en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ شهریه تحصیل این دانشجویان از محل اعتبارات ردیف مستقل معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهوری تامین میشود. آفتاب: مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم از رایگان شدن تحصیل ایثارگران و فرزندان آنان در دانشگاهها خبر داد و افزود: شهریه تحصیل این دانشجویان از محل اعتبارات ردیف مستقل معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور تامین میشود. حسینعلی علیخانی گفت: بر اساس ماده 113 قانون بودجه سال 90 تحصیل ایثارگران مشمول بند ک ماده 20 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه که شامل جانبازان 25 درصد و بالاتر و فرزندان آنان، فرزندان شاهد، آزادگان و فرزندان آنان میشود، در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و موسسات پژوهشی اعم از دانشگاهها و مراکز آموزشی و پژوهشی دولتی رایگان است. وی با اشاره به تقبل هزینههای تحصیل ایثارگران و فرزندانشان از سوی معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهوری، اظهار داشت: شهریه تحصیل این دانشجویان از محل اعتبارات ردیف مستقل معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور تامین میشود. مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ادامه داد: بر اساس ماده 113 قانون بودجه سال جاری، هزینههای مربوط به مراکز آموزشی و پژوهشی غیردولتی این ایثارگران توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران از طریق مبادله موافقتنامه با معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور در ابتدای هر نیمسال تحصیلی پرداخت میشود. علیخانی با اشاره به زمان ابلاغ این بخشنامه به روسای دانشگاهها، گفت: این بخشنامه در 11 مهرماه سال جاری با امضای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به روسای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ابلاغ شده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 26 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ تا زمانی که تضاد در جامعه حکمفرما باشد . . . . 9 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ تا زمانی که تضاد در جامعه حکمفرما باشد. . . . بس تا اخر عمرمان... 7 لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ همین ایثارگران،دست ها و پاهایشان برای دفاع از ناموس این ملت رفته. در سرما و گرما جلوی قاچاقچی ها، تجاوزات تروریست ها و... میاستند تا در شهر با خیال راحت قدم بزنین. امروز نوکر صدام و عرب و...نباشین. آنوقت این ملت هزینه ناچیز کمکی را هم ظلم میشمارد. 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ همین ایثارگران،دست ها و پاهایشان برای دفاع از ناموس این ملت رفته. در سرما و گرما جلوی قاچاقچی ها، تجاوزات تروریست ها و... میاستند تا در شهر با خیال راحت قدم بزنین. امروز نوکر صدام و عرب و...نباشین. آنوقت این ملت هزینه ناچیز کمکی را هم ظلم میشمارد. اذرمهرجان این شعارها دیگه وقتش گذشته کمی خودتو اپدیت کن... بچه اش می خوره داداشش می خوره بابا مامانش می خوره 1000 تا امتیاز دارند .. داداش پدر بزرگ من هم تو جنگ علیه روسها کشته شد چرا من امتیاز ندارم؟ باید حتما نوکر روسها می شدیم؟ 11 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ خب خدا رو شکر خیلی نگران بودم هدف ایجاد آسایش برای اونها نیست هدف انداختن ملت به جون همه که به حمد الله دارن بدستش میارن 12 لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ اذرمهرجان این شعارها دیگه وقتش گذشته کمی خودتو اپدیت کن... بچه اش می خوره داداشش می خوره بابا مامانش می خوره 1000 تا امتیاز دارند .. داداش پدر بزرگ من هم تو جنگ علیه روسها کشته شد چرا من امتیاز ندارم؟ باید حتما نوکر روسها می شدیم؟ بچه اش میخوره، چون پدرش ناقص شده،پدرش نمیتونه خرجی بیاره. کسی به نوه ایثارگران چیزی نداده و نمیده. شما هم اگر جدتان در جنگ با روس ها شهید شده، باید به پدرتان کمک میکردند،نه شما. اینکه یک نظام به فکر سربازان و مدافعان خاک این کشور هست،چیز بدی است؟ شما که امتیاز برابر میخواهی حاری بری با اشرار سیستان و بلوچستان بجنگی؟ نه نمیری،همین خانواده ایثارگران و بسیجی ها هستند که جانشون کف دستشون است. 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ بچه اش میخوره، چون پدرش ناقص شده،پدرش نمیتونه خرجی بیاره. کسی به نوه ایثارگران چیزی نداده و نمیده. شما هم اگر جدتان در جنگ با روس ها شهید شده، باید به پدرتان کمک میکردند،نه شما. اینکه یک نظام به فکر سربازان و مدافعان خاک این کشور هست،چیز بدی است؟ شما که امتیاز برابر میخواهی حاری بری با اشرار سیستان و بلوچستان بجنگی؟ نه نمیری،همین خانواده ایثارگران و بسیجی ها هستند که جانشون کف دستشون است. خانواده ایثارگران که در حال خوردن هستند.. بسیجی ها یا همون شهیدان زنده هم که هیچی... من نصف فامیلام که رفتن سربازی ..زودی تو عرض 1 روز یه کارت بسیج جور کردند و از خدمتشون چند ماه حذف شد ..اگر منظورت از بسیجی اونا هستند من میشناسمشون عزیز نگران نباش جونشون رو بیشتر از من و تو دوست دارند .. در ضمن جناب خاوران و اون نماینده هایی که اختلاس کردند و در زندان هستند اونها هم بسیجی هستند ..قدیما که بودند الان رو نمی دونم.. ببین عزیز برادر بهتره شعار ندیم ..جنگ 20 سال بیشتره تموم شدخ ولی امثال شما ها هنوز دارین با اون رویا زندگی می کنید و به هیچ جا هم فعلا نرسیدیم. 6 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ و جناب آذر مهر در ادامه: ما ضامن پدر شهید هم نیستیم که خرجی شو حتما پسرش میداد .... من فکرنمی کنم برای سربازان جنگ جهانی دوم اینطورمایه گذاشته باشند... من هم میدونم هدف از این کارها چیست و تو هم میدانی... هدف جمع کردن لشگر با این پولهای مفت هست... 7 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ من به شخصه احترام خیلی زیادی به شهدا-جانبازو خلاصه کسانی که خواسته یا ناخواسته از کشورمون دفاع کردن دارم حتی کسایی که با ترس رفتن جنگ چون فکر میکنم این افراد تنها کسایی هستن که در کار محوله بهشون واقعا برای کشورمون بوده نه منافع شخصی (البته نسبی گفتم) با اینم مخالفم که میگن عاشقانه و ... روی مین و جلو تانک دشمن میرفتن فکر میکنم یه شعار (البته اونم استثناء داشته) به نظرم زمانی که این افراد جلوی دشمن یا مزدور و تروریست قرار میگرفتن و ترس تمام وجودشونو فرا میگرفت - عضلاتشون دچار گرفتگی - ضربان قلبشون تندتر و یاد خانواده و بچه هاشون جلوی چشمشون.... یه چیزی به یادشون میومد که بر همه ی اینها غلبه میکرد و اونم دفاع از مردم و وطنشون بوده و این خیلی خیلی ارزشمنده ولی با تمام امتیاز هایی که به بسیجیها دادن مخالفم چون معنی بسیج چیز دیگه ای و اینا باعث بدنامی و تنفر بیشتر و منفعت طلب جلوه شدن با این همه نباید این امتیازات در رتبه کنکور و ... باشه که متاسفانه هست و این یعنی به زور حق یکسری رو بگیری و بدی به دیگران داداش پدر بزرگ من هم تو جنگ علیه روسها کشته شد چرا من امتیاز ندارم؟ واقعا چرا؟ باید حتما نوکر روسها می شدیم؟ رو پیشونیمونه برای بقا خواسته یا ناخواسته 6 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ عجب عجب من ندیدم در هیچ جای همین دین ، مزدی برای جهاد الهی در این دنیا در نظر گرفته شده باشد (آنها در پیش خدا رزق می گیرند - عین کلام قرآن) کسی که همت می کند و در برابر دشمنان می ایستد ، پاداش نیت و عملش با خداست نه با انسان ها گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل پس جوانی که استعداد بی نهایت دارد ، اما به دلیل شغل پدر و درآمد کم نمیتواند به دانشگاه برود چه این کجای عدالت است غنیمت امروز را کسانی می برند که کیسه برای همین دنیا بافته اند این عین بی عدالتی است حقی که از جوان با استعداد فقیر خورده شده ، و گاها به شکم جوانی بی استعداد که بخاطر یک تکلیف شرعی که پدرش انجام داده ریخته می شود عین بی عدالتی و بی انصافی است . . . . . . 13 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان به نظر من این کار درسته شاید این برداشت غلط باشه ولی من نظرم و میگم این افراد تنها قشری هستن که توجامعه واقعا سودی نبردن اونها با خلوص نیت جنگیدن حقشونم هرچی باشه هست هرچی... ما ازون افراد ضربه نخوردیم ما از افرادی ضربه خوردیم و میخوریم که ادعا کردند انقلاب رو اونها کردن....از آدمهایی که کور کورانه رهبرانی رو میپرستن که از ضالم ترین افرادند من به شخصه احترام خیلی زیادی برای شهیدان جنگ قائلم و همچنین خانوادهاشون و به نظر من حقشونه 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ شهریه تحصیل این دانشجویان از محل اعتبارات ردیف مستقل معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهوری تامین میشود. آفتاب: مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم از رایگان شدن تحصیل ایثارگران و فرزندان آنان در دانشگاهها خبر داد و افزود: شهریه تحصیل این دانشجویان از محل اعتبارات ردیف مستقل معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور تامین میشود. حسینعلی علیخانی گفت: بر اساس ماده 113 قانون بودجه سال 90 تحصیل ایثارگران مشمول بند ک ماده 20 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه که شامل جانبازان 25 درصد و بالاتر و فرزندان آنان، فرزندان شاهد، آزادگان و فرزندان آنان میشود، در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و موسسات پژوهشی اعم از دانشگاهها و مراکز آموزشی و پژوهشی دولتی رایگان است. وی با اشاره به تقبل هزینههای تحصیل ایثارگران و فرزندانشان از سوی معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهوری، اظهار داشت: شهریه تحصیل این دانشجویان از محل اعتبارات ردیف مستقل معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور تامین میشود. مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ادامه داد: بر اساس ماده 113 قانون بودجه سال جاری، هزینههای مربوط به مراکز آموزشی و پژوهشی غیردولتی این ایثارگران توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران از طریق مبادله موافقتنامه با معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور در ابتدای هر نیمسال تحصیلی پرداخت میشود. علیخانی با اشاره به زمان ابلاغ این بخشنامه به روسای دانشگاهها، گفت: این بخشنامه در 11 مهرماه سال جاری با امضای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به روسای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ابلاغ شده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تازه عزیزم خبر نداری تحصیل در دانشگاه های ازاد هم رایگانه 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ همین ایثارگران،دست ها و پاهایشان برای دفاع از ناموس این ملت رفته. در سرما و گرما جلوی قاچاقچی ها، تجاوزات تروریست ها و... میاستند تا در شهر با خیال راحت قدم بزنین. امروز نوکر صدام و عرب و...نباشین. آنوقت این ملت هزینه ناچیز کمکی را هم ظلم میشمارد. درسته کسی منکر زحمات اون عزیزان نیست منتها الان 22 سال از جنگ گذشته ، بسیاری از آنان این مزایا رو استفاده کردن ، مگر یک مزایا رو چند نفر میگیرن اون عزیزان هم مانند بقیه پدران ما که حالا جنگ رفتن و سالم برگشتن یا نرفتن و در سیستم های اداری و آموزسی ایم مملکت خدمت رسانده اند زحمت کشیده اند.یک ترکش در بدن مگر چقدر امتیاز میاره... آیا اون معلمی که تو اون شرایط سخت جنگ و فقر ، تو روستاهای دور افتاده مملکت به فرزندان این مرز و بوم خدمت رسونده و آموزششون داده و کلی از قبال همون فرزندان ، متخصص تحویل این جامعه داده ، کمتر خدمت رسانی کرده که الان در دوران بازنشستگیش داده در خونه ای محقر و اجاره ای زندگی می کنه و به سختی میتونه هزینه های فرزندان دانشجو و دم ازدواجشونو اونم با هزار قرض و وام و ... تامین کته ... ( نمونه ها هم بسیاره دوست عزیز) اگر بحث خدمت به مملکته پس باید سنگ میزان رو هم درست انتخاب کنن ، نه یه جانبازی 25 درصدی همون معلمانی که سالها پای اون تخته سیاهها گچ به حلقشون رفته و امروز کلی بیماری های تنفسی دارن بیشتر از اون جانباز 25 درصدی آسیب دیدگی داره ..... 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان به نظر من این کار درستهشاید این برداشت غلط باشه ولی من نظرم و میگم این افراد تنها قشری هستن که توجامعه واقعا سودی نبردن اونها با خلوص نیت جنگیدن حقشونم هرچی باشه هست هرچی... ما ازون افراد ضربه نخوردیم ما از افرادی ضربه خوردیم و میخوریم که ادعا کردند انقلاب رو اونها کردن....از آدمهایی که کور کورانه رهبرانی رو میپرستن که از ضالم ترین افرادند من به شخصه احترام خیلی زیادی برای شهیدان جنگ قائلم و همچنین خانوادهاشون و به نظر من حقشونه اینو راست میگه زورمون به بقیه نمیرسه گیر دادیم به خانواده شهدا و جانبازان خوب بدبخت بچه ایی که تو سن بچکی پدرش رو از دست داده در راه میهن و................................................ نباید فرقی با کسی داشته باشه که سایه گرم پدر بالا سرش بود من نه خانواده شهیدم نه جانبازززززززززززززززززززززززززززززززززز 6 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ من نظرم رو کلی بگم: رفتم دانشگاه می خام درس رو معادل سازی کنم می گن زیره 12 نمی شه ولی بچه ایثارگر باشی 10 هم مورده قبوله.... دانشگاه و استخدام و وام و امتیاز های کاری و اجتماعی و سیاسی در اولویتند... اقا بخورن ولی باید برابری باشه همون قدر که به اونا می رسن باید به باقی جامعه هم برسند . بعدش هم شهید میشه دمش گرم ولی اگر قراره 7 جدو آبادش بخوره و استفاده کنه نه اینم نمیزارم. ............................... مثلا نفت نیرو بر میداشت شرایطش کسانی که بچه شهید بودن در اولویت بودند .یعنی کسی که باسواده و اهله کاره ولی پارتی نداره و به پول نیاز داره میره کنار اقازاده تشریف می برن داخل حالا یا سواد داره یا بی سواده؟ این کجاش عدالته؟ یعنی راه شهیدان هم این بود؟ رفتن جنگیدند که اینطوری بخور بخور راه بندازن؟ 10 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ من نظرم رو کلی بگم: رفتم دانشگاه می خام درس رو معادل سازی کنم می گن زیره 12 نمی شه ولی بچه ایثارگر باشی 10 هم مورده قبوله.... دانشگاه و استخدام و وام و امتیاز های کاری و اجتماعی و سیاسی در اولویتند... اقا بخورن ولی باید برابری باشه همون قدر که به اونا می رسن باید به باقی جامعه هم برسند . بعدش هم شهید میشه دمش گرم ولی اگر قراره 7 جدو آبادش بخوره و استفاده کنه نه اینم نمیزارم. ............................... مثلا نفت نیرو بر میداشت شرایطش کسانی که بچه شهید بودن در اولویت بودند .یعنی کسی که باسواده و اهله کاره ولی پارتی نداره و به پول نیاز داره میره کنار اقازاده تشریف می برن داخل حالا یا سواد داره یا بی سواده؟ این کجاش عدالته؟ یعنی راه شهیدان هم این بود؟ رفتن جنگیدند که اینطوری بخور بخور راه بندازن؟ به نظرت چند درصد این افراد؟؟؟ چقدر موندن ؟؟ اکثر این کارهاشون تبلیغاته به قول ادر به جون هم انداختن مردمه تا من و تو سرمون به اون گرم بشه و اون آقا میاردی اختلاس کنه اون میاد این کارو میکنه تا بگه ما خیانت نمیکنیم ولی نیاد بودجه نفت یه ساله مملکت رو میبره من سربازیم کنار اداره ایثار گران بود تو لویزان به خدا یارو فقط یه دست داشت ..یه دست باورت میشه 300 تومن به زور بهش میدادن... اینا همش شعاره که من و تو رو مقابل این افراد قرار بدن و بعد بیان بگن ببینید اینا با شهدا هم مشکل دارن پس ما درست میگیم اینا خائنن 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان به نظر من این کار درستهشاید این برداشت غلط باشه ولی من نظرم و میگم این افراد تنها قشری هستن که توجامعه واقعا سودی نبردن اونها با خلوص نیت جنگیدن حقشونم هرچی باشه هست هرچی... ما ازون افراد ضربه نخوردیم ما از افرادی ضربه خوردیم و میخوریم که ادعا کردند انقلاب رو اونها کردن....از آدمهایی که کور کورانه رهبرانی رو میپرستن که از ضالم ترین افرادند من به شخصه احترام خیلی زیادی برای شهیدان جنگ قائلم و همچنین خانوادهاشون و به نظر من حقشونه آتروس جان خیلی کارا باید کنن و میتونن کنن ولی نه این یکی رو ببین یه زمانی اونا رو به کشتن دادن (اگه نمیدونی چی میگم اسناد 8 ساله ی جنگ رو دنبال کن) حالا برای اینکه بخوان نشون بدن کارشون درست بوده دارن یه چیز دیگه رو خراب میکنن ازطرفی اینکار ها فق باعث ظربه خوردن به سطح علمی کشور میشه و سایر جاهایی که چنین چیزایی در نظر رفته میشه بذار یه چیز بگم شما میدونستید همین عزیزان توی دانشگاه هر درسی رو که افتادن میتونن حذف کنن تا توی معدلشون وارد نشه؟ میدونستی میتونن ترمی 3 درس رو بطور خصوصی و به مدت 20 ساعت با استاد مربوطشون بگیرن و هزینه ای ندن؟ 3 تا درس 3 واحدی ه که بگیرن میشه نصف درساشون که البته استاد هم معمولا حوصله نداره و بجای کلاس رفتن سوالا رو میده اینا بخشیش هست که من از نزدیک دیدم این درستش نیست ...... 8 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ به نظرت چند درصد این افراد؟؟؟چقدر موندن ؟؟ اکثر این کارهاشون تبلیغاته به قول ادر به جون هم انداختن مردمه تا من و تو سرمون به اون گرم بشه و اون آقا میاردی اختلاس کنه اون میاد این کارو میکنه تا بگه ما خیانت نمیکنیم ولی نیاد بودجه نفت یه ساله مملکت رو میبره من سربازیم کنار اداره ایثار گران بود تو لویزان به خدا یارو فقط یه دست داشت ..یه دست باورت میشه 300 تومن به زور بهش میدادن... اینا همش شعاره که من و تو رو مقابل این افراد قرار بدن و بعد بیان بگن ببینید اینا با شهدا هم مشکل دارن پس ما درست میگیم اینا خائنن والله نمی دونم شاید دیدهامون فرق می کنه ولی گفتم شاید بعضی هاشون به حق و حقوقشون نرسیدن ولی بعضی هاشون واقعااا 7 جد آبادی دارن می خورن و من به عینه با چشمهام چند تاشون رو از نزدیک دیدم. من هم می گم بلی کسی که برای ملتش می جنگه حق حقوقی داره ولی خدائیش دیگه شورش در اومده اینطوری؟ بعضی هاشون رسما یا مدیر میشن مادرزادی یا بسازبفروش؟ این کجاش عدالته؟ به جای اینکارا بهتر بود یه امتیاز های اجتماعی تا یه زمانی بهشون میدادند و تمام نه اینکه تا نوه هاشون هم باید از این امتیازات استفاده کنند؟ والله جنگ ایران کل هوم 300 هزار تا بیشتر شهید نداشت ولی یه جوری تو سازمانها بخور بخور راه افتاده که ادم فکر می کنه 50 میلیون شهید داشتیم؟ 6 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ رفتم دانشگاه می خام درس رو معادل سازی کنم می گن زیره 12 نمی شه ولی بچه ایثارگر باشی 10 هم مورده قبوله.... من نمیدونستم من نظرم رو کلی بگم: دانشگاه و استخدام و وام و امتیاز های کاری و اجتماعی و سیاسی در اولویتند... اقا بخورن ولی باید برابری باشه همون قدر که به اونا می رسن باید به باقی جامعه هم برسند . بعدش هم شهید میشه دمش گرم ولی اگر قراره 7 جدو آبادش بخوره و استفاده کنه نه اینم نمیزارم. ............................... مثلا نفت نیرو بر میداشت شرایطش کسانی که بچه شهید بودن در اولویت بودند .یعنی کسی که باسواده و اهله کاره ولی پارتی نداره و به پول نیاز داره میره کنار اقازاده تشریف می برن داخل حالا یا سواد داره یا بی سواده؟ این کجاش عدالته؟ یعنی راه شهیدان هم این بود؟ رفتن جنگیدند که اینطوری بخور بخور راه بندازن؟ با همش موافقم - درسته میگید متاسفانه تو هر چیزی افراط ... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده