viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ اگه قرار باشه با بله و خير جواب بديد ايا حاظريد از فردا با يه اكانت جديد با يه اسم كاربري جديد وارد سايت بشيد بطوري كه هيچ كسي شما را نشناسه و هويت قبلي تون را كنار بزاريد ؟ 1)اگه جوابتون خير باشه يعني اين شخصيتي كه الان هستيد اين هويتي كه الان ساختيد براتون مهتر از اون هست كه بخوايد ازش جدا شيد و يه جورايي شديدا وابسته به اون شديد. 2)و اگه جوابتون بله هست يعني اين هويتي كه الان هستيد براتون اهميتي نداره خوب در اين صورت وقتي به خودتون اهميت نميديد چطور مي شه به كاربراي ديگه و شخصيت هاي مجازي ديگه اهميت داد ؟ ................................................................................................................................................. به نظر شما اشتباه كار كجاست ؟ و جواب درست چيه ؟ من جوابم بله هست، البته برام اهمیتی نداره که دیگران بفهمن من همون یوزر فلان هستم. اگه من تو یه سایت فعالیت میکنم به خاطر اینه که از مطالب اون سایت استفاده کنم و احیانا تبادل نظر کنم با دیگران. من به نظرات دوستان اهمیت میدم نه به خودشون. مثلا برام فرقی نمیکنه اینی که دارم باهاش بحث میکنم دختره یا پسره، اسم واقعیش چیه، چه شکلیه و... چون کاری جز ابراز نظر نداریم اینجا. پ.ن: البته اگه منظورتون از هویت فقط نام و مشخصات کاربری باشه. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ اگه قرار باشه با بله و خير جواب بديد ايا حاظريد از فردا با يه اكانت جديد با يه اسم كاربري جديد وارد سايت بشيد بطوري كه هيچ كسي شما را نشناسه و هويت قبلي تون را كنار بزاريد ؟ 1)اگه جوابتون خير باشه يعني اين شخصيتي كه الان هستيد اين هويتي كه الان ساختيد براتون مهتر از اون هست كه بخوايد ازش جدا شيد و يه جورايي شديدا وابسته به اون شديد. 2)و اگه جوابتون بله هست يعني اين هويتي كه الان هستيد براتون اهميتي نداره خوب در اين صورت وقتي به خودتون اهميت نميديد چطور مي شه به كاربراي ديگه و شخصيت هاي مجازي ديگه اهميت داد ؟ ................................................................................................................................................. به نظر شما اشتباه كار كجاست ؟ و جواب درست چيه ؟ چقدر جالب و به موقع جواب من خیر هست ولی استدلالت یکم مشکل داره، این هویتی که الان من هستم چیزیه که هستم! چیزی نیست که ساخته باشمش، اگه ساختگی بود مطمئنن میتونستم یکی دیگه هم بسازم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده