سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ خب من تا این جا سعی می کنم یه جمع بندی بکنم : قرار شد تو زمینه های مختلف زبان رو با هم تقویت کنیم، تک تک برسیشون کنیم LISTENING ...انتخاب یک سریال مرجع و مشاهده چند قسمت مشخص آن در هفته برای تقویت شنیداری.... به نظر من روزی یه ساعت به جای موسیقی listening گوش بدیم ... فیلم دیدن به زبان اصلی با زیر نویس خیلی کمک کننده ست ... فیلم دیدن 4- موزیک ویدو دیگه همه دوست دارن من تا چند وقت پیش می رفتم متن شعر رو پیدا می کردم. بعد فهمیدم بابا زیرنویس برا موزیک ویدو هم هست . میشه پیدا کرد . تو این تاپیک هر چی پیدا کردم می زارم . زیرنویس های موزیک ویدوهای.. برای listening هم که فیلم و برای بقیه هم که مطالعه و کتاب. . گر میخواید امتحان های تافل ، آیلتس و ... رو تو بازه 5یا 6 ماهه آماده باشید، فیلم و سریال رو بذارید کنار و روی قالبهایی که باید برای امتحان آماده بشید کار کنید یعنی فرمت امتحان لیستنیگ و اسپکینگ رو تقویت کنید البته اگر بازه طولانی مدت دارید، بعضی سریالها واقعا قدرت شنیداری رو تقویت می کنند دیدن فیلم با زیرنویس میتونه خیلی کمک کنه ،هم اصطلاحات جدید یاد میگیریم هم تو اسپیکینگ و لیسینینگ کمک میکنه(یه کم این لهجه های داغونو درست میکنه:دی)test prepration kit(ets) **برای لیسنینگ هم که همونطور دوستان گفتن بهترین راه دیدن فیلم و موزیک و اینجور کارا هست به این صورت که کسایی که ضعیف هستن با کمک زیرنویس انگلیسی و کسایی که تقریبا خوب هستن بدون زیرنویس... پیشنهادات من 1. دیدن فیلم دیدن فیلم البته بصورتی که کاملا برنامه ریزی شده باشه نه اینکه من بشینم امروز 1 ساعت فیلم ببینم و تا 2 روز اصلا نگاه نکنم!! اگه حتی روزی 15 دقیقه بصورت مداوم فیلم ( مثلا اخبار شبکه های خارجی و یا هر چیز دیگه که برایمون جذابیت داره) نگاه کنیم واقعا تاثیر گزار هست. اگه اهل ام پی تری پلیر یا گوش کردن موسیقی با موبایل هستین حافظه ش رو از ترک های زبان پرکنید...ترک های Podcast برای این کار توصیه میشه.... اگه اهل ماهواره هستید یکی دو ساعت رو روز رو به دیدن شبکه های انگلیسی مثل NHDK (مطمئن نیستم اسمش رو درست گفته باشم، یه شبکه ژاپنیه که همه برنامه هاش به زبان انگلیسیه، و حداقل یه ربع رو شبکه جهانی BBC World News اخبار جهانی رو ببینید و گوش بدید فیلم خوبه ولی برای انگلیسیه محاوره ای....برای کسانی که میخوان کلا تسلط پیدا کنن رو انگلیسی کافی نیست... امن همیشه یه حرف دارم اونم فیلم و فیلم و فیلم...یه بارم نه صد بار یه جوری که دیالوگا رو حفظ بشی اولم از کارتون باید شروع بشه... برین کانون زبان دوره های interchange رو شرکت کنین سر 6 ماه speaking تون پیشرفت قابل ملاحظه ای میکنه و ترستون میریزه.بعد اون بصورت خود خوان شروع کنین. از پادکست های Englishpod گرفته تا دوره های A.J Huge و Effortless English . روزی یکی دو ساعت همینطوری تفریحی به پادکست هاشون گوش بدین تا حدی که حس کنین اشباع شدین. مجموعه سریال های 20 دقیقه ای و طنز نظیر Bigbang theory یا کلیپ های طنز مثل Annoying orange به شدت توصیه میشه. در نهایت هم اگه حس و حال فیلم دیدن دارین میتونین فیلم های طولانی ببینین. در طول دوره ها ، گرامر به صورت خود به خود پیشرفت میکنه به حدی که صحبت میکنین و بدون اینکه حتی متوجه بشین ، گرامر صحیح رو بکار خواهید برد! . 