M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ دوستانی که تا بحال مقاله نوشته اند،میدانند که یکی از بخش های آن ارجاع دادن به مقالات مورد استفاده است.اگر از ابتدا این منابع بصورت درست و اصولی مرتب نشود،در انتها مرتب کردن آن بسیار سخت است. شما از چه شیوه ای برای مدیریت رفرنس استفاده میکنید؟ 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ من خودم این 4روش رو میشناسم: 1. نوع دستی (فیش برداری حالا کاغذی یا الکترونیکی) 2. استفاده از خود ورد 3. نرم افزارهای مخصوص (دسکتاپ - آفلاین) 4. نرم افزارهای مخصوص ( آنلاین یا شاید ابری) 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ نرم افزاري به نام Reference Manager وجود داره كه بسيار قوي هست. در واقع end note در برابرش چيزي نيست. اين نرم افزار data base كاملي از بسياري از ژورنالها و كنفرانسها داره كه ميتونه خودش به فرمت ژورنال يا كنفرانس مورد نظر، مراجع رو مرتب كنه، همچنين يك Tab داخل Microsoft Word ايجاد ميكنه كه به راحتي ميشه در word ازش استفاده كرد. مشكل اصلي اينه كه قيمتش گرونه و داخل امريكا 250 دلاره. البته اگر دوستان روشهايي بلدند كه به صورت رايگان دانلود كنند، بسيار مفيد خواهد بود، موفق باشيد. 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ من خودم Zotero و Mendely رو پیشنهاد میکنم، اینا نسل جدید Reference manager ها هستن و کار رو خیلی ساده میکنن (مثلا حین مرور وب مقاله رو به کتابخونه اضافه میکنین، همه ی اطلاعاتش رو هم آنلاین خودش میگیره بدون دخالت دست)...خلاصه چیز خیلی توپی هست البته اگه دست از سر Microsoft Word بردارین و BibTeX کار کنین دیگه محشره تنها نکته ی بدی که Mendely داره اینه که close source هست در مقابل zotero بیس قویتری داره و اپن سورسه ولی کمی (و فقط کمی) امکانات جانبیش کمتره و دیگه اینکه مندلی یه حسنی که داره اینه که شبکه ی اجتماعی قوی تری داره 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ منبع مطالب فوق فروم اپلای بود. 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ [h=3]نرم افزار پایان نامه نویسی Mendeley[/h] [h=3]Refrence دهی در نرم افزار Microsoft Word[/h] 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ من خودم این 4روش رو میشناسم:1. نوع دستی (فیش برداری حالا کاغذی یا الکترونیکی) 2. استفاده از خود ورد 3. نرم افزارهای مخصوص (دسکتاپ - آفلاین) 4. نرم افزارهای مخصوص ( آنلاین یا شاید ابری) نرم افزار پایان نامه نویسی Mendeley Refrence دهی در نرم افزار Microsoft Word نظرتون در مورد Latex چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ نظرتون در مورد Latex چیه؟ نظری ندارم. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ با تشکر از علی آقا بابت معرفی این مطلب مفید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2007 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده