رفتن به مطلب

من درس می خواهم بخوانم چون:

en.ml

ارسال های توصیه شده

نظر ها متفاوت و جالب هستند ولي مي خام يه نتيجه گيري كلي بكنم اخرش مي گم.

همه درس مي خونند ولي مي خام بدونم شما ها درس مي خونيد فارغ التحصيل شدين و در زمينه رشتتون نتونستيد كاري بكنيد آيا حاضريد اين حرفها رو بزنيد؟

من حساب شده رشته تحصیلی ام رو انتخاب کردم و تا الآنم طبق برنامم پیش رفتم. درس خوندن و ادامه تحصیل حس خوبی بهم میده و اصل همین حس خوبه که واسم میمونه.:ws49:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درس میخونم چون حس میکنم یکی از نیاز های وجودیم هست.........چون هدف دارم.........دوست دارم موفق باشم.....ببینم آخر وته رشتم چیه............

درس میخونم چون میخوام درکم بالا بره.........چون حس میکنم به وجود اومدیم که تلاش کنیم.......چون نهایت طلبم به چیزی قانع نمیشیم...........

به نظرم یکی از اهداف رسیدن به بی نهایت درسه..........یکی از راههای شناخته..................

در دنیا همه چیز 3 دسته هست.........شناخته ها..........ناشناخته هایی که میشه کشف کرد وناشناخته ای فراتر از عقل بشری.............

پس باید باعلم وشناخته ها به ناشناخته های قابل دسترس برسیم وبه وسیله ی اونا شاید بتونیم فراتر بریم...............

همین دییییییییه.....................:icon_redface:

• Like 8
لینک به دیدگاه
نظر ها متفاوت و جالب هستند ولي مي خام يه نتيجه گيري كلي بكنم اخرش مي گم.

همه درس مي خونند ولي مي خام بدونم شما ها درس مي خونيد فارغ التحصيل شدين و در زمينه رشتتون نتونستيد كاري بكنيد آيا حاضريد اين حرفها رو بزنيد؟

بله مسلما همینطوره.

من وقتی میدونم آینده ی کاری رشتم خوبه ؛انگیزه درس خوندنم جندین برابر میشه.حالا اگرکه من چنین شرایطی رو متصور نباشم برای آیندم وضعیتم کاملا تغییر میکنه:icon_pf (34):

انگیزه های دختر و پسر برای درس خوندن ممکنهمتفاوت باشه.

ممکنه یه دختربه خاطر علاقش فقط و فقط به خاطرعلاقش به ادامه تحصیل فکر کنه.و اصلا براش آ؛ینده ی کاریش مهم نباشه.

ولی یه دختر دیگه همانند پسرای امروزی بخواد کاملا مستقل باشه و علاوه بر ادامه تحصیل به وضعیت اقتصادی آینده اش نیز فکر کنه.

درس میخونم چون حس میکنم یکی از نیاز های وجودیم هست.........چون هدف دارم.........دوست دارم موفق باشم.....ببینم آخر وته رشتم چیه............

درس میخونم چون میخوام درکم بالا بره.........چون حس میکنم به وجود اومدیم که تلاش کنیم.......چون نهایت طلبم به چیزی قانع نمیشیم...........

به نظرم یکی از اهداف رسیدن به بی نهایت درسه..........یکی از راههای شناخته..................

در دنیا همه چیز 3 دسته هست.........شناخته ها..........ناشناخته هایی که میشه کشف کرد وناشناخته ای فراتر از عقل بشری.............

پس باید باعلم وشناخته ها به ناشناخته های قابل دسترس برسیم وبه وسیله ی اونا شاید بتونیم فراتر بریم...............

همین دییییییییه.....................:icon_redface:

خیلی قشنگ بود :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من درس نمیخونم فقط میرم دانشگاه واحدامم خود به خود پاس میشن! رشتمو دوس دارم اما حوصله خوندن ندارم!

پیش دانشگاهی که بودم بم میگفتن درس بخون پس فردا دانشگاه قبول نمیشی آبروت تو فامیل میره نمیدونم چطوری دانشگاه دولتی قبول شدم!

درکل میرم دانشگاه چون همه میرن:|

• Like 8
لینک به دیدگاه

1 من درس ميخونم تا سواد و نوع انديشه ام بالا بره

2 فردا بچه ام پيش دوستاش با افتخار بگه مامانم مهندسه

3 ميخوام فرد مفيد و و بتونم به ديگران كمك كنم

4 زندگيم و با انديشه هاي نوع بسازم

5 بينش اجتماعيم با لا باشه

وپوز يكي رو به خاك بمالم:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
چند هفته پیش این لینک رو گذاشته بودم ولی استقبال نشد و حرف های خوبی نشنیدم بس لطفا منطق واقعی خودتان رو از کارشناسی ارشد یا اصلا از دانشگاه رفتن بیان کنید:

می خواهم دیسیبلیم اجتماعی بالایی داشته باشم؟

می خواهم وقت خواستگاری ازم حساب ببرند؟

می خواهم سواد خوبی در زمینه رشته خودم داشته باشم؟

می خواهم چون اصلا امید زندگی من درس هست؟

می خواهم چون ....

..

......

((لطفا در این بحث شرکت کنید حتی کسانی که دانشجو هستند یا در حال درس خواندن هستند)):icon_gol:

وقتی مردم توی صحبت کردن با یکی نمیتونن تشخیص بدن طرف مدرکش چیه؟ دیگه تابلو که مدرک ملاک خوبی برای فهم و شعور نیست.من خیلی جاها دیدم که طرف خودش رو لیسانسه معرفی میکنه.. کلی حرف میزنه .همه توی جمع قبولش دارن.. میگن آأم فهمیده ییه.. بعدش یهو میگه من دیپلمه ام.. بازم با تمام این تفاسیر دید جمع بشه همونی که نباید بشه میشه..

برعکس آدم های تحصیل کرده نه چندان فهمیده زیادی هم دیدم

..دیگه به لطف دانشگاه آزاد و غیر انتفاهی و پیام نور. مدرک ارزشی اجتماعی داره؟

در مورد استخدام هم دوران اهمیت مدرک تا سال 83-82 بود..الان با همون مدرک به هزار زحمت بعد از کلی دوندگی یه شغل استخدامی پیدا میکنی..که یه حقوق بدرد نخور رو مثل یه صدقه پرت میکنن جلوت..

این همه بدوم که اینطوری بشم؟!!

تنها دلایل ادامه تحصیل

1- فقط برای مغز معیوبه جامعه برای زن دادن ..

2- نمیخوام هر دقیقه زنم بگه من لیسانسم ولی تو دیپلمه. (خودشم نمیدونه این برتری دقیقا توی چیه!!!)

2- اینکه اگه آدم موفق بشم (شغل غیر مرتبط با رشتم).. 4 تا آدمی که سرشون به تنشون نمیرزه برای من قیافه نگیرن بگن : من یه لیسانسه بیکارم..من زحمت کشیدم..

• Like 3
لینک به دیدگاه

درس می خونم چون از رشته ام لذت می برم و در کنارش تو بازار کار فهمیدم وقتی داری برای دیگران کار می کنی ، مدرک در اعتبارت موثره ....

• Like 6
لینک به دیدگاه

درس میخونم چون درس خوندن رو دوست دارم و واقعا بهم آرامش میدهالبته هدف های دیگه ای هم دارم مثل شاغل شدن و اون موقعیت اجتماعی که آدم میتونه داشته باشه

• Like 6
لینک به دیدگاه
اگر منظور از "درس خواندن" در این تاپیک، ادامه تحصیل در مقطع ارشد باشد:

1- علاقه

2-کسب درآمد بیشتر

بعضي از رشته ها ليسانس با ارشد فرق نداره در زمينه كار:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

واقعا آدم پست های بعضی دوستان و میخونه ناامید میشه وتاسف میخوره بااین طرز فکر.............افتضاس...............:vahidrk:

به نظرم یه تاپیک بزنید که بحث بشه چون الان دوست دارم چندنفرو خفه کنم ..:دی:whistle:

یه کم به خودتون میاید انقدر بی هدف ..........آخرش میخواید چی بشید.........

ببخشید واقعا ناراحت شدم واسه ی این جامعه...................:sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه
بعضي از رشته ها ليسانس با ارشد فرق نداره در زمينه كار:ws37:

برای رشته ی ما برای مدیریت پروژه باید فوق رو داشته باشی. (جایی ندیدم، که مدیریت پروژه رو به لیسانس داده باشند)

• Like 4
لینک به دیدگاه
برای رشته ی ما برای مدیریت پروژه باید فوق رو داشته باشی. (جایی ندیدم، که مدیریت پروژه رو به لیسانس داده باشند)

:ws3: من عسلويه خودم ديدم ليسانس مكانيك مديره پرو‍ژه بود.

تو تبريز هم من اكثر كاخونه هاي بزرگ كه در حال راه اندازي هستند ديدم كه ليسانس هستند.

• Like 6
لینک به دیدگاه
:ws3: من عسلويه خودم ديدم ليسانس مكانيك مديره پرو‍ژه بود.

تو تبريز هم من اكثر كاخونه هاي بزرگ كه در حال راه اندازي هستند ديدم كه ليسانس هستند.

بنده هم که عرض کردم "برای رشته ما"

• Like 4
لینک به دیدگاه
واقعا آدم پست های بعضی دوستان و میخونه ناامید میشه وتاسف میخوره بااین طرز فکر.............افتضاس...............:vahidrk:

به نظرم یه تاپیک بزنید که بحث بشه چون الان دوست دارم چندنفرو خفه کنم ..:دی:whistle:

:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ی زمانی درس میخوندی بخاطر اعتبار و شغل به خاطر اینکه تک باشی تو فامیل...

ولی الان می خوام بخونم برای اینکه با دید بهتر به دنیای اطرافم نگاه کنم

برای آینده حرف واسه گفتن داشته باشم

بهتر فکنم وتوی علمی که بدست میارم مفید باشم

اگه هم اتفاقی افتاد برم سر کار:ws3:و . . .

• Like 6
لینک به دیدگاه

در جواب دوست عزیزی که لطف کرد و این نظرو داد

او، او!!!

بعضی از ما دانشگاه آزادی ها خیلی زحمت واسه درس خوندنمون می کشیم و دور از جون همگی جونمون در میاد تا مدرک می گیریم، پس لطفا درس خوندن و مدرکمونو دست کم نگیرید که این دیگه واقعا ظلمه!!!!

ما خرج تحصیلمون (شهریه دانشگاه) از جیب خودمونه و مجبوریم درس بخونیم که واحد هامونو پاس کنیم، خرجمونو دولت نمیده که بی خیال بالا بیایمو مدرک بهمون بدن که شما این طور بی ارزشش کنید!!!

پس هیچ کس حق نداره مدرک ما چه از لحاظ علمی یا اجتماعی دست کم بگیره.

:ws46:

• Like 5
لینک به دیدگاه

ببیند.. دانشگاه میتونه به فهم و شعور آدم کمک منه.. ولی هر دانشگاه رفته یی با شعور و فهمیده نیست و هر دانشگاه نرفته یی کم شعور و نفهم نیست..

من و خیلی هاتون اساتید کاملا بی شعوری رو توی دوران تحصیلمون دیدیم.. کسایی که مدرک فوق یا دکتری دارن.. (اینم یک مثال خوب....)

در مورد عرف جامعه هم که کاملا توضیح دادم که..مغز خیلیی ها معیوبه.. مثل همون کسایی که فکر میکنن هر حج رفته یی آدم خوبیه و هر کسی که نماز نمیخونه آدم بدیه..

سوالی داشتید در خدمتم...

در جواب reza.eng

[ی زمانی درس میخوندی بخاطر اعتبار و شغل به خاطر اینکه تک باشی تو فامیل...

واقعا من .. متاسفم برای طرز فکر اینجور افراد.. زندگی بدون هدف.. ماشین زندگیی کسی که کنترلش دست همه کس و همه چیز هست .. غیر از خود شخص..

ولی الان می خوام بخونم برای اینکه با دید بهتر به دنیای اطرافم نگاه کنم

مثلا دانشگاه چظوری دید آدم رو بهتر میکنه؟ همین تالار های گفتمان یا دورهمی با افراد روشن فکر نمیتونه ذهن رو باز کنه؟

برای آینده حرف واسه گفتن داشته باشم :banel_smiley_4:

بهتر فکنم وتوی علمی که بدست میارم مفید باشم :w16:

اگه هم اتفاقی افتاد برم سر کار:ws3:و . . ./Q:hanghead:]

در جواب دوست عزیزی که لطف کرد و این نظرو داد

او، او!!!

بعضی از ما دانشگاه آزادی ها خیلی زحمت واسه درس خوندنمون می کشیم و دور از جون همگی جونمون در میاد تا مدرک می گیریم، پس لطفا درس خوندن و مدرکمونو دست کم نگیرید که این دیگه واقعا ظلمه!!!!

ما خرج تحصیلمون (شهریه دانشگاه) از جیب خودمونه و مجبوریم درس بخونیم که واحد هامونو پاس کنیم، خرجمونو دولت نمیده که بی خیال بالا بیایمو مدرک بهمون بدن که شما این طور بی ارزشش کنید!!!

پس هیچ کس حق نداره مدرک ما چه از لحاظ علمی یا اجتماعی دست کم بگیره.

:ws46:

من منظورم دانشگاه های معتبر نیست.. ببخشید که شفاف نگفتم..

منظورم خیلی از دانشگاه های شهر های کوچیکه..

دانشگاه هایی که با تراز 4700 دانشجوی مکانیک جذب میکنن.

استاد میاد در طول ترم چند تا تمرین حل میکنه و بعدش همون هارو میاره توی امتحان.. حساب کن درس دینامیک 4 واحدی که واقعا غرور رشته مکانیکه به راحتی .. همون بار اول خیلی ها پاسش میکنن میره..

خب چنین مدرکی بنظر شما ارزش داره؟ این دانشجوی فارغ التحصیل شده با شما باید یکی باشه؟

خیلی ها همینطوری میان مدرک میگیرن و اسم خودشون رو میزارن مهندس و کلی هم قیافه میگیرن..

این دانشگاه ها توی خیلی از رشته ها کاردانی بدون کنکور هم جذب میکنن.. دیگه اصلا نمیشه اسمش رو گذاشت دانشگاه..

هر کس و ناکسی پاش تو دانشگاه باز میشه.. :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...