1. ميشه با هم هماهنگ كنيد و يه فيلم يا كارتون رو همه ببينيد (مثلا ميشه لينك دانلود داد كه همه داشته باشن). بعد مثلا يه هفته فرصت بديد كه همه ببينن و يه زمان رو مشخص كنيد كه بيايد اينجا در موردش با هم صحبت كنيد و نقدش كنيد. لزوما نبايد خيلي بحثاي سنگين باشه. مثلا من ممكنه فقط بيام بگم it was . good . ولي بعدش ميشينم و نظرات ديگران رو ميخونم. اينطوري هم اسپيكينگ و هم رايتينگ مورد محك قرار ميگيره و ميتونين از هم ياد بگيرين. 2. ميشه اين كار رو در مورد آهنگها هم انجام داد. از خوانندههايي كه ساده ميخونن شروع كنيد تا بعد برسيد به موارد مشكل تر. WRITTING داشتن برنامه منسجم برای نوشتن در مورد یک موضوع خاص برای تقویت نوشتاریکار کردن گرامر ..... البته چون همه دوستان مشغله های خاص خودشون رو دارن برای انجامم هر یک از این کارها میشه فرصت دو یا سه روزه در نظر گرفت.... - نوشتن مقاله (انشایی ک تو همه ازمون ها هست ) بررسی توسط اعضا . تl و دیگه حداقل هفته ای 2 یا 3 رایتنیگ نوشته بشه، بیا مثلا برای بخش WRITTING ببینیم آیا می تونیم هر کدوم ار بچه ها یه تاپیک جداگانه برای خودش بزنه و اون جا شروع به نوشتن کنیم، یا این که نه مثلا آیا این طوری بهتره که توی یه تاپیک همه راجع به موضوعی خاص صحبت کنبم..........شبیه تالار گفتگوی آزاد و یا هر دوی این کارها و یا کار های دیگه 5. هر كسي توي همين تالار يه تاپيك رايتينگ براي خودش داشته باشه و هر از گاهي توي اون بنويسه. مثل گاه نوشتهها. اينطوري كم كم ميتونيد اشتباهاتتون رو پيدا كنيد. ميتونيد از متخصصان فن هم كمك بخواين كه توي تصحيحشون بهتون كمك كنن. SPEAKING صحبت کردن مداوم با بقیه برای speaking بهترین راهش حضور در free discussion هست.من حتی پیشنهاد انجامش رو با بچه های انجمن در مکان خاصی دادم. اما همه یا سوسول بازی در آوردن یا کلاس گذاشتن. . از جمله نبایدها اینه که اگر میخواید اسپکینگ رو قوی کنید، هرگز گرامر نخونید که این کار فقط باعث میشه که اگر میخواید یه جمله بندی ساده هم که انجام بدید به استراکچری که خوندید برگردید ..... ا مثلا برای بخش SPEAKING توی دفتر انجمن گقتم اگر یک چت روم خاص این تالار راه اندازی شه خیلی خوبه که نمی دونم این کار رو میکنند یانه 2. صحبت کردن با یک شریک و یا یک گروه فکر کنم اسی این پیشنهادو داد که خیلی خوبه این قبلا هم تست شده که یکی از دوستان من شرکت میکرد از منم خواست برم ولی پیچوندمش... فکر خوبیه در صورتی که بازم با بنامه باشه نه اینکه 1 هفته برگذار بشه هفته بعد نشه روشش هم به این صورت هست که موضوعی تعیین میشه و هر هفته در موردش صحبت میکنیم معمولا یک نفرو که زبانش بهتره به عنوان رهبر گروه قرار میدن تا مکالمه رو هدایت کنه. 3 برین کانون زبان دوره های interchange رو شرکت کنین سر 6 ماه speaking تون پیشرفت قابل ملاحظه ای میکنه و ترستون میریزه.. 3. من قبلا ديده بودم يه تاپيك بود براي بحث. به نظرم اينكه يه موضوع مشخص به عنوان موضوع تاپيك انتخاب بشه و در موردش بحث بشه بهتره. اينطوري همه در اون مورد صحبت ميكنن و دنبال كردن نظرات راحت تر ميشه. مثل تاپيكايي كه توي گفتگوي آزاد هست. نمونهي ساده ترش رو هم اينجا ميشه داشت. 4. مدام با خودتون انگليسي صحبت كنيد.انقدر كه حديث نفستون انگليسي بشه :دي READING تدر مورد ریدینگ هم بیشترین مهارت رو باید روی لغت داشت و سریع خوندن که به مرور و تمرین زیاد به دست میاد امجله حوصله میخواد ولی خوندنش مفیده خوندن کتاب و خلاصه کردنش و ارائه دادنش تو جمع... . لغت و گرامر و ترجمه متون ه دور دیکشنری فارسی رو دیگه خط بکشیم ب grammer ... کتابای grammer in use بسیار بسیار کمک کننده ست د. 2- تمرین گرامر، دیکشنری لانگمن ک تو این لینک Longman Dictionary of Contemporary English دیکشنری گذاشتم . این دیکشنری ی بخش داره برا تمرین لغات مترادف (ب شدت خوبه ) من می تونم هر روز خانواده یک لغت رو از خود دیکشنری می خونم. اینجا هم بزارم. اساسا نظرم اینکه هر روز یک نکته (tip) کار کنیم. و همین طوری کاری ک تو تاپیک all about grammar شروع شده. می تونه شامل هر روز یک نکته باشه . 3- ی نرم افزار دیگه هم هست برا FCE ,TOEFL,IELTS,CAE ک امتحان رو شبیه سازی می کنه. تو این لینک دانلود کنید . دقت کنید ک اسم این نرم افزار Longman Exams Coach هست نه لانگمن دیکشنری !! من حدود دو ماهه دارم هر روز یه لغت جدید نه بیشتر به خودم تجویز می کنم (عید بنا به دلایلی تعطیلش کردم ) دیگه اینکه دامنه لغتی رو افزایش بدید، و این رو هم در نظر بگیرید دونستن لغت فقط کافی نیست، استفاده کردن از اون هم بسیار مهمه کتاب 504، کتاب نسبتا خوبیه، به راحتی میشه روزی چند درسش رو خوند و علاوه بر 504 لغت های دیگه رو هم از تو متنش یاد گرفت همینطور essential words for toefl **تاپیک اصلی همون بحث آزاد باشه ولی 2 تاپیک لغات و گرامر جز تاپیکهای فرعی باشه به این دلیل که کسایی مثل من هستن که مستقیم نمیتونن تو بحث آزاد شرکت کنن نیاز به تقویت در 2 تاپیک فرعی دارن و اینکه تاپیک اصلی(بحث آزاد) با این پیشفرض که همه در یه سطحی هستن که میتونن با هم گفتگو کنن پیش میره... باید تلفظ تک تک لغات در زمانی که داریم دایره لغاتمون رو قوی میکنیم حتما باید با تلفظ یاد بگیریم نه مثل من که فقط چشمی لغت رو حفظ میکنم (حفظ کردن چشمی فقط برای یادگیری موقت لغت خوبه) 3. ترجمه متن این روش رو من یه مدتی انجام دادم و انصافا بد نبود. به این صورت که متنی رو ترجمه میکردم و لغات مهمش رو بیرون میکشیدم و بعدش با دوستم شروع میکردیم صحبت کردن در موردش و یه کار جالب که میکردیم این بود که هر دفعه یک سری لغات رو تعیین میکردیم و میگفتیم که باید بهشون گیر بدیم!! اسمشو گذاشته بودیم girwords اون لغات رو که مهم هم بودن همیشه مرور میکردیم و باعث شده بود که هیچگاه از یادمون نره... اگه خیلیم روی گرامر حساسیت به خرج میدین ، داشتن یه کتاب کامل مثل English Grammar in Use بسیار سودمند خواهد بود! د. د6. يه كتاب كوچيك رو به فصلهاي مختلف تقسيم كنيد. هر كسي يه قسمت رو ترجمه كنه. با هم گروه تشكيل بدين و پارتنرها، ترجمههاي هم گروهي هاي خودشون رو بخونن و پيشنهاداتشون رو بگن. اينطوري علاوه بر پيشرفت ترجمه، هم سرانهي مطالعهي كشور بالا ميره :دي هم اينكه اصطلاحات بيشتري رو ياد ميگيرين كه براي صحبت كردن و نوشتار خودتون هم مفيده اگه ترجمهي اون كتاب كامل بشه، ميشه توي همين انجمن ازش استفادههاي ديگه هم كرد :gnugghender: سعی کردم همه نظرات رو بیارم اینجا............اگه نکته ای رو از اون چه که تا به حال گفته شده جا انداختم بگید لطفا 16 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ در مورد هر کدوم از SKILL ها با توجه به صحبت های بالا و جمع بندی به نظر میرسه این کارها رو میشه کرد: در مورد LISTENING یا باید یه فیلم یا کلیپ رو برای هر بازه زمانی مشخص تو فروشگاه گذاشت یا برای دانلود و همه توی یه تایمی گوش کنن و بعد بررسیش کنیم. حالا دانلود امکتنش هست با توجه به سرعت نت یا فروشگاه بهتره یا هیچ کدام یا هر دو؟ در مورد SPEAKING چت روم رو امکان را اندازیش باز هم نیست تنها کاری که میشه کرد به نظر میرسه شبیه سازی محیط تالار گفتگوی آزاد در همین تالار هست..........یعنی برای هر موضوع یه تاپیک وو بعد بحث درمورد اون...... درباره WRITTING ایجاد هر تاپیک خاص هر فرد تو بخش WRITTING به نظر میاد مناسب باشه............که هر کس خودش اون جا شروع کنه به نوشتن و تاپیک خاص خودش باشه به کمک هم بعد بیایم اشکالات نوشتاری هم رو اصلاح کنیم در مورد READING یه کم کار سخت تر میشه.............یعنی میشه یه متن رو قرار داد و اصول کلی READING و نحوه خوندنش رو گفت و سوالاتش رو هم در ادامش گذاشت..........همه سر یه تایمی متن رو خونده و سوالاش رو جواب بدیم بعد با هم بررسی کنیم کار دیگه ای هست به نظرتون که با توجه به اون چه تا به حال گفته شده بتونیم انجام بدیم؟ 8 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ يه تاپيك پرتو زده كه من و حسين داريم توش گپ ميزنيم. چرا بقيهي دوستان نظر نميدن؟ خب مث گفتگوي آزاده ديگه. با اين تفاوت كه ما ميخوايم ياد بگيريم و تا خودمون رو وارد بحثا نكنيم اتفاق مثبتي نميوفته. در مورد اون دانلود خب موزيك ويدئو ها كه زمانشون كمتره رو ميشه نسبتا راحت دانلود كرد ديگه. يا اصلا موسيقي. يه آهنگ معرفي ميشه و هر كسي كه گوش ميده ليريكي كه ميشنوه رو مينويسه و بعد با هم چك ميكنين كه ببينين اشتباه چيه. 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ یه سوال چرا کسی رزتا استون یا سایر نرم افزار های آموزشی رو معرفی نکرد؟ 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ يه تاپيك پرتو زده كه من و حسين داريم توش گپ ميزنيم.چرا بقيهي دوستان نظر نميدن؟ خب مث گفتگوي آزاده ديگه. با اين تفاوت كه ما ميخوايم ياد بگيريم و تا خودمون رو وارد بحثا نكنيم اتفاق مثبتي نميوفته. در مورد اون دانلود خب موزيك ويدئو ها كه زمانشون كمتره رو ميشه نسبتا راحت دانلود كرد ديگه. يا اصلا موسيقي. يه آهنگ معرفي ميشه و هر كسي كه گوش ميده ليريكي كه ميشنوه رو مينويسه و بعد با هم چك ميكنين كه ببينين اشتباه چيه. برای بحث،اگر روی یک موضوع مشخص صحبت بشه خیلی بهتره،و اینکه مجبور بشیم بنویسم. مجموعه آلبوم کریس دی برگ با لریکساش رو کسی نداره؟ هم شعراش قشنگه و معنی دار و هم روون میخونه و هم اینکه متش بصورت اتوران قابل دسترسیه 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ یه سوالچرا کسی رزتا استون یا سایر نرم افزار های آموزشی رو معرفی نکرد؟ من تا حالا از نرم افزار استفاده نكردم. از طرفي ميخواستيم روشايي رو بگيم كه اينجا همه با هم انجام بدن. برای بحث،اگر روی یک موضوع مشخص صحبت بشه خیلی بهتره،و اینکه مجبور بشیم بنویسم.مجموعه آلبوم کریس دی برگ با لریکساش رو کسی نداره؟ هم شعراش قشنگه و معنی دار و هم روون میخونه و هم اینکه متش بصورت اتوران قابل دسترسیه Men and women make different decisions under stress 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ يه تاپيك پرتو زده كه من و حسين داريم توش گپ ميزنيم.چرا بقيهي دوستان نظر نميدن؟ خب مث گفتگوي آزاده ديگه. با اين تفاوت كه ما ميخوايم ياد بگيريم و تا خودمون رو وارد بحثا نكنيم اتفاق مثبتي نميوفته. در مورد اون دانلود خب موزيك ويدئو ها كه زمانشون كمتره رو ميشه نسبتا راحت دانلود كرد ديگه. يا اصلا موسيقي. يه آهنگ معرفي ميشه و هر كسي كه گوش ميده ليريكي كه ميشنوه رو مينويسه و بعد با هم چك ميكنين كه ببينين اشتباه چيه. اون تاپیکه رو دیدم ولی تنبلیم اومد بیام تو شایدم فک کردم کامل قضیه این که چی کار کنیم بالاخره روشن شه، بعد بیام (شکلک توجیه ! ) دانلود موسیقی هم خوبه.......البته یکمی سخت تر نیست به نظرت؟ میخوام می دونم بچه ها این جا رابطشون با آهنگ انگلیسی از نظر فهم معانی چه طوره؟ برا من درکش از شنیدن صحبت معمولی سخت تره، برای بقیه چه طوریه؟ اما این هم فکر خوبیه یه سوالچرا کسی رزتا استون یا سایر نرم افزار های آموزشی رو معرفی نکرد؟ رزتا نرم افزار خوبیه اما خوب با هم نمیتونیم کار کنیم تو انجمن..............اما به عنوان یه کار انفرادی خوبه 8 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان تهرانی اون پیشنهاد اسی به نظر من فوقالعاده هسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسست .روش فک کنید برای اسپیکینگ خیلی خوبه . در کل بنده پایه هرگونه برنامه هستم دست شما هم درد نکنه . اون پیشنهاد اوریون عزیز هم که هرکدوم مثل گاهنوشته ها یک تاپیک داشته باشیم برا خودمون و بنویسیم عالیههه. من به زودی شروع میکنم . 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ من تا حالا از نرم افزار استفاده نكردم. از طرفي ميخواستيم روشايي رو بگيم كه اينجا همه با هم انجام بدن. رزتا نرم افزار خوبیه اما خوب با هم نمیتونیم کار کنیم تو انجمن..............اما به عنوان یه کار انفرادی خوبه اوکی اوکی راستش من زبانم ضعیفه .... فکر کنم فعلا نتونم کار گروهی انجام بدم گویا باید بشینم تنهایی با رزتا کار کنم 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ [/url] اوکی اوکی راستش من زبانم ضعیفه .... فکر کنم فعلا نتونم کار گروهی انجام بدم گویا باید بشینم تنهایی با رزتا کار کنم منم زبانم تعریفی نداره . تنهایی بخونی که اشکالاتو نمیفهمی . همینجا تاپیک بزن واسه خودت . بنویس . با هر سطحی که هستی . بعد از دوستان بخواه اشکالات رو بگن . همین که تو بحث های گروهی شرکت بشه و نحوه صحبت کردن و نوشتن بچه ها رو ببینی خودش خیلییییییییی کمک میکنه . خدا به سر شاهده من تجربه دارم که میگم 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ منم زبانم تعریفی نداره . تنهایی بخونی که اشکالاتو نمیفهمی . همینجا تاپیک بزن واسه خودت . بنویس . با هر سطحی که هستی . بعد از دوستان بخواه اشکالات رو بگن . همین که تو بحث های گروهی شرکت بشه و نحوه صحبت کردن و نوشتن بچه ها رو ببینی خودش خیلییییییییی کمک میکنه . خدا به سر شاهده من تجربه دارم که میگم باشه سمنی ولی میدونم تا سالهای سال اون تاپبک رو میگرن دست و اسباب خنده ی دوستان میشه :)) ----------- یه پیشنهاد هم دارم تاپیکایی که بچه میزنن رو لول بندی کنیم یعنی مثلا این شخص تاپیکش در این حده و این شخص در این .... اینطوری کسانی هم که میخوان بخونن میدونن از کجا شروع کنن مثلا برای شروع تاپیکای من رو با لول 0 یا 1 نمره گذاری کنیم .... :دی 8 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ [/url] اوکی اوکی راستش من زبانم ضعیفه .... فکر کنم فعلا نتونم کار گروهی انجام بدم گویا باید بشینم تنهایی با رزتا کار کنم آقا منم هم درد شما هستم..نرم افزار رزتا استون چطوره؟باهاش کار کردین؟..این لانگمن رو دانلود کردم این چطوره؟...کدوم بهتره؟... 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ آقا منم هم درد شما هستم..نرم افزار رزتا استون چطوره؟باهاش کار کردین؟..این لانگمن رو دانلود کردم این چطوره؟...کدوم بهتره؟... من این نرم افزار رو به پیشنهاد سجاد عزیز میخوام کار کنم همین یکی دو روز پیش پیشنهاد دادن بخاطر تعطیلات نشد بگیرمش ایشالا بعد از تعطیلات میگیرمش دوستان که خیلی تعریفش رو کردن ولی لانگمن رو نمیدونم ..... 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ آقا منم هم درد شما هستم..نرم افزار رزتا استون چطوره؟باهاش کار کردین؟..این لانگمن رو دانلود کردم این چطوره؟...کدوم بهتره؟... من این نرم افزار رو به پیشنهاد سجاد عزیز میخوام کار کنمهمین یکی دو روز پیش پیشنهاد دادن بخاطر تعطیلات نشد بگیرمش ایشالا بعد از تعطیلات میگیرمش دوستان که خیلی تعریفش رو کردن ولی لانگمن رو نمیدونم ..... یه توضیحی از روزتا میدم..........نرم افزار نسبتا خوبیه ببینید اون طوری که خودش هم خودش رو معرفی می کنه، اصول یادگیریش شبیه یادگرفتن زبان مادری یک بچه هست یعنی همون طوری که یه بچه فینگیل ! نمیاد قواعد ادبیات فارسی رو از نظر فعل، فاعل، مفعول، نهاد، گزاره و این حرفا بهش یاد بدن، این نرم افزار هم گرامر روو به این صورت آموزش نمیده یعنی میاد مثلا عکس یه مرد رو میذاره و میگه a man.........بعد این موضوع رو به روش های مختلف با شما تکرار و تمرین میکنه...........مثلا تو یه روش میاد 4 تا عکس که عبارتند از یک مرد، یک زن، یک بچه، یک گربه!! رو میذاره به شما میگه تیک بزن کدوم مرده! تو یه روش دیگه عکس مرد رو نشون میده به شما میگه با میکروفون لغت a man رو تلفظ کن حالا اینا مثالای خیلی ساده بود...........احتمالا نرم افزار level بندی داره که موقع خرید دقت کنید متناسب با سطح زبانتون سی دی مناسب رو بگیرید 6 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ سلام پیشنهاد خیلی خوبیه .. اتفاقا منم تو فکرش بودم این سایتُ یکی از دوستان ب من معرفی کرد .. سایت خیلی خوبیه پیشنهاد میکنم ی سری ب اینجا بزنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ کتاب و تمرین و این چیزا 1 طرف. من خودم زبان کار میکنم. مهمترین چیزی که توی یادگیری موثره فیلم دیدنه .بعدش speacking.شما هرچقدم کلمه حفظ کنی 1 سال بعدش نصفش فراموش میشه.اینو بر حسب تجربه میگم.اما اگه توی صحبت کردنت کلماتو یاد بگیری بیشتر و بهتر تو ذهن میمونن. البته بستگی داره ازش چه استفاده ای بخواهی بکنی. مثلا اگه واسه کنکوره خوندن فرق داره. 7 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ [/url] اوکی اوکی راستش من زبانم ضعیفه .... فکر کنم فعلا نتونم کار گروهی انجام بدم گویا باید بشینم تنهایی با رزتا کار کنم منم زبانم تعریفی نداره . تنهایی بخونی که اشکالاتو نمیفهمی . همینجا تاپیک بزن واسه خودت . بنویس . با هر سطحی که هستی . بعد از دوستان بخواه اشکالات رو بگن . همین که تو بحث های گروهی شرکت بشه و نحوه صحبت کردن و نوشتن بچه ها رو ببینی خودش خیلییییییییی کمک میکنه . خدا به سر شاهده من تجربه دارم که میگم باشه سمنیولی میدونم تا سالهای سال اون تاپبک رو میگرن دست و اسباب خنده ی دوستان میشه :)) ----------- یه پیشنهاد هم دارم تاپیکایی که بچه میزنن رو لول بندی کنیم یعنی مثلا این شخص تاپیکش در این حده و این شخص در این .... اینطوری کسانی هم که میخوان بخونن میدونن از کجا شروع کنن مثلا برای شروع تاپیکای من رو با لول 0 یا 1 نمره گذاری کنیم .... :دی بابا همه همدردیم ولی ی چیزی بگم. تا وقتی ک بخوام از نظر دیگران بترسم، هیچ وقت ب خودم اجازه رشد نمی دم. والا اینجا هیچ کسی، مادرزاد انگلیسی بلد نیست. هر کی یاد گرفته، مطمئنا خودشم موقع یادگیری مشکلاتی داشته و مورد مهتر اینکه اصلا چیز خنده داری نیست! یک سری قواعد هست که باید رعایت بشه تو رایتینگ ها و غیره . خوب ادمیزاد دیگه، ولی من همیشه این ترس رو داشتم ک وای نکنه اشتباه بگم. .. اینا چقد بلدن . ولی خوب تا زمانی ک ب این حس غلبه نکنم، هیچ وقت یادنمی گیرم. برا همین پایه این گروه شدم . با سطح بندی هم موافقم. و اتفاق خیلی هم به راهکار هاش فکر کردم . به نظرم این لول بندی فقط تو بخش رایتینگ انجام بدیم . 9 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ حفظ کردن کلمه فایده نداره من 1مدت حفظ کردم ولی کم کم یادم رفت. بنظرم باید فیلم زیر نویس دید اینطوریبا یک تیر دوتا نشون میزنی هم فیلم می بینی هم با تلفظ لغات آشنا میشی یک راه حل دیگه که کشفیدم اینه که متن ترجمه کنی هم گرامر متوجه میشی و هم دیکته کلمات و معنی کلمات یاد میگیری 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ چند تا مورد می گم برای هر مورد یک یا چند نفر می تونن مسئولیت رو قبول کنن. من خودم برا این تاپیک اصطلاحات مفید برای گفتگو و این تاپیک آموزش لغات مترادف رو مسئولیتش رو قبول می کنم، همکار هم می پذیرم. فقط ی خواهش اینکه کسایی ک تاپیک رو دنبال می کنن. اگر تاخیری ایجاد شد. حتما یاداوری کنن. ک فراموش نکنم. حالا این موارد هست ک ب ذهن من می رسه، هر کی هر ایده ای داره می تونه استین بالا بزنه . مثلا روزی 5 لغت (سطحش مهم نیست. اگر هم خواستید بعدا 3 تا پیک بزنید . معمولی، متوسط، پیشرفته) بعد هر تاپیک رو یک یا چند نفر اعلام امادگی کنن تو پست اول ویرایش بشه اسم این افراد. روزی یک نکته گرامری ، البته این تاپیک http://www.noandishaan.com/forums/thread71238.html هست اما اگر خواستید ی دونه جدید بزنید . 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ من هم برای لغت و اصطلاحات مفید کمک می کنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده