شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ من همیشه سعی میکنم راجع به مشکلم با مامان یا بابام صحبت کنم بیشتر اوقات جواب داده :icon_razz:ولی بعضی وقتا.... اکثر اوقات متقاعدشون میکنم ولی بعضی وقتا احساس میکنم حرف زدن بی فایده است :icon_pf (34):ولی بازم شانسمو امتحان میکنم 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ من همیشه سعی میکنم راجع به مشکلم با مامان یا بابام صحبت کنم بیشتر اوقات جواب داده :icon_razz:ولی بعضی وقتا....اکثر اوقات متقاعدشون میکنم ولی بعضی وقتا احساس میکنم حرف زدن بی فایده است :icon_pf (34):ولی بازم شانسمو امتحان میکنم پس کی خودت متقاعد میشی ! 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ من كه با مامانم هيچ اختلافي ندارم علاوه بر اين كه مادرمه يه دوست خيلي خيلي خوبه اختلافامونو به راحتي حل مي كنيم:hapydancsmil: اما بابام:icon_pf (34): موقع اختلاف چيزي نمي گم چون وضع از اوني كه هست بدتر نشه 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ به نظر شما بهترین راه حل برای حل اینگونه مشاجرات واختلافات در خانواده ها چیست؟ اول اینکه آرامشو حفظ کنن و نذارن که اختلاف داشتن باعث عصبانی شدنشون بشه چون وقتی عصبانی شن حرفای همو نمیفهمن اصلا. بعد خیلی راحت و آروم هر کدومشون نظرشونو بدن و بعد هم دنبال یه راه درست برای به تفاهم یا به توافق رسیدن باشن. اینجوری تا جایی که ممکنه از دعوای دوباره جلوگیری میشه و البته هر کدومم باید حواسشون به وجدانشون باشه و تو تنهایی به حرفای خودشون و طرف مقابل فکر کنن و اگه اشتباه میکردن تجدید نظر کنن. و شما چگونه در خانواده با این اختلافات روبرو میشوید؟طرزبرخوردشما با مخالفتهای والدین چگونه است؟ ما خیلی پیش مشاور میریم و مشکلاتمونو با حضور اون حل میکنیم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده