رفتن به مطلب

سوال در مورد دوران نامزدی !!!

nima_0098916

ارسال های توصیه شده

کسی مدح نظرم نییست.. یکم فکرم مشغول شد ..این سوالات برام پیش اومد..

بابا صیغه چیه..!!!! میگم فقط حرف بزنیم که راه برگشت راحت باشه..

من کلی دارم خودم رو اصلاح میکنم..کلی ویژگی خوب توی خودم بوجود اوردم.. نسبت به همنوع هام و همسن هام خیلی جلو زدم.. واسه خودم ارزشی قائلم.. شاید طرف لیاقتم رو نداشته باشه.. :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 50
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بابا صیغه چیه..!!!! میگم فقط حرف بزنیم که راه برگشت راحت باشه..

من کلی دارم خودم رو اصلاح میکنم..کلی ویژگی خوب توی خودم بوجود اوردم.. نسبت به همنوع هام و همسن هام خیلی جلو زدم.. واسه خودم ارزشی قائلم.. شاید طرف لیاقتم رو نداشته باشه.. :banel_smiley_4:

پس میخوای تجربه ات بیشتر بشه

من قبلا یه نظر دیگه داشتم ولی.... این ضرب المثل که میگن مادر و ببین دختر و بگیر به این دلیل که خصوصیات اخلاقیشون تقریبا یکی بوده حتما شنیدی دیگه

منم جدیدا فهمیدم دخترایی که ویژگی مشترک بیشتری با مادرشون دارن یا الگوشون مادرشون هست ثبات شخصیتی بیشتری دارن به همین دلیل الان میگم بی دلیل نبوده قدیمی ها اینطوری میگفتن ... البته کلی نیست

اگه چیز دیگه ای کشف کردم بهت میگم:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه

میگم نظرتون درباره دوستی با اطلاع خانواده ها چیه؟!!!

تقریا همون چیزیه که من مدح نظرمه..

خواهشن نگید بچه مثبت.. این قضیه ناموسیه..وگرنه توی مسائل دیگه پیشکسوت هستم.. :whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خواهشن نگید بچه مثبت.. این قضیه ناموسیه..وگرنه توی مسائل دیگه پیشکسوت هستم.. :whistle:

تمام این احساسات و دنبال راه و توجیح گشتن مربوط به دوره بعد از نوجوانیه 18 تا 21

جسارت نباشه داداشم همه بلا استثناء این دوره رو یا پیش رو دارن یا گذروندن

توی این سن ادم یکم احساسی تصمیم میگیره

پیشنهادم اینه به خودت بگو مادامی که به این سن رسیدم عقلم رشد کرده و تشخیص خوب و بد برام راحت تر شده چون تجربه ام بیشتر شده

پس منطقی که بپذیرم 4-5 سال دیگه با تجربه ترم و میتونم تصمیمی بهتر و منطقی تر از الانم بگیرم شاید بهتر باشه در تصمیمات مهم زندگیم عجله نکنم

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم موافقم

ولی اگه یه بار طرف مقابل وابسته شده باشه اون می خواد چکار کنه؟؟؟؟؟......اینم امکان داره دیگه نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
تمام این احساسات و دنبال راه و توجیح گشتن مربوط به دوره بعد از نوجوانیه 18 تا 21

جسارت نباشه داداشم همه بلا استثناء این دوره رو یا پیش رو دارن یا گذروندن

توی این سن ادم یکم احساسی تصمیم میگیره

پیشنهادم اینه به خودت بگو مادامی که به این سن رسیدم عقلم رشد کرده و تشخیص خوب و بد برام راحت تر شده چون تجربه ام بیشتر شده

پس منطقی که بپذیرم 4-5 سال دیگه با تجربه ترم و میتونم تصمیمی بهتر و منطقی تر از الانم بگیرم شاید بهتر باشه در تصمیمات مهم زندگیم عجله نکنم

من که نگفتم الان.. دارم در مورد 5-4 سال دیگه صحبت میکنم..:4564:

شما دخترا اینهمه به این مسائل فکر میکنید حالا بده منم بش فکر کنم؟!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم موافقم

ولی اگه یه بار طرف مقابل وابسته شده باشه اون می خواد چکار کنه؟؟؟؟؟......اینم امکان داره دیگه نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ws38:

برای عدم وابستگی هر کاری توصیه بشه میکنم..

البته همون روزای اول هم به خود یارو یادآوری میکنم..

• Like 4
لینک به دیدگاه

بستگی به شخصیتت داره یه عده وقتی به یکی وابسته میشن ترک کردن براشون خیلی سخت و درداوره ولی یه عده هستن به راحتی هر کسی رو می تونن فراموش کنن

• Like 4
لینک به دیدگاه

نامزدی بسیار کار بیخودی هست، اگه هدف "نامزد بازیه" که چه لزومی به این مسخره بازیا هست؟ دستشو میگیرم میبرم تو تخت! اگه نه روزی زبونم لال دچار زوال عقل شدم و خواستم عروسی بکنم باز دستشو میگرم میبرم خونم!

عروسی کردن یعنی دچار زوال عقل شدن؟

چرا اینو گفتی؟

آدم به نامزدش عشق هم میورزه،اما اونیکه میبریش رو تخت عشق نیست،فقط یک هوس یک شبه هست.:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظرم یه دوستی که خانواده ها در جریان باشند خیلی بهتره تا اینکه بری نامزد کنی و همه بفهمند و بعد یه مدت بفهمی که هر کدوم توی دو دنیای متفاوت سیر می کنید و بعدش نه راه پس داشته باشی نه پیش! (منظورم خانواده هایی هست که مسئله طلاق درونشون رایج نیست واینو بد میدونند)

البته مدت زمان این دوستی نباید خیلی زیاد باشه که خانواده دختر فکر کنن دخترشونو به بازیچه گرفتی.

ناگفته نماند که شاید خیلی از خانواده ها باشن که با این رابطه دوستی موافق نباشند.

• Like 4
لینک به دیدگاه

مثلا من میخوام با یکی نامزد کنم..در طول دوران نامزدی هم حتی دستمون به هم نخوره.. ولی اگه دیدم از طرف زیاد خوشم نمیاد راحت ردش کنم بره.. بدون هیچ دردسری.. میشه؟!!!!

فقط حرف بزنیم که راه برگشت راحت باشه..

خواهشن نگید بچه مثبت.. این قضیه ناموسیه..وگرنه توی مسائل دیگه پیشکسوت هستم.:whistle:

راستی اینجا قسمت همسریابی نداره؟:icon_redface:

که راحت ردش کنید بره دیگه:w000:

:w000:

مگه خاله بازیه.....یاد دارید جنس میخرید ...بنظرم با این طرز تفکر اصلا به فکر ازدواج نباشید.در ضمن نامزدی برای کسانی است که قصد ازدواج دارن و اون هم برای شناخت روحیات و اخلاق هم.....و خانواده های دو طرف(فقط پدر و مادر و در مرحله بعد خواهر و برادر) باید در جریان باشن

بنظر شما نت واسه یافتن همسر مناسبه؟:w58: درصد ریسکش خیلی بالاست:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

تقریبا اکثر خانواده های ایرانی با دوست بودن دخترو پسرشون مشکل دارن مخصوصا دخترشون ، همین باعث میشه که دور از چشم خانواده هاشون رابطه داشته باشن ، من ازدواج سنتی رو قبول ندارم چون بعد از اینکه عقد کردم تازه باید طرفمو بشناسم و اگر هم بهم نخوریم مجبوریم جدا بشیم و متاسفانه در کشور من به زن مطلقه با یک دید بد نگاه میشه .

• Like 6
لینک به دیدگاه

ببین دخترا زود وابسته میشن کافیه یذره عاشقت بشن اونوقت مصیبته ، به نظر من یه کتاب روانشناسی بخونی بهتره نویسندش از من و تو تجربش بیشتره هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

برای عدم وابستگی هر کاری توصیه بشه میکنم..

البته همون روزای اول هم به خود یارو یادآوری میکنم..

• Like 5
لینک به دیدگاه
مگه خاله بازیه.....یاد دارید جنس میخرید ...بنظرم با این طرز تفکر اصلا به فکر ازدواج نباشید.در ضمن نامزدی برای کسانی است که قصد ازدواج دارن و اون هم برای شناخت روحیات و اخلاق هم.....و خانواده های دو طرف(فقط پدر و مادر و در مرحله بعد خواهر و برادر) باید در جریان باشن

بنظر شما نت واسه یافتن همسر مناسبه؟w58.gif درصد ریسکش خیلی بالاست:icon_gol:

ممنونم مریم بانو..زیباترین پاسخی بود که داده شد:icon_gol::a030:

درمورد نامزدی دارید صحبت میکنید نیماجان نه یه اتفاق ساده و به قولی یه سوءتفاهم که با یه خداحافظی رفع بشه:banel_smiley_4:در ابتدا میشه تعریف خودت از دوره نامزدی رو توضیح بدی چی هست؟:ws38:

اولین قدم در یک ازدواج موفق اینه که اصلا بدونی واسه چی میخوای ازدواج کنی؟با کی میخوای ازدواج کنی؟

تعریف خودت رو از ازدواج روی یه کاغذ واسه خودت بنویس بعد با واقعیتهای موجود مطابقت بده ببین تعریفت چقدر با واقعیت همخوانی داره...

نامزدی هم یک مرحله از ازدواج است وقتی برای نامزدی با کسی قدم جلومیگذاری یعنی حداقلها رو برای یک ازدواج در خودت دیدی حالا با نامزدی میخوای هم خودت رو به طرف مقابل بشناسونی هم از طرف مقابلت شناخت نسبی پیداکنی...

پس تقریبا وارد راهی میشی که برای برگشت از اون باید متحمل خساراتی بشی که بیشترین خسارات در این مرحله روحی هست شما نمیتونی به همین راحتی یه ارتباط رو با یه دختر برقرار کنی و بعد ردش کنی بره!!:banel_smiley_4:

شمااحساس یک انسان رو باخودت درگیرکردی..این چیزکمی نیست ...

تقریبا میتونم بگم این طرزتفکرت نشون میده هیچ شناختی نسبت به روحیات یک زن ندارید...

یااینکه درک درستی نسبت به دوره نامزدی ندارید

بهم خوردن دوره نامزدی دوطرفه است وصرفا شما این حق رو ندارید که این رابطه رو بهم بزنید(البته درمورد خانومها استثناوجود داره چون بهرحال جواب نهایی رو ایشون باید بدهند وخلاف تصور همه که فکر میکنند این خانومها هستند که توسط مردان انتخاب میشوند درواقعیت این آقایون هستند که باید توسط بانوان پسندیده وانتخاب شوند:banel_smiley_4:)

درمورد دوستی با نظر خانواده ها تقریبا همون نامزدی میشه دیگه:ws52:وقتی دخترو پسری به قصد ازدواج باهم رابطه ای رو تحت نظارت خانواده ها آغازمیکنند نامزدی گفته میشه

این تعریف من از نامزدی هست اگه صیغه خونده بشه که میشه عقد:ws38:

اصلا تا اونجا که من اطلاع دارم صیغه محرمیتی با عنوان خواهروبرادری وجود ندارد کلا صیغه فقط صیغه عقد ازدواج هست که دونوع دائم وموقت هست :icon_gol:

اینکه گفتید نمیخواید درطول رابطه هیچ تماس فیزیکی باهاش داشته باشید این دیگه بستگی به میزان ارتباط و اینکه توافقهای میان شما وایشان چگونه باشد ،دارد.ممکن است کسی توافق کنند که رابطه جنسی هم داشته باشند چه برسه به گرفتن دست:ws3:(البته این موضوع بیشتر به مزاح شبیه بود تا مشکل:banel_smiley_4:)

درضمن شما چگونه میخواهید هیچ احساسی بین شما بوجود نیاید و از هم شناخت پیداکنید؟آن هم در زمینه ازدواج؟این موضوع رو یه کم توضیح بدی ممنون میشم:ws38:

• Like 6
لینک به دیدگاه
:ws38:بعضی دختر و پسرا جنبه ندارن...فکر میکنن عشق با یه چشمک شروع میشه ..تا عشقتون واقعی نباشه هیچی نیستین .. جهت اطلاع بعضی پسرا هم خیلی زود وابسته طرفشون میشن و بد جوری دل میبندن ..اول زندگی باید با عشق شروع بشه نه بهم دست دادن.. دلت پاک باشه کوه هم تکونت نمیده ..آقا نیما از خدا کمک بخواه زود تر به نتیجه میرسی:icon_gol:
  • Like 4
لینک به دیدگاه
من که نگفتم الان.. دارم در مورد 5-4 سال دیگه صحبت میکنم..:4564:

شما دخترا اینهمه به این مسائل فکر میکنید حالا بده منم بش فکر کنم؟!!!

خوده خودشه از اول هم پیمان باید میومد

استفاده کن نیما جان تا صبح هم بخوای در مورد خانواده برات توضیح میده...:w16:

ممنونم مریم بانو..زیباترین پاسخی بود که داده شد:icon_gol::a030:

:w16: :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws38:بعضی دختر و پسرا جنبه ندارن...فکر میکنن عشق با یه چشمک شروع میشه ..تا عشقتون واقعی نباشه هیچی نیستین .. جهت اطلاع بعضی پسرا هم خیلی زود وابسته طرفشون میشن و بد جوری دل میبندن ..اول زندگی باید با عشق شروع بشه نه بهم دست دادن.. دلت پاک باشه کوه هم تکونت نمیده ..آقا نیما از خدا کمک بخواه زود تر به نتیجه میرسی:icon_gol:

جسارتا عرض میکنم (البته از نحوه پاسختون برمیاد که از بانوان گرامی باشید)

تعریف شما از عشق چیه؟و یه پسر کلا چگونه باید بتونه عاشق یه دختر بشه که عشق واقعی باشه(دردوره نامزدی)؟

این مسئله عشق خیلی پیچیده تر از این حرفهاست که بخواهیم درموردش منطقی صحبت کنیم چون اساس بحث غیرمنطقی و یک احساس است.....

حتما شنیده اید که میگویند اگر کسی آنگونه که شما انتظار دارید شما را دوست ندارد این بدان معنا نیست که شما را باتمام وجود دوست ندارد..کمی روی این جمله تفکر کنید تقریبا منظور من دست تون میاد اگه نه که توضیح بدهم

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...