ELENA-68 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سلام . دوستان کسی میتونه سایتی برای دانلود پایان نامه فارسی در زمینه شهرسازی معرفی کنه ؟ 3 لینک به دیدگاه
0 hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ عزيز چه موضوعي پايان نامه مي خواي بگو شايد بتونيم كمك كنيم 1 لینک به دیدگاه
0 ELENA-68 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ استاد راهنمام بیشتر روی دو موضوع تاکید داره یکی پیده مداری و دیگری هم طراحی فضای سبز. اگر بتونید کمکم کنید واقعا ممنون میشم. البته اگر موضوع دیگری هم بود ایراد نداره. در واقع من یک پایان نامه میخوام که بتونم ازش الگو بگیرم برای کار خودم چون من هر موضوعی که انتخاب کنم باید یک نمونه موردی در شهر خودم داشته باشم پس بنابراین پایان نامه ها برای من جز یک الگو چیز دیگری نخواهند بود . بازم ممنون از شما 1 لینک به دیدگاه
0 ELENA-68 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ پس چی شد. واقعا هیچکس نمیتونه کمکی به من بکنه؟:banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
0 smbmb1368 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ها من هم يك پايان نامه در رشته مديريت صنعتي مي خواهم كسي مي توانه به بنده كمك كنه؟؟؟ smbmb1368@yahoo.com لینک به دیدگاه
سوال
ELENA-68 30
سلام .
دوستان کسی میتونه سایتی برای دانلود پایان نامه فارسی در زمینه شهرسازی معرفی کنه ؟
لینک به دیدگاه
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده