elnaz700 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ خوب منم الناز برق خوندم جهت استفاده از امکانات سایت برای یادگیری بیشتر نرم افزار های مختلف مثل بقیه سایتا اینجام میام 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ خوب منم الناز برق خوندم جهت استفاده از امکانات سایت برای یادگیری بیشتر نرم افزار های مختلف مثل بقیه سایتا اینجام میام سلام دوست عزیز خوشحالیم که در جمع نوشندیشانی ها هستید . درستون تموم شده یا هنوز دانشجو هستید ؟ امیدوارم در کنار هم همکاری خوبی داشته باشیم 4 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به همه برقی های گل شهرام هستم. ارشد مهندسی برق میخونم، قدرت، الکترونیک قدرت. دانشگاه تهران. الان هم دیگه دارم پایان نامه م رو مینویسم. زمینه هایی که کار کردم: الکترونیک قدرت، مبدل ها، مبدل های چندسطحی، جبران سازی، کیفیت توان، DSP Programming، Web Programming ... نرم افزار هم PSCAD رو خوب بلدم. در عوض تو سیمولینک به شدت آماتورم! امیدوارم دوستها و همکارای خوبی اینجا پیدا کنم 8 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به همه برقی های گل شهرام هستم. ارشد مهندسی برق میخونم، قدرت، الکترونیک قدرت. دانشگاه تهران. الان هم دیگه دارم پایان نامه م رو مینویسم. زمینه هایی که کار کردم: الکترونیک قدرت، مبدل ها، مبدل های چندسطحی، جبران سازی، کیفیت توان، DSP Programming، Web Programming ... نرم افزار هم PSCAD رو خوب بلدم. در عوض تو سیمولینک به شدت آماتورم! امیدوارم دوستها و همکارای خوبی اینجا پیدا کنم معرفش هم منم 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ معرفش هم منم به به حرفه ای شدی 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ شهرام خان خوش اومدی به نواندیشان خوب جایی اومدی 6 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ شهرام خان خوش اومدی به نواندیشان خوب جایی اومدی جاش که خوبه.. فقط چرا همه الکترونیکی هستن؟ 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ جاش که خوبه.. فقط چرا همه الکترونیکی هستن؟ واسه اینکه گرایش بهتریه 5 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ واسه اینکه گرایش بهتریه اولا اسپم نکن عزیزم دوما الکترونیک تو ایران آخه؟! 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ جاش که خوبه.. فقط چرا همه الکترونیکی هستن؟ سلام خوش اومدی من اتفاقا علاقه زیادی ب قدرت دارم ولی متاسفانه الکترونیک قبول شدم اگه خدا بخواد میخوام ارشد قدرت قبول شم 3 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ سلام خوش اومدی من اتفاقا علاقه زیادی ب قدرت دارم ولی متاسفانه الکترونیک قبول شدم اگه خدا بخواد میخوام ارشد قدرت قبول شم والا ما که خیری از ارشد و برق و قدرت و دانشگاه و تحصیل ندیدیم. تا اومدیم تموم کنیم و بریم سر کار، بازار آنچنان داغون شد و شرکت های خصوصی آنچنان تعطیل شدن که احتمالا بعد دفاع، برم یه جا وام بگیرم یه فست فود بزنم!! 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ ای جان عمو شهرام رو ببین همشهری ؟اصفهانی بازی در نیار ...سن شریف خودتو بگو نترس اینجا پیرمردشون منم به گمونم 4 لینک به دیدگاه
Babak_Nano 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان. بابک هستم فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی برق-الکترونیک در گرایش اوپتیک (نانوفوتونیک) از دانشگاه تبریز. مدرک تافل انگلیسی دارم و تقریبا تسلط خوبی به انگلیسی دارم. با نرم افزارهای C++ Next Nano MATLAB E-Tap PSpice HSpice Autocad PLC آشنایی خوبی دارم و عمده مهارت های تخصصی بنده در حیطه ی کوانتوم الکترونیک، شبیه سازی چاه های کوانتومی (متقارن و غیر متقارن)، لیزرهای کسکود، فیبرهای نوری، مخابرات نوری، سیستمهای تغذیه در ابعاد نانو و روباتیک می باشد. امیدوارم با دوستان متخصص بیشتری آشنا بشم 10 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ ای جان عمو شهرام رو ببین همشهری ؟اصفهانی بازی در نیار ...سن شریف خودتو بگو نترس اینجا پیرمردشون منم به گمونم از بالا دستور رسیده برای اذیت کردن پیمان سنت رو نگو، مامورم و معذور 3 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان. بابک هستم فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی برق-الکترونیک در گرایش اوپتیک (نانوفوتونیک) از دانشگاه تبریز. مدرک تافل انگلیسی دارم و تقریبا تسلط خوبی به انگلیسی دارم. با نرم افزارهای C++Next Nano MATLAB E-Tap PSpice HSpice Autocad PLC آشنایی خوبی دارم و عمده مهارت های تخصصی بنده در حیطه ی کوانتوم الکترونیک، شبیه سازی چاه های کوانتومی (متقارن و غیر متقارن)، لیزرهای کسکود، فیبرهای نوری، مخابرات نوری، سیستمهای تغذیه در ابعاد نانو و روباتیک می باشد. امیدوارم با دوستان متخصص بیشتری آشنا بشم به به خوش آمد میگم دکتر 3 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ سلام خوش اومدی من اتفاقا علاقه زیادی ب قدرت دارم ولی متاسفانه الکترونیک قبول شدم اگه خدا بخواد میخوام ارشد قدرت قبول شم احسنت خوشم میاد میخوای مسیرت رو اصلاح کنی در آینده فقط دقت کن برای کار تو ایران، ارشد برو گرایش سیستم. برای کار یا ادامه تحصیل خارج از ایران، الکترونیک قدرت. ماشین الکتریکی به هیچ وجه 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ احسنت خوشم میاد میخوای مسیرت رو اصلاح کنی در آینده فقط دقت کن برای کار تو ایران، ارشد برو گرایش سیستم. برای کار یا ادامه تحصیل خارج از ایران، الکترونیک قدرت. ماشین الکتریکی به هیچ وجه یعنی در هر همه حال گرایش ماشین رو بی خیال شم ! برای منی که کارشناسی الکترونیک خوندم .. ارشد گرایش قدرت عملی هست ؟ ینی میشه قبول شد؟ آخه بعضیااا میگن عمراا .. عجیب موج منفی میدن! 2 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی در هر همه حال گرایش ماشین رو بی خیال شم !برای منی که کارشناسی الکترونیک خوندم .. ارشد گرایش قدرت عملی هست ؟ ینی میشه قبول شد؟ آخه بعضیااا میگن عمراا .. عجیب موج منفی میدن! یه همکلاسی داشتم کنترلی بود، معدل و درسش هم اصلا خوب نبود. بهمن ماه، ارشد قدرت سیستم شریف روزانه رو تموم کرد. خود من هم رتبه م خیلی خوب نبود، ولی همون رو هم کسی انتظار نداشت بیارم... بعدشم شما حق مشاوره من رو بده یه کاری میکنم یکی از 4تا دانشگاه تهران قبول شی 3 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان. بابک هستم فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی برق-الکترونیک در گرایش اوپتیک (نانوفوتونیک) از دانشگاه تبریز. مدرک تافل انگلیسی دارم و تقریبا تسلط خوبی به انگلیسی دارم. با نرم افزارهای C++Next Nano MATLAB E-Tap PSpice HSpice Autocad PLC آشنایی خوبی دارم و عمده مهارت های تخصصی بنده در حیطه ی کوانتوم الکترونیک، شبیه سازی چاه های کوانتومی (متقارن و غیر متقارن)، لیزرهای کسکود، فیبرهای نوری، مخابرات نوری، سیستمهای تغذیه در ابعاد نانو و روباتیک می باشد. امیدوارم با دوستان متخصص بیشتری آشنا بشم ممنون مهندس از قبول دعوت 3 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ یاس دانشجوی ترم3 برق قدرت اصفهان 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده