رفتن به مطلب

من درس می خواهم بخوانم چون:

en.ml

ارسال های توصیه شده

چند هفته پیش این لینک رو گذاشته بودم ولی استقبال نشد و حرف های خوبی نشنیدم بس لطفا منطق واقعی خودتان رو از کارشناسی ارشد یا اصلا از دانشگاه رفتن بیان کنید:

می خواهم دیسیبلیم اجتماعی بالایی داشته باشم؟

می خواهم وقت خواستگاری ازم حساب ببرند؟

می خواهم سواد خوبی در زمینه رشته خودم داشته باشم؟

می خواهم چون اصلا امید زندگی من درس هست؟

می خواهم چون ....

..

......

((لطفا در این بحث شرکت کنید حتی کسانی که دانشجو هستند یا در حال درس خواندن هستند)):icon_gol:

• Like 28
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ممممممممم

من می خوام درس بخونم ؛چون:

1:یخده مخم تاب داره ؛از بچگیم همینطور بودم .اگه 1هفته دور بودم از کلاس و درس خل و چل میشدم:icon_redface:

2:درس خوندن و به عنوان یه نوع از علاقه های زندگیم دنبال میکنم.کلا درس خوندن و دوست میدارم.:ws3:

3:می خوام بدونم آخرش به کجا میرسه:ws37:حس ماجراجوییم در این زمینه خیلی فعاله.

4:هر سال که میگذره بیشتر به این نتیجه میرسم که با ادامه تحصیلم به خیلی چیزا میتونم برسم:hanghead:حداقلش:تغییر تفکراتم و البته گاهی هم به روز کردن اونها:5c6ipag2mnshmsf5ju3.

5:نمیتونم بگم به خاطر بهتر شدن موقعیت اقتصادیم ولی با درس خوندن موقعیت اجتماعیمو که میتونم بهبود ببخشم.

• Like 19
لینک به دیدگاه

درس خوندم چون هم درس خوندن رو دوس داشتم هم رشتم رو دوست داشتم ولی وقتی کاری پیدا نکردم که بتونم با هاش راحت زندگی کنم هیچ ارژش دیگه ای جز سربازی رفتن نداشت:sigh:

• Like 15
لینک به دیدگاه

درس می خونم چون:

1- گستره دیدم نسبت به اطرافم بیشتر میشه.

2- مدرکم بالاتر میره و موقعیت اجتماعی و اقتصادیم بهتر میشه.

3- این طوری به آدم های بیشتری میتونم کمک کنم و واسه جامعه ام مفید ترم.

جدا از دلایلی که آوردم، اگه درس نخونم چه کار کنم؟!!!!!!

مخصوصا تو جامعه ما که واسه با سواد و مدرک دارش کار به زور بدبختی یا پارتی داشتن جور میشه!!!!!!!!!!!!!!

• Like 10
لینک به دیدگاه
چند هفته پیش این لینک رو گذاشته بودم ولی استقبال نشد و حرف های خوبی نشنیدم بس لطفا منطق واقعی خودتان رو از کارشناسی ارشد یا اصلا از دانشگاه رفتن بیان کنید:

می خواهم دیسیبلیم اجتماعی بالایی داشته باشم؟

می خواهم وقت خواستگاری ازم حساب ببرند؟

می خواهم سواد خوبی در زمینه رشته خودم داشته باشم؟

می خواهم چون اصلا امید زندگی من درس هست؟

می خواهم چون ....

..

......

((لطفا در این بحث شرکت کنید حتی کسانی که دانشجو هستند یا در حال درس خواندن هستند)):icon_gol:

از ابتدای دبیرستان بدون اینکه فکر کنم چرا واسه قبولی در دانشگاه تلاش میکردم...اون زمان جو دبیرستانمون جوری بود که عدم قبولی در دانشگاه یعنی طرد شدن از جامعه.....

ترم 4 دانشگاه بود که به اصرار همسایمون که مسئول ثبت نام باشگاه خبرنگاران جوان استان بود در دوره هاش شرکت کردم و نمره کامل رو گرفتم...چند روز بعدش معاون واحد خبر سیما که استادمون هم بود باهام تماس گرفت و دعوت به همکاری نمود....مدارک رو تکمیل کردم و همزمان با شروع ترم جدید میشد که میبایستی واحد کمتری بردارم و بیشتر تمرکز بر روی کار میرفت....اون زمان متوجه شدم...درس خوندن واقعا واسم مهمه و اصلا حاضر نیستم ازش بزنم و همون موقع کنار کشیدم.....اتفاقا از اون ترم به بعد با علاقه بیشتری درس خوندم .در حال حاضر هم علاقه زیادی برای ورود به بازار کار ندارم.

• Like 17
لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان

خوب درس خوندن دلایل زیادی میتونه داشته باشه من هم درس میخونم چون میخوام اول از همه آگاهیم بالا بره و همیشه به روز باشم ،ثانیا میخوام کار کنم ومستقل بشم چون اینجوری اعتماد به نفسم بالا میره ثالثا دیگه الان همه حداقلش تا لیسانس میخونن :ws3:

لینک به دیدگاه

من قبل از دانشگاه هم مشغول کار بودم

و موقعی که قبول شدم یه دوستام گفت نرو بچسب به کار

گفتم نه بابا میرم مهندس میشم کار بهتر پیدا میکنم

خب رفتم مهندس شدم و کار بهتر پیدا نکردم

چون علاقه ی زیادی به رشتم نداشتم

الان هم سر همون کار قبلیم

دارم یه خورده تغییرش میدم فقط

اما قصد دارم برای ارشد همون رشته ای رو برم که بیشتر علاقه دارم

اگه بخواین اینو حساب کنید

بیشتر بخاطر علاقم

و کاری که میکنم میخوام برم

• Like 9
لینک به دیدگاه

من وقتی وارد دانشگاه شدم علاقه ی خاصی به رشتم نداشتم و چون از همون ابتدای دبیرستان ، راهم رو اشتباه رفتم ، حتی در دوران دبیرستان هم انگیزه ی زیادی نداشتم.

کم کم در طول دوران دبیرستان و با دیدن جو کنکوری دوروبریام ، انگیزم بالا رفت و روو یه رشته زووم کردم. اما در کمال ناباوری قبول نشدم و شدم مهندس شیمی.

علاقه ی خاصی به رشتم ندارم... حتی با اینکه ترمای آخر رو دارم میگذرونم هنوزم دارم خودم رو سرزنش میکنم.

ارشد میخونم اما فقط بخاطر اینکه اعتماد به نفسم بالا تر بره و اگه ببینم بازم اعتماد به نفسم در مورد خودم پایینه ، بازم ادامه میدم.

قصد خروج از کشور رو هم ندارم هیچوقت.

• Like 14
لینک به دیدگاه

من درس می خواهم بخوانم چون: بهش علاقه دارم و ازش لذت می برم.

من عاشق رشته ام هستـم.

با لذت درس هام رو می خوانم. چیزهایی که یاد می گیرم برام خیلی خیلی جالب هست.

• Like 11
لینک به دیدگاه

نظر ها متفاوت و جالب هستند ولي مي خام يه نتيجه گيري كلي بكنم اخرش مي گم.

همه درس مي خونند ولي مي خام بدونم شما ها درس مي خونيد فارغ التحصيل شدين و در زمينه رشتتون نتونستيد كاري بكنيد آيا حاضريد اين حرفها رو بزنيد؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
شما ها درس مي خونيد فارغ التحصيل شدين و در زمينه رشتتون نتونستيد كاري بكنيد آيا حاضريد اين حرفها رو بزنيد؟

در مورد رشته ی من در حال حاضر کار خیلی زیـاد هست.

در صورت ادامه دادن در مقاطع بالاتر هم به قول استادمون : رو هوا میزننت! :ws3:

ولی اگه بازار کار مناسبی هم نداشت، باز هم دوستش داشتم.

به نظرم رفتن دنبال علاقه و پیدا کردن راهی که توش موفق باشی و راضی باشی، خیلی مهم هست.

• Like 9
لینک به دیدگاه

من درس میخونم چون کار دیگه ای ندارم

رشتمم عاشقم دوس دارم همه چیشو یاد بگیرم

باید بخونم چون از دنیا عقب نیفتم و پسفردا نگم ای خاک بر سرت همه ب ی چیزی رسیدنو تو نرسیدی

• Like 10
لینک به دیدگاه

ممنون بابت تاپیک خوبیت

من درس میخونم چون :

1 - میخوام سطح شخصیت و شعورم بره بالا.

2 - از علم و پیشرفت عقب نمونم.

3 - بین اطرافیانم، سر باشم

4 - شدیدا به رشته ام علاقه دارم و دوست دارم خبره و همه چی دان بشم تو رشته ام

5 - موقعیت شغلی خوب داشته باشم.

6 - همیشه موقع صحبت کردن با دیگران، حرفم جذبه داشته باشه.

فکر کنم همینا بودند:ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه

منم با دوستان هم نظرم

قصد دارم برا ارشد شرکت کنم ولی الان نه چون هنوز نتونستم همونی که تو کارشناسی خوندم در کارم اجرا کنم

هدف اولم اینه بتونم حداکثر استفاده رو از مطالب درسی تو کارم ببرم اونوقت نیاز به دانستنم بیشتر میشه که قطعا ادامه میدم

اگر مطالعه آزادی هم دارم برای موفقیت تو کارم هست

در شرایطی که تازه مشغول شدم و دارم بدهی های گذشته ام رو میدم و با توجه به شرایط اقتصادی حاکم برام ادامه تحصیل بی معنیه چون بی هدف میخوام

ادامه بدم و فکرم همه جا باشه غیر از درس - تازه از همه مهمتر اون فرصت های تحقیق و بحث در مورد مسائل درسی رو هم به خاطر مشغله هام از دست میدم

باید ادامه داد ولی با هدف....

• Like 7
لینک به دیدگاه
منم با دوستان هم نظرم

قصد دارم برا ارشد شرکت کنم ولی الان نه چون هنوز نتونستم همونی که تو کارشناسی خوندم در کارم اجرا کنم

هدف اولم اینه بتونم حداکثر استفاده رو از مطالب درسی تو کارم ببرم اونوقت نیاز به دانستنم بیشتر میشه که قطعا ادامه میدم

اگر مطالعه آزادی هم دارم برای موفقیت تو کارم هست

در شرایطی که تازه مشغول شدم و دارم بدهی های گذشته ام رو میدم و با توجه به شرایط اقتصادی حاکم برام ادامه تحصیل بی معنیه چون بی هدف میخوام

ادامه بدم و فکرم همه جا باشه غیر از درس - تازه از همه مهمتر اون فرصت های تحقیق و بحث در مورد مسائل درسی رو هم به خاطر مشغله هام از دست میدم

باید ادامه داد ولی با هدف....

حرفهاي قشنگي زدي و حقيقت رو گفتي:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نظر ها متفاوت و جالب هستند ولي مي خام يه نتيجه گيري كلي بكنم اخرش مي گم.

همه درس مي خونند ولي مي خام بدونم شما ها درس مي خونيد فارغ التحصيل شدين و در زمينه رشتتون نتونستيد كاري بكنيد آيا حاضريد اين حرفها رو بزنيد؟

من به طور کل درس میخونم چون یکی از هدفایی که منو به اونی که میخوام باشم نزدیک میکنه همینه!

ولی واقعیت اینه که اگه بین درس خوندن و کار کردن یه تعادلی قرار داده نشه آدم خیلی تئوری بار میاد و نمیتونه تمام اون علمی رو که فرا گرفته بکار ببره... صرفا درس خوندن بدون کسب تجربه ی کاری واقعا بنظرم خوشایند نیست.

اگر واقعا بعد ار فارغ التحصیل شدنم بخوام بشینم خونه و این همه زحمتی که واسه درس خوندن کشیدم بکارم نیاد فکر نمیکنم هیچوقت بتونم خودمو بخاطر انتخاب اشتباهم و زمانی که گذاشتم ببخشم!

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...