ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ خیلی خصوصیش کردی..........برای اشنایی دونستن این مطالب چ کمکی میکنه.....تا همین حد ک دوستان درباره خودشون گفتن کافیه.... خوب آبجی بدونیم هم سن و سالای خومون کیان کجا زندگی میکنن مجرد یا متاهلن اینا خیلی خصوصی هسته ؟ البته در مورد قسمت سن بهتون حق میدم بیشتر روی صحبتم به آقایون بود که به سنشون حساس نیستن. 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام خوش اومدید مهندس فکر نمیکنید دیگه خیلی خصوصیه ؟!! اونم تو تالار تخصصی صفحه های اول رو نگاه کنید بیشتر اطلاعات در زمینه تحصیلیه حالا هرکسی هم مایله بگه موفق باشید؛منتظر حضورتون در تالار هستیم 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ با اجازه مدیران و کاربران محترم من چند تا سوال خصوصی از بروبچه های برقی جهت آشنایی بیشتر میپرسم که هرکسی دلش خواست میتونه بیاد جواب بده تا همدیگه رو بیشتر بشناسیم . البته نمیدونم جاش اینجاس یا توی تاپیک دیگری هست اگه نیست که زحمت جابجایی پست میوفته گردن مدیران عزیز که دسترسی به ایجاد تغییرات دارند. خوب بریم سراغ سوالهای خصوصیمون . 1- اسم واقعی ؟ سوده 2- روز و ماه و سال تولد ؟ 27/8/1360 3- محل زندگی ؟ (شهر ، محل) تهران 4- وضعیت تاهل ؟ متاهل 5- درباره فرزندان ؟ ( تعداد ، سن و ....) یه بچه دارم(بچه نیس اورانگوتانیه واسه خودش..نیم سالشه) 6- رشته تحصیلی ؟ ( از دبیرستان ، کاردانی ، کارشناسی و....) ریاضی.الکترویک.مخابرات من تا همین اندازه به ذهنم رسید . اگه کسی سوالی به ذهنش رسید اضافه کنه . خوشحال میشم از این پست استقبال بشه بمنظور شناخت و آشنایی بیشتر با دوستان هم رشته ای این اطلاعاتو دادم تا باشد که رستگار شوی 9 لینک به دیدگاه
ebi1234 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ این اطلاعاتو دادم تا باشد که رستگار شوی ممنون خانم مهندس 7 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ این اطلاعاتو دادم تا باشد که رستگار شوی مرســــــــی سوده..........دمت تنور..... 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ ممنون خانم مهندس خواهش میکنم دیگه اطلاعات خودمو دادم دیگه از رو هوا که نگفتم که تشکر میکنید هرکسیم خودشو بیشتر از هرکس دیگه میشناسه مرســــــــی سوده..........دمت تنور..... من فدات برم الهی 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ میبینم که محفل صمیمی شده و بروبچ دارن اطلاعات خصوصیشونو رو میکنن 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ میبینم که محفل صمیمی شده و بروبچ دارن اطلاعات خصوصیشونو رو میکنن در حدی صمیمی شده که من 8سال خودمو بزرگتر کردم دیگه صمیمیت رو خودت دریاب چاکر داش عباس 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ در حدی صمیمی شده که من 8سال خودمو بزرگتر کردمدیگه صمیمیت رو خودت دریاب چاکر داش عباس آره دیدم متولد 60 شدی ... ولی خودمونیم توقع داشتم بچه های بیشتری داشته باشی آقایی 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ آره دیدم متولد 60 شدی ... ولی خودمونیم توقع داشتم بچه های بیشتری داشته باشی آقایی جامعه عوض شده هم سنای من تازه شوور نکردن خاک پاتم به مولا 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ جامعه عوض شدههم سنای من تازه شوور نکردن خاک پاتم به مولا سالاری 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ جامعه عوض شدههم سنای من تازه شوور نکردن خاک پاتم به مولا خاک پاتم به مولا 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ خاک پاتم به مولا خاک پای توام هستم به مولااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ خاک پای توام هستم به مولااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: سوده تو اینجوری حرف نمیزدی! به مولا اسیرتم...خاکتم....سربازتم.... 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سوده تو اینجوری حرف نمیزدی!به مولا اسیرتم...خاکتم....سربازتم.... فدایی داری اینم یه وَری از منه 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ در حدی صمیمی شده که من 8سال خودمو بزرگتر کردمدیگه صمیمیت رو خودت دریاب چاکر داش عباس ای بدجنس دروغکی نوشتی متولد 60 :icon_razz: من با خودم گفتم از ما بزرگتری بهت بگیم مامان بزرگ 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ آره دیدم متولد 60 شدی ... ولی خودمونیم توقع داشتم بچه های بیشتری داشته باشی آقایی زرنگا شما مدیرا همدیگه رو میشناسید به ما تازه واردا اطلاعات غلط میدید:4564: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ زرنگا شما مدیرا همدیگه رو میشناسید به ما تازه واردا اطلاعات غلط میدید:4564: ینی واقعا بچه هارو نمیشناسی؟!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ ینی واقعا بچه هارو نمیشناسی؟!!!!! اوم .. نوچ از کجا باید بشناسم وقتی بهم معرفی نشدید 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ در حدی صمیمی شده که من 8سال خودمو بزرگتر کردمدیگه صمیمیت رو خودت دریاب چاکر داش عباس ۱. اسپم نکنید!!!! تاپیک معرفی کاربران برقه. یه کاربر جدید بیاد گیج میشه ... تشریف بیارید پاتوق ۲. عدم صداقت ؟؟؟؟ وای وای وای .... شما الگویی ابجی .. جسارت ما رو ببخشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده