peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ درود بیکران بر خانوم دکتر تالار خانواده در این مدت که افتخار همکاری با ایشان را داشتم چندان نشد تشخیص درستی از شخصیت ایشان داشته باشم پاسخهای کوتاه ، محکم وقانع کننده ،خود باعث میشد که چنین حسی به من القا شودکه شخصیتی محکم ونفوذناپذیر دارد زیاد ندیدم احساسات خود را در جایی بروز دهد بقیه حدسیاتم رو ترجیح میدم نگم امیدوارم تا آنجا که بتواند در زندگی پیشرفت کند وبه اهداف والایی که دارد برسد 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی سارا جان از دعوتتیکی از کاربران خوب و فعال هستی که در تخصص خودت خیلی تاپیکای خوبی میزنی و اطلاعات زیادی داری و اگه همه مثل تو انقدر رو تالارشون حساس بودن انجمن گل و بلبل میشدبیشتر از این شناختی ندارم نه بابا اطلاعات من فعلا در زمینه ی پزشکی عددی نیست!مرسی بخاطر اینکه تشریف آوردیدرود بیکران بر خانوم دکتر تالار خانوادهدر این مدت که افتخار همکاری با ایشان را داشتم چندان نشد تشخیص درستی از شخصیت ایشان داشته باشمپاسخهای کوتاه ، محکم وقانع کننده ،خود باعث میشد که چنین حسی به من القا شودکه شخصیتی محکم ونفوذناپذیر دارد زیاد ندیدم احساسات خود را در جایی بروز دهد بقیه حدسیاتم رو ترجیح میدم نگم امیدوارم تا آنجا که بتواند در زندگی پیشرفت کند وبه اهداف والایی که دارد برسد چرا پیمان؟؟حب بقیه ی حدسات رو هم میگفتی!شخصیت محکم؟پیمان جان میدونم مشکل کجاست...من گاهی در بعضی برخوردها و ارتباطات مخصوصا اگه بار اول باشه مشکل دارم....فکر کنم روابط اجتماعی من مشکل داره.ممنون که اومدی منم برات آرزوی موفقیت میکنم. ======= از همه ی دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند کمال تشکر رو دارم و برای تک تک شما آروزی موفقیت دارم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده