Ped ram 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ سلام ...موضوع پایان نامه من در مورد طراحی شهری خیابونه ....کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
0 Ped ram 51 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ اینم میل من اگه دوسان بتونن کمک کنم واقعا ممنون می شم pedram.rasooli@yahoo.com 3 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ سلام ...موضوع پایان نامه من در مورد طراحی شهری خیابونه ....کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟؟ سلام دوست عزیز. خوش اومدی. همین؟ با همین موضوع کلی؟ 4 لینک به دیدگاه
0 Ped ram 51 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیز. خوش اومدی.همین؟ با همین موضوع کلی؟ سلام ....ممنون خوب موضوش دقیقا همینه طراحی شهری خیابان مدرس بیرجند ...مورد تایید گروهمونم قرار گرفته ...خیلی کلیه؟؟؟واقعا؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ سلام ....ممنون خوب موضوش دقیقا همینه طراحی شهری خیابان مدرس بیرجند ...مورد تایید گروهمونم قرار گرفته ...خیلی کلیه؟؟؟واقعا؟؟؟ به نظرم خیلی موضوع بزرگ و کلی هستش. باعث میشه مطالب پراکنده بشن. 4 لینک به دیدگاه
0 Ped ram 51 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ به نظرم خیلی موضوع بزرگ و کلی هستش. باعث میشه مطالب پراکنده بشن. خوب چه جوری باید موضووعمو کووچیک کنم ؟؟؟ چون خودمم دوس ندارم سخت باشه و پراکنده 5 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ خوب چه جوری باید موضووعمو کووچیک کنم ؟؟؟ چون خودمم دوس ندارم سخت باشه و پراکنده این قضیه باید با هماهنگی گروه باشه، چون تأیید کردن موضوع قبلی رو. خب الان اول بگو اهداف و فرضیه ای که در نظر داری چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
0 CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ خوب چه جوری باید موضووعمو کووچیک کنم ؟؟؟ چون خودمم دوس ندارم سخت باشه و پراکنده شما فوق دیپلم هستید؟ 6 لینک به دیدگاه
0 bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ روی یک خیابان وقتی صحبت میشه مباحث مختلفی مطرحه مثل روانسازی حرکتی یا تسهیل حرکت ، جداره سازی ، محور سازی ، توسعه تعاملات اجتماعی ، امنیت و ... که هر کدومش یه موضوع مجزاست که میشه روش کار کرد. بهتر موضوع کاریتو دقیق تر مشخص کنی . چون در این حالت هدف کارت نامشخص و در نتیجه راهکار و سناریو هم نمیتونی براش بنویسی.برای شروع کار بهتره از سوات استفاده کنی و نقاط قوت و ضعف و فرصت و تهدید خیابان و بافت پیرامونشو بشناسی و بعدش روی یکی از نقاط ضعف به طور خاص و روی بقیه به طور کلی و با توجه به نقطه ضعف اصلیت کار کنی .... 6 لینک به دیدگاه
0 CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ موضوع پایان نامه منم طراحی یک خیابان با تاکید بر حرکت پیاده هست .به من بی نوا هم کمک کنید نمونه موردی دارید؟ 5 لینک به دیدگاه
0 Ped ram 51 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ من الان پایان نامه رو تازه شروع کردم و فعلا به دنبال مبانی نظری هستم ..... بیشتر دنبال مطالبی مرتبط با خیابون و طراحی شهری هستم مث تعاریف،نظرات بزرگان ...نمونه های خارجی و داخلی شما فوق دیپلم هستید؟ نه لیسانسم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 روی یک خیابان وقتی صحبت میشه مباحث مختلفی مطرحه مثل روانسازی حرکتی یا تسهیل حرکت ، جداره سازی ، محور سازی ، توسعه تعاملات اجتماعی ، امنیت و ... که هر کدومش یه موضوع مجزاست که میشه روش کار کرد. بهتر موضوع کاریتو دقیق تر مشخص کنی . چون در این حالت هدف کارت نامشخص و در نتیجه راهکار و سناریو هم نمیتونی براش بنویسی.برای شروع کار بهتره از سوات استفاده کنی و نقاط قوت و ضعف و فرصت و تهدید خیابان و بافت پیرامونشو بشناسی و بعدش روی یکی از نقاط ضعف به طور خاص و روی بقیه به طور کلی و با توجه به نقطه ضعف اصلیت کار کنی .... خوب کار من یه جوورایی طراحی جدارست و در کنارش باید به حرکت عابر پیاده هم توجه کنم ...