partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ یادش بخیر پارسال عید اینجا هم مهمونی بود ................. بازم سال نو هنرمندان عزیز رو تبریک میگممممم . سال خوبی داشته باشید آخییییی یادش بخیر خو بچه ها بازم بیاین عکس بزارین از جاها و وسایل مختلف و جالب اتاقتون یعنی دریغ از یه هنر که تو اتاقم داشته باشم . البته یکی دارما ولی جالب نیست . اصلاً جزء هنر محسوب نمیشه خودت بزار :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ بازم سال نو هنرمندان عزیز رو تبریک میگممممم . سال خوبی داشته باشید یعنی دریغ از یه هنر که تو اتاقم داشته باشم . البته یکی دارما ولی جالب نیست . اصلاً جزء هنر محسوب نمیشه خودت بزار :hapydancsmil: من تازه می خوام قفسه های اتاقمو عوض کنم و دکورشو تغییر بدم.هروخت اینکارو کردم عکس میگیرم می زارم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ من تازه می خوام قفسه های اتاقمو عوض کنم و دکورشو تغییر بدم.هروخت اینکارو کردم عکس میگیرم می زارم باشههههههه .بدو انجامش بده و بزار ببینیم . :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ سال نو همه ی نو اندیشان اهل هنــر مبـــــارکـــــ به نظرم اگه هر هفته یه موضوع جدید رو مشخص کنیم و در موردش عکس های خودمون و خلاقیت هایی که در اون مورد انجام شده رو قرار بدیم، جالب بشه... مثلاً: عکس از کمد لباس های خودمون و طراحی و چیدمان خاصی که انجام دادیم و بعد از اون هم طراحی هایی و چیدمان های سایت های مختلف.... 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ بسیار موافخم خُب اگه موافق هستی... ســـارا جان خودت باید شروع کننده ی این کار باشی لطفــاً؛ چون هم بزنم به تختـه خیلـی با ذوق هستی، هم توی این تالار فعالیت بیشتری داری. 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ خُب اگه موافق هستی... ســـارا جان خودت باید شروع کننده ی این کار باشی لطفــاً؛ چون هم بزنم به تختـه خیلـی با ذوق هستی، هم توی این تالار فعالیت بیشتری داری. عزیزم نظر لطفته.من دوست دارم با ذوق باشم اما نمی دونم هستم یا نه تا چندوقت دیگه تکلیف قفسه هامو روشن می کنم و اگه ارزش هنری و ذوقی داشت حتما عکسشونو می زارم 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ عزیزم نظر لطفته.من دوست دارم با ذوق باشم اما نمی دونم هستم یا نه هسـتــــی تا چندوقت دیگه تکلیف قفسه هامو روشن می کنم و اگه ارزش هنری و ذوقی داشت حتما عکسشونو می زارم خوبه، پس منتظـر عکس هات می مونیم و موضوع رو از قفسه ها شروع می کنیم... :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ خوبه، پس منتظـر عکس هات می مونیم و موضوع رو از قفسه ها شروع می کنیم... :hapydancsmil: شکلک استـــــــــــــــرس 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ منتظـــریــم... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ ایده خوبیه و اینکار باعث میشه با دیدن کار بقیه ایده های جدید به ذهنمون برسه .. منم با روی تمام از قفسه شلوغم عکس میذارم تا نظر باقیه رو هم بدونم.. اشکالهای جاسازی .. ایده بهتر و هرچی که هست 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ این اولین تاپیک [h=3]طراحی و چیدمان قفسه ها[/h] زودی باشید عکس کارهاتونو بذارید نظر هم فراموش نشه لطفا 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها موضوع بعدی چی باشه ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده