رفتن به مطلب
  • 0

مبانی نظری

mohandese shahrsaz

سوال

سلام به همه.عیدتون مبارک

من دارم پایان ناممو شروع میکنم موضوعم در مورد نقش خط اسمان در ارامش و تشویش اذهان عمومی نمونه موردیشم خیابون شیرازی مشهد.

توی قسمت مبانی نظری به مشکل خوردم نمیدونم چطوری باید بنویسم و از کجا شروع کنم

اگه کسی میدونه که باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنه.......:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0
نقش خط اسمان در ارامش و تشویش اذهان عمومی نمونه موردیشم خیابون شیرازی مشهد.

توی قسمت مبانی نظری به مشکل خوردم نمیدونم چطوری باید بنویسم و از کجا شروع کنم

:ws37:

من فکر می کنم در ابتدا باید کمی مسئله رو باز کنیم.

خط آسمان یک پدیده ی عینی و آرامش و تشویش دو پدیده ی متضاد کیفی یا غیر عینی هستند.

من نمی دونم شما چه روشی رو برای تحقیق و جمع آوری اطلاعاتتون انتخاب کردید. و همچنین اهداف شما از این تحقیق چی هست. به عبارت دیگر، از عنوان پایان نامه خیلی مشخص نیست.

احتمالا کار شما دو مرحله ای خواهد بود: 1. اثبات تأثیر خط آسمان در القاء حس آرامش یا تشویش؛ و چگونگی این تأثیر (یافتن مدلی برای ارزیابی نمونه موردی) 2. پیاده نمودن مدل ارزیابی بر روی نمونه ی موردی و سنجش آن.

اگر این دو مرحله رو بپذیریم؛ مبانی نظری باید در این راستا باشه:

- بررسی برخی از مکاتب روانشناسی محیطی (در واقع برای اثبات تأثیر خط آسمان باید از مبانی روانشناسی محیطی استفاده نمود)

-مطالعه ی متون روان شناسی و یافتن عوامل مؤثر بر حس آرامش و تشویش (در واقع باید عوامل مؤثر شناسایی شود. از میان عوامل مؤثر، عوامل کالبدی یا عینی انتخاب گردد. یکی از این عوامل یا ویژگی ها می تونه هماهنگی یا عدم هماهنگی باشه. این ویژگی قابل ادراک در خط آسمان هم هست)

- مبانی مرتبط با ادراک و شناخت (علی الخصوص ادراک محیطی)

اگر چه شما از طریق مطالعات اسنادی و مبانی نظری و در پی آن یافتن عوامل و موارد و استفاده از نظر کارشناسی خودتون بتونید این ارزیابی یا سنجش رو انجام بدید؛ اما بهتره شما از پرسش نامه و مصاحبه هم استفاده کنید. در واقع فکر می کنم لازم باشه این ارزیابی از دید شهروندان هم صورت بگیره. یافته این پژوهش می تونه یافته های حاصل از مبانی نظریتون رو رد یا اثبات کنه. به عبارت دیگه، ممکنه شما از طریق یافته های مبانی نظری به این نتیجه برسی که خط آسمان این خیابان، موجبات تشویش رو فراهم می کنه؛ در صورتی که وقتی از تعداد زیادی این مسئله رو پرسیدید، متوجه بشید که این حس واقعا به مردم دست نمی ده و یا حس بی تفاوتی به این قضیه دارند و یا حتی شاید براشون خوشایند باشه.

در نهایت آرزوی موفقیت براتون می کنم ... :a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 0

[quote=ela;908352.

من نمی دونم شما چه روشی رو برای تحقیق و جمع آوری اطلاعاتتون انتخاب کردید.

به نظر شما از چه روشی استفاده کنم خوبه؟باید روش مورد استفاده را با جزییات بیان کنیم

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
.

من نمی دونم شما چه روشی رو برای تحقیق و جمع آوری اطلاعاتتون انتخاب کردید.

به نظر شما از چه روشی استفاده کنم خوبه؟باید روش مورد استفاده را با جزییات بیان کنیم

خواهش می کنم ...

هر موضوع تحقیقی، روش تحقیق و جمع آوری اطلاعات خاص خودش رو می طلبه...

در این موضوع، من فکر می کنم، روش تحقیقتون از نوع کیفی باشه بهتره، علی الخصوص که مطالعه ی موردی هم دارید و البته با پدیده های کیفی مثل آرامش، تشویش، زیبایی و ویژگی های کالبدی سر و کار دارید. از طرفی دیگه به خاطر رعایت تناسبات در ریتم خط آسمان، کارهای کمی هم باید انجام بشه. در این زمینه باید با استاد راهنما بیشتر مشورت کنید. مواردی که من گفتم عموما پیشنهادی بودند. و مسلما یک استاد راهنما خیلی بیشتر می تونه به شما کمک کنه.

روش جمع آوری اطلاعات هم اسنادی و پرسشنامه می تونه باشه؛ به همراه برداشت های میدانی مانند مشاهده.

مواردی مانند طرح مسئله، روش تحقیق، سوالات تحقیق، فرضیه ها، روش جمع آوری اطلاعات، روش تحلیل، چشم اندازها و اهداف تحقیق و ... توی فصل اول پایان نامه، با عنوان کلیات تحقیق یا پژوهش ذکر می شه. و یک پایان نامه بدون این شناسنامه، از اعتبار علمی برخوردار نیست.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام

شما برای مبانی نظری میبایست کلید واژه های عنوانتان را باز کنید بدین صورت که یک سرتیتر میگذارید به نام خط آسمان و تعاریف و نظرات شهرسازان را درزیرش مینویسید سرتیتر دوم آرامش و تعاریف و ویژگی های محیط هایی که در آنها آرامش وجود دارد را بگذارید و الی آخر

لازم است حتما در پایان فصل مبانی نظری یک جدول جمع بندی هم داشته باشید

موفق باشید

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام

شما برای مبانی نظری میبایست کلید واژه های عنوانتان را باز کنید بدین صورت که یک سرتیتر میگذارید به نام خط آسمان و تعاریف و نظرات شهرسازان را درزیرش مینویسید سرتیتر دوم آرامش و تعاریف و ویژگی های محیط هایی که در آنها آرامش وجود دارد را بگذارید و الی آخر

لازم است حتما در پایان فصل مبانی نظری یک جدول جمع بندی هم داشته باشید

موفق باشید

مرسی عزیزم یه دنیا ممنون

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...