El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ این تاپیک شامل همه چیز راجع به دریاچه ارومیه میشود، وظیفه خودم میدونم همچین تاپیکی رو استارت کنم. پوسر، شعر، دلنوشته، خبر و هر چیز دیگری برای دریاچه رو به مرگ فلامینگو ها دارید میتونید قرار بدید هر وقت كه بارون مياد تو شهر من ، ياد خيلي از خاطرات گذشته ام مي افتم مثه گذاشتن كاسه و قابلمه وحتي ماهيتابه املت زير سقفي كه چكه مي كرد.. مثه راه رفتن با كفشي كه سوراخ بود و پر از آب... مثه قدم زدن 5نفره با دوستام با يه چتر... مثه خوردن خوشمزه ترين پيتزاي عمرم زير بارون با عزيزترين شخص عمرم... اما اينبار بارون رو فقط براي تو ميخوام... اصلا اینبار فقط از خدا یه چیزی میخوام ... بارون... براي تو كه قلب سرزمين مني... براي تويي كه به شماره افتادي... اين روزا فقط دعا ميكنم تا اونقدر بارون بياد تا سيل جاري شه... اين روزا خواسته ام از خدا اينه كه هر چي بارون دنياست اينجا بباره... اين روزا آرزوم اينه كه همه ي رودخونه هاي دنيا به اين طرف جاري شن... قلب تشنه سرزمين من هر نفسی که فرو میبرد ممد حیات است و چون بر می آورد مفرح ذات... مثه اينكه تو نفسهاي آخري... یادت میاد ؟ تو که یادت میاد این منم که باید یادم باشه ... وقتی بچه بودیم کل خانواده یک مینیبوس کرایه میکردیم میومدیم پیشت... چقد فحشت میدادم وقتی آب شورت چشمامو میسوزوند... چقدر از آرتمیا چندشم میشد... دعا دعا میکردم که آرتمیا منقرض بشه ... دعا دعا میکردم تو دیگه شور نباشی ... مثله اینکه دعاهام داره میگیره... چون نه آرتمیایی باقی موند نه تو دیگه شوری ... چون تو دیگه وجود نداری... عروس زیبای سرزمین من ... من رو ببخش... تو لب تشنه و نفسای آخرت رو میکشی و من ... نظاره گر... برای بارون دعا میکنم، تنها کاری که از دستم بر میاد ... عروس زیبای من ، من رو ببخش... 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ با تشکر از ویویان عزیز به خاطر پوستر ها: 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ قرمزی آب دریاچه اورمیه به دلیل غلظت بیش از حد و رشد نوع خاص جلبک در این غلظت نمک 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ مقایسه دیروز و امروز دریاچه اورمیه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده