Narges.Z 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ پیمان عزیز خیلی از طرز فکر و نظرتون خوشم اومد.همش صحیح بود به جز اینکه فکر کردی princeartean دختره! بابا ایوووووووووووووووووووووووووووووول 2 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ بابا درست به سوالات جواب بدین.. هم به سوالات پست اول درست جواب بدین هم به این سوال : من میخوام با یکی نامزد کنم..در طول دوران نامزدی هم حتی دستمون به هم نخوره.. ولی اگه دیدم از طرف زیاد خوشم نمیاد راحت ردش کنم بره.. بدون هیچ دردسری.. میشه؟!!!! يعني عقد كنيييييييييين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يا همينطور دوستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه دوستي باشه به عواقبش دقت كن بالام 1 لینک به دیدگاه
nima_0098916 169 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من تا همین 48 ساعت پیش فکر میکردم دوران نامزدی فقط در حد صحبت کردن و گاهی هم بوسه هستش.. و کسایی که در دوران نامزدی رابطه جنسی دارن یک کار غلط و تایید نشده انجام میدن.. بگذریم.. با این اطلاعات همون نامزدی رو هم نمیخوام... من چنین چیزی مدح نظرمه که دو فرد فقط در طول رابطه با هم صحبت کنن تا شخصیت ..اخلاق-طرز تفکر-عادت ها-عکس العمل ها در شرایط مختلف-انتظارات-تحمل-مقدار منطقی بودن--از خود گذشتگی و.. همدیگه رو تا حد امکان به بیشتر مقدار ممکن بشناسن.. با این تفاسیری که دوستان از دوران نامزدی گفتن.. فکر میکنم دوستی با اطلاع خانواده ها بهتر باشه.. میگم با اطلاع خانواده ها باشه.. که اگه فردا کسی مارو با هم دید آبروی دختره پیش خانواده..دوست و آشناش نره.. وگرنه من که پسرم .. چیز زیادی برای ازدست دادن ندارم..بیشتر آبروی اون میره.. میدونم آدم بعضی اوقات یک سری خط قرمز ها رو نادیده بگیره بهتره.. ولی من میخوام ایده آل ترین مسیر رو برم. چون احتمال داره ... اگه خدا بخواد شغل آینده من یک فعالیت فرهنگی مشابه فعالیت این انجمن باشه.. (نویسنده سریال های خانوادگی) .. اگه خود من مسیر ایده آل رو نرم.. پس کی بره؟ 2 لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ پیمان جون نظرت فوووووووووووووووووووووووووق العاده بود، قابل توجه آقایون یذره بخونید یاد بگیرید ، بی زحمت آقا پیمان بهشون یاد بده که با خانوما چطور رفتار کنن لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ کسی مدح نظرم نییست.. یکم فکرم مشغول شد ..این سوالات برام پیش اومد.. مثلا من میخوام با یکی نامزد کنم..در طول دوران نامزدی هم حتی دستمون به هم نخوره.. ولی اگه دیدم از طرف زیاد خوشم نمیاد راحت ردش کنم بره.. بدون هیچ دردسری.. میشه؟!!!! فقط حرف بزنیم که راه برگشت راحت باشه.. میگم نظرتون درباره دوستی با اطلاع خانواده ها چیه؟!!! تقریا همون چیزیه که من مدح نظرمه.. خواهشن نگید بچه مثبت.. این قضیه ناموسیه..وگرنه توی مسائل دیگه پیشکسوت هستم. راستی اینجا قسمت همسریابی نداره؟ دوست عزیز این میشه همون نامزدی من نمیدونم با کدوم قسمتش مشکل داری ؟؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
nima_0098916 169 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ اینکه راه برگشت راحت باشه... من میخوام حتی اگه لازم بود با 100 نفر رابطه برقرار کنم تا شخص مورد تاییدم رو پیدا کنم..منظورم نمیه گم شده و اینجور چیزا نیست.. میخوام کسی رو که باهاش تفاهم شخصیتی بیشتری میتونم داشته باشم رو پیدا کنم.. دقت کنید که این مساله با "تنوع طلبی" خیلی فرق داره.. اشتباه نگیرید.. (در ضمن وسواس هم ندارم..) نامزدی یک چیز رسمیه ...علاوه بر اون بنا به تعاریف دوستان نامزدی یه مقدار شیطنت هم توش هست ... همونطور که گفتم میخوام رابطه جوری باشه که اگه کنسل شد به کسی ضرری وارد نشه.. (خدا از من منطقی تر هم پیدا میشه؟؟ ) لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ اینکه راه برگشت راحت باشه... من میخوام حتی اگه لازم بود با 100 نفر رابطه برقرار کنم تا شخص مورد تاییدم رو پیدا کنم..منظورم نمیه گم شده و اینجور چیزا نیست.. میخوام کسی رو که باهاش تفاهم شخصیتی بیشتری میتونم داشته باشم رو پیدا کنم.. دقت کنید که این مساله با "تنوع طلبی" خیلی فرق داره.. اشتباه نگیرید.. (در ضمن وسواس هم ندارم..) نامزدی یک چیز رسمیه ...علاوه بر اون بنا به تعاریف دوستان نامزدی یه مقدار شیطنت هم توش هست ... همونطور که گفتم میخوام رابطه جوری باشه که اگه کنسل شد به کسی ضرری وارد نشه.. (خدا از من منطقی تر هم پیدا میشه؟؟ ) مهندس به اون میگن صیغه.......که همه شیطنت ها توش کنسله و پسر و دختر برای شناخت با هم ارتباط دارن.......البته هر کسی با توجه به شخصیت خودش و طرف مقابل ممکن ارتباط برقرار کنه ........ لینک به دیدگاه
nima_0098916 169 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ صیغه مگه مال محرم کردن نیست؟!! درست گفتین؟ کلا میشه بیشتر توضیح بدین؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ حوصله نکردم 4 صفه رو بخونم...فقط بعضی پستای استارتر تاپیک رو کامل خوندم.... اینی که گفتین دو حالت میتونه داشته باشه: 1- صیغه 2- دوست متاسفانه تو فرهنگ ما صیغه اونطور که باید و شاید بهش توجه بشه ..نمیشه! پس میرم سراغ گزینه دوم دوست بودن با این شرط که خونواده ها در جریان باشن بهتره...طوری که هیچ کدوم از طرفین قصد ظاهرسازی نداشته باشه...(یعنی اگه به طرف ایمان داری که واقعا واسه زندگی میخواد باهات رابطه داشته باشه...) 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ صیغه مگه مال محرم کردن نیست؟!! درست گفتین؟کلا میشه بیشتر توضیح بدین؟ دوست عزیزم من ، من کاری با لفظ کلمه عربی ندارم . . . ببینید اگر کسی جنبه چه دوران صیغه و چه دوستی رو نداشته باشه در هر صورت که بخواد کار خودش رو انجام بده انجام میده......ولی در دوران صیغه اعمال با اطلاع قبلی انجام میشه و طرف این رو میدونه که این صیغه برای شناخت نه برای به قول خودتون شیطنت.......بس در اینصورت طرف میدونه که باید چطوری حرکت کنه و در چه مسیری تلاش کنه تا طرف خودش رو بشناسه........در دوران دوستی امکان داره طرف دختر ضرر بیشتر کنه چون ممکن بهش صدمه وارد بشه و از ترس آبرو بیان نکنه و تا زمانی که عمر داره قبطه بخوره که چرا بهش صدمه خورده.... . . . البته در تمامی حالات بستگی به فهم و شعور طرفین داره 3 لینک به دیدگاه
nima_0098916 169 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ پس تا اینجاش شد.. دوستی با اطلاع خانواده ها + صیغه محرمیت حد رابطه هم به خود طرفین بستگی داره.. بنظرم حالت خیلی خوبیه.. ممنونم.. چه جواب راحتی!!! (معما چون حل گشت..آسان بود...) حلالت کردم دوستان دیگه نظرشون چیه؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده