رفتن به مطلب

چرا قلاده‌هاي طلا را بايد ديد؟

آذرمهر

ارسال های توصیه شده

موضوع فيلم، فتنه‌ي 88 است و ابوالقاسم طالبي آن‌قدر هنرمندانه فتنه را با جزئياتش به تصوير كشيده كه حتي در حين تماشا هم نمي‌تواني شعفت را پنهان كني.

صحنه‌هاي آشوب‌هاي خياباني يكي از كم‌نظيرترين كارهاي ميداني‌ست كه مي‌شود در سال‌هاي دور و نزديك سينماي ايران سراغ گرفت. بازسازي حمله به پايگاه بسيج در روز 25 خرداد 88 و مقاومت مظلومانه‌ي بچه‌هاي بسيجي نيز يكي ديگر از همين شاه‌كارهاست و باز در فرم و محتوا، بيننده را ميخ‌كوب مي‌كند.

روايت باورپذير 100 دقيقه‌اي از عمليات مشترك منافقين، سلطنت‌طلب‌ها، هم‌جنس‌بازها، عوامل سفارت انگليس، اراذل و اوباش و قمه‌كش‌ها تحت مديريت سرويس جاسوسي انگليس و در مقابل، اشراف و اقتدار سيستم امنيتي كشور در شناسايي و زدن اين شبكه‌ها و پالايش دروني نيز از چيزهايي است كه فيلم طالبي را متمايز مي‌كند.

"قلاده‌هاي طلا"، بدون شك سوهان روح ضد انقلاب و معاندان خواهد شد و اسباب تقويت قلوب مؤمنين به انقلاب؛ اما اثرش حتماً به همين‌جا محدود نخواهد ماند، بلكه طيف وسيعي از كساني كه به كانديداي ديگري غير از احمدي‌نژاد رأي دادند و حتي ابتدا تصور مخدوش بودن انتخابات را داشتند و در اعتراض خياباني نيز شركت كردند اما با مشاهده‌ي صحنه‌گرداني منافقين و بهايي‌ها تحت هدايت سرويس‌هاي غربي و افتضاح روز عاشورا، به 9 دي آفرين‌ها پيوستند، با فيلم هم‌ذات پنداري مي‌كنند.

بناي جريان موسوم به روشن‌فكري سينما و رسانه‌هايش در جشنواره فجر و پس از آن كه تا امروز سه روز از اكران "قلاده‌هاي طلا" مي‌گذرد، بر بايكوت اين اثر فاخر سينماي ايران است. طبيعي است كه اين جريان موظف به بايكوت آثاري باشد كه از درون يك ملت مي‌جوشد اما تصور مي‌كنم اين بي نزاكتي فرهنگي با استقبال و فروش خوب "قلاده‌ها..."، مانند آوار بر سرشان خراب خواهد شد.

دیدن این فیلم را از دست ندهید.:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مهرآذر انگار مازوخیسم و سادیسم رو با هم داریا، آخه وقتی اینجا جز جناب شما و یکی دو نفر دیگه همه جزو فریب خوردگان فتنه گران هستن این کارا یعنی چی؟ همچین نوشتید دلایلی که باید فیلم .... رو دید که آدم بی خبر فکر میکنه نقد هنری کردی، آخه کی به خاطر این چرت و پرتایی که نوشتی میره فیلم ببینه؟ مگه ندیدی با وجودی که دهنمکی و صداوسیمای میلی و ... خودشون رو کشتن باز فروشش از فیلم جدایی نادر از سیمین کمتر بود؟ تازه اونم با دوز و کلک، معلوم نیست فروش واقعیش چقدر بوده ولی فکر کن اگه اون فیلمو مردم تحریم نکرده بودن با وجود مزخرف ترین بودن فیلم تو همه جنبه های فیلمسازی ممکن بود چقد فروش کنه...

اینجا کسی دیدگاههای شما رو دوست نداره برادر من. خودتو آزار نده. :w02:

• Like 16
لینک به دیدگاه
جوابت رو نمیدم

چون میدونم درک درستی نداری و فایده ای نداره

گذارش رد کردم

گزارش؟

فیلم سینمایی هم میشه بحث سیاسی؟

بابا شماها دیگه خیلی شجاعین. :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اصلا ارزش دیدن نداره...

اگر دوست دارید به شعورتون توهین بشه حتما نگاهش کنید...

من اگر میدونستم همچین فیلمیه به هیچ وجه پولم رو هدر نمیدادم...

• Like 9
لینک به دیدگاه

اینجا کسی دیدگاههای شما رو دوست نداره برادر من. خودتو آزار نده. :w02:

تعداد کسانیکه من را دوست دارند یا ندارند مهم نیست، پیامبر گرامی اسلام بیش از 10 سال در مکه برای اسلام تبلیغ کردند، تعداد یاران ایشان مگر به چند نفر رسید؟

ما کجا و ایشان کجا، مهم نیت ما یعنی تلاش در راه اثبات حق است.

بهتر است فیلم را میدیدین و بعد قضاوت میکردین.:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من رفتم و این فیلم را دیدم . اصلا هم خوشم نیامد .

:banel_smiley_4:

اصلا ارزش دیدن نداره...

اگر دوست دارید به شعورتون توهین بشه حتما نگاهش کنید...

من اگر میدونستم همچین فیلمیه به هیچ وجه پولم رو هدر نمیدادم...

اینجا هم نقد فیلم هست.

مشکل فیلم را در کجا دیدین که خوشتان نیامد؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
تعداد کسانیکه من را دوست دارند یا ندارند مهم نیست، پیامبر گرامی اسلام بیش از 10 سال در مکه برای اسلام تبلیغ کردند، تعداد یاران ایشان مگر به چند نفر رسید؟

پس نیتی در پیش دارید:a030:به تلاشتون ادامه بدید:w16:

اتفاقا من دیدم،نظرم رو هم دادم.در بهترین سینما هم دیدم.جوّ و شعارهای انتهای فیلم هم که ملت روانه آباء و اجداد سازندگان فیلم میکردند هم خوب یادمه.البته برادران محترم بسیجی هم 4 ردیف آخر رو کاملا پوشش داده بودند و ظرف چند دقیقه سر و صدا رو با صدا خفه کن پوشش دادند!

بدترین فیلمی که در جشنواره امسال دیدم همین بود.اول نظرم رو"پل چوبی"بود،اما بعد با دیدن این فیلم نظرم عوض شد.

فیلم اگر خوب باشه آخر فیلم براش کف میزنن،نه ....!

من نقد فیلم نمیکنم و نیاز به تخصص داره...

• Like 11
لینک به دیدگاه

من اگه بخوام برم سینما؛ برای فیلمی میرم که منتقدان فیلم توصیه کنن نه ولایتمداران روزگار :w02:

• Like 9
لینک به دیدگاه
پس نیتی در پیش دارید:a030:به تلاشتون ادامه بدید:w16:

اتفاقا من دیدم،نظرم رو هم دادم.در بهترین سینما هم دیدم.جوّ و شعارهای انتهای فیلم هم که ملت روانه آباء و اجداد سازندگان فیلم میکردند هم خوب یادمه.البته برادران محترم بسیجی هم 4 ردیف آخر روو کاملا پوشش داده بودند و ظرف چند دقیقه سر و صدا رو با صدا خفه کن پوشش دادند!

بدترین فیلمی که در جشنواره امسال دیدم همین بود.اول نظرم رو"پل چوبی"بود،اما بعد با دیدن این فیلم نظرم عوض شد.

فیلم اگر خوب باشه آخر فیلم براش کف میزنن،نه ....!

من نقد فیلم نمیکنم و نیاز به تخصص داره...

میشه بپرسم این جو که اینقدر مخالف بوده چرا اصلا رفته فیلم رو دیده؟

فیلم که از اول هم مشخص بوده درباره فتنه هست، پس علت این استقبال چی بوده؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

47422_damagh.gif

با اجازه سرمست جون که کپی رایت این شکلکه با سرمست بود.

:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...