mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاممحمد هستم. دانشجوی رشته های مخابرات و الکترونیک. آرزو دارم الکترونیک ایران رو متحول کنم تا توی رتبه بندی جهانی اولین کشور بشیم. هم در تئوری(که هستیم) و هم در عملی(که میشیم). دوستان هم لطف کنید با سماجت بیشتری دنبال ایده های نو و خلاقانه بگردید و سعی کنید دنبال اون اصل کاریه برید.(برای هر شخصی اصل کاریه یه موضوع منحصر بفرده.) دوستتون دارم . :icon_gol: سلام آقا محمد خیلی خیلی خوش اومدین:w66: از صمیم قلب برات آرزوی موفقیت میکنم ایشالله به چیزی که میخوای هرچه زوووووووووودتر برسی 3 لینک به دیدگاه
*FATIMA 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام اسم :فاطیما گرایش :الکترونیک دانشگاه : محل زندگی :تهران تخصص : ابداع و اختراع میزان آشنایی به زبانهای خارجی :متوسط نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان :معرفی خواهرم 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام اسم :فاطیما گرایش :الکترونیک دانشگاه : محل زندگی :تهران تخصص : ابداع و اختراع میزان آشنایی به زبانهای خارجی :متوسط نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان :معرفی خواهرم تو خواهل آرزو میباشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بی بخلممممممممممممممممم عزیزم دوزت دالم خوش اومدی جیــــــــــــــــــجل:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام اسم :فاطیما گرایش :الکترونیک دانشگاه : محل زندگی :تهران تخصص : ابداع و اختراع میزان آشنایی به زبانهای خارجی :متوسط نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان :معرفی خواهرم سلام فاطیما خانوم خیلی خیلی خیلی خوش اومدی عزیزم:hapydancsmil: حالا خواهرت کیههههه؟؟؟؟!!! 3 لینک به دیدگاه
*FATIMA 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام فاطیما خانوم خیلی خیلی خیلی خوش اومدی عزیزم:hapydancsmil: حالا خواهرت کیههههه؟؟؟؟!!! سلام مرسی خانمی همون که دوست قبل از شما فرمودن 4 لینک به دیدگاه
Alii.A. 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ سلام! علی هستم دانشجوی ترم آخر مهندسی برق گرایش شبکه های انتقال و توزیع علاقه ی شدیدی به انواع نیروگاه ها دارم مخصوصا بادی و آبی و خورشیدی! از تدریس هم خوشم میاد :vahidrk: (البته یه خورده مهربون تر ) فعلا قراره در زمینه تاسیسات ساختمان و طراحی مهندسی روشنایی یه تجربه هایی کسب کنم از همه ی دوستان، اساتید و مهندسین هم درخواست کمک و راهنمایی دارم 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ سلام! علی هستم دانشجوی ترم آخر مهندسی برق گرایش شبکه های انتقال و توزیع علاقه ی شدیدی به انواع نیروگاه ها دارم مخصوصا بادی و آبی و خورشیدی! از تدریس هم خوشم میاد :vahidrk: (البته یه خورده مهربون تر ) فعلا قراره در زمینه تاسیسات ساختمان و طراحی مهندسی روشنایی یه تجربه هایی کسب کنم از همه ی دوستان، اساتید و مهندسین هم درخواست کمک و راهنمایی دارم درود بر علی آقای گل.... خیلی خیلی خوش اومدین.... اومیدوارم که در کنار هم و با کمک دوستان بتونیم تبادل اطلاعات خوبی داشته باشیم..... منتظر حضورتون هستیم....:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام! علی هستم دانشجوی ترم آخر مهندسی برق گرایش شبکه های انتقال و توزیع علاقه ی شدیدی به انواع نیروگاه ها دارم مخصوصا بادی و آبی و خورشیدی! از تدریس هم خوشم میاد :vahidrk: (البته یه خورده مهربون تر ) فعلا قراره در زمینه تاسیسات ساختمان و طراحی مهندسی روشنایی یه تجربه هایی کسب کنم از همه ی دوستان، اساتید و مهندسین هم درخواست کمک و راهنمایی دارم سلام بر شما خیلی خیلی خوش اومدین:w66: 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.313 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ اسم : مهدی گرایش : قدرت دانشگاه : تهران جنوب محل زندگی : تهران تخصص : طراحی ، نظارت و اجرای تاسیسات الکتریکی ، اجرای سیستم های الکترونیکی ساختمان میزان آشنایی به زبانهای خارجی : کم تسلط به نرم افزار : اتوکد ، دیالوکس ، EPLAN نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : Iran-eng.com راه های ارتباط با شما (ایمیل) : Mahdi.Heydari@live.com 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ اسم : مهدی گرایش : قدرت دانشگاه : تهران جنوب محل زندگی : تهران تخصص : طراحی ، نظارت و اجرای تاسیسات الکتریکی ، اجرای سیستم های الکترونیکی ساختمان میزان آشنایی به زبانهای خارجی : کم تسلط به نرم افزار : اتوکد ، دیالوکس ، EPLAN نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : Iran-eng.com راه های ارتباط با شما (ایمیل) : Mahdi.Heydari@live.com سلام آقا مهدی خیلی خیلی خوش اومدی:w66: 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلام منم مجید م به به آقا مجید گل .... شما که صاحب خونه ای اینجا 5 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلام منم مجید م سلام باتشکر از اطلاعات بسیار جامع و کامل 7 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلام منم مجید م سلام مجید جان خوش اومدی رفیق.:icon_gol: به جمع مهندسای برق نواندیشان خوش اومدی واقعا جای تکیه!! کاربراش تکن منتظر فعالیتت هستیم. منم تازه میخوام شروع کنم 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ من مجید هستم فوق دیپلم الکترونیک دارم اهل قم هستم من خیلی تئوریم خوب نیست ولی در مورد تعمییر لوازمات الکترونیکی به خصوص لوازم صوتی تصویری تجربه خوبی دارم و الان هم در قسمات تاسیسات یک اداره در قم به عنوان مسئول فنی اونجا مشغولم امید وارم که بتونم توی انجمن از اطلاعات شما سود ببرم و به تجربیاتم افروده بشه 8 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ من مجید هستم فوق دیپلم الکترونیک دارم اهل قم هستم من خیلی تئوریم خوب نیست ولی در مورد تعمییر لوازمات الکترونیکی به خصوص لوازم صوتی تصویری تجربه خوبی دارم و الان هم در قسمات تاسیسات یک اداره در قم به عنوان مسئول فنی اونجا مشغولم امید وارم که بتونم توی انجمن از اطلاعات شما سود ببرم و به تجربیاتم افروده بشه سلام آقا مجید خیلی خوش اومدین 4 لینک به دیدگاه
star** 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام الهام هستم دانشجوی برق(کنترل) دانشگاه شیراز ترم 4 فقط با نرم افزار پروتل آشنا هستم و یکم کار کردم.. تازه واردم ... 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام الهام هستم دانشجوی برق(کنترل) دانشگاه شیراز ترم 4 فقط با نرم افزار پروتل آشنا هستم و یکم کار کردم.. تازه واردم ... ســــــــــــــلام الهام خانوم خیلی خیلی خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام الهام هستم دانشجوی برق(کنترل) دانشگاه شیراز ترم 4 فقط با نرم افزار پروتل آشنا هستم و یکم کار کردم.. تازه واردم ... سلام خیلی خیلی خوش اومدی الهام خانوم مشتاقانه منتظر حضور و فعالیت شما هستیم تا بتونیم از علم شما بهره مند بشیم 3 لینک به دیدگاه
s_ej 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ سلام منم دانشجوی کارشناسی ترم 5 دانشگاه صنعتی شیراز رشته برق الکترونیک یکم fpga کار کردم لطفا اگه تو این زمینه کار کردین راهنماییم کنین [email]sejdehakosh@gmail.com[/email] :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :a030: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده