Adel00 5292 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 سلام. اسم : علی گرایش : الکترونیک محل زندگی : اونترنت تخصص : سوال بعدی لطفا میزان آشنایی به زبانهای خارجی : ترکی تسلط به نرم افزار : فتوشاپ نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : دوست عزیزم حاج عباس . اینجا به اسم hilo میشناسنش راه های ارتباط با شما (ایمیل) : znu2120@gmail امیدوارم دور همی خوش بگذره ساملیک خوش اومدی علی جان منم 2روزه اومدم. میگم تو بیا ترکی یاد بده، منم انگلیش یاد بدم. حالشو ببریم..... خخخخخ منم مش عادلم!!!! حاج عباسو ول کن بیا خودم از آب و گل درت میارم.... ( البته اگه بیام... هههه ) خوش میگذره. بچه های گلی داره. مطالبشم به روز و تکه. کلا تکه.... منم کوروشم از تبار هخامنشیان عاشق برق و تاریخ :hapydancsmil: به به به.... کوروش خان کبیر... خوش اومدی ریفیق. فکر کنم منم تازه اومدم؟؟ ایشالا فعالیت کنیم. به هم کمک کنیم.:hapydancsmil: 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 ساملیکخوش اومدی علی جان منم 2روزه اومدم. میگم تو بیا ترکی یاد بده، منم انگلیش یاد بدم. حالشو ببریم..... خخخخخ منم مش عادلم!!!! حاج عباسو ول کن بیا خودم از آب و گل درت میارم.... ( البته اگه بیام... هههه ) خوش میگذره. بچه های گلی داره. مطالبشم به روز و تکه. کلا تکه.... به به به.... کوروش خان کبیر... خوش اومدی ریفیق. فکر کنم منم تازه اومدم؟؟ ایشالا فعالیت کنیم. به هم کمک کنیم.:hapydancsmil: کبیر نه داش بزرگ 4
Adel00 5292 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 کبیر نه داش بزرگ حق با شوماس...:icon_pf (34): شرمنده دادا راس میگی، کبیر عربیه. پارسی را پاس بداریم.... 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 حق با شوماس...:icon_pf (34):شرمنده دادا راس میگی، کبیر عربیه. پارسی را پاس بداریم.... ایوووووول 2
hossein_ebrahimi 102 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 سلام اسم : حسین گرایش : ابراهیمی دانشگاه : ارومیه محل زندگی : ارومیه تخصص : قدرت میزان آشنایی به زبانهای خارجی : انگلیسی در حدی که گلیم از آب بیرون بیاد! تسلط به نرم افزار : pscad تا یه حدی و در حال آموزش matlab نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : از طریق دوستان در ایران انجینیر (الهه-الهه 2) راه های ارتباط با شما (ایمیل) : hussein_ebrahimi68@yahoo.com 7
hossein_ebrahimi 102 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 گرایشم ابراهیمی نیستااااا!!!!! گرایشم قدرته! تخصص ندارم!!!!!! 7
Abbas.H 15131 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 سلاماسم : حسین گرایش : ابراهیمی دانشگاه : ارومیه محل زندگی : ارومیه تخصص : قدرت میزان آشنایی به زبانهای خارجی : انگلیسی در حدی که گلیم از آب بیرون بیاد! تسلط به نرم افزار : pscad تا یه حدی و در حال آموزش matlab نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : از طریق دوستان در ایران انجینیر (الهه-الهه 2) راه های ارتباط با شما (ایمیل) : hussein_ebrahimi68@yahoo.com سلام حسین جان خیلی خیلی خوش اومدی به جمع دوستانه نواندیشان برای شما و الهه خانم آرزوی پیشرفت و موفقیت داریم. منتظر حضورت تو انجمن هستیما ! اینجا کم کاری تعطیله :) 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 گرایشم ابراهیمی نیستااااا!!!!!گرایشم قدرته! تخصص ندارم!!!!!! :ws3: به به خیلی خوش اومدی دوسی جون البته خوش اومده بودی قبلا الان به جمع برقیا خوش اومدی... الهه که کارش درسته...کار توام حتما درسته دیگه ببینم چ میکنی 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 سلاماسم : حسین گرایش : ابراهیمی دانشگاه : ارومیه محل زندگی : ارومیه تخصص : قدرت میزان آشنایی به زبانهای خارجی : انگلیسی در حدی که گلیم از آب بیرون بیاد! تسلط به نرم افزار : pscad تا یه حدی و در حال آموزش matlab نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : از طریق دوستان در ایران انجینیر (الهه-الهه 2) راه های ارتباط با شما (ایمیل) : hussein_ebrahimi68@yahoo.com سلام خیییییییییلی خوش اومدی:flowerysmile: 6
hossein_ebrahimi 102 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 سلام خیییییییییلی خوش اومدی:flowerysmile: :ws3:به به خیلی خوش اومدی دوسی جون البته خوش اومده بودی قبلا الان به جمع برقیا خوش اومدی... الهه که کارش درسته...کار توام حتما درسته دیگه ببینم چ میکنی سلام حسین جانخیلی خیلی خوش اومدی به جمع دوستانه نواندیشان برای شما و الهه خانم آرزوی پیشرفت و موفقیت داریم. منتظر حضورت تو انجمن هستیما ! اینجا کم کاری تعطیله :) سلام،مرسی از همتون! ایشالا که مفید واقع بشم! 6
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 سلاماسم : حسین گرایش : ابراهیمی دانشگاه : ارومیه محل زندگی : ارومیه تخصص : قدرت میزان آشنایی به زبانهای خارجی : انگلیسی در حدی که گلیم از آب بیرون بیاد! تسلط به نرم افزار : pscad تا یه حدی و در حال آموزش matlab نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : از طریق دوستان در ایران انجینیر (الهه-الهه 2) راه های ارتباط با شما (ایمیل) : hussein_ebrahimi68@yahoo.com سلام حسین جان خیلی به جمع ما خوش اومدی امیدوارم لحظات خوبی در کنار ما داشته باشی 5
hossein_ebrahimi 102 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 سلام حسین جان خیلی به جمع ما خوش اومدی امیدوارم لحظات خوبی در کنار ما داشته باشی سلام مرسی! ایشالا که مفید باشم واسه انجمن! 5
Adel00 5292 ارسال شده در 15 خرداد، 2013 سلاماسم : حسین گرایش : ابراهیمی دانشگاه : ارومیه محل زندگی : ارومیه تخصص : قدرت میزان آشنایی به زبانهای خارجی : انگلیسی در حدی که گلیم از آب بیرون بیاد! تسلط به نرم افزار : pscad تا یه حدی و در حال آموزش matlab نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : از طریق دوستان در ایران انجینیر (الهه-الهه 2) راه های ارتباط با شما (ایمیل) : hussein_ebrahimi68@yahoo.com خوشم میاد پاقدمم حرف نداره.... از وقتی اومدم، علی و کوروش و حسین پشتم اومدن.....خخخخخخخخ خوب.... سلام حسین جان. خوش اومدی ریفیق...:w139: منم تازه اومدم. جای خوووووفیه.:hapydancsmil: مرسی از همتون! ایشالا که مفید واقع بشم! خواهش میکنم.... قابل یو رو نداشت..... ایشالا مفیدی... 6
omidheidari70 170 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 سلام منم به جمع شما خوش اومدم اسم : امید رشته :برق / قدرت ( فعلا ترم 6) نرم افزارها هم هشون نصفه نیمه بلدم . pspice - Proteus و ... 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 سلام منم به جمع شما خوش اومدم اسم : امید رشته :برق / قدرت ( فعلا ترم 6) نرم افزارها هم هشون نصفه نیمه بلدم . pspice - Proteus و ... درود بر شما دوست گلم خیلی خیلی خوش اومدین واسه اون نرم افزار هم دارم میگردم ببینم میتونم مشکلتون رو رفع کنم یه نه 4
omidheidari70 170 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 درود بر شما دوست گلمخیلی خیلی خوش اومدین واسه اون نرم افزار هم دارم میگردم ببینم میتونم مشکلتون رو رفع کنم یه نه خیلی ممنونم ازتون . 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 سلام منم به جمع شما خوش اومدم اسم : امید رشته :برق / قدرت ( فعلا ترم 6) نرم افزارها هم هشون نصفه نیمه بلدم . pspice - Proteus و ... سلام خیلی خیلی خیلی خوش اومدی :icon_gol: :w66: 3
Adel00 5292 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 سلام منم به جمع شما خوش اومدم اسم : امید رشته :برق / قدرت ( فعلا ترم 6) نرم افزارها هم هشون نصفه نیمه بلدم . pspice - Proteus و ... سلام امید خان خوش اومدی..........:w139: :w66: منم نرم افزارها رو دست پا شیکسته بلدم. امیدم به نواندیشه که تکمیلش کنه!!!!!!!!!!:hapydancsmil: 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 سلام منم به جمع شما خوش اومدم اسم : امید رشته :برق / قدرت ( فعلا ترم 6) نرم افزارها هم هشون نصفه نیمه بلدم . pspice - Proteus و ... بله امید جون،خوش اومدی :) 4
paradox7 2716 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 اسم :بهار گرایش :الکترونیک محل زندگی :تهران تخصص :زیاده کدومو بگم ؟ دانشگاه :شاهد یونیورسیتی میزان آشنایی با زبانهای خارجی :در حد :ws3:i am a book تسلط به نرم افزار های :از هر نرم افزار کمی بلدم protel - matlab -pspice - Proteus نحوه آشنایی با نو اندیشان :google 6
ارسال های توصیه شده