m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ این مستـند در دانشکـده علــوم ارتـبـاطات دانشگاه تهـران به نمـایـش درآمده است نویـسنده و کارگردان : مهرداد کلهری , تهیه کننده : سید فضل الله قاضوی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ یکمشو تعریف کنین ببینیم چی هست اینقدر دربارش صحبت میشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ از اینجا هم میتونید فرمت کم حجم ترش رو دان کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من دارم دان میکنم فردا میبینم میام تعریف میکنم 4 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ جالب نبود... . انگار تحقیق ی سری از دانشجو ها درباره شایعه و رپ فارسی بود بیشتر میخواست شایعه درس کنه.... اهنگ های یاس رو دوس دارم ولی این فیلم ارزش دیدن نداره... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ حدود نیم ساعته من دیشب همین طور دیدم هی زدم جلو جلو ساعت 4 صبح بود و خواب خواب بودم یه تعداد و دختر وپسر بودن به نظرم یه مقدار دختر و پسر بودن اومده بودن بگن شایعه چیه و چطور به وجود میاد بعدش اومده بودن بگن رپ خوبه همه رپ ها بد نیستن و توشون از کلامات بی معنا و فحش استفاده نشده یه نمونه رپ خون یاس هستش که به مسائل اجتماعی نگاه میکنه 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ چیز مضخرفیه چی چیز مزخرفیه 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ چی چیز مزخرفیه مهم اینه نیت رو رسوندم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده