سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ یاس دانشجوی ترم3 برق قدرت اصفهان به به . سلام یاس عزیز. خیلی خوشحالیم از اینکه تو جمع ما هستی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
narges_gha 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ نرگس فارق التحصیل مهندسی برق مخابرات ازاد نجف اباد مسلط به زبان انگلیسی مرسی از تاپیکتون 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ نرگس فارق التحصیل مهندسی برق مخابرات ازاد نجف اباد مسلط به زبان انگلیسی مرسی از تاپیکتون به به . سلام نرگس عزیز. خیلی خوشحالیم از اینکه تو جمع ما هستی خیلی عالیه . برای بخش زبانمون چه و کلا تالار برق چه پپیشنهادایی داری؟ 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ نرگس فارق التحصیل مهندسی برق مخابرات ازاد نجف اباد مسلط به زبان انگلیسی مرسی از تاپیکتون به به سلام هم دانشگاهی و هم رشته ای عزیز..... خیلی خوش اومدی مهندس.... ورودی چندی؟؟ منم فارغ التحصیل مهندسی برق مخابرات دانشگاه نجف آبادم وقتی یکی از بچه ها نجف آباد رو میبینم خیلی خوشحال میشم . بسی دلم واسه دانشگاه تنگ شده ....... خیلی خیلی از آشناییتون خوشحالم امیدوارم شاهد فعالیتت تو این تالار باشیم . 4 لینک به دیدگاه
narges_gha 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ تشکر منم خوشحال شدم ورودی 82 بودم و فارق التحصیل 86 مرسی 3 لینک به دیدگاه
narges_gha 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ بخش ترجمه پیشنهاد اینکه متن مورد ترجمه به ایمیل بچه ها فرستاده بشه بعد تاریخ یک روز بعد یا دو روز بعد ترجمه ها روی سایت قرار بگیره و بچه ها مقایسه کنند تا یک حالت رقابت پیش بیاد و کسی هم از روی نفر قبلی کپی نکنه مرسی 4 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ منم فارق التحصیل مهندسی برق مخابرات دانشگاه نجف آبادم بچه ها فارغ التحصیل درسته ها... تا ستی نفهمیده درستش کنید اگه بجای مخابرات میرفتید قدرت، الان اینطوری نمی شد 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها فارغ التحصیل درسته ها... تا ستی نفهمیده درستش کنید اگه بجای مخابرات میرفتید قدرت، الان اینطوری نمی شد بابا قدرت چه فرق میکنه مهم نیت آدمه 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ بخش ترجمه پیشنهاد اینکه متن مورد ترجمه به ایمیل بچه ها فرستاده بشه بعد تاریخ یک روز بعد یا دو روز بعد ترجمه ها روی سایت قرار بگیره و بچه ها مقایسه کنند تا یک حالت رقابت پیش بیاد و کسی هم از روی نفر قبلی کپی نکنه مرسی سلام بانو.... خیلی به انجمن نواندیشان خوش اومدیدهمشهری پیشنهاد شما در مورد ترجمه چنین روشی قبلا اجرا شده و نتیجه نداده است البته کادر مدیریتی تالار در ماههای اخیردستخوش تغییرات زیادی شده سات برنامه تازه ای در تالار اجرا خواهد شد قطعا از نظرات شما هم بهره خواهیم گرفت خوشحال مشویم اگه از تخصص شما بهره مند بشیم 2 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ بابا قدرت چه فرق میکنه مهم نیت آدمه آره بابا همین که برق هستین خودش غنیمته مهم دله که باید پاک باشه! 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها فارغ التحصیل درسته ها... تا ستی نفهمیده درستش کنید اگه بجای مخابرات میرفتید قدرت، الان اینطوری نمی شد حالا یه بارم که ستی ندید تو خبرش کن....... بعدشم :banel_smiley_4: اصلا عمدا نوشتم تعداد قدرتیارو بشمارم ........ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حالا یه بارم که ستی ندید تو خبرش کن.......بعدشم :banel_smiley_4: اصلا عمدا نوشتم تعداد قدرتیارو بشمارم ........ ما فکر میکنیم عمدی بود بعدش هم هیچی از نظر ستی مخفی نمیمونه 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ولی تو انجمن الکترونیک از همه بیشتره 2 لینک به دیدگاه
ولایتمدار 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من پیمان هستم ترم4برق قدرت میخونم از دانشگاه چمران اهواز 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من پیمان هستم ترم4برق قدرت میخونم از دانشگاه چمران اهواز سلام پیمان جان..... خوبی؟ا؟؟ خیلی خوش اومدی . امیدوارم شاهد فعالیت های مفیدت توی تالار برق باشیم...... 2 لینک به دیدگاه
amirzam 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام امیر ترم 8 مهندسی برق قدرت نیشابور تخصصم بیشتر در plc و اتوماسیون صنعتی هستش ممنون 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلامامیر ترم 8 مهندسی برق قدرت نیشابور تخصصم بیشتر در plc و اتوماسیون صنعتی هستش ممنون سلام خیلی خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من پیمان هستم ترم4برق قدرت میخونم از دانشگاه چمران اهواز به بـــــــــــــــــــــــــــــــه آمار پیمانهای انجمن داره میره بالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا خوش اومدی پیمان جان سلامامیر ترم 8 مهندسی برق قدرت نیشابور تخصصم بیشتر در plc و اتوماسیون صنعتی هستش ممنون به شما هم خوش آمد میگم 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلامامیر ترم 8 مهندسی برق قدرت نیشابور تخصصم بیشتر در plc و اتوماسیون صنعتی هستش ممنون سلام امیر جان ..... خیلی خوش اومدی مهندس..... امیدوارم شاهد فعالیت های خوبت توی تالار برق باشیم ..... خیلی از آشناییت خوشحالم ....... 3 لینک به دیدگاه
tomassedisonn 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ رسول قدرت تبریز مشهد 23 سالمه tomas.edison.2011@gmail.com 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده