رفتن به مطلب

ماده توهم زایی بنام کتاب !!!

ارسال های توصیه شده

یه فامیل دارم کل زندگیشو کتاب خوند به خاطر اعتقادش تو اوایل انقلاب تو بحبوحه پاکسازی ها , کارشو از دست داد (معلم بود )

کتابای اورایانا فالاچی و سیمون دوبوار و مبارزات جمیله بوپاشا رو تو لیست کتاباش داش اما هرگز به زن به دید جنس برابر با خود نگا نکرد زنان زیبا رو سنایش می کرد فقط برای هم خوابگی

از فرزند دختر بشدت بدش می امد و در عطش فرزند پسر و هی پسر پشت پسر می سوخت

به خاطر موقعیت پولی و خانوادگی که داشت همچنین به خاطر چهره و هیکل مردانه جذابش فکر می کرد بهترین دختر , جذاب ترین دختر , تجصیل کرده ترین دختر شهر شون با سه سوت زنش میشه

با دخترای زیبای زیادی گشت و مزه همه شونو چشید

دختر پاک و معصوم و زیبایی رو شیفته خود کرد بهش وعده ازدواج داد ولی اخرش مثل یه نامرد زد زیر قولش

خیلی به خودش ایمان داشت

اما اخرش یه زن بی سواد (مطلقا بی سواد ) و مریض احوال زشت با سطح فرهنگی خیلی پایین ولی خیلی پولدار نصیبش شد

زد تو همون نامزدی , خانومش حامله شد و اخرش دوتا دختر پشت سرهم بدنیا اورد

با زن و دختراش همون رفتاری رو کرد که عرب جاهلی با زنا می کرد

خونه اش پر کتابه

یه گنجینه عظیم

اما هیچ کدوم از دختراش کتاب خون نشدن

حتی زیبا هم نشدن

به زور تا سوم راهنمایی خوندن و نشستن کنج خونه

شدن یه دختر عامی تموم عیار

خودش اما هر روز کتاب می خونه

مثل یه خ. می خونه

پول داره اما نمی تونه از پولش لذت ببره

کنارش بشینی همچین از زندگی و فلسفه حرف میزنه و اورایانا فالاچی رو تحسین می کنه هرکی ندونه فکر می کنه کدوم فعال حقوق بشری یا حقوق زن و سیاسیه

اینا رو گفتم تا بگم علاوه بر دسته ادمایی که یه کتاب مقدس دارن و فقط اونو می خونن و تو اون متوقف میشن

یا ادمایی که کتابخانه ای دارن فقط برای پز فرهیختگی و جور اومدن دکور خونه شون

این دسته از ادمام هستن که مامورن کتاب بخونن و تو توهم خیالی خود مثل زنبور بی عسل سیر کنن

زیاد گول حرفای قشنگ ادمای کتابخون رو نخورید

شاید یه توالت عمومی شور بیشتر از اونا مرد عمل تو زندگیش باشه بدون اینکه حتی سواد خوندن داشته باشه کل انسانیت و عواطف والای انسانی رو تو زندگیش پیاده کرده باشه

• Like 24
لینک به دیدگاه

من یک زمانی به کتاب گلستان سعدی وابستگی شدید داشتم،هر شب میخوندمش.

اما مدتیه کتاب غیر درسی دیگه توی زندگیم نقشی نداره.:hanghead:

شاید به خاطر کتاب مقدسی بود که................. (بگذریم :icon_razz:)

• Like 8
لینک به دیدگاه

شما از کجا میدونید تمام کتابای توی کتابخونه شو خوونده؟ من که هر آدم کتابخوونی دیدم اون کتابایی رو که خوونده تو زندگیش تاثیر داشته واقعا.

• Like 10
لینک به دیدگاه

قضاوت و نتیجه گیری از روی جامعه اماری که محدود به این یکی دو نفر فامیل اشناها باشه چقدر منطقی هست ؟!

اصلا تو بگو صد نفر چطور میشه رو رفتار تعداد محدودی ادم نتیجه کلی و نا محدودی گرفت وقتی افکار و رفتار انسان ها در بهترین حالت باز هم مجموعه ای از تضادها و ضد و نقیض هاست. چطور تونستید این همه تضاد رفتاری و اخلاقی که تو ادم ها ست را با بررسی عملکرد یک نفر تحلیل و تجزیه کنی و همچین نتیجه ای بگیری ؟همین داستان بالا چقد تضاد توش هست نه واقعا چی می خواد بگه کتاب خوب نیست یا ادمای کتاب خوون یا کلا ادما ....نه عزیز من وقتی پای تعصب و خودخواهی وسط میاد واقعیت رنگ میبازه حالا اون واقعیت هرچی میخواد باشه کتاب ، قانون ، هنر ، فرهنگ...... با عینک تنفر و یک سو نگری نمیشه عدالت را دید و درک کرد . با غرض ورزی نمیشه حکم کلی داد .2500 سال پیش ارسطو گفته " عدالت بر همه چیز مقدم است" کاش ما بعد از این همه سال به این نتیجه میرسیدیم

به هر حال آرامشی که تو یادگیری و مطالعه هست خیلی بیشتر از سرکله زدن با این اون به دست میاد .

• Like 11
لینک به دیدگاه

من مخالف کتاب خوندن نیستم به نظرم هرچی بیشتر کتاب بخونی دیدت بازتر میشه ولی اینکه هر کتابی میخونیم خودمون شکل اون کتاب بشیمو به هرکی میرسیم براش نسخه بپیچیم نمیپسندم دقیقا چیزی که تو امضام نوشتم واسه اینه که هر روز چشم بهش بیفته مثل بعضیا جو چیزایی که خوندم نگیرتم

• Like 12
لینک به دیدگاه

به نظرم نقدت صرفا احساسی بود از رفتار این شخص!

اوریانا فالاچی از کی شده نماد روشنفکری وذهن باز؟

فالاچی همونطور که تحسینش میکنم بخاطر جرات بسیار زیادش ورک گوییش بخاطر مهملات ودروغ های بزرگش هم که قاف های عظیم زندگیش هستند مورد شماتت نقادانش هست ولی درهر صورت انسان مرجعی نیست

درضمن تا وقتی نتونی به اندیشه هات صورت عملی بدی ووقتی موقعیت کار ضد ارزشی رو داشتی ومنطقی رفتار نکردی کتاب باید بخوره تو سرت که به در کاغذ باطله فروختن بیشتر میخوره تا نگهداشتن

قدیمیا یه چیزی رو خوب میدونستن

دوصد گفته چون نیم کردار نیست وشخص داستان شما هم مصداق همینه واز این بابت باهات کاملا موافقم والبته بلایی هم که سرش اومده پژواک کارایی بوده که کرده اما این دلیل نمیشه تحجررو توجیه کنیم

همونطور که نمیشه با قاطعیت گفت تمام کسانی که فقط یک کتاب رو مقدس میشمرند دگم هستند داشتن کتابخونه وخوندن کتاب زیاد هم نماد روشنفکری نیست

برداشت عملی از کاشت اندیشه ها مهمه وگرنه باقی همه حرفه

• Like 15
لینک به دیدگاه

تو همه جمعی میتونی ادم بی خود پیدا کنی چه تحصیل کرده چه کتاب خون چه بی سواد ولی درصد هاش فرق میکنه

ادم رو از رو کتاب هایی که خونده یا از رو درسی که خونده ارز یابی نمیکنن از روی عملش ارزیابی میکنن:a030:

• Like 12
لینک به دیدگاه
ادم رو از روی عملش ارزیابی میکنن:a030:

هرگز گول این جمله رو نخورین.

از بچگی بابام همین رو بهم میگفت.. توی خیلی جمع ها از خیلی ها بالاترم.. ولی تمام جمع برای فرد خوش صحبت ارزش قائل میشن.. :4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بعضی از آدما جنبه ی خوندن کتابم ندارن چون به جای این که از اون 4تا چیز یاد بگیرن اون کتاب رو به طور عجیب و قریبی تفسیر می کنن...!یکی از کتاب های مورد علاقه ی من تورات...بی نظیر...!:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من یک زمانی به کتاب گلستان سعدی وابستگی شدید داشتم،هر شب میخوندمش.

اما مدتیه کتاب غیر درسی دیگه توی زندگیم نقشی نداره.:hanghead:

شاید به خاطر کتاب مقدسی بود که................. (بگذریم :icon_razz:)

داداشی شروع کن به خوندنش

مثل مسواک کردن تو برنامه زندگیت بزارش

نترس تو ذاتت با فامیل ما خیلی توفیر داره تو طی طریق فکری و روحیت خیلی کمکت می کنه :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب من فقط به یه کتاب تو زندگیم اعتقاد دارم ...

کتاب " شکلدهی فلزات نوشته ی ارنست کدل "

این کتاب تمام اصول اعتقادی منو در خودش داره

جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه

چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند

برای یه دوره خوبه , بخصوص اگه هدفت ارتقای شغلی و علمی و .. باشه

روح و فکر هم مثلشکم نیاز به تغذیه داره :w16:

کمکت می کنه تک بعدی به زندگی و ارزشهای اون نگا نکنی

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما از کجا میدونید تمام کتابای توی کتابخونه شو خوونده؟ من که هر آدم کتابخوونی دیدم اون کتابایی رو که خوونده تو زندگیش تاثیر داشته واقعا.

خونده

من دوره نوجونی و کودکیم با این شخص گذشته

من نگفتم همه کتاب خونا اخ هستن گفتم علاوه بر دو دسته اول , این دسته هم هستن

اینا رو گفتم تا این روزا که بازار روشنفکر بازی و فرهیختگی داغ شده , یهویی گول ظاهر این افکار متوهم زا رو نخورید و نخوریم

• Like 4
لینک به دیدگاه
قضاوت و نتیجه گیری از روی جامعه اماری که محدود به این یکی دو نفر فامیل اشناها باشه چقدر منطقی هست ؟!

اصلا تو بگو صد نفر چطور میشه رو رفتار تعداد محدودی ادم نتیجه کلی و نا محدودی گرفت وقتی افکار و رفتار انسان ها در بهترین حالت باز هم مجموعه ای از تضادها و ضد و نقیض هاست. چطور تونستید این همه تضاد رفتاری و اخلاقی که تو ادم ها ست را با بررسی عملکرد یک نفر تحلیل و تجزیه کنی و همچین نتیجه ای بگیری ؟همین داستان بالا چقد تضاد توش هست نه واقعا چی می خواد بگه کتاب خوب نیست یا ادمای کتاب خوون یا کلا ادما ....نه عزیز من وقتی پای تعصب و خودخواهی وسط میاد واقعیت رنگ میبازه حالا اون واقعیت هرچی میخواد باشه کتاب ، قانون ، هنر ، فرهنگ...... با عینک تنفر و یک سو نگری نمیشه عدالت را دید و درک کرد . با غرض ورزی نمیشه حکم کلی داد .2500 سال پیش ارسطو گفته " عدالت بر همه چیز مقدم است" کاش ما بعد از این همه سال به این نتیجه میرسیدیم

به هر حال آرامشی که تو یادگیری و مطالعه هست خیلی بیشتر از سرکله زدن با این اون به دست میاد .

داداشی شمام مثل ویوی جون تند رفتی

من همه رو با یه چوب نروندم

هنوزم به اون حرفت ایمان دارم که گفتی از اونی که کتابای زیادی می خونه نترس از اونی بترس که یه کتاب داره و اونو مقدس می دونه

این فامیل مام , اتفاقا ادم بی ازاری هس فقط یه شکست خورده ای مثل شخصیت لودویک (شخصیت کتاب شوخی ) هس که به خودش و صد البته به عزیزانش ضربه زد

والا نون کسی رو نبرید و مردم ازاری نکرد

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظرم نقدت صرفا احساسی بود از رفتار این شخص!

اوریانا فالاچی از کی شده نماد روشنفکری وذهن باز؟

فالاچی همونطور که تحسینش میکنم بخاطر جرات بسیار زیادش ورک گوییش بخاطر مهملات ودروغ های بزرگش هم که قاف های عظیم زندگیش هستند مورد شماتت نقادانش هست ولی درهر صورت انسان مرجعی نیست

درضمن تا وقتی نتونی به اندیشه هات صورت عملی بدی ووقتی موقعیت کار ضد ارزشی رو داشتی ومنطقی رفتار نکردی کتاب باید بخوره تو سرت که به در کاغذ باطله فروختن بیشتر میخوره تا نگهداشتن

قدیمیا یه چیزی رو خوب میدونستن

دوصد گفته چون نیم کردار نیست وشخص داستان شما هم مصداق همینه واز این بابت باهات کاملا موافقم والبته بلایی هم که سرش اومده پژواک کارایی بوده که کرده اما این دلیل نمیشه تحجررو توجیه کنیم

همونطور که نمیشه با قاطعیت گفت تمام کسانی که فقط یک کتاب رو مقدس میشمرند دگم هستند داشتن کتابخونه وخوندن کتاب زیاد هم نماد روشنفکری نیست

برداشت عملی از کاشت اندیشه ها مهمه وگرنه باقی همه حرفه

برای این شخص شده دیگه چیکار کنیم :ws3:

اخه به من میاد تحجر رو تجویز کنم حرفا میزنیا داداش اسپو:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

حب به نطر من این داستان (پست اول) هم درسته هم غلط..........من خودم هم نمونه های دقیقا این چنینی دیدم و از اون طرف نمونه های کاملا برعکسش هم دیدم

برای همین نمیشه کلی قضاوت کرد

بستگی به خود اون آدمه داره که چه قدر عملی میکنه محفوظات ذهنیش رو

برای همین قانون خودم اینه..............میگم ول کن میلیون ها برگ کاغذی رو که طرف خونده............ول کنید حرفای قشنگ رو...........ببینید که تو روزمره ترین کارها و جزئی ترین و ساده ترینشون، اصول اولیه و ساده زندگی چه طور رفتار می کنن؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
با پست اول تاپیک موافقم.. خوم یکیشونم.. مثل یک کتاب دانا و همانند یک کتاب ناتوانم..

باید تغییرش بدی

این یه بایده

کتاب ناخود اگاه نقش و تاثیر خودشو تو ذهن و شخصیت میزاره ولی موقعی میتونه نمود پیدا کنه که از دنیای کاغذی و اون فضای انتزاعی بیرون بیاد

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...