تا اینجا اون چیزیه که من فعلا با استادم صحبت کردم موضوع پایان نامه منم طراحی یک خیابان با تاکید بر حرکت پیاده هست .به من بی نوا هم کمک کنید اِ چه خوب پس می تونیم تو قسمت مبانی نظری خیلی به هم کمک کنیم 7 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ موضوع پایان نامه منم طراحی یک خیابان با تاکید بر حرکت پیاده هست .به من بی نوا هم کمک کنید الان کجای کار هستی؟ چقدر پیش بردی؟ من الان پایان نامه رو تازه شروع کردم و فعلا به دنبال مبانی نظری هستم ..... بیشتر دنبال مطالبی مرتبط با خیابون و طراحی شهری هستم مث تعاریف،نظرات بزرگان ...نمونه های خارجی و داخلی نه لیسانسم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوب کار من یه جوورایی طراحی جدارست و در کنارش باید به حرکت عابر پیاده هم توجه کنم ...تا اینجا اون چیزیه که من فعلا با استادم صحبت کردم اِ چه خوب پس می تونیم تو قسمت مبانی نظری خیلی به هم کمک کنیم خب واسه مبانی نظری منابعی که واسه شروع می تونم معرفی کنم: مبانی نظری و فرآیند طراحی شهری پاکزاد که خیلی قویه - راهنمای طراحی فضاهای شهری پاکزاد - فرآیند طراحی شهری بحرینی - طراحی فضاهای شهری بحرینی - طراحی فضای شهری توسلی سیر اندیشه های شهرسازی پاکزاد که می تونی نظریات مختلفی که توسط نظریه پردازای شهرسازی در زمینه خیابان های شهری بوده - پیاده راه های خشایار کاشانی جو - اصول برنامه ریزی تردد پیاده و دوچرخه قریب - برنامه ریزی و طراحی برای پیاده های بصیری مژدهی - طراحی شهری جامع: خیابان های مناسب زندگی الیزابت برتون - طراحی فضاهای شهری با محوریت توسعه پایدار پیتر شرلی - مطلوبیت خیابان های شهری خادمی 6 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ بله نمونه موردی یک خیابان اصلی در بافت جدید شهریه که از جمله اهداف اصلی طرح هویت بخشی به این محور هست مبانی نطری رو تا حدی پیش بردم و برداشت های اولیه مثل برداشت های کالبدی رو انجام دادم ولی قسمت تحلیل و طراحی کار زیادی انجام ندادم خب الان برداشتی که انجام دادی با توجه به مبانی نظری که اول کار آوردی، چه کمبودهایی داره یا چه پتانسیلایی داره. خصوصیتا و ویژگی هایی که داره باعث چه چیزایی و چه اتفاقایی میشه و بهتره که چطور باشه. تحلیل یه چیز خیلی پیچیده نیست. همون چیزایی که برداشت کردی رو میای شاخ و برگ بهش میدی و توضیح میدی، مثلاً اگه یه همچین فعالیت یا کاربری تو اینجا هست چه اثراتی رو تو اون فضا یا خیابون گذاشته. تو برداشتت میای فرضاً مقطع طولی یا عرضی خیابونو میاری، تو تحلیلت میای مثلاً میگی آره اینجا تناسبتاش اینطوریه یه همچین تقارنی داره، یه همچین احساس محصوریتی رو به این دلایل داره و ... که اگه به صورت گرافیکی هم باشه که چه بهتر. یا مثلاً فلان موقع سال یا روز اینجا شلوغ میشه که تحلیل میکنی حالا این مسئله چه اثراتی داره و چطور میشه از این ویژگی استفاده کرد و ... یا حتی اگه پرسشنامه پر کردی، تحلیل پرسشنامه ها و جوابای مردم خلاصه یه جوری سیاه کردن دیگه با استفاده از اون مبانی نظری که اول کار آوردی و اطلاعات شخصی خودت اون تحلیل دیگه بستگی به اطلاعات برداشت شده داره که چی باشه. 5 لینک به دیدگاه
0 دریای صداقت 197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ طراحی شهری خیابان مدرس بیرجند سلام خب صد در صد که میدونید پایان نامه شامل 5 فصل میشه باید پله به پله جلو برید من نمیدونم شما الان کدوم مرحله هستید اگه بدونم حتما تا جایی که بدونم کمکتون میکنم. 4 لینک به دیدگاه
0 ela 1911 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سلام ...موضوع پایان نامه من در مورد طراحی شهری خیابونه ....کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟؟ سلام به شما و دیگر دوستان همونطور که دوستان گفتند، موضوع شما بسیار کلیه ... فکر می کنم شما حداقل دو انتخاب داشته باشید: 1. نگهداشتن همین موضوع کلی؛ در این صورت کار شما از بعد نظری، باری از دوش دانش شهرسازی برنمی داره و تنها از دانش های موجود برای پیش برد طراحی استفاده می کنه. به عبارت دیگر حاصل کار شما، یک ساماندهی جداره ی ساده و پیشنهاداتی در رابطه با کاربری ها خواهد بود. و البته رویکرد شما مسئله محور می شود. در واقع سعی می کنید به نیازهای حال این خیابان و شهروندانش پاسخ بگید و برای ارتقاء سطح کیفی خیابان برای آینده ی دورتر و یا به تعبیر بهتر هدفی فراتر از ساماندهی نخواهید داشت. ... 2. نگاهتان را به طراحی شهری تغییر بدید و سعی کنید از اون به عنوان ابزاری برای تأثیر گذاری بر شهروندان و بهره وران استفاده کنید. همانطور که دوستان در این زمینه گفتند، موضوعاتی کلیدی همچون، امنیت، هویت، حس تعلق، یا برخی موضوعات عینی تر همچون نفوذپذیری ها و ... می تونند بیس مبانی نظری شما قرار بگیرند. اگر مطالعه ی موردی شما در بافت فرسوده قرار دارد، این تأکید نظری می تونه راهبردهای ساماندهی بافت فرسوده رو هم در شامل بشه. لازم به ذکر است این تأکید بر مبانی نظری عموما در مقطع فوق لیسانس در پایان نامه ها دیده می شه. انتخاب با شماست در واقع شما باید ببینید هدفتون برای این پروژه چیه؟! 6 لینک به دیدگاه
0 sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سلام ...موضوع پایان نامه من در مورد طراحی شهری خیابونه ....کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟؟ ایول موضوهامون یکیه .....البت من نمونه موردیم خیابون خسروی نو مشهده ...هرچی جم کردی بعد بده به من ....اصلا بیا با هم انجامش بدیم .....90 ، 10 موافقی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
0 Ped ram 51 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ طراحی شهری خیابان مدرس بیرجندسلام خب صد در صد که میدونید پایان نامه شامل 5 فصل میشه باید پله به پله جلو برید من نمیدونم شما الان کدوم مرحله هستید اگه بدونم حتما تا جایی که بدونم کمکتون میکنم. خوب من فعلا پله اولم ...یعنی هنوز تازه می خوام شروع کنم سلام به شما و دیگر دوستان همونطور که دوستان گفتند، موضوع شما بسیار کلیه ... فکر می کنم شما حداقل دو انتخاب داشته باشید: 1. نگهداشتن همین موضوع کلی؛ در این صورت کار شما از بعد نظری، باری از دوش دانش شهرسازی برنمی داره و تنها از دانش های موجود برای پیش برد طراحی استفاده می کنه. به عبارت دیگر حاصل کار شما، یک ساماندهی جداره ی ساده و پیشنهاداتی در رابطه با کاربری ها خواهد بود. و البته رویکرد شما مسئله محور می شود. در واقع سعی می کنید به نیازهای حال این خیابان و شهروندانش پاسخ بگید و برای ارتقاء سطح کیفی خیابان برای آینده ی دورتر و یا به تعبیر بهتر هدفی فراتر از ساماندهی نخواهید داشت. ... 2. نگاهتان را به طراحی شهری تغییر بدید و سعی کنید از اون به عنوان ابزاری برای تأثیر گذاری بر شهروندان و بهره وران استفاده کنید. همانطور که دوستان در این زمینه گفتند، موضوعاتی کلیدی همچون، امنیت، هویت، حس تعلق، یا برخی موضوعات عینی تر همچون نفوذپذیری ها و ... می تونند بیس مبانی نظری شما قرار بگیرند. اگر مطالعه ی موردی شما در بافت فرسوده قرار دارد، این تأکید نظری می تونه راهبردهای ساماندهی بافت فرسوده رو هم در شامل بشه. لازم به ذکر است این تأکید بر مبانی نظری عموما در مقطع فوق لیسانس در پایان نامه ها دیده می شه. انتخاب با شماست در واقع شما باید ببینید هدفتون برای این پروژه چیه؟! خوب فک کنم اولی که فرمودید راحت تر باشه ...خودم که می خوام موضوع اسون باشه 2 لینک به دیدگاه
0 دریای صداقت 197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ خب همانطور که میدونید فصل اول طرح موضوع هست که شامل مقدمه-سوالات و اهداف تحقیق-فرضیات تحقیق-پیشینه تحقیق-روش تحقیق-موانع تحقیق در واقع همان پروپوزالتون الان شما فقط بگردید مقالات و کتاب ها و پروژه های در رابطه با تحقیقتان را پیدا کنید تا بعد موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
سوال
Ped ram 51
سلام ...موضوع پایان نامه من در مورد طراحی شهری خیابونه ....کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟؟
لینک به دیدگاه
17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده