شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ از بچههای کودکستان سوال زیر پرسیده شد: «اتوبوس شکل زیر به کدام طرف حرکت میکند؟» به دقت به شکل نگاه کنید. جواب سوال بالا را میدانید؟ تنها دو جواب وجود دارد: «چپ» یا «راست» دربارهاش فکر کنید ... هنوز نمیدانید به کدام طرف حرکت میکند؟ عیب نداره! ما به شما میگوئیم. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . تمام بچه کودکستانیها جوابشان این بود: به طرف چپ. وقتی از آنها پرسیده شد: «چرا فکر میکنید که اتوبوس به طرف چپ حرکت میکند؟» جواب همهشان این بود: «چون درب اتوبوس دیده نمیشود.» خجالت کشیدید، مگه نه؟ عیب نداره! ناراحت نباشید. 19 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی جالب بود. ممنونم لطف داری بازم باید بگم من تشکر ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بابا تشکر های من کجاست؟!! لینک به دیدگاه
mohamad0028 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ بیخیال.ما که واسه تشکر جواب ندادیم! لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ بیخیال.ما که واسه تشکر جواب ندادیم! ولی وظیفه منه که تشکر کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده