A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ ترس از عذاب، لذت گناه را ميگيرد! 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ ویوی الفاظ رکیک به کار میبری منم مجبورم اینجوری توضیح بدم لذت صرفا آه کشیدن و ارگاس.م شدن نیست (هرچند یکی از بهترین لذت هاست) اون بسیجیی که میرفت رو مین هم از کارش لذت میبرد، منتهی لذتش تو یه فاز دیگه بود، من که عصبانی میشم مشت میزنم به دیوار عصبانیتم رو خالی کنم انگشتام درد میکنه ولی اون لحظه این لذت داره، ممکنه بعدش پشیمون بشم، از دیدگاه من هروقت این لذت دائمی باشه و بعدش پشیمونمون نکنه یعنی کمال، زنده ایم تا لذت ببریم؛ پس هدف و مقصود و کمال انسان در لذت بردن است خب از دیدگاه انتخاب طبیعی نگو :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ خب از دیدگاه انتخاب طبیعی نگو :vahidrk: ها؟ هم؟ من این کار رو کردم؟ اصلا ربط داشت؟ چرا اذیت میکنی 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ لذت رو در چشمان دیگرون دیدن بزرگترین لذته کلی گفتم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ لذتی ک در لذت هست در لذت نیست جمله سنگینیه پنج دقیقه سکوت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده