Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ من همه ی چیزایی ک یاد گرفتم سلف استادی بوده عملی خیلی کمتر کار کردم ولی بهرحال خوشحال میشم بتونم مفید باشم. حتما همینطور خواهد بود....حضورتون قطعا مفید ست..... تو پروفایلتون راه ارتباطی رو قرار دادم.... 3 لینک به دیدگاه
simon2 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام خدمت همه دوستان جواد-ورودي94 برق كاشان 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام خدمت همه دوستانجواد-ورودي94 برق كاشان سلام ب تالار برق خوش اومدید.... امیدوارم از اطلاعات و تجربیاتتون در تالار استفاده کنیم.... 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ درود عزیزانمنم برق خوندم البته تا اخر کاردانی الان معماری ولی هنوز برقی هارو دوس دارم ! خوش اومدی ریفیق با ارزوی لحظات مفرح و پربار و مطلب در انجمن نواندیشان سلام من جوادم گارشناسی برق ترم 5 دانشگاه شاهرود سلام جواد جان. خوش اومدی امیدوارم تبادل اطلاعات خوبی داشته باشیم دسته جمعی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سلام به همه بابا برقیا گل سلام مهندس رسول....نژاد پرستی بود پیغامتون.... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ ممنون از زحماتتون رئیس جان! سلام...ب تالار برق خوش اومدید امیدوارم از اطلاعات و تجربیاتتون در تالار استفاده کنیم.... هر سوالی داشتید از من یا سایر دوستان میتونید بپرسید... لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سلام مهندس رسول....نژاد پرستی بود پیغامتون.... کدومش بابا یا برقی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ کدومش بابا یا برقی الان ک خودتون گفتید..دیدم هر جفتش........اما برقی ک اشکال نداره....مجازید خب پس خانومای برقی چی.... لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ الان ک خودتون گفتید..دیدم هر جفتش........اما برقی ک اشکال نداره....مجازیدخب پس خانومای برقی چی.... مامان برقی الان اداره برق خودش میکشه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ مامان برقیالان اداره برق خودش میکشه مامان برقی اداره برق الان داره کیف میکنه... 3 لینک به دیدگاه
Javad babayi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۶ سلام جواد هستم در مورد plc دلتا هرچی بلدید کمکم کنید فلا تکنسین و منتا ژ تابلوهای قدرت وفرمان هستم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده