.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اسم : naderگرایش : الکترونیک - مخابراتدانشگاه : ارومیه - تبریزتخصص : لیسانس برق مخابرات - لیسانس برق الکترونیک - فوق برق الکترونیک میزان آشنایی به زبانهای خارجی : so so تسلط به نرم افزار : انواع نرم افزار ها Ansoft - Matlab - pspice - Hspice - EWB و ..... نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : هنگام جستجو در گوگل راه های ارتباط با شما : http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=5675 درود بر شما بسیار خوش آمدین... امیدوارم شاهد حضورتون باشیم... شما خیلی بلدین 6 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ من روح اله مهندس برق گرایش قدرت از دانشگاه ازاد اردبیل خوش اومدی روح الله عزیز ایول دانشگاه آزاد قدرتی عمل کن، خوب پست بزن.... سلام منم جیزززز سال آخر مهندسی الکترونیک فردوسی مشهد هستم. خوشحالم که با این انجمن آشنا شدم. خوش اومدی جیزززززز عزیز بپا ما رو جیز نکنی....خخخخخ منتظر ارسالای خفنتیم اسم : naderگرایش : الکترونیک - مخابراتدانشگاه : ارومیه - تبریزتخصص : لیسانس برق مخابرات - لیسانس برق الکترونیک - فوق برق الکترونیک میزان آشنایی به زبانهای خارجی : so so تسلط به نرم افزار : انواع نرم افزار ها Ansoft - Matlab - pspice - Hspice - EWB و ..... نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : هنگام جستجو در گوگل راه های ارتباط با شما : http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=5675 خوش اومدی نادر عزیز. ماشالله اطلاعاتت بالاستا... ما رو هم شریک کن. 7 لینک به دیدگاه
no.one6592@gmail.com 180 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام.من لیسانس الکترونیک و ارشد قدرت دارم.زبانم متوسط به بالاست.نرم افزار هم digsilent و matlab 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام.من لیسانس الکترونیک و ارشد قدرت دارم.زبانم متوسط به بالاست.نرم افزار هم digsilent و matlab سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی کاری داشتی رو کمک من حساب کن 10 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام.من لیسانس الکترونیک و ارشد قدرت دارم.زبانم متوسط به بالاست.نرم افزار هم digsilent و matlab سلام خیلی خیلی خوش اومدی 6 لینک به دیدگاه
no.one6592@gmail.com 180 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیزخیلی خوش اومدی کاری داشتی رو کمک من حساب کن lvsd hc gxtj.pjlh مرسی از لطفت حتما دوست من 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام.من لیسانس الکترونیک و ارشد قدرت دارم.زبانم متوسط به بالاست.نرم افزار هم digsilent و matlab دوستان که همگی خوش آمداشونو گفتن... منم به نوبه خودم خوش آمد میگم... ==================================== چ بچه های گرم و صمیمی هستن این برقیا 8 لینک به دیدگاه
no.one6592@gmail.com 180 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان که همگی خوش آمداشونو گفتن...منم به نوبه خودم خوش آمد میگم... ==================================== چ بچه های گرم و صمیمی هستن این برقیا مرسی از شما و لطف همه دوستان.و به امید داشتن لحظاتی مفید وخوب در این مجموعه.سال خوبیرو برای همه ارزو میکنم 6 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام.من لیسانس الکترونیک و ارشد قدرت دارم.زبانم متوسط به بالاست.نرم افزار هم digsilent و matlab سلام دوست عزیز. خوش اومدی.... قدم مهندسون برق و کلا برق دوستای عزیز رو چشم عادل خان 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام.من عباسم :ws3: خوش اومدی!!!! :aghosh: منم ستاره سهیلم!!! 1 لینک به دیدگاه
mamadrahim 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام محمدم مهنذس انتقال وتوزیع تمام شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده 7 لینک به دیدگاه
ghadier 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام قادر کارشناس ارشد قدرت زبان تاحد متوسط برنامه dig-matlab تاحد نیازم یاد گرفتم 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامقادر کارشناس ارشد قدرت زبان تاحد متوسط برنامه dig-matlab تاحد نیازم یاد گرفتم سلام محمدممهنذس انتقال وتوزیع تمام شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده درود بر شما دوستان دلم... بسیار خوش آمدید... منتظر حضورتون هستیم 5 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها میسیسیپی هستم دیگه همتون میشناسید امیدوارم تو جمعتون منو بپذیرین 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها میسیسیپی هستم دیگه همتون میشناسید امیدوارم تو جمعتون منو بپذیرین خیلی خوش اومدی دوست عزیز........ چرا که نه..... منتظر حضور بیشتر هستیم دوست گرامی 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامقادر کارشناس ارشد قدرت زبان تاحد متوسط برنامه dig-matlab تاحد نیازم یاد گرفتم سلام محمدممهنذس انتقال وتوزیع تمام شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده سلام بچه ها میسیسیپی هستم دیگه همتون میشناسید امیدوارم تو جمعتون منو بپذیرین سلااااااااام خیییییللللییییییییی خیییییییللللللیییییییی خوش اومدین:hapydancsmil::w66::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
mohammad15july 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام محمد هستم. دانشجوی رشته های مخابرات و الکترونیک. آرزو دارم الکترونیک ایران رو متحول کنم تا توی رتبه بندی جهانی اولین کشور بشیم. هم در تئوری(که هستیم) و هم در عملی(که میشیم). دوستان هم لطف کنید با سماجت بیشتری دنبال ایده های نو و خلاقانه بگردید و سعی کنید دنبال اون اصل کاریه برید.(برای هر شخصی اصل کاریه یه موضوع منحصر بفرده.) دوستتون دارم . :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mohammad15july 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاممحمد هستم. دانشجوی رشته های مخابرات و الکترونیک. آرزو دارم الکترونیک ایران رو متحول کنم تا توی رتبه بندی جهانی اولین کشور بشیم. هم در تئوری(که هستیم) و هم در عملی(که میشیم). دوستان هم لطف کنید با سماجت بیشتری دنبال ایده های نو و خلاقانه بگردید و سعی کنید دنبال اون اصل کاریه برید.(برای هر شخصی اصل کاریه یه موضوع منحصر بفرده.) دوستتون دارم . :icon_gol: البته من کم آرزو میکنم، و بهتر تصحیحش کنم و بگم هدفم اینه، و براش هم تلاش میکنم و هم از خدا می خوام که کمک کنه. خدا پشت و پناهتون 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ البته من کم آرزو میکنم، و بهتر تصحیحش کنم و بگم هدفم اینه، و براش هم تلاش میکنم و هم از خدا می خوام که کمک کنه.خدا پشت و پناهتون درود بر شما دوست عزیز... بسیار خوش آمدین... بسیار زیاد.... ماهم همین آرزو را داریم هم برای شما هم برای خودمون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده