمرین برای زندگی واقعی هم میشه. دخیخا! نباید چنین چیزی برامون عادت بشه مطمئنا محروم کردن چنین اشخاصی برای ما خیلی راحت تر از ساخت یوزر جدیده برای اونطرف چند بار که محروم شد خودش خسته میشه اما اگه بیاد و ماها کاری به کارش نداشته باشیم مطمئنا هستن کسانی که از این موضوع اطلاع ندارن و به طرف خوراک میدن خوب فرآیند اخراج به صورت قانونی که توسط مدیران ارشد انجام میشه. ولی باید دلیل برای اخراج اون اشخاص هم باشه. هر جا که احساس میکنید تخلفی صورت گرفته گزارش تخلف رد کنید. اینکار باعث میشه افراد خاطی زودتر شناخته بشن و اون فرآیند زودتر انجام بشه. ولی به محض اینکه متوجه شدیم یک نفر ترول هست نمیتونیم اخراج کنیم. هر اخراجی باید یه دلیل محکم داشته باشه. 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ نباید چنین چیزی برامون عادت بشه مطمئنا محروم کردن چنین اشخاصی برای ما خیلی راحت تر از ساخت یوزر جدیده برای اونطرف چند بار که محروم شد خودش خسته میشه اما اگه بیاد و ماها کاری به کارش نداشته باشیم مطمئنا هستن کسانی که از این موضوع اطلاع ندارن و به طرف خوراک میدن اشتباه نکن ادر جان اخراج نه تنها اونهارو ازار نمیده بلکه مهم بودن و اهمیت وجودشون رو بهشون ثابت میکنه و همین اونهارو خوشحالتر میکنه. ساخت یه یوزر جدید نه تنها سخت نیست بلکه برای اونها لذت بخشم هست! چون درواقع به هدفشون نزدیکتر شدن! اینکه افکار و انرژیهارو سمت خودشون جذب و تلف کنن و اونهارو از کارهای مهمتر و مفیدتر باز دارن. اینها بیمار روانین اونهارو با یه ادم سالم که به هدف بحث واقعی تو انجمن میاد مقایسه نکن. اگه همون کسایی که بهشون بها میدن بصورت خصوصی به این تاپیک هدایت بشن و از هدف اونها مطلع بشن خیلی بهتر و کمک کننده تره. فرض کن تو یه تاپیک اگه اکثر اعضای فعال بی توجه به پستهای یه ادم خاص به بحث خودشون ادامه بدن و به تاپیکهای اون عده اهمیت ندن و درصورت شرکت اقلیتی که نمیدونن بهشون اطلاع رسانی کنن کم کم همه متوجه میشن جریان چیه. 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ بنظر منم اخراج خودش خوراک رسوندن به ترولهاست. چون کاملا نشون میده بودنشون دیگران رو ازار داده و اونها هم که هدفشون همین به چشم اومدن و ناراحت کردن و ازار رسوندن به بقیه است بازهم به هدفشون میرسن. همون بیتوجهی جمعی از همه کار بهتره. همینکه همه اینهارو بشناسن و راه مقابله باهاشون رو یاد بگیرن و تمرین کنن. بنظر من ترولها تو زندگی واقعی و خارج از نتمونم هست. بنابراین بنظرم همین یه تمرین برای زندگی واقعی هم میشه. فکر میکنم جنبه ای که شما اشاره میکنید ضعیف تر از اون جنبه هست یعنی ضررش بیشتر از منافعشه دخیخا! خوب فرآیند اخراج به صورت قانونی که توسط مدیران ارشد انجام میشه. ولی باید دلیل برای اخراج اون اشخاص هم باشه. هر جا که احساس میکنید تخلفی صورت گرفته گزارش تخلف رد کنید. اینکار باعث میشه افراد خاطی زودتر شناخته بشن و اون فرآیند زودتر انجام بشه. ولی به محض اینکه متوجه شدیم یک نفر ترول هست نمیتونیم اخراج کنیم. هر اخراجی باید یه دلیل محکم داشته باشه. منم میگم جرم حساب شه دیگه که کار همه رو راحت کنیم ------------ اما گویا اختلاف نظر زیاده و نمیشه نظر قاطعی داد صبر میکنیم تا بعد ببینیم چی پیش میاد 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ فکر میکنم جنبه ای که شما اشاره میکنید ضعیف تر از اون جنبه هستیعنی ضررش بیشتر از منافعشهمنم میگم جرم حساب شه دیگه که کار همه رو راحت کنیم ------------اما گویا اختلاف نظر زیاده و نمیشه نظر قاطعی دادصبر میکنیم تا بعد ببینیم چی پیش میاد مشکل بر سر همین کلمه جرمه. ما هنوز قانون مدونی در خصوص جرائم کیفری تو کشورمون نداریم و خیلی از نقاطش محل مناقشه است. چطور میشه در خصوص چنین پدیده نو ظهوری اعلام جرم کرد؟ این موضوع از حیطه صلاحیت ما خارجه و در حال حاضر به نظر من راهکار عملی همونی هست که تو مقاله عنوان شده. 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ اشتباه نکن ادر جاناخراج نه تنها اونهارو ازار نمیده بلکه مهم بودن و اهمیت وجودشون رو بهشون ثابت میکنه و همین اونهارو خوشحالتر میکنه. ساخت یه یوزر جدید نه تنها سخت نیست بلکه برای اونها لذت بخشم هست! چون درواقع به هدفشون نزدیکتر شدن! اینکه افکار و انرژیهارو سمت خودشون جذب و تلف کنن و اونهارو از کارهای مهمتر و مفیدتر باز دارن. اینها بیمار روانین اونهارو با یه ادم سالم که به هدف بحث واقعی تو انجمن میاد مقایسه نکن. اگه همون کسایی که بهشون بها میدن بصورت خصوصی به این تاپیک هدایت بشن و از هدف اونها مطلع بشن خیلی بهتر و کمک کننده تره. فرض کن تو یه تاپیک اگه اکثر اعضای فعال بی توجه به پستهای یه ادم خاص به بحث خودشون ادامه بدن و به تاپیکهای اون عده اهمیت ندن و درصورت شرکت اقلیتی که نمیدونن بهشون اطلاع رسانی کنن کم کم همه متوجه میشن جریان چیه. فکر میکنم هر دو نظر خوب باشه یعنی هم نظر شما خوبه و هم پیشنهاد من (فعلا دفاعی نمیکنم چون نیازی نیست) اما بهترین کار اینه که یه نظر واحد داشته باشم و اون رو انجام بدیم با توجه به اینکه مدیران زیاد به این موضوع توجه نمیکنن و بیشتر صبر میکنن تا خبری بشه فکر کنم همون پیام خصوصی بهتر باشه مشکل بر سر همین کلمه جرمه. ما هنوز قانون مدونی در خصوص جرائم کیفری تو کشورمون نداریم و خیلی از نقاطش محل مناقشه است. چطور میشه در خصوص چنین پدیده نو ظهوری اعلام جرم کرد؟ این موضوع از حیطه صلاحیت ما خارجه و در حال حاضر به نظر من راهکار عملی همونی هست که تو مقاله عنوان شده. ابولفظل جان ما یهمشکلیه که با حضرات داریم همین بی برنامه بودن و بی هدف بودنشونه دقیقا همین چیز که باعث بدبختی و بی ثباتی کشور شده حالا چون اونا اینجورین ما هم مثل اونا باشیم؟ این حرفت رو قبول ندارم ما میتونیم قوانین خودمون رو داشته باشم اما همونطور که در چند خخط بالاتر گفتم بهتر یک کار واحد رو انجام بدیم پس همون آگاهی دادن به دوستان رو انجام میدیم ایشالا که خوب پیش بره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده