aazz 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستانمعین مهندسم لامنصب:gnugghender: سال آخر کارشناسی نا پیوسته دارم برای ارشد الکترونیک & کنترل میخونم لامنصب وقتی بین کلا برقیا میام ضعفم میگیره. راسته میگن امسال تست های درسا از 12تای سال قبل قراره بشه 10تا؟؟ یا اینکه میگن درس آمار و احتمال حذف میشه؟؟ تو کنکور آموزشی سنجش و تو دفترچه که هست. چقدر بد اگه حذف بشه.... لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ فکر نکنم حذف بشه اعلام رسمی هم نشده نزدیک کنکور هرسال معمولا صحبتهای زیادی میشه در مورد اینکه امسال میگن از فلان قسمت بیشتر سوال میاد یا اینجا نمیاد . به نظرم زیاد به این چیزا توجه نکنید زحمتتون رو کشیدید و امیدوار باشید که حاصل کارتون رو بزودی میگیرید لینک به دیدگاه
nastaran1r 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ اینایی که میگم رو همه مون تجربه رو داریم... یه سری هستن که دویست تا کتاب دستشونه همیشه، هی میگن فلان کتاب خوبه، فلان جزوه محشره، اون کتاب که داری میخونی به درد نمیخوره، اگه این درس رو با فلان استاد پاس میکردی راحت بالای 50 میزدی و... یک سری دیگه هستن که مرتب از چیزایی که خوندن تعریف میکنن. دیروز اون کتاب رو تموم کردم. از فردا دور دوم نیکوکار رو شروع میکنم. بیم بهارا رو هم نصفش رو حل کردم. جبه دار که دو دور حل کردم همش رو. عبدالعالی رو از فردا دوباره شروع میکنم خوندن.... گروه سوم افرادی هستن که هی میان انرژی منفی میدن... بقیه خیلی خوندن، بچه های دانشگاههای بالاتر از ما اگه سی درصدشون کنکور بدن و حداقل نصف اونایی که کنکور دادن رتبه شون بهتر از ما بشه، عمرا زیر 600000 نمیتونیم بشیم!! بهترین کار اینه که این حرف های مفت رو بیخیال بشین و با اعتماد به نفس کار خودتون رو بکنین. باهاشون بحث هم نکنید حتی، فقط بگید آره راس میگی!! راه حل اولی اینه که کتابها و منابع تون رو از اول درست انتخاب کنید تا بعدا شک نکنید. نفر دوم که رسما داره خالی میبنده و بعدا که رتبه ها بیاد، حتی تو آزمونهای آزمایشی، از رتبه ش معلوم میشه چندبار چی رو خونده! تاریخ هم همیشه ثابت کرده اونی که واقعا خرخونه و همه چیز رو سه بار خونده و حل کرده، همیشه میاد میگه وای هیچی نخوندم! عمرا نیاد بگه چیا رو چند بار خونده! گروه سوم هم که جواب لازم ندارن! اینها رو داشته باشید تا دفعه بعد که بیام و یک سری توضیحاتی در مورد نحوه خوندن درسهای سخت براتون بدم... دانشگاه ما پر از این آدماس .منم دیگه تصمیم گرفتم باهاشون کاری نداشته باشم . لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ دوستانی که ارشد شرکت کردن چطور بود؟ چیکار کردید؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ من فقط زبانمو خوب زدم..... کنترل خیلی خیلی سخت بود... الکترونیک آسون بود... مغناطیس ی دونه زدم سیگنال هم متوسط بود..رو به بالا ریاضی و مدارهم بدک نشد کلاامیدی نیست 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ من فقط زبانمو خوب زدم..... کنترل خیلی خیلی سخت بود... الکترونیک آسون بود... مغناطیس ی دونه زدم سیگنال هم متوسط بود..رو به بالا ریاضی و مدارهم بدک نشد کلاامیدی نیست اینکه خیلی خوبه احتمال موفقیتت زیاده. سوالات رو که من دیدم به نظرم خیلی سخته :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
reza.dd 194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ زبان افتضاح زدم الکترونیک بد نبود چی رو میخوام بشمارم؟ خیلی سخت بود لامصب از خودم نا امید شدم همین:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
masoud_5april 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ بله امسال بنظرم مشکل بود مدار و زبانش واقعا سخت بود،البته اینم بگم پارسال مدار آسون بود امسال جای مدار و سیگنال عوض شد. ریاضی مهندسی معمولی بود ولی از پارسال سخت تر بود. کنترل چون از پارسال تغییر اساسی کرده بود،امسال هم واقعا سخت بود،البته نکته داشت بیشتر. سیگنال همونطور که گفتم میشه گفت متوسط ولی از پارسال واقعا آسون تر بود. الکترونیک هم تقریبا مشکل بود. 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ بله امسال بنظرم مشکل بودمدار و زبانش واقعا سخت بود،البته اینم بگم پارسال مدار آسون بود امسال جای مدار و سیگنال عوض شد. ریاضی مهندسی معمولی بود ولی از پارسال سخت تر بود. کنترل چون از پارسال تغییر اساسی کرده بود،امسال هم واقعا سخت بود،البته نکته داشت بیشتر. سیگنال همونطور که گفتم میشه گفت متوسط ولی از پارسال واقعا آسون تر بود. الکترونیک هم تقریبا مشکل بود. چ تفاهمی اما زبانش واقعا سخت نبود دوستم اینو همه میگفتن...... الکترونیک هم راحت میشد 8-9 تارو زد اگه خونده بودیم... درهرصورت الهی که موفق باشین دوستم 1 لینک به دیدگاه
masoud_5april 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ چ تفاهمیاما زبانش واقعا سخت نبود دوستم اینو همه میگفتن...... الکترونیک هم راحت میشد 8-9 تارو زد اگه خونده بودیم... درهرصورت الهی که موفق باشین دوستم میگم یه سری چیزها نصبی هست، مثلا من خودم الکترنیکم نسبتا قوی هست و فقط تونستم 6تا رو بزنم البته فک کنم 5تاش درسته. ولی تو مدار ضعیف هستم کلا سه تا درست بیشتر نزدم. زبانم هم پر اشتباه بودم ولی درسته زبانش واسه بقیه معمولی بود 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ رتبه 2049 کنترل روزانه دانشگاه شاهرود ------------------------ رتبه 468 الکترونیک قبولی : الکترونیک روزانه خواجه نصیر (گرایش مدار و سیستم) -------------------------- رتبه: 3600 دانشگاه: موسسه غیرانتفاعی پیام -گلپایگان || مجموعه مهندسی برق || مهندسی برق -كنترل || (غیر انتفاعی)(متمرکز) ------------------------------------------------- 929 مخابرات مهندسی فناوری ماهواره/ روزانه/ علم و صنعت ------------------------------------------------- 1010 مهندسی پزشکی شبانه خاجه نصیر -------------------------------------------- 1460قدرت شبانه زنجان ---------------------------------------------- رتبه 680 الکترونیک قبولی : الکترونیک روزانه شهید بهشتی (گرایش ادوات نیمه هادی) ---------------------------------------------- 768 مخابرات روزانه مخابرات سیستم صنعتی اصفهان ----------------------------------------- 1109 مخاربرات مخابرات سیستم/ روزانه / دانشگاه تبریز ---------------------------------------------- رتبه: 2128 /گرایش: قدرت /دوره: غیر انتفاعی /رشته: برق /دانشگاه: موسسه غیرانتفاعی مازیار-نور ------------------------------------------------ 1019 مخابرات شبانه میدان شهید بهشتی -------------------------------------------------- 360 مهندسی پزشکی شبانه تهران ----------------------------------- رتبه 1493 مکاترونیک قبولی شبانه سمنان ----------------------------------------- رتبه 1549 مخابرات میدان شبانه قزوین ------------------------------------------ رتبه 2800 کنترل مجازی آموزش محور دانشگاه تربیت مدرس ------------------------------------------- سلام .2660 اجزا دقیق روزانه مالک اشتر ------------------------------------------- 419 مدار و سیستم تربیت مدرس ------------------------------- 475 مخابرات سیستم شبانه خواجه نصیر --------------------------------- 975 مخابرات سیستم دانشگاه اصفهان -------------------------------- رتبه 2100 روزانه الکترونیک شهر کرد اموزش محور -------------------------------------- رتبه 4473 الکترونیک مجموعه مهندسی برق -موسسه غیرانتفاعی ارومی -ارومیه ---------------------------------------- 2151 ( رتبه بدون سهمیه ) | گرایش مهندسی نانو الکترونیک | روزانه | نانوفناوری | دانشگاه تبریز ---------------------------------------------- رتبه 2235-گرایش کنترل-دوره روزانه-دانشگاه تفرش --------------------------------------------- مهندسی برق- الکترونیک- رتبه 883- نمره کل 4806- دانشگاه اصفهان- روزانه ----------------------------------------------- 2100 الکترونیک مالک اشتر شبانه --------------------------------------------- ----------------------------------------------- رتبه 3100 مخابرات دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا مشهد- مخابرات ------------------------------------------------- رتبه کنترل 1431 قبولی: روزانه شاهد کنترل قابل به ذکر هست که با این رتبه در شبانه کنترل هیچکدام از دانشگاه های تهران و صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد قبول نشدم. --------------------------------------------------- 412 قدرت .تبریز-روزانه-الکترونیک قدرت ----------------------------------------------------- 141 قدرت روزانه علم و صنعت حفاظت ----------------------------------------------------- الکترونیک1140 مهندسی هسته ای/کاربرد پرتو/امیرکبیر روزانه ------------------------------------------------------ 465 مخابرات میدان علم و صنعت روزانه --------------------------------------------- با رتبه 2600 مخابرات یزد روزانه - آموزش محور ---------------------------------------------------- 692 قدرت کاشان روزانه ----------------------------------------------------- رتبه 832 - برق الکترونیک - روزانه - دانشگاه فردوسی مشهد --------------------------------------------------- همه شبانه های تهرانو زدم هیچکدوم نیومد . 960 الکترونیک تبریز ------------------------------------------------------- با 3660 هیچ جا قبول نشدم حتی غیر انتفاعی!!!!!! ------------------------------------------------------ بارتبه 2440 گرایش مخابرات روزانه مخابرات دانشگاه بیرجند ----------------------------------------------- رتبه: 560 /گرایش: الکترونیک /دوره: روزانه /رشته: برق/دانشگاه: صنعتی اصفهان ---------------------------------------------- 326 ، قدرت ، شبانه سیستم خواجه نصیر... ------------------------------------------------ 130 میکروالکترونیک امیرکبیر ---------------------------------------------- مخابرات 2053روزانه مخابرات سیستم روزانه دانشگاه سمنان --------------------------------------------------- رتبه650الک خواجه نصیر روزانه ---------------------------------------------------------- رتبه:1081 الکترونیک / رازی کرمانشاه خدایا شکرت. ------------------------------------------------------------ رتیه : 2101 الکترونیک - زمینه دیجیتال غیر انتفاعی ارومیه - ارومی --------------------------------------------------------- رتبه: 605 گرایش: بیوالکتریک دوره: شبانه رشته: مهندسی پزشکی دانشگاه: صنعتی امیرکبیر ---------------------------------------------------------------- یاضی 45.45 مدار 16.67 الک 38.89 کنترل 33.33 سیگنال 22.22 باقی 0 معدل کاردانی 14.4 معدل کارشناسی 15.14 معدل موثر(میانگین) 14.77 رتبه ها : الک 819 مخابرات 969 کنترل 969 مهندسی پزشکی 781 مکاترونیک 1076 مخابرات شبکه روزانه صنعتی اصفهان ! ---------------------------------------------------------------- 2128 کنترل روزانه شهید باهنر کرمان ------------------------------------------------- رتبه : 2000 رشته و گرایش:برق-قدرت دوره:روزانه دانشگاه:خرم اباد ----------------------------------------------------- 750 الکترونیک...شبانه خواجه نصیر...مدار وسیستم ------------------------------------------------------ 560 مخابرات/سیستم روزانه شهید بهشتی ---------------------------------------------------- 245 قدرت ماشین روزانه خواجه نصیر ------------------------------------------------------ 137 میکروالکترونیک امیرکبیر ---------------------------------------------- 572 روزانه قدرت سیستم شاهرود ------------------------------------------------------ رتبه 47/ گرایش کنترل/روزانه/برق کنترل/دانشگاه تهران damesh garm man 46 shodam ja ro barash khalii kardam!! --------------------------------------------------------------------------------- سلام.با 1094 قدرت روزانه زنجان قبول شدم ------------------------------------------------------------ رتبه 1406 روزانه قدرت دانشگاه بیرجند (گرایش چیزی ننوشته) قبول شدم --------------------------------------------------- رتبه:1828/گرایش:مدار و سیستم /دوره: ارشد /رشته:الکترونیک /دانشگاه: تربیت مدرس --------------------------------------------------------- 584 / دیجیتال / روزانه / الکترونیک / شهید بهشتی seyyede khodemoone!! ---------------------------------------------------------- سلام - رتبه 1550 مخابرات - رشته مخابرات سیستم روزانه دانشگاه سمنان. ------------------------------------------------------------ 915 قدرت روزانه - سمنان --------------------------------------------------------- 1179 قدرت روزانه بهشهر --------------------------------------------------------- 330 مخابرات سیستم خواجه!!!!روزانه -------------------------------------------------------- 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ من از دیروز تو شک ام!! سوال ریاضی اش 3 تاش واسه مکانیکا-92- بود! زیاضی 3 تا زدم-تکراری سالهای پیش مدار 3تا:icon_pf (34)::icon_pf (34): کنترل 6 تا سیگنا 8 تا الک 9 تا الک و سیگنالش واقعا آسون بود هر کی نزده ضرر کرده.فکر میکنم این دوتا درسو بالای 50 بشه نمرم! کلا دفترچه اول رو اعصابم بود... خدا خودش کمک کنه بقیشو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ من از دیروز تو شک ام!! سوال ریاضی اش 3 تاش واسه مکانیکا-92- بود! زیاضی 3 تا زدم-تکراری سالهای پیش مدار 3تا:icon_pf (34)::icon_pf (34): کنترل 6 تا سیگنا 8 تا الک 9 تا الک و سیگنالش واقعا آسون بود هر کی نزده ضرر کرده.فکر میکنم این دوتا درسو بالای 50 بشه نمرم! کلا دفترچه اول رو اعصابم بود... خدا خودش کمک کنه بقیشو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خوب خیلی خوبه آفرین...... یه جای خوب قبول میشی بدون شک..... الک خیلی تاثیر داره....... من زبانو فقط فقط بالای 50میزنم سیگنال سخت بود ولی....کنترل هم نیز.. البته من نخونده بودماااا اما خوب سخت بود... 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ اینقدر رتبه هااااااااااااااا رو نزنید خودمون هزار بار دیدیم اینا رو ....اصن به رتبه فکر میکنم حالم بد میشه:icon_pf (34): تو روح دکتر توکلی! بستگی داره بقیه چیکار کرده باشن لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ الکترونیک1140 مهندسی هسته ای/کاربرد پرتو/امیرکبیر روزانه اگه این واقعا راست باشه چی میشه........ لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ اینقدر رتبه هااااااااااااااا رو نزنید خودمون هزار بار دیدیم اینا رو ....اصن به رتبه فکر میکنم حالم بد میشه:icon_pf (34): تو روح دکتر توکلی! بستگی داره بقیه چیکار کرده باشن عزیزم چقد عصبی هستی شما......... واه....... 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ خوب خیلی خوبه آفرین......یه جای خوب قبول میشی بدون شک..... الک خیلی تاثیر داره....... من زبانو فقط فقط بالای 50میزنم سیگنال سخت بود ولی....کنترل هم نیز.. البته من نخونده بودماااا اما خوب سخت بود... اصلا درصدام نرمال نیستن ....مگه اینکه این دوتا درس نجاتم بدن.....کسایی که سیگنال و الکش رو طرح کردن نونشون حلال باشه 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ عزیزم چقد عصبی هستی شما.........واه....... بله خب هنوز گردنم درد میکنه!!! اینجا کنکوری نداشتیم..؟ باشگاه بووووووووووووووووق هم بالا نمیاد اونجا کنکوری زیاد داره..... 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ یا توجه نمیکنی به حرفا یا هنوز تو شکی... الان من چیم برات گفتم زبانو فلان زدم سیگنال فلان بود خوب منم کنکور دادم دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده