salamis 1865 ارسال شده در 15 آذر، 2012 سلام من امروز عضو شدم پاییزه هستم.23 ساله.الکترونیک خوندم فعلا ساکن گیلان avr , eplan و چند تا نرم افزار دیگه بلدم.پردازش تصویر هم کار کردم. فعلا رباتیک دانش آموزی کار میکنم Essi اینجا رو بهم معرفی کرد. سلام.خوش اومدی به جمع برقیا. روباتیک و خوب اومدی منم از مهر فعالیت روباتیک و جدی شروع می کنم! امیدوارم شاهد فعالیت شما تو بخش روباتیک هم باشیم 4
محسن........ 76 ارسال شده در 24 آذر، 2012 سلام محسن دانشجوی برق الکترونیکم اهواز زندگی میکنم یکی از دوستان از یک فروم دیگه بهم اینجا رو معرفی کردن. کمی تا قسمتی به نرم افزار متلب آشنایی دارم 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 24 آذر، 2012 سلاممحسن دانشجوی برق الکترونیکم اهواز زندگی میکنم یکی از دوستان از یک فروم دیگه بهم اینجا رو معرفی کردن. کمی تا قسمتی به نرم افزار متلب آشنایی دارم سلام... خیلی خیلی خوش اومدی...:hapydancsmil::hapydancsmil: 2
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 25 آذر، 2012 سلام محسن جان به جمع برقی ها خوش اومدی منتظر فعالیت خوبت هستیم کمکی خواستی بگو 2
محسن........ 76 ارسال شده در 25 آذر، 2012 سلام... خیلی خیلی خوش اومدی...:hapydancsmil::hapydancsmil: سلام محسن جان به جمع برقی ها خوش اومدی منتظر فعالیت خوبت هستیم کمکی خواستی بگو ممنونم از خونگرمیتون... 3
سمندون 19437 ارسال شده در 25 آذر، 2012 سلاممحسن دانشجوی برق الکترونیکم اهواز زندگی میکنم یکی از دوستان از یک فروم دیگه بهم اینجا رو معرفی کردن. کمی تا قسمتی به نرم افزار متلب آشنایی دارم به به سلام .بسیار خوش اومدی ترم چندی پسر؟ 4
salamis 1865 ارسال شده در 25 آذر، 2012 سلاممحسن دانشجوی برق الکترونیکم اهواز زندگی میکنم یکی از دوستان از یک فروم دیگه بهم اینجا رو معرفی کردن. کمی تا قسمتی به نرم افزار متلب آشنایی دارم خوش اومدی. منم آبادان زندگی می کنم اهواز درس می خونم کجا درس می خونی؟؟؟ 5
محسن........ 76 ارسال شده در 26 آذر، 2012 به به سلام .بسیار خوش اومدی ترم چندی پسر؟ علیک سلام دوست خوبم...امسال میرم ترم سوم...شما چی؟ خوش اومدی. منم آبادان زندگی می کنم اهواز درس می خونمکجا درس می خونی؟؟؟ خوشوقتم از آشناییت هم استانی گل (صنعتی خاتم الانبیاء-بهبهان) درس میخونم. شما کدوم دانشگاهی؟:wavesmile: 6
salamis 1865 ارسال شده در 26 آذر، 2012 علیک سلام دوست خوبم...امسال میرم ترم سوم...شما چی؟ خوشوقتم از آشناییت هم استانی گل (صنعتی خاتم الانبیاء-بهبهان) درس میخونم. شما کدوم دانشگاهی؟:wavesmile: من دانشگاه صنعت نفت هستم. برق کنترل می خونم! 5
Amir pasha 17 ارسال شده در 2 دی، 2012 سلام امیر پاشا لیسانس: الکترونیک ارشد: کنترل برنامه بعدی: نروساینس در یه جایی از دنیا 7
سمندون 19437 ارسال شده در 2 دی، 2012 سلام امیر پاشا لیسانس: الکترونیک ارشد: کنترل برنامه بعدی: نروساینس در یه جایی از دنیا به به عالیه . خیلی خوش اومدی به شدت یه همچین کسایی که تو گرایش های مختلف اطلاعات دارن نیاز داریم . 6
haj morteza 502 ارسال شده در 7 دی، 2012 اسم: مرتضی رشته: قدرت زمینه کاری: رله و حفاظت راه ارتباطی: اکنتم 8
morteza.sarfehjou 22 ارسال شده در 10 بهمن، 2012 سلام مرتضی صرفه جو هستم،دانشجوی کارشناسی ارشدالکترونیک-گرایش Circuit دانشگاه آزادیزد آشنا به زبان انگلیسی مهندس ناظر شرکت تولید تابلو پیام نما مهندس ناظرشرکت تولید تابلو های ترافیکی آشنا به نرم افزارهای Matlab step7 EWB proteus ++C AVR plc e-mail: morteza.sarfehjou@gmail.com 5
h.mazahery 14 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 -حسین مظاهری -رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) -گرایش مدیریت -کار کرده با نرم افزارهای تخصصی و عمومی بچه های نرم افزار وبرنامه نویسی،بچه های مخابرات و نرم افزارهای مربوط به طراحی شبکه موبایل -زبان:درحد خواندن عالی و لی نوشتن و مکالمه متوسط -هیچ کلاسی از موسسات بیرون نرفته و همه اطلاعاتم رو از کتاب،نت و تجریه و جزوه های اساتید بدست اوردم -تخصص اصلی من مخابرات سیار یعنی طراحی شبکه موبایل و نصب وراه اندازی شبکه موبایل،شبکه های کامپیوتری در حد نصب و راه اندازی و پشتیبانی ، و در حد ن حرفه ای طراحی سایت و برنامه نویسی -سوابق رسمی به عنوان داشتن مدرک هیچی ندارم منتها با شرکت هایی بزرگی در اصفهان در زمینه شبکه های کامپیوتری و پروژه های ICT و شرکت هایی در زمینه نصب و راه اندازی شبکه موبایل کار کرده - پایان نامه هام در زمینه شبکه موبایل cell planner 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 فروردین، 2013 منم سوده هستم ترم آخر مهندسی برق(الکترونیک) تهران زندگی میکنم و همدان دانشجو هستم تلسط کامل هم دارم به زبان انگلیسی از هشت سالگی تا 16 سالگه هم انگلستان زندگی میکردم یکی از دوستای گلم نواندیشان رو به من معرفی کرد به مطلب p.spice h.spice پروتئوس آشنایی دارم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه بگم از آشنایی با همتون خوشحالم 7
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 13 فروردین، 2013 منم سوده هستمترم آخر مهندسی برق(الکترونیک) تهران زندگی میکنم و همدان دانشجو هستم تلسط کامل هم دارم به زبان انگلیسی از هشت سالگی تا 16 سالگه هم انگلستان زندگی میکردم یکی از دوستای گلم نواندیشان رو به من معرفی کرد به مطلب p.spice h.spice پروتئوس آشنایی دارم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه بگم از آشنایی با همتون خوشحالم سلام دوست من...:hapydancsmil: خیلی خیلی خوش اومدین... امیدوارم که بتونیم از تجربیات و اطلاعاتتون استفاده کنیم... 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 فروردین، 2013 بابا دوسی برقیا خیلی بی حالینا گیریم درسای ما سخته پوست ازسرمون میکنه... اما یکمی شاد باشیم ازین گفتگوهای به شدت صمیمانه بزنید شماهم دیگه این آقایون همساده خیلی شاددن.. ما هم الکی خوش باشیم خوب 5
ارسال های توصیه شده