رفتن به مطلب

ایده آل دختران ؛ مردی که بشه بهش تکیه کرد

ارسال های توصیه شده

شاید بارها یا این جمله رو بکار برده باشید یا شنیده باشید: «کسی رو برای زندگی میخوام که یه مرد واقعی باشه، یه قهرمان، کسی که بشه بهش تکیه کرد.»

برداشت های متفاوتی از این جمله در طول زمان وجود داشته، در زمانهای قدیم ، عموماً مردانی سلحشور، با توانایی فیزیکی بالا، سریع، فرز، چابک و باهوش برای دخترها جذابیت زیادی داشتند. گلادیاتورها، وایکینگ ها، پهلوانان و... از این دست بودند.

در برهه ای و در کشورهای خاصی پسرانی متمول و متمکن، ایده آل دختران بودند. نجیب زادگان، اشراف زادگان، و لردان، از این دست بودند.

در حال حاضر و مشخصاً در کشور ما، چه برداشتی می توان از این جمله کرد؟! عبارتی اپیدمی که ورد زبان اکثریت قریب به اتفاق دخترانست که بعضاً خود آنها هم درک و تلقی صحیحی از آن ندارند!

آیا هنوز هم فاکتور جذابیت جسمانی و ثروت، تبلور یک مرد واقعی و قابل اتکا هست؟!

با توجه به ویژگی های خاص خانمها که به دنبال حامی و پشتیبان هستند، اساساً عبارت «تکیه کردن» به چه معنی ست؟

در عبارت مذکور، ملاک هایی چون اخلاق، تعهد و عشق چه جایگاهی دارند؟!

و در آخر اینکه شما کدام مرد، و با کدام ویژ گی ها را مردی قابل اتکا و حامی واقعی می دانید؟!

• Like 31
لینک به دیدگاه

اگه خیلی کلی نگاه کنیم و موضوع رو از دید تربیتی و فرهنگی خانواده و جامعه و کشور بکشیم بیرون، خیر...ولی خب باز هم قعطیتی در کار نیست...

با توجه به ویژگی های خاص خانمها که به دنبال حامی و پشتیبان هستند، اساساً عبارت «تکیه کردن» به چه معنی ست؟

نظر شخصی من اینه که الزاما تکیه کردن و تکیه گاه بودن مرد رو مطلوب دانستن به این معنی نیست که به خاطر داشتن ویژگی خاص وجودی یا فیزیولوژیکی خانما نیاز به پشتیبان دارن یا بدون مرد، احساس کمبود در این زمینه میکنن( کما اینکه ممکنه این مساله در مورد بعضی خانما به دلایل قابل بحث صادق باشه!)

ولی اساسا تکیه کردن، از بعد روانی و ذهنی صرفا به دلیل حس امنیتی که نیاز ذاتی هر انسانی هست برمیاد. در مورد شریک زندگی، با توجه به نقش مردا

در طول زمانهای مختلف و قدرت فیزیکی و ازادی اجتماعی بیشتر انها در مقایسه با زنها، همونطور که خودت هم اشاره کردی باعث شده که مرد حافظ خانواده

و حامی همسر باشه و زن علاقه مند به مردان پرجذبه و حمایتگر

ولی از دید شخصی من، واقعا فرقی نمیکنه، زن یا مرد باید در کنار همدیگه احساس امنیت کنند، این حس از اعتماد، علاقه و باور به عقاید و نیروهای طرف

مقابلشون و همین طور درک درست شرایطی که احساس پشتیبانی رو بر میانگیزه، برمیاد....

جایگاه اصلی! چون هر چقدر مرد به قول شما، فیزیک به اصطلاح مردانه و قوی داشته باشه، وقتی دلیلی برای تعهد نداشته باشه، علاقه و اعتمادی در کار نباشه و تفاهم اخلاقی موجود نباشه، نه درک متقابل به وجود میاد و نه احساس امنیت..

و در آخر اینکه شما کدام مرد، و با کدام ویژ گی ها را مردی قابل اتکا و حامی واقعی می دانید؟!

مردی که در درجه اول، من واقعی رو عمیقا بفهمه! مردی که ارزش هاش و جهان بینیش به من نزدیک باشه! مردی که شجاعت تایید من به وقت لازم و همچنین

متذکر شدن در مورد خطاها در زمان خودش داشته باشه! مردی که معنای زندگی زناشویی براش همراهی باشه، نه اختیار داری و قدرت مداری!

ببخشید اگه طولانی شد :icon_gol:

• Like 25
لینک به دیدگاه

آیا هنوز هم فاکتور جذابیت جسمانی و ثروت، تبلور یک مرد واقعی و قابل اتکا هست؟! بله:ws3:وقتي ثروت داره محكم هم هست يني قابل اتكاست جذابيت هم كه البته يه سبيل هم باشه ديگه محشر ميشه

با توجه به ویژگی های خاص خانمها که به دنبال حامی و پشتیبان هستند، اساساً عبارت «تکیه کردن» به چه معنی ست؟پوووووووووووول:ws3:

در عبارت مذکور، ملاک هایی چون اخلاق، تعهد و عشق چه جایگاهی دارند؟! هر كدوم جاي خودشونو دارن:ws3:

و در آخر اینکه شما کدام مرد، و با کدام ویژ گی ها را مردی قابل اتکا و حامی واقعی می دانید؟! خوشگل و خوش هيكل و ترجيحا سيبيلووو:ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه

1دخالت كمي در اتكا داشتن داره

2احساس ارامش كنه با طرف مقابلش و طرف مقابلش وحودش بشه و بتونه تمام اسرارش رو بهش بگه وخيلي دلايل ديگه

3 جايگاه ما وراي تصور وخييييييييييييييييييلي اصليؤ اگه همه چيز باشه و اخلاق و عشق و.. نباشه اون زندگي به اندازه پشه ارزش نداره

4 مردي كه عشق واقعي به همسرش داره و در تمام لحظات پشتشه

با تشكر:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

شاید در زمانهای قدیم(زمانهای قبل از حال:w58::ws3:)جذابیت جسمانی و ثروتمند بودن مرد دو فاکتور مهم برای اثبات مردی و مدونگی بوده باشه ؛ولی در چند سال اخیرچیزی که مهمتر از ایناست یا بهتر بگم تبلور مردی و مردونگیه یه مرده معرفت و مرام و وفاداری و احساس مسئولیت در قبال شریک زندگیشونه نه صرفا موارد ذکر شده(جذابیت جسمانی و ثروت)

قدیما به خاطر شرایط محیطی که وجود داشته و همچنین قدرتمند بودن شاهزاده ها و گلادیاتور ها :ws3:افرادی ازین قبیل جذابیت های زیادی داشتند ولی در شرایط فعلی اون چیزی که من از هم جنسای خودم دیدم ؛چیز دیگریست.:w02:

تکیه کردن و تکیه گاه بودن یه مرد برای خانمش بدین معنی است که به احساس تعهد و مسئولیت اون مرد برمی گرده.

خو معلومه دیگه کسیکه مرد باشه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3یه مرد واقعی:w16:

ممکنه هنوزم برای یه سری از خانما این ملاک ها جزو معیارهاشون باشه ولی مسلما معنی این ملاک ها مرد بودن یه اقا رو نمیرسونه:w58:.

ببخشید خیلی سعی کردم منظورم و به زبون ساده بیان کنم.نمیدونم موفق شدم یا نه.:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببخشید اگه طولانی شد :icon_gol:

از همه دوستان میخوام که تا جایی که امکان داره برای بیان نظراتشون از شواهد و مثالها یا تجربیات شخصی خودشون هم جهت شفاف تر شدن موضوع استفاده کنن

من فک میکنم به اندازه کافی این عبارت تکیه کردن مبهم هست، هر چه قدر هم که بخواد تفسیر و تبیینش کرد باز هم علامت سوال های زیادی رو توی اذهان باقی بگذاره

پس تا جایی که براتون مقدوره ترجیحا توضیحات خودتون رو با مثال های ساده بیان کنید...

ممنونم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

جذابیت جسمانی تا 1زمانی برای آدم مطرح هست بعد دیگه تکراری میشه متاسفانه توی کشور ما پول وثروت نشونه یک مرد واقعی هست اما به نظر من ملاک پولدار بودن نیست

تکیه کردن یعنی پشتیبانی از احساسات و درک کردن طرفشو بفهمه خواسته هاش احترام بذار

اگه این چیزا نباشن هر مردی هم که باشه قابل تکیه کردن نیست

اخلاق مناسب داشته باشه حمایت همه جانبه بکنه از نظر احساسی و عاطفه بتونه درک داشته باشه و...

• Like 4
لینک به دیدگاه

از همه دوستان میخوام که تا جایی که امکان داره برای بیان نظراتشون از شواهد و مثالها یا تجربیات شخصی خودشون هم جهت شفاف تر شدن موضوع استفاده کنن

من فک میکنم به اندازه کافی این عبارت تکیه کردن مبهم هست، هر چه قدر هم که بخواد تفسیر و تبیینش کرد باز هم علامت سوال های زیادی رو توی اذهان باقی بگذاره

پس تا جایی که براتون مقدوره ترجیحا توضیحات خودتون رو با مثال های ساده بیان کنید...

ممنونم:icon_gol:

الان منظورت منم بودم که نقل قول گرفتی؟؟من که کلی توضیحات دادم :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

جذابیت جسمانی تا 1زمانی برای آدم مطرح هست بعد دیگه تکراری میشه متاسفانه توی کشور ما پول وثروت نشونه یک مرد واقعی هست اما به نظر من ملاک پولدار بودن نیست

تکیه کردن یعنی پشتیبانی از احساسات و درک کردن طرفشو بفهمه خواسته هاش احترام بذار

اگه این چیزا نباشن هر مردی هم که باشه قابل تکیه کردن نیست

اخلاق مناسب داشته باشه حمایت همه جانبه بکنه از نظر احساسی و عاطفه بتونه درک داشته باشه و...

ممنونم از شرکتت در بحث:a030:

دوست دارم لطف کنی و با ذکر چند تا نمونه و مثال عینی برامون شرح بدی که منظورت از عبارت هایی مثل «حمایت همه جانبه» یا «درک احساسات و عواطف» چیه

چون همونطور که خودتم بهتر میدونی این عبارت ها کلی هست، میخوایم دوستان و به ویژه خانمها با ذکر مثال و نمونه بیشتر این کلمات رو بشکافن

ممنون:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

حمایت همه جانبه:یعنی به طور مثال من اگه دوست داشتم درسم ادامه بدم دوست دارم طرفم ازم حمایت کنه بهم امید بده هرکاری میتونه و در توانش هست انجام بده حتی اگه همه ی عالم بگن امکان نداره اون طرفم باشه پشتمو خالی نکنه

یکی از استادمون میگفت من دیپلم داشتم ازدواج کردم بعدشم بچه دار شدم به شوهرم یک روز گفتم میخوام ادامه تحصیل بدم گفت موافقت کرد به هرکی میگفتم که اینکارو میخوام بکنم میگفت نمیشه نمیتونی اما اون باعث شد تا مدرک دکترا پیش برم با این که یک بچه کوچیک داشتم

• Like 4
لینک به دیدگاه
حمایت همه جانبه:یعنی به طور مثال من اگه دوست داشتم درسم ادامه بدم دوست دارم طرفم ازم حمایت کنه بهم امید بده هرکاری میتونه و در توانش هست انجام بده حتی اگه همه ی عالم بگن امکان نداره اون طرفم باشه پشتمو خالی نکنه

یکی از استادمون میگفت من دیپلم داشتم ازدواج کردم بعدشم بچه دار شدم به شوهرم یک روز گفتم میخوام ادامه تحصیل بدم گفت موافقت کرد به هرکی میگفتم که اینکارو میخوام بکنم میگفت نمیشه نمیتونی اما اون باعث شد تا مدرک دکترا پیش برم با این که یک بچه کوچیک داشتم

یه مثال فوق االعاده زیبا و کاربردی:w16:

الان درک مساله حمایت کردن خیلی برام آسون تر شد:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خیر

صرفا تبلور یک مرد واقعی نیست.نمیشه بگیم کسی که جذابه یا پولداره مرد واقعیه.

اما اینها (پول و جذابیت )تا حدودی لازمه.وقتی طرف مقابل واست جذابیت نداشته باشه به عبارتی به دلت نشینه 1 جورایی از بودن کنارش لذت نمیبری.

یعنی تو زندگی وقتی به مشکلی میخوری نا امید نشی.مطمئن باشی که اگه خودت از پسش بر نیای یکی هست کنارت که کمکت کنه.

به مردی میشه تکیه کرد که همش لازم نباشه یکی هلش بده جلو!

اخلاق مهمه اما نه خیلی.خب بعضی ها ممکنه اخلاقشون تند باشه ولی قلبشون صاف باشه

تعهد خیلی مهمه.

عشق مهمترینه.وقتی عشق باشه یعنی همه چیز تو زندگیت هست.وقتی طرفت عاشقت باشه دیگه هیچ نگرانی وجود نداره(به این شک نکنید حتی شما دوست عزیز):ws3:

1 مرد عاشق

مهربون

با ایمان

خوش قلب

خانواده دوست

• Like 5
لینک به دیدگاه

من از ديد يه پسر اين چيزا رو جواب ميدم...:ws3:

____

1.جذابيت جسماني يك بعد و ثروت بعد ديگر است...ولي اين دو بعد فاكتورهايي براي قابل اتكا بودن چه زن يا مرد نيستند..

هر چند در پروسه پذيرش اوليه اين دو بعد بخصوص بعد جسماني براي هر دو جنس اهميت زيادي دارد هر چند خودشان بدان واقف نباشند...

در واقع جذابيت جسماني در نگاه طرف هست نه در نگاه ديگران..

درباره ثروت هم بايد گفت حكم تضمين كننده است كه اگر با بعد اول باشد براي هر جنسي در وهله اول مجذوب كننده است..

مرد واقعي هم به نظرم بايد به پذيرش طرف رجوع كرد...يعني وقتي پروسه پذيريش براي فردي انجام شد آنگاه ميتواند به طرف مرد واقعي ناميد...

2.تكيه كردن به نظرم معنايي است كه طرف آنقدر برايش قابل اعتماد باشد ك در همه گير و دار زندگي و مصائب و شيرينيها بتواند ب اون اعتماد داشت و از كنار با آن نهايت آرامش برد حتي در سخت ترين زمانهايي كه هيچ كسي فرياد رست نيست...

به قول فروغ بيشتر ذهني و رواني است...البته به نظرم در برخي موارد جسمي هم مي باشد..

3.اخلاق،تعهد؛عشق هر كدام جايگاه خود رو دارند كه برايندشان يك فرد مطلوب را براي هر كسي ميسازد...

4.مرداني كه اعتماد و آرامش ذهني و روحي و جسمي رو براي زنانشان فراهم كنند به نظرم بدون شك مرداني قابل اتكا و حامي مي باشند...

• Like 8
لینک به دیدگاه

بستگی به جامعه ای داره که بررسیش می کنی...

اما در کل و با توجه به شناخت من نسبت به جامعه ام مردهای مستقل،همون مردهای قابل اتکان..

حمایت...حس امنیت ...

شاید چیزی شبیه همراهی...و مهم تر از همه قابل اعتماد بودن...همیشه و همه جا...

صد در صد...

هیچوقت یه انسان نمی تونه پناه خوبی برای یه انسان دیگه باشه مگر این که انسان باشه و بدون عشق و تعهد انسان بودن معنی نداره...

این جا لازمه من تعاریف خودمو وارد این بحث کنم...

اول این که در زندگی مشترک حمایت یه تعریف دو طرفه اس...یعنی اگه در شر ایط سخت حامی باشی،می تونی توقع حمایت رو از طرف مقابلت داشته باشی...حالا با توجه به روحیات متفاوت زن و مرد شاید این نیاز بیشتر از سوی زن ها مطرح میشه...اما بدون کوچیکترین تردیدی می تونم بگم که مردها گاهی خیلی بیشتر از زن ها نیاز به یه تکیه گاه دارن...

ولی در نهایت شاید مردی که قابل اعتماد باشه و از تصمیم های منطقی من حمایت کنه و به من این حس رو بده که همیشه یکی هست که بتونم بدون کوچکترین ترسی باهاش راجع به اتفاقات زندگیم حرف بزنم...

• Like 7
لینک به دیدگاه

این مفهوم "مردی که بشه بهش تکیه کرد" فکر کنم بیشتر مختص جوامع سنتی و عقب مانده هست، زن هم یک انسان کامل هست و نقصی نداره که بگیم بر پایه این نقص احتیاج به یک تکیه گاه داره، این اتفاق میتونه تو یک خانواده بیوفته و تو یک خانواده هم برعکسش باشه ولی اینکه الان این فرهنگ شده و تقریبا همه دختر خانم ها دنبال یک تکیه گاه میگردند که بر خلاف گفته خیلیاشون هم مهمترین فاکتور یک تکیه گاه خوب جنبه مادی هست کاملا ظلم در حق جنس مذکر هست.

پول پرستی بدجوری توی جامعه ما رواج پیدا کرده البته اسمش دیگه پول پرستی نیست پیدا کردن تکیه گاه مناسب هست و مرد و پسری که از لحاظ مادی کمی عقب هست بهتره سرش رو بزاره بمیره و یا بره دنبال دزدی و کلاه برداری تا بتونه جنس مخالف رو جذب خودش بکنه.

باور بکنید یا نه، قبول بکنید یا نه انسان ها هم نوعی حیوان هستند و برای جنس مذکر همیشه یکی از بزرگترین موفقیت ها جذب مونث ها به خودش هست. پس امیدوارم بتونید که نمیتونید درک بکنید که چه فشاری به یک پسری وارد میشه که تکیه گاه مناسب و راحتی نمیتونه باشه و تنها میمونه. اینهمه مزخرف گفتم به اینجا برسم که خانم های محترم این تکیه گاهی که شما دنبالش هستید فشار بسیار زیاد و سنگینی رو به پسرهای جوان وارد میکنه و همه شون رو افسرده کرده، اینهمه ملت افسره هستند هر دلیل دیگه ای هم بیارند 100٪ به خاطر مسائل مادی هست و 90٪ مسائل مادی به خاطر اینه که بتونن تکیه گاه مناسبی برای دختری که دلشون میخواد باشند.

پول پرستی همه جای دنیا هست ولی باور کنید نه به این شدت، والله من خارج نرفتم ولی دیدم دست مردم،تو کشور های متمدن تر معمولا پول اولین فاکتور (حتی شاید جزو 5 فاکتور اول) برای برقراری رابطه بین 2 جنس نیست. متاسفانه این یک حقیقت هست که دخترای امروزی ایرانی تقریا همه شون اولین چیزی که بهش فکر میکنند پولدار بودن یا نبودن پسر هست. حداقل سر این موضوع پسر ها رو مقایسه میکنند و همیشه برای انتخاب اگر یک پسر پولدار موجود باشه و یک پسر عالی از همه نظر و با شرایط مادی بد پولداره انتخاب میشه

• Like 8
لینک به دیدگاه

قابل اتکا بودن مجموعه ای از صفاته که اینام جزئشن

این فقط خصوصیت خانومها نیست:w02: و همشونم اینجوری نیستن

اتکا کردن یعنی اینکه در طوفانهای سرد و شبهای تاریک و روزهای مه گرفته زندگی:ws3: یکی همرات باشه.

وقتی میافتی یکی دستتو بگیره...در برابر ظاهربینانی که طردت میکنن حمایتت کنه

احساس کنی که همیشه یکی هس که حالتو میفهمه

در مکتب ایده الیستی من همه اینا جادارن

کسی که روحیات منو بشناسه.زبونه منو بفهمه در برابر ضعفای من گارد نگیره و طعنه بزنه...صبور باشه

کسی که از نگرانیهام کم کنه نه اضافه...خلاصه بگیرش تا اخر...

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...