رفتن به مطلب

تحلیل شخصیت شماره 78....... Ssara

ارسال های توصیه شده

درود بیکران بر خانوم دکتر تالار خانواده:icon_gol:

در این مدت که افتخار همکاری با ایشان را داشتم چندان نشد تشخیص درستی از شخصیت ایشان داشته باشم

پاسخهای کوتاه ، محکم وقانع کننده ،خود باعث میشد که چنین حسی به من القا شودکه شخصیتی محکم ونفوذناپذیر دارد

زیاد ندیدم احساسات خود را در جایی بروز دهد :ws52:

بقیه حدسیاتم رو ترجیح میدم نگم hanghead.gif

امیدوارم تا آنجا که بتواند در زندگی پیشرفت کند وبه اهداف والایی که دارد برسد:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مرسی سارا جان از دعوتت:ws37:یکی از کاربران خوب و فعال هستی که در تخصص خودت خیلی تاپیکای خوبی میزنی و اطلاعات زیادی داری و اگه همه مثل تو انقدر رو تالارشون حساس بودن انجمن گل و بلبل میشد:ws3:بیشتر از این شناختی ندارم :icon_gol:
نه بابا اطلاعات من فعلا در زمینه ی پزشکی عددی نیست!مرسی بخاطر اینکه تشریف آوردی
درود بیکران بر خانوم دکتر تالار خانواده:icon_gol:در این مدت که افتخار همکاری با ایشان را داشتم چندان نشد تشخیص درستی از شخصیت ایشان داشته باشمپاسخهای کوتاه ، محکم وقانع کننده ،خود باعث میشد که چنین حسی به من القا شودکه شخصیتی محکم ونفوذناپذیر دارد زیاد ندیدم احساسات خود را در جایی بروز دهد :ws52:بقیه حدسیاتم رو ترجیح میدم نگم hanghead.gifامیدوارم تا آنجا که بتواند در زندگی پیشرفت کند وبه اهداف والایی که دارد برسد:icon_gol:
چرا پیمان؟؟حب بقیه ی حدسات رو هم میگفتی!شخصیت محکم؟پیمان جان میدونم مشکل کجاست...من گاهی در بعضی برخوردها و ارتباطات مخصوصا اگه بار اول باشه مشکل دارم....فکر کنم روابط اجتماعی من مشکل داره.ممنون که اومدی منم برات آرزوی موفقیت میکنم.

=======

از همه ی دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند کمال تشکر رو دارم و برای تک تک شما آروزی موفقیت دارم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...