هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ اگه قرار باشه با بله و خير جواب بديد ايا حاظريد از فردا با يه اكانت جديد با يه اسم كاربري جديد وارد سايت بشيد بطوري كه هيچ كسي شما را نشناسه و هويت قبلي تون را كنار بزاريد ؟ 1)اگه جوابتون خير باشه يعني اين شخصيتي كه الان هستيد اين هويتي كه الان ساختيد براتون مهتر از اون هست كه بخوايد ازش جدا شيد و يه جورايي شديدا وابسته به اون شديد. 2)و اگه جوابتون بله هست يعني اين هويتي كه الان هستيد براتون اهميتي نداره خوب در اين صورت وقتي به خودتون اهميت نميديد چطور مي شه به كاربراي ديگه و شخصيت هاي مجازي ديگه اهميت داد ؟ ................................................................................................................................................. به نظر شما اشتباه كار كجاست ؟ و جواب درست چيه ؟ 26 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ جالبه گاهي لازمه تولدي دوباره اسمش رو بزار تولدي ديگر 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ )اگه جوابتون خير باشه يعني اين شخصيتي كه الان هستيد اين هويتي كه الان ساختيد براتون مهتر از اون هست كه بخوايد ازش جدا شيد و يه جورايي شديدا وابسته به اون شديد.2)و اگه جوابتون بله هست يعني اين هويتي كه الان هستيد براتون اهميتي نداره خوب در اين صورت وقتي به خودتون اهميت نميديد چطور مي شه به كاربراي ديگه و شخصيت هاي مجازي ديگه اهميت داد ؟[/quote اشکال کار اینجاست.این نتیجه گیری ها دقیقا از کجا اومده/؟؟ 17 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ نه. چون من با اسم خودم اومدم و دوست ندارم جای کسی دیگه باشم. هرچند اگه بخوام تغییری توی خواسته هام و بعضی از رفتار هام بدم ولی همیشه با همین اسم کاربری خواهم بود 7 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ من یکبار attica بودم به خاطر دو به هم زنی های عده ای محرومم کردند. دوباره با اتیکا فارسی برگشتم. با نام جدید نمیام. دلیلی نداره از واقعیت فرار کنم. 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ )اگه جوابتون خير باشه يعني اين شخصيتي كه الان هستيد اين هويتي كه الان ساختيد براتون مهتر از اون هست كه بخوايد ازش جدا شيد و يه جورايي شديدا وابسته به اون شديد.2)و اگه جوابتون بله هست يعني اين هويتي كه الان هستيد براتون اهميتي نداره خوب در اين صورت وقتي به خودتون اهميت نميديد چطور مي شه به كاربراي ديگه و شخصيت هاي مجازي ديگه اهميت داد ؟[/quote اشکال کار اینجاست.این نتیجه گیری ها دقیقا از کجا اومده/؟؟ يهني مشكل از نتيجه گيرياس 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ يهني مشكل از نتيجه گيرياس نه . اون اشکال با اینی که من گفتم فرق داره . یه کم فک میکنم دوباره بر میگردم 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ نه . اون اشکال با اینی که من گفتم فرق داره . یه کم فک میکنم دوباره بر میگردم اها فك كنم اين نتيجه گيرا از تو پروفت اومدنه باشه 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ خیــــر...اصلا !! تازه اگر هم بخوام تو یه فروم دیگه عضو بشم که بدونم دوستای انجمنم اونجان ، اولین کاری که میکنم میرم خودمو معرفی میکنم که بدونن منم 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ اگه قرار باشه با بله و خير جواب بديد ايا حاظريد از فردا با يه اكانت جديد با يه اسم كاربري جديد وارد سايت بشيد بطوري كه هيچ كسي شما را نشناسه و هويت قبلي تون را كنار بزاريد ؟ بلیییی چند باری خواستم اینکارو کنم و پشیمون شدم 1)اگه جوابتون خير باشه يعني اين شخصيتي كه الان هستيد اين هويتي كه الان ساختيد براتون مهتر از اون هست كه بخوايد ازش جدا شيد و يه جورايي شديدا وابسته به اون شديد. 2)و اگه جوابتون بله هست يعني اين هويتي كه الان هستيد براتون اهميتي نداره خوب در اين صورت وقتي به خودتون اهميت نميديد چطور مي شه به كاربراي ديگه و شخصيت هاي مجازي ديگه اهميت داد ؟ جوابم بلی هست ولی اون وابستگی رو هم دارم تا حدودی ................................................................................................................................................. به نظر شما اشتباه كار كجاست ؟ و جواب درست چيه ؟ اشکال کار اینجاست.این نتیجه گیری ها دقیقا از کجا اومده/؟؟ اشکالش اینجاست که نمیشه با چهار تا استدلال تصمیم گرفت 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ خیــــر...اصلا !!تازه اگر هم بخوام تو یه فروم دیگه عضو بشم که بدونم دوستای انجمنم اونجان ، اولین کاری که میکنم میرم خودمو معرفی میکنم که بدونن منم يعني اون مني كه اينجا ساختي برات مهمه ديگه اونقد مهمه كه ناراحت ميشي كسي بهش بي اهميت باشه يا بي تفاوت براي همين ميري خودتو معرفي ميكني ... خب حالا اگه اين من برات مهم نباشه با بي اهميتي و بي تفاوتي ديگران هيچ وقت ناراحت نميشي در نتيجه برات مهم نيست ديگران بشناسنت يا نه و نيازي هم نمي بني خودتو معرفي كني ..منظورم اين تضادي هست كه وجود داره 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ اشکالش اینجاست که نمیشه با چهار تا استدلال تصمیم گرفت با چندتا استدلال ميشه تصميم گرفت ؟! 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ يعني اون مني كه اينجا ساختي برات مهمه ديگه اونقد مهمه كه ناراحت ميشي كسي بهش بي اهميت باشه يا بي تفاوت براي همين ميري خودتو معرفي ميكني ... خب حالا اگه اين من برات مهم نباشه با بي اهميتي و بي تفاوتي ديگران هيچ وقت ناراحت نميشي ..منظورم اين تضادي هست كه وجود داره آخه این منی که اینجا وجود داره ، دقیقا خود منم !! و برام مهم که همین من باشم آره درسته 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ با چندتا استدلال ميشه تصميم گرفت ؟! به اندازه ای که هیچ استدلالی جا نمونه چند تا میشه؟ آرش این چیزی که میگی مثل این میمونه که بگی سرده؟ بلهه مایعست؟ بلهههه خوردنیه؟بله پس آبه 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ آخه این منی که اینجا وجود داره ، دقیقا خود منم !! و برام مهم که همین من باشم آره درسته بنظرم اون مني كه اينجا اينجا هست اگه برامون مهم نباشه ديگه دليلي براي ناراحت شدنمون نيست مثلا اگه كسي بياد بگه من دارم چرت و پرت ميگم نبايد ناراحت شم چون مني كه اينجا ساخته شده ماهيت مجازي هست كه افكارم ساخته قرار نيست خودمون را براش ناراحت كنيم ..در عوض كاملا بي طرف ميپرسم به چه دليل ميگي ؟ لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ تغییر عنوان کاربری زیـاد مهم نیست. می تونم با یه عنوان دیگه " که البته اونم حتماً نام ستاره ای هست" بیـام. ولی طرز نوشتار و عقایدم همینی هست که الان هست. روشـا همینه! نمی خوام تغییرش بدم. دوستش دارم و ازش راضی ام. 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ به اندازه ای که هیچ استدلالی جا نمونهچند تا میشه؟ آرش این چیزی که میگی مثل این میمونه که بگی سرده؟ بلهه مایعست؟ بلهههه خوردنیه؟بله پس آبه دلستر ، ردبول ، شاني ، راني ، ويتامين سي ، هاپ ، ....و خيلي نوشيدني هاي ديگه هم هست بجر اب 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ دلستر ، ردبول ، شاني ، راني ، ويتامين سي ، هاپ ، ....و خيلي نوشيدني هاي ديگه هم هست بجر اب دقیقا جواب سوالت همینه 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ دلستر ، ردبول ، شاني ، راني ، ويتامين سي ، هاپ ، ....و خيلي نوشيدني هاي ديگه هم هست بجر اب سوتی دادی 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ سوتی دادی 7up ام هست يادم رفت .. چرا ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده