lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوشتان عیدتونم مبارک غرض از مزاحمت اینه که عیدیارو بیارین وسط نصف کنیم:gnugghender: نه من این ترم طرح موزه دارم گرایشمم موسیقیه متنها هیچی ازش نمیدونم برا بعد عید هم قراره حجمشو تحویل بدمحالا شما بیاین رفاقت کنین کمکم کنینمرسییییییییی 15 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ببخشید من هم بلد نیستم انتظاری از تو نیس گفتم بیای اینجا خلوت نباشه 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ انتظاری از تو نیس گفتم بیای اینجا خلوت نباشه 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ دیدی هیشکی نیومد قدر منو بدون پس:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ برو یه نگاهی به طراحی موزه موسیقی کار دکتر طلایی بنداز شاید بهت ایده بده 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سلام اگه کمکی از ما بر میاد در خدمتیم 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سلام اگه کمکی از ما بر میاد در خدمتیم تو موزه نه نمی تونی اما عیدیات فک کنم بتونی 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ شاید بشه اون موزه رو شبیه به یک ساز موسیقی ساخت یا ترکیبی از چند ساز شیاد بشه تالار هاش رو براساس تاریخ موسیقی مرتب کرد و هر تالار شاخصه موسیقی ان دوره تاریخی رو داشته باشه و حتی میشه درون تالار هار و جوری طراحی کرد که از نظر اکوستیک مهندسی شده باشه نمونش مسجد امام اصفهان در میدان نقش جهان که وقتی روی منبر این مسجد صحبت کنی صدات تو کل تالارها میپیچه همینا بذهنم رسید 9 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ شاید بشه اون موزه رو شبیه به یک ساز موسیقی ساخت یا ترکیبی از چند سازشیاد بشه تالار هاش رو براساس تاریخ موسیقی مرتب کرد و هر تالار شاخصه موسیقی ان دوره تاریخی رو داشته باشه و حتی میشه درون تالار هار و جوری طراحی کرد که از نظر اکوستیک مهندسی شده باشه نمونش مسجد امام اصفهان در میدان نقش جهان که وقتی روی منبر این مسجد صحبت کنی صدات تو کل تالارها میپیچه همینا بذهنم رسید ممنونم عزیز 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ میتنونی از موسیقی به عنوان کانسپتت استفاده کنی، از نت های موسیقی و... ؛ استفاده از خطوط مواج و ریتم و.... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ممنونم عزیز میتنونی از موسیقی به عنوان کانسپتت استفاده کنی، از نت های موسیقی و... ؛ استفاده از خطوط مواج و ریتم و.... دکتر طلاییم همین کار و کرده از نت های موسیقی وآلات موسیقی برای طراحی موزه استفاده کرده و بخش های مختلف و با المان هایی از این قبیل طراحی کرده بعضی جاها توی ویترینایی که سازارو قرار داده از انحناهایی استفاده کرده که الهام گرفته از سازهای مختلفه ضمن اینکه میتونی از طبقه آخر کاخ علی قاپو که مخصوص نوازندگان بوده هم الهام بگیری 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ دکتر طلاییم همین کار و کرده از نت های موسیقی وآلات موسیقی برای طراحی موزه استفاده کرده و بخش های مختلف و با المان هایی از این قبیل طراحی کردهبعضی جاها توی ویترینایی که سازارو قرار داده از انحناهایی استفاده کرده که الهام گرفته از سازهای مختلفه ضمن اینکه میتونی از طبقه آخر کاخ علی قاپو که مخصوص نوازندگان بوده هم الهام بگیری آره؛ خیلی جالبه، مرسی که عکسشو گذاشتی لینک به دیدگاه
lady architect 5358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ من بیشتر حجم کار مد نظرمه 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ همه حرفارو بچه ها گفتن دیگه...میخواستم بگم از فرم ساز و نت الهام بگیر که دیدم قبلا پیشنهاد شده.اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید می گم 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ میتونی تو سایت ارچ دیلی هم سرچ کنی اون تو نمونه موزه زیاده از هر نوعی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ من بیشتر حجم کار مد نظرمه یعنی میخوای فقط حجمش و بسازی ببری؟ طراحی داخلش مد نظرت نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی میخوای فقط حجمش و بسازی ببری؟طراحی داخلش مد نظرت نیست؟ چرا فدات شم منتها اول حجمم باید تایید شه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده