A.R-KH-A 4953 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ ........ ..... ... .. . متاسفانه مدتي است برخي از دوستان قديمي كه در سالهاي پيشين با اكثريت دوستاني كه در اينجا حضور دارند در باشگاه مهندسان بحث و جدل ميكردند و حاضر نبودند حتي به يك مورد از كاستي هاي نظام فعلي اذعان كنند و بر طبل تو خالي حمايت اينقدر زدند كه تا همين آخر سال 90 دكتر اين طبل رو پاره كرد تا به ايشان بفهمند بر چه چيزي ساختند و نواختند!.. ولي متاسفانه از آنجايي كه سنگ پاي قزوين در مقابل اين گونه افراد لنگ انداخته؛ در اين زمان باز سوزن و نخ به دست گرفته اند تا طبل پاره شده خويش رو دوباره گره بزنند تا بتوانند از آن صداي بلبل و قناري براي برخي آدمها دربياورند... بنده هنوز واقفم بعد از آن همه مصائب و گرفتاريهايي كه اين عده قليل براي مردم ما ساختند هنوز افرادي هستند كه ميتواند اختلاس رو فراموش كنند گراني را نبينند و تحريم ها رو بي اثر جلوه كنند! و صد البته شكاف طبقاتي كه در اين مدت روز به روز ما شاهدش هستيم و در حال گسترش است رو ناديده بگيرند... بنده با چنين افرادي هيچي مشكلي ندارم و ميدانم حتما براي اين كارهاي خود حتما دليل هاي قانع كننده اي دارند.. ولي متاسفانه و يا خوشبختانه جو اين سايت بطوري است كه هر حرفي كه پشتش خرد و يا تعقلي نباشد با مخالفت طيفهاي گوناگون فكري روبرو ميشود.. و طبيعي است چنين افرادي سعي در آشفته كردن ذهني دوستان و برهم زدن جو اين سايت دارند كه اميدوارم مديريت سايت عاقلانه و مدبرانه با چنين افرادي و افرادي كه نقاب ميزنند برخورد لازم و كافي را انجام دهند... به نظر من آزادي يك چيز است و سوءاستفاده از آن توسط كساني كه آزادي رو قبول ندارند چيز ديگر.. ترحم بر پلنگ تيز دندان همان كاري را ميكند كه امروزه ما شاهد اين وضع نابسامان اجتماعي اقتصادي و سياسي هستيم.. خواهشمند است تايپيك هاي اين افراد رو جواب ندهيد و يا اگر ميدهيد با زبان خودشان سخن بگوييد.. سخت ترين و ضد حال ترين محل به اين افراد همان ياريشان با زبان خودشان هست.. با تشكر يا حق 58 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ اغلب این افراد متاسفانه کیفیت مطالب بخش گفتگوی آزاد رو میارن پایین. باعث میشه کاربرانی مثل من که بیشتر به خاطر تالار آزاد میایم سایت و بسیار علاقه مندیم به خووندن مباحث تالار آزاد بخوره تو ذوقمون. 17 لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ به نظر من آزادي يك چيز است و سوءاستفاده از آن توسط كساني كه آزادي رو قبول ندارند چيز ديگر.. ترحم بر پلنگ تيز دندان همان كاري را ميكند كه امروزه ما شاهد اين وضع نابسامان اجتماعي اقتصادي و سياسي هستيم.. آزادی که زیر پرچم دین خدا شکل نگیرد اسمش آزادی نیست. بی بند و باری است. در جایی دیگر هم اشاره کردم،اینها تماما نتیجه سبک شمردن گناهان صغیره است. 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ به روی چشم خوبه تاپیک زدی،باعث وحدت رویه میشه 16 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ آزادی که زیر پرچم دین خدا شکل نگیرد اسمش آزادی نیست.بی بند و باری است. در جایی دیگر هم اشاره کردم،اینها تماما نتیجه سبک شمردن گناهان صغیره است. 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان یه لطفی کنن هر جا کسی خواست بحث راه بندازه یه گذارش رد کنن تا این اشخاص اخراج بشن این آقایون هم از بی توجهی پا شدن اومدن اینجا مشخصه از لحاظ روانی اشخاص نرمالی نیستن باهاشون بحث نکنید چون بیشتر خوشحال میشن فقط یه گذارش رد کنید امیدوارم مدیریت هم همکاری کنه و برای اینکه بحثی پیش نیاد اقدام لازم رو انجام بده در غیر اینصورت مطمئنن بچه ها سعی میکنن جواب این یاوه گویی ها رو بدن که زیاد جالب نمیشه 29 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ :th_scratchhead: واقعا ادم نمیدونه چیکار کنه 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ واقعا ادم نمیدونه چیکار کنه من هنوز تو فکر اینم که باید چه حرکتی از خودم در کنم 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ من هنوز تو فکر اینم که باید چه حرکتی از خودم در کنم بخند 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ آزادی که زیر پرچم دین خدا شکل نگیرد اسمش آزادی نیست.بی بند و باری است. در جایی دیگر هم اشاره کردم،اینها تماما نتیجه سبک شمردن گناهان صغیره است. با تمامي حرفت مشكلي ندارم فقط يه كوچولو ايراد داشت.. "آزادي كه زير پرچم دين خدايي كه ما تشريح ميكنيم شكل نگيرد اسمش آزادي نيست.." بنده به نماينده بودن شما از جانب خدا ايمان كافي و وافي داريم بهمين دليل چنين خدايي رو قبول ندارم.. 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ من مخالف بحث نکردن با حضرات هستم. اتفاقا خیلی هم دوست دارم باهاشون بحث کنم. نه برای اینکه اونهارو قانع کنم، فقط به خاطر اینکه بدانم هرکس در مُشتش چه دارد. عیار دانش خودم چیست. به قول آل پاچینو در فیلم پدر خوانده: به دشمنان باید بسیار بیشتر از دوستان نزدیک شد. 21 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ من مخالف بحث نکردن با حضرات هستم.اتفاقا خیلی هم دوست دارم باهاشون بحث کنم. نه برای اینکه اونهارو قانع کنم، فقط به خاطر اینکه بدانم هرکس در مُشتش چه دارد. عیار دانش خودم چیست. به قول آل پاچینو در فیلم پدر خوانده: به دشمنان باید بسیار بیشتر از دوستان نزدیک شد. اتفاقا بنده هم بحث كردن واقف هستم ولي بحث با افرادي كه حداقل داده ها رو براي بحث داشته باشند! بحث با افرادي كه بديهيات رو هم حتي قبول ندارند و از هر دري سخن ميگويند و به قول خودشان در حال جهادند چه فايده اي دارد؟! چه نتيجه اي از اين بحث ميگيري؟! من و كلي از دوستان اونهمه بحث كردم با اين دوستان تو مهندسان و... و حتي يه بار حاضر نشدند كه به دروغ هاي دكتر اعتراف كنند!.. حال خود دكتر مياد آخر سال .... به هيكل تمامي نماينده هايي كه بايستي حرف مردم رو اون زمان بزنن و ضدشون شدن!.. من نتونستم چيزي به اين دسته از افراد بفهونم.. فكر كردم ديگه دكتر تونست!!! ولي ميبينم كه نه!.. قبول كن با كساني كه در جامعه ي ديگر زندگي ميكنند نميشود بحث كرد! 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ اتفاقا بنده هم بحث كردن واقف هستم ولي بحث با افرادي كه حداقل داده ها رو براي بحث داشته باشند!بحث با افرادي كه بديهيات رو هم حتي قبول ندارند و از هر دري سخن ميگويند و به قول خودشان در حال جهادند چه فايده اي دارد؟! چه نتيجه اي از اين بحث ميگيري؟! به هر حال راهی برای غلبه بر نباتات و گیاهان هم وجود داره. به هر حال باید یک کاری باهاشون کرد یا نه؟ یا باید به اسلام عزیز معتقد باشی که میگه چشم را در برابر چشم بگیرید تا حیات یابید. یا اینکه به حرف گاندی که میگه چشم در برابر چشم، دنیا را کور میکند، من برای مُردن آمده ام نه کشتن. بخواهیم یا نخواهیم اینها بخشی از مردم کشور ما هستند، من هم جدیدا به خاطر یکسری از کارهام زیاد با این جماعت طرف میشم. باید در برابرشان صبور بود، برخورد بچه ها خیلی اشتباهه، تا جایی که کسی فحاشی نکرده نباید موضع تندی نسبت بهش گرفته بشه. 15 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ یک چیزی آدم میداند و یک چیزی بدان ایمان می آورد میدانستم فاتحه دین و دنیا را باید خواند ، وقتی دوستی که دیشب با ایشان بحث کردیم خود را دین مدار و پیرو عقل میخواند بگذریم ایمان ما به اینکه نرود میخ آهنین در سنگ روز به روز فزون تر گشته من در عجبم چطور خویشتن عزیزان افراط و تفریط گر از سخنانشان انقدر صبوری میکند خداوند صبر بی انتها عنایت کند ما به این نگو نخور نچش نبین نکن نجو ها عادت کرده ایم انشاءالله تعالی که هر دوری بالاخره به اتمام می رسد یاد استالین می افتم وقتی یک سپاه 80 میلیونی لباس قهوه ای ها را داشت(که در ایمان به کمونیست خیلی قوی تر از دوستان ولایتمدار ما در اسلام بودند) و چگونه مادر هستی به عزای حکومت و تخت و تاج مستکبرانه اش نشست مابقیش شهین و مهین است صبر دوستان مستدام 16 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ به هر حال راهی برای غلبه بر نباتات و گیاهان هم وجود داره.به هر حال باید یک کاری باهاشون کرد یا نه؟ یا باید به اسلام عزیز معتقد باشی که میگه چشم را در برابر چشم بگیرید تا حیات یابید. یا اینکه به حرف گاندی که میگه چشم در برابر چشم، دنیا را کور میکند، من برای مُردن آمده ام نه کشتن. بخواهیم یا نخواهیم اینها بخشی از مردم کشور ما هستند، من هم جدیدا به خاطر یکسری از کارهام زیاد با این جماعت طرف میشم. باید در برابرشان صبور بود، برخورد بچه ها خیلی اشتباهه، تا جایی که کسی فحاشی نکرده نباید موضع تندی نسبت بهش گرفته بشه. اسي كسي كه صادقانه نميخواد بحث كنه و نقاب ميزنه شايسته بحث نيست.. هدفشون تمسخر بود مشكلي نداشتم ولي هدفشون عقده اي است.. اسي باهاشون بحث نكن.. همين 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ من مخالف بحث نکردن با حضرات هستم.اتفاقا خیلی هم دوست دارم باهاشون بحث کنم. نه برای اینکه اونهارو قانع کنم، فقط به خاطر اینکه بدانم هرکس در مُشتش چه دارد. عیار دانش خودم چیست. به قول آل پاچینو در فیلم پدر خوانده: به دشمنان باید بسیار بیشتر از دوستان نزدیک شد. اتفاقا بنده هم بحث كردن واقف هستم ولي بحث با افرادي كه حداقل داده ها رو براي بحث داشته باشند!بحث با افرادي كه بديهيات رو هم حتي قبول ندارند و از هر دري سخن ميگويند و به قول خودشان در حال جهادند چه فايده اي دارد؟! چه نتيجه اي از اين بحث ميگيري؟! من و كلي از دوستان اونهمه بحث كردم با اين دوستان تو مهندسان و... و حتي يه بار حاضر نشدند كه به دروغ هاي دكتر اعتراف كنند!.. حال خود دكتر مياد آخر سال .... به هيكل تمامي نماينده هايي كه بايستي حرف مردم رو اون زمان بزنن و ضدشون شدن!.. من نتونستم چيزي به اين دسته از افراد بفهونم.. فكر كردم ديگه دكتر تونست!!! ولي ميبينم كه نه!.. قبول كن با كساني كه در جامعه ي ديگر زندگي ميكنند نميشود بحث كرد! اگه قراره بحثی بشه میتونیم بریم همونجایی که این داستان ها شروع شد اینجا حکم خونه ی ما رو پیدا کرده حداقل برای من اینجوره و نمیخوام توی خونم با کسی بحث کنم اگه فکر میکنید میشه با این ...ها بحث کرد و به نتیجه ای رسید بگید تا به هم بزنیم بریم باشگاهشون رو بیاریم پاییم اما اینجا نه! 16 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ به هر حال راهی برای غلبه بر نباتات و گیاهان هم وجود داره.به هر حال باید یک کاری باهاشون کرد یا نه؟ یا باید به اسلام عزیز معتقد باشی که میگه چشم را در برابر چشم بگیرید تا حیات یابید. یا اینکه به حرف گاندی که میگه چشم در برابر چشم، دنیا را کور میکند، من برای مُردن آمده ام نه کشتن. بخواهیم یا نخواهیم اینها بخشی از مردم کشور ما هستند، من هم جدیدا به خاطر یکسری از کارهام زیاد با این جماعت طرف میشم. باید در برابرشان صبور بود، برخورد بچه ها خیلی اشتباهه، تا جایی که کسی فحاشی نکرده نباید موضع تندی نسبت بهش گرفته بشه. درود اسی عزیز سال نو مبارک این دوستان ایدئولوژ گرا هستند و هرگز اسلام نخواسته خود را ایدئولوژی صرفی برای دیگران بیان کند ، مذهب و دین در عقیده دوستانی که خارج از عزیزان با بصیرت هست ، تعریف جهان شمول دارد که در برابر آن نه کسی را به دار می کشد نه کسی را مجبور میکند و نه کسی را بخاطر عقایدش توبیخ می کند مطئنم دوستان با بصیرت ما از اینکه روز بروز تفسیر دین همین چیزی شود که شما میدانید و به رویه دینی آنها نزدیک باشد لذت برده و به حق رسالت کم خردانه خود را در قبال تخریب دین و انسانیت به جلو برده اند با سپاس 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ درود اسی عزیزسال نو مبارک این دوستان ایدئولوژ گرا هستند و هرگز اسلام نخواسته خود را ایدئولوژی صرفی برای دیگران بیان کند ، مذهب و دین در عقیده دوستانی که خارج از عزیزان با بصیرت هست ، تعریف جهان شمول دارد که در برابر آن نه کسی را به دار می کشد نه کسی را مجبور میکند و نه کسی را بخاطر عقایدش توبیخ می کند مطئنم دوستان با بصیرت ما از اینکه روز بروز تفسیر دین همین چیزی شود که شما میدانید و به رویه دینی آنها نزدیک باشد لذت برده و به حق رسالت کم خردانه خود را در قبال تخریب دین و انسانیت به جلو برده اند با سپاس درود. سال نو شما هم مبارک. من هم خوشم نمیاد اصلا وارد حیطه های مذهبی بشم، خیلی وقت هم هست کامل از این بحث ها بیرون اومدم،چون به نظرم اعتقادات شخصیه. اگر هم گاها چیزی گفته میشه، از ناراحتی هایی هست که عالیجنابان برآدم در جامعه تحمیل میکنند. درود بر همه آزادگان،من شیفته این جمله هستم: اگر دین ندارید، لا اقل آزاده باشید. 11 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ درود.سال نو شما هم مبارک. من هم خوشم نمیاد اصلا وارد حیطه های مذهبی بشم، خیلی وقت هم هست کامل از این بحث ها بیرون اومدم،چون به نظرم اعتقادات شخصیه. اگر هم گاها چیزی گفته میشه، از ناراحتی هایی هست که عالیجنابان برآدم در جامعه تحمیل میکنند. درود بر همه آزادگان،من شیفته این جمله هستم: اگر دین ندارید، لا اقل آزاده باشید. در مقامی نیستم به شما حق بدهم اما با عذر پوزش به شما دوست جانی ، حق میدهم من هم مدار اعتقادیم به این یک جمله است سرافراز باشی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده