رفتن به مطلب

من درس می خواهم بخوانم چون:

en.ml

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

در جواب reza.eng

[ی زمانی درس میخوندی بخاطر اعتبار و شغل به خاطر اینکه تک باشی تو فامیل...

واقعا من .. متاسفم برای طرز فکر اینجور افراد.. زندگی بدون هدف.. ماشین زندگیی کسی که کنترلش دست همه کس و همه چیز هست .. غیر از خود شخص..

ولی الان می خوام بخونم برای اینکه با دید بهتر به دنیای اطرافم نگاه کنم

مثلا دانشگاه چظوری دید آدم رو بهتر میکنه؟ همین تالار های گفتمان یا دورهمی با افراد روشن فکر نمیتونه ذهن رو باز کنه؟

دوست عزیز منظور من این نبود که کنترل زندگی دست خودم نبود که شما بخواهید تاسف بخورید بعدشم اعتبار وشغل خودش می تونه هدف باشه:a030:

وقتی شما علمی داشته باشی که توش مهارت کافی داشته باشی بهتر می تونی قدرت خدا رو درک کنی بهتر می تونی به مسائل که اتفاق می افته تسلط داشته باشی به قول معروف پخته تر می شی.مثلا اگه من نوعی تحصیلاتی نداشته باشم بین هرچی دانشمند و روشنفکر هم باشم نمی تونم چیزی از حرفاشونو درک کنم وقتی نتونم حرفاشونو بفهمم پس دید خوبی نخواهم نسبت به اون افراد داشت.دید آدم زمانی تغییر میکنه که خود آدم از همه نظر ارتقا پیدا کنه تحصیل قسمتی از این موضوع هست:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگه تونستی حدس بزن:ws37:
کسی که فقط یک سلول مغزش هم کار کنه.. میتونه این حدس رو بزنه!! !! ازدواج.... نمیدونم اصلا این رو جزو دلابل حساب کردین یا یک چیز بدون نیاز به مطرح شدن فرضش کردین.. ولی در کل ببنظرم یکی از بهترین حرکات سالم برای یک ازدواج موفق میتونه باشه.. خب بالاخره شما دختر ها باید توی اجتماع دیده بشید تا اشخاصی که دنبال شما میگردن بتونن راحت تر پیداتون کنن..
لینک به دیدگاه
کسی که فقط یک سلول مغزش هم کار کنه.. میتونه این حدس رو بزنه!! !! ازدواج.... نمیدونم اصلا این رو جزو دلابل حساب کردین یا یک چیز بدون نیاز به مطرح شدن فرضش کردین.. ولی در کل ببنظرم یکی از بهترین حرکات سالم برای یک ازدواج موفق میتونه باشه.. خب بالاخره شما دختر ها باید توی اجتماع دیده بشید تا اشخاصی که دنبال شما میگردن بتونن راحت تر پیداتون کنن..

نه دوست عزیز اصلا برای ازدواج درس نمیخونم . من هدفهایی دارم تا به رسیدنشون دیگه چیزی نمونده

تا به اون مرحله نرسیدم اصلا به کسی نمیگم

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...