skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ تقدیم به تو دوست عزیز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ دلم دریا می خواد پر از سنگ ریزه ها و شنهای رنگی دلم جنگل می خواد پر از درختای سر به فلک کشیده و گیاهای وحشیدلم یه آسمون میخواد با هوای مه آلود و نم نم بارون دلم ... می خواد روی صخره های کنار دریا بین درختای بلند اون جنگلای سر سبز زیر نم نم بارون اون هوای مه آلوددلم ... بدجور میخواد ... 5 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ آفرین به این مرد که یادش نرفته روزی هم مادرش اونو اینطوری بغل میکرده و بهش غذا میداده. دستان این پسر بوسیدنیست. امیدوارم همه ما قدردان زحمات پدر و مادرمون باشیم. 6 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده