.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 3 تیر، 2013 اسم : naderگرایش : الکترونیک - مخابراتدانشگاه : ارومیه - تبریزتخصص : لیسانس برق مخابرات - لیسانس برق الکترونیک - فوق برق الکترونیک میزان آشنایی به زبانهای خارجی : so so تسلط به نرم افزار : انواع نرم افزار ها Ansoft - Matlab - pspice - Hspice - EWB و ..... نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : هنگام جستجو در گوگل راه های ارتباط با شما : http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=5675 درود بر شما بسیار خوش آمدین... امیدوارم شاهد حضورتون باشیم... شما خیلی بلدین 6
Adel00 5292 ارسال شده در 4 تیر، 2013 من روح اله مهندس برق گرایش قدرت از دانشگاه ازاد اردبیل خوش اومدی روح الله عزیز ایول دانشگاه آزاد قدرتی عمل کن، خوب پست بزن.... سلام منم جیزززز سال آخر مهندسی الکترونیک فردوسی مشهد هستم. خوشحالم که با این انجمن آشنا شدم. خوش اومدی جیزززززز عزیز بپا ما رو جیز نکنی....خخخخخ منتظر ارسالای خفنتیم اسم : naderگرایش : الکترونیک - مخابراتدانشگاه : ارومیه - تبریزتخصص : لیسانس برق مخابرات - لیسانس برق الکترونیک - فوق برق الکترونیک میزان آشنایی به زبانهای خارجی : so so تسلط به نرم افزار : انواع نرم افزار ها Ansoft - Matlab - pspice - Hspice - EWB و ..... نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : هنگام جستجو در گوگل راه های ارتباط با شما : http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=5675 خوش اومدی نادر عزیز. ماشالله اطلاعاتت بالاستا... ما رو هم شریک کن. 7
no.one6592@gmail.com 180 ارسال شده در 5 تیر، 2013 سلام.من لیسانس الکترونیک و ارشد قدرت دارم.زبانم متوسط به بالاست.نرم افزار هم digsilent و matlab 5
Abbas.H 15131 ارسال شده در 5 تیر، 2013 سلام.من لیسانس الکترونیک و ارشد قدرت دارم.زبانم متوسط به بالاست.نرم افزار هم digsilent و matlab سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی کاری داشتی رو کمک من حساب کن 10
mahnaz 7584 ارسال شده در 5 تیر، 2013 سلام.من لیسانس الکترونیک و ارشد قدرت دارم.زبانم متوسط به بالاست.نرم افزار هم digsilent و matlab سلام خیلی خیلی خوش اومدی 6
no.one6592@gmail.com 180 ارسال شده در 5 تیر، 2013 سلام دوست عزیزخیلی خوش اومدی کاری داشتی رو کمک من حساب کن lvsd hc gxtj.pjlh مرسی از لطفت حتما دوست من 6
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 5 تیر، 2013 سلام.من لیسانس الکترونیک و ارشد قدرت دارم.زبانم متوسط به بالاست.نرم افزار هم digsilent و matlab دوستان که همگی خوش آمداشونو گفتن... منم به نوبه خودم خوش آمد میگم... ==================================== چ بچه های گرم و صمیمی هستن این برقیا 8
no.one6592@gmail.com 180 ارسال شده در 5 تیر، 2013 دوستان که همگی خوش آمداشونو گفتن...منم به نوبه خودم خوش آمد میگم... ==================================== چ بچه های گرم و صمیمی هستن این برقیا مرسی از شما و لطف همه دوستان.و به امید داشتن لحظاتی مفید وخوب در این مجموعه.سال خوبیرو برای همه ارزو میکنم 6
Adel00 5292 ارسال شده در 6 تیر، 2013 سلام.من لیسانس الکترونیک و ارشد قدرت دارم.زبانم متوسط به بالاست.نرم افزار هم digsilent و matlab سلام دوست عزیز. خوش اومدی.... قدم مهندسون برق و کلا برق دوستای عزیز رو چشم عادل خان 5
Adel00 5292 ارسال شده در 16 تیر، 2013 سلام.من عباسم :ws3: خوش اومدی!!!! :aghosh: منم ستاره سهیلم!!! 1
mamadrahim 17 ارسال شده در 24 تیر، 2013 سلام محمدم مهنذس انتقال وتوزیع تمام شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده 7
ghadier 21 ارسال شده در 24 تیر، 2013 سلام قادر کارشناس ارشد قدرت زبان تاحد متوسط برنامه dig-matlab تاحد نیازم یاد گرفتم 6
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 26 تیر، 2013 سلامقادر کارشناس ارشد قدرت زبان تاحد متوسط برنامه dig-matlab تاحد نیازم یاد گرفتم سلام محمدممهنذس انتقال وتوزیع تمام شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده درود بر شما دوستان دلم... بسیار خوش آمدید... منتظر حضورتون هستیم 5
.:: MISSISSIPPI ::. 352 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 سلام بچه ها میسیسیپی هستم دیگه همتون میشناسید امیدوارم تو جمعتون منو بپذیرین 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 سلام بچه ها میسیسیپی هستم دیگه همتون میشناسید امیدوارم تو جمعتون منو بپذیرین خیلی خوش اومدی دوست عزیز........ چرا که نه..... منتظر حضور بیشتر هستیم دوست گرامی 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 سلامقادر کارشناس ارشد قدرت زبان تاحد متوسط برنامه dig-matlab تاحد نیازم یاد گرفتم سلام محمدممهنذس انتقال وتوزیع تمام شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده سلام بچه ها میسیسیپی هستم دیگه همتون میشناسید امیدوارم تو جمعتون منو بپذیرین سلااااااااام خیییییللللییییییییی خیییییییللللللیییییییی خوش اومدین:hapydancsmil::w66::hapydancsmil: 4
mohammad15july 24 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 سلام محمد هستم. دانشجوی رشته های مخابرات و الکترونیک. آرزو دارم الکترونیک ایران رو متحول کنم تا توی رتبه بندی جهانی اولین کشور بشیم. هم در تئوری(که هستیم) و هم در عملی(که میشیم). دوستان هم لطف کنید با سماجت بیشتری دنبال ایده های نو و خلاقانه بگردید و سعی کنید دنبال اون اصل کاریه برید.(برای هر شخصی اصل کاریه یه موضوع منحصر بفرده.) دوستتون دارم . :icon_gol: 5
mohammad15july 24 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 سلاممحمد هستم. دانشجوی رشته های مخابرات و الکترونیک. آرزو دارم الکترونیک ایران رو متحول کنم تا توی رتبه بندی جهانی اولین کشور بشیم. هم در تئوری(که هستیم) و هم در عملی(که میشیم). دوستان هم لطف کنید با سماجت بیشتری دنبال ایده های نو و خلاقانه بگردید و سعی کنید دنبال اون اصل کاریه برید.(برای هر شخصی اصل کاریه یه موضوع منحصر بفرده.) دوستتون دارم . :icon_gol: البته من کم آرزو میکنم، و بهتر تصحیحش کنم و بگم هدفم اینه، و براش هم تلاش میکنم و هم از خدا می خوام که کمک کنه. خدا پشت و پناهتون 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 البته من کم آرزو میکنم، و بهتر تصحیحش کنم و بگم هدفم اینه، و براش هم تلاش میکنم و هم از خدا می خوام که کمک کنه.خدا پشت و پناهتون درود بر شما دوست عزیز... بسیار خوش آمدین... بسیار زیاد.... ماهم همین آرزو را داریم هم برای شما هم برای خودمون 3
ارسال های توصیه شده