amiryakamoz 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ ایمیلتون رو تو پروفایل پیدا نکردم ولی من خریدارم خبر بدین. اگه نفروختید. لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ سلام خدمت دوستان گرامی برقی تو تاپیک های دیگه دوستان راجع به منابع ارشد صحبت شد. اما چیزی که واقعا کم بودش احساس میشه یه دید کلی نسیت به آزمونه. اینکه بدونیم از هر درسی و مبحثی چندتا سوال میات؟؟؟؟ مباحث مهم تر چیه؟؟؟؟ چه تیپ سوالی از اون مباحث مهم میات؟؟؟ . . . ........... متاسفانه استاد ها تو جواب دادن به این سوال ها زیاد همکاری نمی کنن. و تنها کسی که می تونه در این زمینه کمک کنه دوستانه سال بالایی و کسانی هستند که کنکور ارشد رو دادن. از دوستان خواهش می کنم به طوره مجزا هر درس رو مطرح کنن و اون سوالاته بالا و هر نکته ای که می دونید تو خوندن اون درس یا مبحث بدونیم رو ذکر کنن.ممننننون:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ ببین در کل بودجه بندی سوالات مشخص نیست . هر سال متغیره.ولی خوب تا حدودی با نگاه کردن به سال های پیش متوجه میشی مباحث مهمتر و تمرکز طراحان سوال رو چه قسمت هایی هست . از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ بچه ها اینم بودجه بندی سوالات موسسه بینش . پارسه رو هم که قبلا گذاشتم بقیه رو هم میذارم براتون . بودجه بندی موسسه بینش 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ خب من تازه می خوام برم سراغ ارشد تصمیمم رو هم گرفتم که گرایشم رو عوض کنم و قدرت بخونم چندتا سوال داشتم به نظر شما بهترین آزمون ها مربوط به چه موسسه ایه؟ بهترین کلاس ها در دروس تخصصی و ریاضی و زبان ؟ به طور متوسط با روزی 4 ساعت درس خوندن چند ماه طول میکشه تا دروس تخصصی رو تموم کرد ( هم تست و هم تشریح)؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ خب من تازه می خوام برم سراغ ارشد تصمیمم رو هم گرفتم که گرایشم رو عوض کنم و قدرت بخونم چندتا سوال داشتم به نظر شما بهترین آزمون ها مربوط به چه موسسه ایه؟ بهترین کلاس ها در دروس تخصصی و ریاضی و زبان ؟ به طور متوسط با روزی 4 ساعت درس خوندن چند ماه طول میکشه تا دروس تخصصی رو تموم کرد ( هم تست و هم تشریح)؟ چه تصمیم خوبی...بهترین رشته رو انتخاب کردی... به نظر من هیچی به مدرسان شریف نمیرسه... روزی 4 ساعت اگه بخونی فک میکنم تو سه ماه تموم بشه(فقط روزی 4 ساعت خوندن دروس تخصصی نه عمومی) 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ خب من تازه می خوام برم سراغ ارشد تصمیمم رو هم گرفتم که گرایشم رو عوض کنم و قدرت بخونم چندتا سوال داشتم به نظر شما بهترین آزمون ها مربوط به چه موسسه ایه؟ بهترین کلاس ها در دروس تخصصی و ریاضی و زبان ؟ به طور متوسط با روزی 4 ساعت درس خوندن چند ماه طول میکشه تا دروس تخصصی رو تموم کرد ( هم تست و هم تشریح)؟ سلام . خوبی؟ گرایش الانت چی هست ؟ ببین کلا به نطر من همه اینا که پپرسیدی به خودت و سطح خود بستگی داره . اگه خودت فک میکنی سطح خوبی داری احتیاجی به هیچ کلاسی نیست فقط بشین و تست های 15 سال اخیر رو بزن . اگه احساس صعف می کنی تو چند تایی کلاس برو یا جزوات اساتید رو گیر بیار بخون . اما در مورد آزمونها: خوب ببین الان یه عالمه موسسه هست برا ارشد (پارسه-مدرسان شریف-ماهان-نصیر-اکسین و .......) از بین همه اینابازم به سطح خودت بر میگرده. مثلاببین پارسه جامعه اماری بالایی داره و این خیلی خوبه از ظرفی طاحان سوالش خوب نیستن و سطح سوالاش معمولی نصیر چامعه اماری کمتر و طراحان و اساتید بهتر داره . مدرسان هم بین این دوتا هست واسه آزمون بین نصیر و مدرسان به نطر من انتخاب کن . واسه کلاس هم هر موسسه ای که کاروزرگر و جبه دار باغستانی کریمی و معتقدی اینا درس بدن. موسسه نصیر و بینش اساتید بسیار عالی دارن . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سر بزن حتما . در نهایت همه چیز بستگی داره به خودت وسطحی که الان هستی و میزان هدف و انگیزت موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ چه تصمیم خوبی...بهترین رشته رو انتخاب کردی... به نظر من هیچی به مدرسان شریف نمیرسه... روزی 4 ساعت اگه بخونی فک میکنم تو سه ماه تموم بشه(فقط روزی 4 ساعت خوندن دروس تخصصی نه عمومی) سلام . خوبی؟گرایش الانت چی هست ؟ ببین کلا به نطر من همه اینا که پپرسیدی به خودت و سطح خود بستگی داره . اگه خودت فک میکنی سطح خوبی داری احتیاجی به هیچ کلاسی نیست فقط بشین و تست های 15 سال اخیر رو بزن . اگه احساس صعف می کنی تو چند تایی کلاس برو یا جزوات اساتید رو گیر بیار بخون . اما در مورد آزمونها: خوب ببین الان یه عالمه موسسه هست برا ارشد (پارسه-مدرسان شریف-ماهان-نصیر-اکسین و .......) از بین همه اینابازم به سطح خودت بر میگرده. مثلاببین پارسه جامعه اماری بالایی داره و این خیلی خوبه از ظرفی طاحان سوالش خوب نیستن و سطح سوالاش معمولی نصیر چامعه اماری کمتر و طراحان و اساتید بهتر داره . مدرسان هم بین این دوتا هست واسه آزمون بین نصیر و مدرسان به نطر من انتخاب کن . واسه کلاس هم هر موسسه ای که کاروزرگر و جبه دار باغستانی کریمی و معتقدی اینا درس بدن. موسسه نصیر و بینش اساتید بسیار عالی دارن . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سر بزن حتما . در نهایت همه چیز بستگی داره به خودت وسطحی که الان هستی و میزان هدف و انگیزت موفق باشی ممنونم خودم هم مدرسان شریف مدنظرم بود راستش الان خیلی سرم شلوغه و از طرفی دغدغه پروژه و کار آرامشم رو گرفته به نظرتون بهتر نیست امسال آزمایشی شرکت کنم و سال دیگه بعد از فراغ التحصیلی به طور جدی شروع کنم ؟ از طرفی می خوام زبان و ریاضی رو از همین الان شروع کنم و توی زمان بیکاری و اوقات فراغتم بهشون برسم تا ملکه ذهنم بشن 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ ممنونم خودم هم مدرسان شریف مدنظرم بود راستش الان خیلی سرم شلوغه و از طرفی دغدغه پروژه و کار آرامشم رو گرفته به نظرتون بهتر نیست امسال آزمایشی شرکت کنم و سال دیگه بعد از فراغ التحصیلی به طور جدی شروع کنم ؟ از طرفی می خوام زبان و ریاضی رو از همین الان شروع کنم و توی زمان بیکاری و اوقات فراغتم بهشون برسم تا ملکه ذهنم بشن ببین من خودم تجربه ارشد ندارم و قصد شرکت هم ندارم . ولی با بچه های ارشدی و اینا خیلی بودم و با توجه به تجربه ی اونا میگم برای دانشگاه خوب قبول شدن بیشتر از این زمان نیاز داری یعنی واسه امسال فک میکنم شاید یه کم الان دیر باشه . تو شروع کن به خوندن و شرکت کن . نشد واسه سال دیگه جدی و با برنامه میخونی.چون ارشد خوندن نیاز به تمرکز و آرامش فکری داره . تو هم که میگی فعلا فکرت درگیر پروژه ایناس. زبان و ریاضی رو موافقم باهات .از همین الان شروع کن که پایه قوی داشته باشی 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ پیشنهادتون برای کتاب های بررسی ماشین زبان چیه ؟ تست و تشریح چرا؟ لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ پیشنهادتون برای کتاب های بررسی ماشین زبان چیه ؟ تست و تشریح چرا؟ اولا یه سری اینجا بزن حتما : [h=3]موضوع مهم : منابع کارشناسی ارشد مهندسی برق[/h] دوما: زبان حتما 504 رو بخون که دامنه لعاتت بالا بره و 15 سال کنکور اخیر.کلا تا جایی که میتونی مهارت ریدینگتو بالا ببر.کتاب پارسه هم خوبه. ماشین :مدرسان شریف و پردازش رو من تعریف شنیدم بررسی:نصیر پارسه مدرسان شریف . بعد تو این 2 تا آخری کلا دنبال جزوه های اساتید برتر هم باش.اون لینک موسسه بینش که دادم رو حتما سر بزن واسه حزوه و کتاب و اینا 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ چندتا سوال ریاضی میاد چند تاش ریاضی مهندسیه چندتاش معادلات چندتاش آمار سولای کدوم سخت تر و کدوم راحت تره؟ 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ من هر چی سر فصل های دروس رو زدم نجستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ من هر چی سر فصل های دروس رو زدم نجستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ینی چی؟چه سرچی؟ 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ ینی چی؟چه سرچی؟ منظورم اینه که از هر درس چه مباحثی میاد 1 لینک به دیدگاه
adens 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ بچه ها یه تخفیف هستش واسه آزمونای پارسه کسایی که پارسه ثبتنام کردن یا میخوان ثبتنام کنن میتونن از یه تخفیف ویژه استفاده کنن البته مهلتش خیلی محدوده و باید سریعتر اقدام کنید اونایی هم که ثبتنامشونو انجام دادن میتونن مبلغ تخفیفو پس بگیرن لطفا واسه هماهنگی به این آدرس ایمیل بزنید و شرایطتونو بگید metallicwreath_n261@yahoo.com توی ایمیل اسم و شماره تماس حتما آورده بشه همیـــــــــــــن چند روز آینده اقدام کنید تا مهلتش تموم نشده 1 لینک به دیدگاه
معین مهندس لامنصب 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستان معین مهندسم لامنصب:gnugghender: سال آخر کارشناسی نا پیوسته دارم برای ارشد الکترونیک & کنترل میخونم لامنصب وقتی بین کلا برقیا میام ضعفم میگیره. راسته میگن امسال تست های درسا از 12تای سال قبل قراره بشه 10تا؟؟ یا اینکه میگن درس آمار و احتمال حذف میشه؟؟ تو کنکور آموزشی سنجش و تو دفترچه که هست. 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستانمعین مهندسم لامنصب:gnugghender: سال آخر کارشناسی نا پیوسته دارم برای ارشد الکترونیک & کنترل میخونم لامنصب وقتی بین کلا برقیا میام ضعفم میگیره. راسته میگن امسال تست های درسا از 12تای سال قبل قراره بشه 10تا؟؟ یا اینکه میگن درس آمار و احتمال حذف میشه؟؟ تو کنکور آموزشی سنجش و تو دفترچه که هست. معمولا این مواقع شایعات در مورد نحوه سوال دادن و منابع زیاد میشه و باعث سردرگمی و ایجاد استرس بیشتر میشه ونمیشه به صحبتی غیر از نظر از رسمی سازمان سنجش اعتماد کرد . امیدوارم موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
aazz 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ واسه ارشد آماده هستید....من همه چی یادم رفته..... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده