Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ من یه طوطی داشتم که دو ساله دارمش هدیه فارغ التحصیلیم بود اصلا مریض به نظر نمیرسید اما امروز صبح دیدم تو قفسش مرده دیشب مهمون داشتم و دو تا بچه مدام دور قفسش میچرخیدن حواسم بود چیزی بهش ندن ممکنه به خاطر شلوغی اذیت شده باشه دق کرده؟ چون اصلا به شلوغی عادت نداشت همیشه مهمون که داشتیم میبردمش تو اتاق اما اینبار اینکار و نکردم چه علتی ممکنه برای مرگش باشه بودن هیچ بیماری؟ 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ کاسکو بود؟ در باره همه طوطیا خیلی اطلاع ندارم ولی کاسکو بی نهایت پرنده ی ترسویی هستش 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ چه نوع طوطی بود ؟؟؟ شاید مریض شده بود ؛ شایدم ترسوندنش ، من قبلا عروس هلندی داشتم ؛ داشت رو در تراس بازی میکرد؛ یهو پر زد و رفت و گم شد لینک به دیدگاه
Secret: 2286 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ کاسکو بود؟در باره همه طوطیا خیلی اطلاع ندارم ولی کاسکو بی نهایت پرنده ی ترسویی هستش اره یه کاسکو دم قرمز بود بله میدونم کاسکو ترسوه از همون اول که به من دادن گفتن تو جمع و شلوغی ها زیاد نباشه اما فکر کنم زیاده روی کردم چون خیلی وقت تو اتاقم تنها بود مخصوصا زمانی که من سرکار بودم مامانم میگه ذوق مرگ شده نه دق مرگ از بس که تنها بوده شایدم بیماری بوده چه نوع طوطی بود ؟؟؟ شاید مریض شده بود ؛ شایدم ترسوندنش ، من قبلا عروس هلندی داشتم ؛ داشت رو در تراس بازی میکرد؛ یهو پر زد و رفت و گم شد نه کاسکو بود جوون هم بود هفت سالش بود حدودا دیروز تو اینترنت خیلی سرچ کردم که علت مرگ ناگهانی چیه یکی گفته بود یه بیماری هست به اسم پاچکو که علایم زیاد مشخص نیست تا شبش نگهش داشتم که شاید مثل طوطی بازرگان یهو زنده شد وقتی فهمیدم از این خبرا نیست رفتیم خاکش کردیم 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ اره یه کاسکو دم قرمز بود بله میدونم کاسکو ترسوه از همون اول که به من دادن گفتن تو جمع و شلوغی ها زیاد نباشه اما فکر کنم زیاده روی کردم چون خیلی وقت تو اتاقم تنها بود مخصوصا زمانی که من سرکار بودم مامانم میگه ذوق مرگ شده نه دق مرگ از بس که تنها بوده شایدم بیماری بوده نه کاسکو بود جوون هم بود هفت سالش بود حدودا دیروز تو اینترنت خیلی سرچ کردم که علت مرگ ناگهانی چیه یکی گفته بود یه بیماری هست به اسم پاچکو که علایم زیاد مشخص نیست تا شبش نگهش داشتم که شاید مثل طوطی بازرگان یهو زنده شد وقتی فهمیدم از این خبرا نیست رفتیم خاکش کردیم کاسکو معمولا اگه افسرده بشه پر شو میکنه اینکه میگی یدفه مرده خب عجیبه واسم ولی خب هر جور عادتش بدی معمولا یاد می گیره من کاسکوی خودمو از دید کسی قتیم نکردم تو پاسیو مونه همیشه ولی خب نمیذارم کسی نزدیکش بشه 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ کاسکو معمولا اگه افسرده بشه پر شو میکنه اینکه میگی یدفه مرده خب عجیبه واسم ولی خب هر جور عادتش بدی معمولا یاد می گیره من کاسکوی خودمو از دید کسی قتیم نکردم تو پاسیو مونه همیشه ولی خب نمیذارم کسی نزدیکش بشه نه پرهاشو نمی کند خیلی بد شد عادت کرده بودم بهش 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ نه پرهاشو نمی کند خیلی بد شد عادت کرده بودم بهش آخییییی 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من هنوز تو این موندم که ما انسانها چرا واسه دلخوشی خودمون این موجودات بیگناه رو اسیر میگیریم؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من هنوز تو این موندم که ما انسانها چرا واسه دلخوشی خودمون این موجودات بیگناه رو اسیر میگیریم؟؟؟ سیما این حیوانات از اول عمرشون تو قفس بودن اگه آزاد بشن نمیتونن زندگی طبیعی اونم تو شهرای امروزی داشته باشن کاسکویی که من دارم ی پرنده دپسرده بود ینی من از سر دلسوزی گرفتمش و بهش رسیدم تا جوون گرفت 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من هنوز تو این موندم که ما انسانها چرا واسه دلخوشی خودمون این موجودات بیگناه رو اسیر میگیریم؟؟؟ پیرو صحبتهای دوست بالایی اینا به زندگی در کنار ما ادما عادت کردن البته همه حیونا پت نیستن 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ حالا که مرده دیگه(مردن حیوانات خانگی هم اعصاب خرد کنه) هر چی خاک اون مرحومه باقی عمر بازمانده ها 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سیما این حیوانات از اول عمرشون تو قفس بودن اگه آزاد بشن نمیتونن زندگی طبیعی اونم تو شهرای امروزی داشته باشنکاسکویی که من دارم ی پرنده دپسرده بود ینی من از سر دلسوزی گرفتمش و بهش رسیدم تا جوون گرفت پیرو صحبتهای دوست بالایی اینا به زندگی در کنار ما ادما عادت کردن البته همه حیونا پت نیستن دوستای گلم اینو میدونم ولی من کلا با فلسفه و تاریخچه این موضوع مشکل دارم اینکه چرا باید اینطوری میشد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده