m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ سلام m@f دانشجوی کارشناسی الکترونیک به تازگی عضو گروه رباتیک خوشحال میشم در هر زمینه ای کمکم کنید:w73: 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ سلام m@f دانشجوی کارشناسی الکترونیک به تازگی عضو گروه رباتیک خوشحال میشم در هر زمینه ای کمکم کنید:w73: سلام m@f خیلی خیلی خوش امدی 7 لینک به دیدگاه
farzin kheyrollahi 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ سلام به تمامی دوستان من فرزین خیرالهی هستم عاشق مباحث علمی درباره ی برق قدرت دوست دارم از دوستانی که در گرایش قدرت تحصیل میکنن اطلاعات مفیدی کسب کنم کدوم یک از دوستان به نمایشگاه 2سالانه صنعت برق تهران در آبان ماه تشریف میارن؟ 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ سلام به تمامی دوستانمن فرزین خیرالهی هستم عاشق مباحث علمی درباره ی برق قدرت دوست دارم از دوستانی که در گرایش قدرت تحصیل میکنن اطلاعات مفیدی کسب کنم کدوم یک از دوستان به نمایشگاه 2سالانه صنعت برق تهران در آبان ماه تشریف میارن؟ سلام با احترام ورودتون به نواندیشان رو خوشامد میگم فرزین جان من علاقه داشتم که برم، ولی بعید میدونم فرصت داشته باشم 6 لینک به دیدگاه
parniyan71 560 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ سلام پرنیان هستم.دانشجوی ترم 3،کارشناسی برق الکترونیک از اشنایی با شما مهندسین خوشحالم. 8 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ سلام پرنیان هستم.دانشجوی ترم 3،کارشناسی برق الکترونیک از اشنایی با شما مهندسین خوشحالم. خوش اومدی ما هم از آشنایی با شما، مهندس آینده، خوشحالیم 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۲ سلام پرنیان هستم.دانشجوی ترم 3،کارشناسی برق الکترونیک از اشنایی با شما مهندسین خوشحالم. سلام دوست عزیز به تالار برق خیلی خوش امدی منتظر حضور گرمت توی تالار برق هستیم 5 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ [B] اسم : [COLOR=#0000ff]وحید صادقی[/COLOR] گرایش :[COLOR=#0000ff]قدرت ترم 1[/COLOR] دانشگاه :[COLOR=#0000ff]همدان[/COLOR] محل زندگی :[COLOR=#0000ff]همدان[/COLOR] تخصص : [COLOR=#0000ff]کارشناسی[/COLOR] میزان آشنایی به زبانهای خارجی : [COLOR=#0000ff]متوسط[/COLOR] [/B][B]تسلط به نرم افزار :[COLOR=#0000ff] [/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff]نرم افزار[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff] [/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff]Simatic manager PLC STEP7,LOGO!Soft Comfort و Micro Controller AVR BASCOM در حد کم و PROTEUS,ORCAD و PLC:S7300&400.S7200.LOGO طراحی و برنامه نویسی کنترل کننده هاي و طراحی و اجراي مدار فرمان، توانایی کار با برق صنعتی در سطح خوب[/COLOR][/B][B] نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : [COLOR=#0000ff]گوگل[/COLOR] راه های ارتباط با شما (ایمیل) : [COLOR=#0000ff]ashkanzx1@YAHOO.com آقای عارفی خوبه فک کنم همه چیز گفتم حالا افتخار میدی فدات[/COLOR][/B] 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ اسم : وحید صادقی گرایش :قدرت ترم 1 دانشگاه :همدان محل زندگی :همدان تخصص : کارشناسی میزان آشنایی به زبانهای خارجی : متوسط تسلط به نرم افزار :نرم افزارSimatic manager PLC STEP7,LOGO!Soft Comfort و Micro Controller AVR BASCOM در حد کم و PROTEUS,ORCAD و PLC:S7300&400.S7200.LOGO طراحی و برنامه نویسی کنترل کننده هاي و طراحی و اجراي مدار فرمان، توانایی کار با برق صنعتی در سطح خوب نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : گوگل راه های ارتباط با شما (ایمیل) : ashkanzx1@YAHOO.com آقای عارفی خوبه فک کنم همه چیز گفتم حالا افتخار میدی فدات سلام دوست عزیز ورودتان را به نو اندیشان خیر مقدم میگم منتظر حضور گرمتون هستیم 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ اسم : وحید صادقی گرایش :قدرت ترم 1 دانشگاه :همدان محل زندگی :همدان تخصص : کارشناسی میزان آشنایی به زبانهای خارجی : متوسط تسلط به نرم افزار :نرم افزارSimatic manager PLC STEP7,LOGO!Soft Comfort و Micro Controller AVR BASCOM در حد کم و PROTEUS,ORCAD و PLC:S7300&400.S7200.LOGO طراحی و برنامه نویسی کنترل کننده هاي و طراحی و اجراي مدار فرمان، توانایی کار با برق صنعتی در سطح خوب نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : گوگل راه های ارتباط با شما (ایمیل) : ashkanzx1@YAHOO.com آقای عارفی خوبه فک کنم همه چیز گفتم حالا افتخار میدی فدات خوش اومدی به تالار خودت آقا وحید گل منتظر فعالیت سبزت تو تالار هستیم دوست من .................... 4 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ اسم : وحید صادقی گرایش :قدرت ترم 1 دانشگاه :همدان محل زندگی :همدان تخصص : کارشناسی میزان آشنایی به زبانهای خارجی : متوسط تسلط به نرم افزار :نرم افزارSimatic manager PLC STEP7,LOGO!Soft Comfort و Micro Controller AVR BASCOM در حد کم و PROTEUS,ORCAD و PLC:S7300&400.S7200.LOGO طراحی و برنامه نویسی کنترل کننده هاي و طراحی و اجراي مدار فرمان، توانایی کار با برق صنعتی در سطح خوب نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : گوگل راه های ارتباط با شما (ایمیل) : ashkanzx1@YAHOO.com آقای عارفی خوبه فک کنم همه چیز گفتم حالا افتخار میدی فدات سلام آقا وحید خوش آمدید منتظر شما هستیم... 9 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام مهردادهستم از خراسانرضوی لیسانس برق الکترونیک از دانشگاه سلمان مشهد تسلط در نرم افزار codevisionوپروتیوس 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلاممهردادهستم از خراسانرضوی لیسانس برق الکترونیک از دانشگاه سلمان مشهد تسلط در نرم افزار codevisionوپروتیوس سلام مهرداد جان به انجمن نواندیشان خوش امدی داداش اینجا خونه خودته ما هم در خدمتیم منتظر حضور گرم و پرشورت هستیم 6 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلاممهردادهستم از خراسانرضوی لیسانس برق الکترونیک از دانشگاه سلمان مشهد تسلط در نرم افزار codevisionوپروتیوس خوش اومدی رفیق 4 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ سلام فرزانه / لیسانس کنترل / نرم افزارها simatic manager,festo,pharao,proteus,cncez,multi similator,matlab 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ سلامفرزانه / لیسانس کنترل / نرم افزارها simatic manager,festo,pharao,proteus,cncez,multi similator,matlab سلام دوست عزیز به انجمن نواندیشان خوش امدی منتظر حضور گرم و پرشورت هستیم 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ سلامفرزانه / لیسانس کنترل / نرم افزارها simatic manager,festo,pharao,proteus,cncez,multi similator,matlab سلام فرزانه خانوم به انجمن خوش اومدی 6 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ سلام ساغرهستم.دانشجوی سال سوم قدرت با proteus وavr تا حدی اشنا هستم ودرحال یادگیری نرم افزارmatlab هستم و باساخت روبات تعقیب خط هم اشنایی دارم. 6 لینک به دیدگاه
m.maasumi 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ سلام. مهتا معصومی هستم. دانشجوی فوق الکترونیک در حد متوسط avr.code vision.پروتئوس. برنامه نویسی.تابلو روان... درحد مبتدی dialux. plc. matlab دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه! کلا عاشق میکرو هستم!! خوشحالم به جمع شما اضافه شدم امیدوارم مشغله اجازه بده خیلی درخدمتتون باشم! 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ سلامساغرهستم.دانشجوی سال سوم قدرت با proteus وavr تا حدی اشنا هستم ودرحال یادگیری نرم افزارmatlab هستم و باساخت روبات تعقیب خط هم اشنایی دارم. سلام.مهتا معصومی هستم. دانشجوی فوق الکترونیک در حد متوسط avr.code vision.پروتئوس. برنامه نویسی.تابلو روان... درحد مبتدی dialux. plc. matlab دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه! کلا عاشق میکرو هستم!! خوشحالم به جمع شما اضافه شدم امیدوارم مشغله اجازه بده خیلی درخدمتتون باشم! خوش اومدید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده