pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ یه نمونه اش تاپیک دیروز من بود منفجرش کردن 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ با توجه به اینکه خیلی در جریان بحثهای ایجاد شده نیستم.... اما این هماهنگی و اتحاد علاوه بر اینکه جلوه خوبی داره قطعا نتیجه بهتری هم خواهد داشت .... اعلام آمادگی بود .... 7 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ آزادی که زیر پرچم دین خدا شکل نگیرد اسمش آزادی نیست.بی بند و باری است. در جایی دیگر هم اشاره کردم،اینها تماما نتیجه سبک شمردن گناهان صغیره است. ازادی چه حرف قشنگی نه فعل قشنگی مهم این است بعضی از ما ها که خود را به ظاهر مومن دین خدا میدانیم ولی زمانی که منفعت خودمان میاد وسط دین وشریعت خدا را به نفع خودمون میفروشیم و ازادی و حقوق دیگران رو با یه سری حرف های و احادیث جعلی و به اسم خدا به نفع خودمون تمومش می کنیم و مرتب دم گوش دیگران احکام جعلی خدا رو زمزمه میکنیم :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ با تمامي حرفت مشكلي ندارم فقط يه كوچولو ايراد داشت.. "آزادي كه زير پرچم دين خدايي كه ما تشريح ميكنيم شكل نگيرد اسمش آزادي نيست.." بنده به نماينده بودن شما از جانب خدا ايمان كافي و وافي داريم بهمين دليل چنين خدايي رو قبول ندارم.. به راستی نمیدانم در صحرای محشر چگونه جواب اولیا الهی را خواهید داد که به نائب امام زمان خود در این دنیا پشت کردین و دنباله رو عالیجنابان سرخپوش و استکبار جهانی شدین. 2 لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ مهم این است بعضی از ما ها که خود را به ظاهر مومن دین خدا میدانیم ولی زمانی که منفعت خودمان میاد وسط دین وشریعت خدا را به نفع خودمون میفروشیم و ازادی و حقوق دیگران رو با یه سری حرف های و احادیث جعلی و به اسم خدا به نفع خودمون تمومش می کنیم و مرتب دم گوش دیگران احکام جعلی خدا رو زمزمه میکنیم :icon_razz: حدیث جعلی و غیر جعلی را شما تشخیص میدهید؟ مراجع عظام تقلید و حمایت همه جانبه شان از نظام و دعوت مردم به شرکت در انتخابات ها را نمیبنید؟ اگر این حکومت غیر اسلامی بود،اول از همه داد طلاب و مراجع بلند میشد. تنها داد عده ای اندک و بسیار اندک درآمده که آنها هم از وابستگان به قدرت هستند. 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ حدیث جعلی و غیر جعلی را شما تشخیص میدهید؟ مراجع عظام تقلید و حمایت همه جانبه شان از نظام و دعوت مردم به شرکت در انتخابات ها را نمیبنید؟ اگر این حکومت غیر اسلامی بود،اول از همه داد طلاب و مراجع بلند میشد. تنها داد عده ای اندک و بسیار اندک درآمده که آنها هم از وابستگان به قدرت هستند. مشکل من همون واعظان دین فروش هستند 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ به نظرم انگار در همین تاپیک داره اتفاقی که میخواین جلوشو بگیرین میفته .... اول یه تصمیم متحد بهتره به نظرم گرفته بشه و بعد همه هماهنگ عمل کنن... اگه قراره بحثی نباشه پس چرا .... 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ حدیث جعلی و غیر جعلی را شما تشخیص میدهید؟ مراجع عظام تقلید و حمایت همه جانبه شان از نظام و دعوت مردم به شرکت در انتخابات ها را نمیبنید؟ اگر این حکومت غیر اسلامی بود،اول از همه داد طلاب و مراجع بلند میشد. تنها داد عده ای اندک و بسیار اندک درآمده که آنها هم از وابستگان به قدرت هستند. یادش بخیر فکر کنم زمانی بود که مروان بن حکم مباشر خلیفه سوم بود روزی ابوذر به صحن آمد گفت چه میکنید با دین محمد این چیزی نبود که محمد خواست کعب برخواست و گفت چرا به کاتبین وحی و راویان حدیث نبوی توهین میکنی ای مزدور ، یاغی ، بادیه نشین ِ شپشو قاضی شریح هم زمانی بود که حکم خروج و ارتداد حسین را اعلام کرد ، حکومت معاویه را هم که حق دانست و مشروع و مشروط جالب اینجاست ، علی که شما حضرت والا از آن دم ها میزنید با اینکه میدانست خود بر حق است ، نیامد تا نیامد تا نیامد ، تا مردم مانند مور و ملخ ریختند و گفتند بیا حال جالبست آنکه علی بود نشست تا مردم او را بخواهند ، این کعب ها و قاضی و شریح که جای خود دارد حدیث چیست؟ ظالم جماعت قرآن را هم چنان عوض و بدل می کند که به مخیله جناب ابلیس هم نرسد در حال شما درست میکنید من بدم من خوارجم من عمر و عاصم من خود استکبار جهانیم من مترود درگاه احدیم من اُخم اما برادر و یا خواهر گرامی یادت باشد خیلی ها که از دین زده شدند که هیچ اما خیلی ها هستند که به قد کسانی که شما تنها اسمشان را شنیده اید در دین ید طولایی دارند و از چهار حدیث چهار عدد رساله نه تنشان می لرزد و نه دست تسلیم بالا می برند.خود باطن دین را فهمیده اند از راه دین وارد نشو، چون یا بعضی ها اصلا قبولت ندارند و بعضی ها هم قبول دارند از همان راه دین ، نا صدق بودن وجود اعتقادی این سی و دو ساله را به قد چاق کردن یک نخ سیگار به باد فنا میدهند باری حضرات جانیم فرموده اند بحث نکنیم اما در کل این کلام پایانی بنده به هم کیشانی چون شماست ، من در صحرای محشر با افتخار فریاد میزنم در زمانی که در این عصر بودم مسلمان نبودم تو را به وجود نورانی نایب امام عصر می سپرم شب خوش 10 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ به راستی نمیدانم در صحرای محشر چگونه جواب اولیا الهی را خواهید داد که به نائب امام زمان خود در این دنیا پشت کردین و دنباله رو عالیجنابان سرخپوش و استکبار جهانی شدین. آقاتون که طبق گفته خودش ارادت خاصی به عالی جناب سرخ پوش داره جواب خودشو کی میده؟ با من کله گنده؟ 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ با تمامي حرفت مشكلي ندارم فقط يه كوچولو ايراد داشت.. "آزادي كه زير پرچم دين خدايي كه ما تشريح ميكنيم شكل نگيرد اسمش آزادي نيست.." بنده به نماينده بودن شما از جانب خدا ايمان كافي و وافي داريم بهمين دليل چنين خدايي رو قبول ندارم.. ازادی چه حرف قشنگی نه فعل قشنگیمهم این است بعضی از ما ها که خود را به ظاهر مومن دین خدا میدانیم ولی زمانی که منفعت خودمان میاد وسط دین وشریعت خدا را به نفع خودمون میفروشیم و ازادی و حقوق دیگران رو با یه سری حرف های و احادیث جعلی و به اسم خدا به نفع خودمون تمومش می کنیم و مرتب دم گوش دیگران احکام جعلی خدا رو زمزمه میکنیم :icon_razz: مشکل من همون واعظان دین فروش هستند یادش بخیر فکر کنم زمانی بود که مروان بن حکم مباشر خلیفه سوم بودروزی ابوذر به صحن آمد گفت چه میکنید با دین محمد این چیزی نبود که محمد خواست کعب برخواست و گفت چرا به کاتبین وحی و راویان حدیث نبوی توهین میکنی ای مزدور ، یاغی ، بادیه نشین ِ شپشو قاضی شریح هم زمانی بود که حکم خروج و ارتداد حسین را اعلام کرد ، حکومت معاویه را هم که حق دانست و مشروع و مشروط جالب اینجاست ، علی که شما حضرت والا از آن دم ها میزنید با اینکه میدانست خود بر حق است ، نیامد تا نیامد تا نیامد ، تا مردم مانند مور و ملخ ریختند و گفتند بیا حال جالبست آنکه علی بود نشست تا مردم او را بخواهند ، این کعب ها و قاضی و شریح که جای خود دارد حدیث چیست؟ ظالم جماعت قرآن را هم چنان عوض و بدل می کند که به مخیله جناب ابلیس هم نرسد در حال شما درست میکنید من بدم من خوارجم من عمر و عاصم من خود استکبار جهانیم من مترود درگاه احدیم من اُخم اما برادر و یا خواهر گرامی یادت باشد خیلی ها که از دین زده شدند که هیچ اما خیلی ها هستند که به قد کسانی که شما تنها اسمشان را شنیده اید در دین ید طولایی دارند و از چهار حدیث چهار عدد رساله نه تنشان می لرزد و نه دست تسلیم بالا می برند.خود باطن دین را فهمیده اند از راه دین وارد نشو، چون یا بعضی ها اصلا قبولت ندارند و بعضی ها هم قبول دارند از همان راه دین ، نا صدق بودن وجود اعتقادی این سی و دو ساله را به قد چاق کردن یک نخ سیگار به باد فنا میدهند باری حضرات جانیم فرموده اند بحث نکنیم اما در کل این کلام پایانی بنده به هم کیشانی چون شماست ، من در صحرای محشر با افتخار فریاد میزنم در زمانی که در این عصر بودم مسلمان نبودم تو را به وجود نورانی نایب امام عصر می سپرم شب خوش آقاتون که طبق گفته خودش ارادت خاصی به عالی جناب سرخ پوش دارهجواب خودشو کی میده؟ با من کله گنده؟ تو تاپیکی که زده شده برای اینکه با این افراد بحث نکنید باهاشون بحث میکنید؟ 9 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ تو تاپیکی که زده شده برای اینکه با این افراد بحث نکنید باهاشون بحث میکنید؟ علیرضا گفت یا بحث نکنین یا مث خودشون بحث کنین 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ موضوع اصلی تاپیک این بود که بحث نشه باهاشون 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ علیرضا گفت یا بحث نکنین یا مث خودشون بحث کنین نگفت مثل خودشون بحث کنید گفت مثل خودشون رفتار کنید که البته این هم بیشتر یه راه خاکی بود که در دو راهی پیشرو آنرا نادیده بگیریم که البته اونم یه تفسیر دیگه ای داره یعنی اینکه حذفشون کنیم ...:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ به نظر من بهترین راه بحث کردن سوال کردن از عقاید طرف مقابله، نه اثبات عقیده شخصی کل یوم عاشورا و کل ارض کربلاجهاد فی سبیل الله در دنیای مجازی هم بر همگان واجب است. اگر جایی از گناه پاک شد،رسالت ما به پایان نمیرسد. این نقل قول از تاپیک دیگه شماست که بسته شد. دوست دیگه من ذکر کرد در اونجا، مجدد تکرار می کنم، اول قوانین انجمن رو مطالعه کنید. جهاد چه در راه خدا و چه غیر خدا، حقیقی یا مجازیش، می مونه خارج این انجمن، بعد تشریف میارید داخل در اینصورت صمیمانه خوش آمدید غیر از این باشه، از حضورتون مرخص می شیم موضوع بعد صرفا با توجه به اینکه جدید الورود هستید، فرصت دارید با اولین حضور در انجمن امضاتون رو ویرایش کنید. لطف بفرمایید بساط قطره و خس و خاشاک رو به اینجا نکشونید. این شامل حال سایر دوستان جدیدالورود هم می شه، از هر دو گروه موفق باشید 22 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ بحث بکنید اما این حرف چرچیل رو یادتون باشه: سخت ترین کار دنیا قانع کردن یک احمق است. احمقا دستاشون بالا! :d 19 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ رسیدهام به ناكجا خسته از این حال و هوا حدیث تن نیست مرا طاقت من نیست مرا طاقت من نیست مرا طاقت من نیست نه در زمین نه در زمان جای درنگ است بیا كه وقت تنگ است مرا حوصله تنگ است مرا حوصله تنگ است همین 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ من فقط یه خواهشی دارم، لطفا کسی الکی اکانت نسازه و با شخصیت دیگری تو انجمن ظاهر نشه، چون احساس میکنم بعضی از اینا که میان از بچه های خودمونن همین مورد اخیر ادبیات و لحنش کاملا مشخصه تفکرش یه چیز دیگس و داره مسخره بازی در میاره 11 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ من فقط یه خواهشی دارم، لطفا کسی الکی اکانت نسازه و با شخصیت دیگری تو انجمن ظاهر نشه، چون احساس میکنم بعضی از اینا که میان از بچه های خودمونن همین مورد اخیر ادبیات و لحنش کاملا مشخصه تفکرش یه چیز دیگس و داره مسخره بازی در میاره حامد عزیز مواردی که به نظرتون مشکل داره رو گزارش بدین مطمئنا رسیدگی میشه 10 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ به راستی نمیدانم در صحرای محشر چگونه جواب اولیا الهی را خواهید داد که به نائب امام زمان خود در این دنیا پشت کردین و دنباله رو عالیجنابان سرخپوش و استکبار جهانی شدین. به نظر من این بیشتر ی شوخیه من که فک یکی داره سربه سر بقیه میذاره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده