memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوستان......من دیر به بحث رسیدم.......... اما همه ی پستارو خوندم وبا نظرhami_sani کاملا موافقم.............معماری در حال حرکته وونبایدمتوقف بشه....... به نظر منم در هر چی باید یه تحولی به وجود بیاد.........معماری الان ما یا تقلیدشده یا تکرار معماری گذشته........... همه ی حرفاروhami_sani زدن..........الان فکر میکنم مشکل بقیه دوستان این نمادهاس..........وشاید بشه گفت المان ....در حالیکه معمار باید فضا خلق کنه.... مطمئنا اگه باقی عکسا وفضاها همراه باتوضیح بود همه قانع میشدند همونطور که مسجداندونزی باتوضیحات وجودداره وکاملا معرف بناس....... الان مادقیقا نمیدونیم......امامطمئنا تمام فضاها بافرم جدید یک تعریف خاص دارن واز بنا دفاع میشه.............وبه چیزهایی اشاره میشه که به مسجد مرتبطه....... همونطور که در مساجد ساخت قدیم........گنبد و مناره وجود داره................. همیییییییین........................ 4 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوستان......من دیر به بحث رسیدم.......... اما همه ی پستارو خوندم وبا نظرhami_sani کاملا موافقم.............معماری در حال حرکته وونبایدمتوقف بشه....... به نظر منم در هر چی باید یه تحولی به وجود بیاد.........معماری الان ما یا تقلیدشده یا تکرار معماری گذشته........... همه ی حرفاروhami_sani زدن..........الان فکر میکنم مشکل بقیه دوستان این نمادهاس..........وشاید بشه گفت المان ....در حالیکه معمار باید فضا خلق کنه.... مطمئنا اگه باقی عکسا وفضاها همراه باتوضیح بود همه قانع میشدند همونطور که مسجداندونزی باتوضیحات وجودداره وکاملا معرف بناس....... الان مادقیقا نمیدونیم......امامطمئنا تمام فضاها بافرم جدید یک تعریف خاص دارن واز بنا دفاع میشه.............وبه چیزهایی اشاره میشه که به مسجد مرتبطه....... همونطور که در مساجد ساخت قدیم........گنبد و مناره وجود داره................. همیییییییین........................ ممنون عزیزم.اقا نبودی منو تنها گیر اورده بودن یکی تو سرم میزد یکی انگشت تو چشم میکرد یکی با چوب میزد.کجا بودی پس؟ 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون عزیزم.اقا نبودی منو تنها گیر اورده بودن یکی تو سرم میزد یکی انگشت تو چشم میکرد یکی با چوب میزد.کجا بودی پس؟ مهمون داشتیییییییییییم........................خفتم کرده بودن نذاشتن بیام حیف.............من با شما موافقم..............یه ندامیدادید میرسوندم خودم رو................ ما با منطق مغزشون و متلاشی میکردییییییم:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ میدون جنگ نیستش که انگشت تو چشم کسی کنیم یا مغز متلاشی کنیم...دنبال نیرد نباشین که تعداد ما بیشتره ها 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ میدون جنگ نیستش که انگشت تو چشم کسی کنیم یا مغز متلاشی کنیم...دنبال نیرد نباشین که تعداد ما بیشتره ها چششششششششم ولی ما 2نفر میبرییییییییییییم........................ 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ من یک سال و نیم دوران سربازیم هر روز از جلوی این بنا رد میشدم و با این که میدونستم که قرار در نهایت این فرم تبدیل به مسجد بشه هنوز نتونستم باهاش ارتباط بر قرار کنم ولی خیلی خیلی برام عجیبه که دوستان صاحب نظر عزیز که اکثرا یا معمارن یا دانشجوی معماری نتونستن تو فرم اصلی گنبد به اون بزرگی رو ببینن کی گفته که یه گنبد حتما باید یه نیم کره باشه !!!!!!!!!! این عکسا چنتا مسجد که تو چند سال گذشته تو تهران ساخته شده مسجد نمایشگاه بین المللی تهران مسجد خیابان خوریدین میدان شهرک غرب (میدان صنعت) به گنبد ها دقت کنید و حالا یه بار دیگه مسجد امام رضا رو نگاه کنید میبینید که فرم اصلی یه گنبد که با دو تا دیوار برش خورده نمی خوام بگم اون دو تا دیوار از نظر طراح همون گلدستهاس ولی نظر شخصیم اینه که میتونه توی ذهن نماد گلدسته باشه در کل حرف های بچهارو خوندم ولی نظر شخصیم اینه که در طراحی فرم برای فضاهای خاص باید دقت بسیار زیادی بشه شما به عنوان یه معمار نمیتونی و نباید فرمی که در بین عام مردم به عنوان یه المان جا افتاده رو یه شبه تغییر بدی باید کم کم و خیلی با احتیاط اصلاحش کنی تا هم از معماری روز دنیا عقب نیفتی و هم افکار ، عقاید و باورهای عام مردم رو نابود نکنی 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ نو اوری خوبه منتها اگه به جا باشه ،این بنا اصلا حس یه مسجد رو منتقل نمیکنه ،مسجد از دید من خیلی نمادینه جزییات ظاهری یه مکان باید در خوانایی الگوی کارکردهاش به مردم کمک کنه مثلا یه سالنه اجتماعات شبیه به سالن اجتماعات باشه یه خونه شبیه به یه خونه ،باز تو این موارد امکان اختلاف سلیقه بین کاربرای مختلف در تصور اونها از نوع عملکردهای یه فرم وجود داره مثلا ممکنه انچه که به نظر ما شبیه به سالنه اجتماعاته از دید یه عده دیگه شبیه به کارخ.نه باشه ،اما راجع به یه مسجد فک نمیکنم کسی حدس اشتباه بزنه مسجد از دید همه مسجده با همون الگوی سنتی ،زیادی ساختار شکنی شده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده