پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ چه فرقی داره حالا؟ برای کسی که طالب یک حقیقت تاریخی باشد فرق دارد 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ برای کسی که طالب یک حقیقت تاریخی باشدفرق دارد اینو که میدونم منظورم این بود چه فرقی داره؟ حالا حمله کرده یا نکرده یا افسانست یا حقیقت مثلا دونستن این که خرافاته تاثیرش چیه؟ یا برعکس. کسی طبق اون واقعه مگه حرفی زده و تاثیری داشته تو زندگی ما؟ 2 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ اینو که میدونممنظورم این بود چه فرقی داره؟ حالا حمله کرده یا نکرده یا افسانست یا حقیقت مثلا دونستن این که خرافاته تاثیرش چیه؟ یا برعکس. کسی طبق اون واقعه مگه حرفی زده و تاثیری داشته تو زندگی ما؟ میلاد عزیز به عقیده من اشخاص دو گونه اند(در برخورد با این حقیقت یا افسانه که به دین ارتباط دارند مثلل داستان حمله ابرهه) 1- کسانی هستند که این داستان را شنیده و یا خوانده اند که البته نه بخاطر پژوهش بلکه به صرف اینکه اجدادی مسللمانند به آن اعتقاد دارند همین و بس 2- اشخاصی که مانند نوع اول ، خوانده و یا شنیده اند اما به این ها اکتفا نکردند(منظور از خواندن بقول دوستمان در کتاب درسیشان است) اما در کل تحقیق کرده که آیا این چیز و این مقوله که به آن اعتقاد دارند و عمری در ذهنشان بوده ، حقیقت هم داشته و یا خرافه و افسانه است در کل به همان اعتقاد و اندیشه شخص بر می گردد این نظر شخصی بنده است پاینده باشید 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ میلاد عزیزبه عقیده من اشخاص دو گونه اند(در برخورد با این حقیقت یا افسانه که به دین ارتباط دارند مثلل داستان حمله ابرهه) 1- کسانی هستند که این داستان را شنیده و یا خوانده اند که البته نه بخاطر پژوهش بلکه به صرف اینکه اجدادی مسللمانند به آن اعتقاد دارند همین و بس 2- اشخاصی که مانند نوع اول ، خوانده و یا شنیده اند اما به این ها اکتفا نکردند(منظور از خواندن بقول دوستمان در کتاب درسیشان است) اما در کل تحقیق کرده که آیا این چیز و این مقوله که به آن اعتقاد دارند و عمری در ذهنشان بوده ، حقیقت هم داشته و یا خرافه و افسانه است در کل به همان اعتقاد و اندیشه شخص بر می گردد این نظر شخصی بنده است پاینده باشید منم همینو میگم..میگم اینقدر بحث و تحقیق لازم نداره این مسئله (فقط همینو میگم نه بقیه مسائل تاریخی) الان من این رو قبول داشته باشم یا نداشته باشم هر چی میبینم هیچ فرقی تو زندگیم نداره 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ منم همینو میگم..میگم اینقدر بحث و تحقیق لازم نداره این مسئله (فقط همینو میگم نه بقیه مسائل تاریخی)الان من این رو قبول داشته باشم یا نداشته باشم هر چی میبینم هیچ فرقی تو زندگیم نداره الان دونستن بقیه ی تاریخ چه تاثیری رو زندگیت داشته؟ ایا اصلا تاریخ اینقدر ارزش داره که رو زندگی ادم تاثیر بذاره؟ لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ منم همینو میگم..میگم اینقدر بحث و تحقیق لازم نداره این مسئله (فقط همینو میگم نه بقیه مسائل تاریخی)الان من این رو قبول داشته باشم یا نداشته باشم هر چی میبینم هیچ فرقی تو زندگیم نداره خوب این نظر شخصی شماست و البته محترم . . . . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده