lady architect 5358 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 سلام دوشتان عیدتونم مبارک غرض از مزاحمت اینه که عیدیارو بیارین وسط نصف کنیم:gnugghender: نه من این ترم طرح موزه دارم گرایشمم موسیقیه متنها هیچی ازش نمیدونم برا بعد عید هم قراره حجمشو تحویل بدمحالا شما بیاین رفاقت کنین کمکم کنینمرسییییییییی 15
lady architect 5358 مالک ارسال شده در 27 خرداد، 2012 ببخشید من هم بلد نیستم انتظاری از تو نیس گفتم بیای اینجا خلوت نباشه 3
ooraman 22216 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 برو یه نگاهی به طراحی موزه موسیقی کار دکتر طلایی بنداز شاید بهت ایده بده 6
lady architect 5358 مالک ارسال شده در 27 خرداد، 2012 سلام اگه کمکی از ما بر میاد در خدمتیم تو موزه نه نمی تونی اما عیدیات فک کنم بتونی 3
هوتن 15061 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 شاید بشه اون موزه رو شبیه به یک ساز موسیقی ساخت یا ترکیبی از چند ساز شیاد بشه تالار هاش رو براساس تاریخ موسیقی مرتب کرد و هر تالار شاخصه موسیقی ان دوره تاریخی رو داشته باشه و حتی میشه درون تالار هار و جوری طراحی کرد که از نظر اکوستیک مهندسی شده باشه نمونش مسجد امام اصفهان در میدان نقش جهان که وقتی روی منبر این مسجد صحبت کنی صدات تو کل تالارها میپیچه همینا بذهنم رسید 9
lady architect 5358 مالک ارسال شده در 27 خرداد، 2012 شاید بشه اون موزه رو شبیه به یک ساز موسیقی ساخت یا ترکیبی از چند سازشیاد بشه تالار هاش رو براساس تاریخ موسیقی مرتب کرد و هر تالار شاخصه موسیقی ان دوره تاریخی رو داشته باشه و حتی میشه درون تالار هار و جوری طراحی کرد که از نظر اکوستیک مهندسی شده باشه نمونش مسجد امام اصفهان در میدان نقش جهان که وقتی روی منبر این مسجد صحبت کنی صدات تو کل تالارها میپیچه همینا بذهنم رسید ممنونم عزیز 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 خرداد، 2012 میتنونی از موسیقی به عنوان کانسپتت استفاده کنی، از نت های موسیقی و... ؛ استفاده از خطوط مواج و ریتم و....
ooraman 22216 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 ممنونم عزیز میتنونی از موسیقی به عنوان کانسپتت استفاده کنی، از نت های موسیقی و... ؛ استفاده از خطوط مواج و ریتم و.... دکتر طلاییم همین کار و کرده از نت های موسیقی وآلات موسیقی برای طراحی موزه استفاده کرده و بخش های مختلف و با المان هایی از این قبیل طراحی کرده بعضی جاها توی ویترینایی که سازارو قرار داده از انحناهایی استفاده کرده که الهام گرفته از سازهای مختلفه ضمن اینکه میتونی از طبقه آخر کاخ علی قاپو که مخصوص نوازندگان بوده هم الهام بگیری 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 خرداد، 2012 دکتر طلاییم همین کار و کرده از نت های موسیقی وآلات موسیقی برای طراحی موزه استفاده کرده و بخش های مختلف و با المان هایی از این قبیل طراحی کردهبعضی جاها توی ویترینایی که سازارو قرار داده از انحناهایی استفاده کرده که الهام گرفته از سازهای مختلفه ضمن اینکه میتونی از طبقه آخر کاخ علی قاپو که مخصوص نوازندگان بوده هم الهام بگیری آره؛ خیلی جالبه، مرسی که عکسشو گذاشتی
سـارا 20071 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 همه حرفارو بچه ها گفتن دیگه...میخواستم بگم از فرم ساز و نت الهام بگیر که دیدم قبلا پیشنهاد شده.اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید می گم 4
*lotus* 20275 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 میتونی تو سایت ارچ دیلی هم سرچ کنی اون تو نمونه موزه زیاده از هر نوعی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
ooraman 22216 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 من بیشتر حجم کار مد نظرمه یعنی میخوای فقط حجمش و بسازی ببری؟ طراحی داخلش مد نظرت نیست؟ 3
lady architect 5358 مالک ارسال شده در 27 خرداد، 2012 یعنی میخوای فقط حجمش و بسازی ببری؟طراحی داخلش مد نظرت نیست؟ چرا فدات شم منتها اول حجمم باید تایید شه 1
ارسال های توصیه شده